Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne trebaju Realu nikakva pojačanja.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- JavierPortillo
- Kontakt:
Treba jedan Bask. On ce i doci na ljeto. Vjerovatno vise nitko osim njega.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- tyler durden
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Dovest Cavania i Aguera a Benz moze grijati klupu.. Higuaina,Kaku,Callejona i mozda Angela,zbog povreda,prodati Osasuni,Sevilli,Granadi il nekom kome se vec mogu uvaliti.. Jednostavno CR ne moze sam,ne bi bilo lose da mu se pridoda Cavani i Aguero u napadu,mada sam ja misljenja da bi bilo fino dovesti i Rooneya kao Back-up napadaca,ali eto necu da pretjerujem
Ja bi rekao da ti nemas pojma o fudbalu, da jos uvijek zivis Galacticose

ja ipak mislim da je on prije svega koristio ironiju a ne ispao glup , al et kako god 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- tyler durden
- Kontakt:
Johny je napisao/la:ja ipak mislim da je on prije svega koristio ironiju a ne ispao glup , al et kako god
ako je bilo ironicno, onda moja greska

mora da je ironija, jednostavno ne moze neko bit toliko glup
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Real Madrid doveo 18-godišnjeg golgetera Jorgea Franca
Nogometni klub Real Madrid doveo je 18-godišnje pojačanje za novu sezonu. Riječ je o napadaču Jorgeu Francu.
Tokom ove je sezone u prvoj španskoj ligi mladih ekipa Franco zabio 26 golova. U Madrid je stigao iz petoligaša C.D. Diocesana.
U svoje su ga redove također zvali Manchester United, Liverpool, Chelsea i Barcelona.
Nogometni klub Real Madrid doveo je 18-godišnje pojačanje za novu sezonu. Riječ je o napadaču Jorgeu Francu.
Tokom ove je sezone u prvoj španskoj ligi mladih ekipa Franco zabio 26 golova. U Madrid je stigao iz petoligaša C.D. Diocesana.
U svoje su ga redove također zvali Manchester United, Liverpool, Chelsea i Barcelona.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Definitivno nam ne trebaju nikakva pojacanja, imamo odlicnih igraca koji sjede na klupi pa bi dovodjenje novih napravilo konfuziju u ekipi. Ovo sto imamo je idealno i samo naprijed. Nikog prodavati i nikog dovoditi.
Primeru smo uzeli 95%, LP vjerovatno i to je to.
Primeru smo uzeli 95%, LP vjerovatno i to je to.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Jesús.
Defensas: Varane, Pepe, Arbeloa, Marcelo y Ramos.
Centrocampistas: Altintop, Sahin, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Granero, Callejón y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 mar 2012, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mogul se gdje naci slike ili nesto u vezi njega ? Ko je,kakaw je i to*p!p!t@* je napisao/la:Real Madrid doveo 18-godišnjeg golgetera Jorgea Franca

Zuta podmornica je nasa redovna musterija a i ronaldova tako da veceras ocekujem bar 0-3 za nas i vise 

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pljusk ... 05494.aspxFeco je napisao/la:Mogul se gdje naci slike ili nesto u vezi njega ? Ko je,kakaw je i to*p!p!t@* je napisao/la:Real Madrid doveo 18-godišnjeg golgetera Jorgea Franca
evo tu imas njegovu sliku,bas me zanima o kakvom se igracu radi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nije mi samo jasno na koji nacin se kupuju vasa pojacanja. "....bas me zanima o kakvom se igracu radi" ???
Mislim i pola Reala nema pojma o nacinu kupovine "pojacanja". A najbolja je ova izjava - Barceloni pljuska. Svasta.
Trebate samo u napadu Benzemu uozbiljiti i svim silama traziti igrace za jos jaci srednji red. Ovako nekako duplirate napad a sredina nije jos ono sto bi trebala da bude. Imate vi imena, ali trenutno su neki van forme.
Mislim i pola Reala nema pojma o nacinu kupovine "pojacanja". A najbolja je ova izjava - Barceloni pljuska. Svasta.
Trebate samo u napadu Benzemu uozbiljiti i svim silama traziti igrace za jos jaci srednji red. Ovako nekako duplirate napad a sredina nije jos ono sto bi trebala da bude. Imate vi imena, ali trenutno su neki van forme.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
bparena flop
čuj ljudi van forme, pogledaj malo tabele, pogledaj kako igraju u ligi prvaka... a majko draga čoveka..

Ne postoji veći klub na planeti od Reala iz Madrida i san svakoga igrača na planeti je da zaigra u bijelom dresu to uveliko pomaže Madridu pri kupovini najvećih zvijezda svjetskog fudbala,znači Madrid je vrh i nakon njeg samo možeš nazadovat bilo gdje da odeš-to je u osnovi to što se tiče kupovine pojačanja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nadam se veceras Higuainu i Graneru od prve, odavno ovog drugog nismo gledali u pocetnih XI..
Zao mi je podmornice ali veceras tonu jos dublje..
Zao mi je podmornice ali veceras tonu jos dublje..
Prekucano covjece PrekucanoanonymousHD je napisao/la:bparena flopčuj ljudi van forme, pogledaj malo tabele, pogledaj kako igraju u ligi prvaka... a majko draga čoveka..
![]()
![]()

sinoc mesi fenomenalan za barcu valjda ce i veceras kod nas ronaldo da briljira xD
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
za razliku od mene,celni ljudi i Mourniho su sigurno upoznati sa mogucnostima tog igraca.Zato flope jedan tisinabparena je napisao/la:Nije mi samo jasno na koji nacin se kupuju vasa pojacanja. "....bas me zanima o kakvom se igracu radi" ???

Okusi strah, bol, mrznju i barut
taj lik ni jedan jedini post nije napiso da se nije provalio da valja ono 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.