Vrhunska partija naše ekipe zadnjih pola sata, sve prije toga ništa naročito. Imali smo posjed lopte, ali sa njim nismo napravili mnogo toga, pogotovo u prvom poluvremenu. bsk se dobro držao, u prvih dvadesetak minuta imali su i neke fine prilike za gol. Kadu je zabio sjajan gol za 0:1 sa nekih dvadesetak metara, nedugo zatim borča izjednačuje nakon što smo zaspali u odbrani. Poslije smo imali nekoliko šansi (u glavnoj ulozi, naravno, Borja), rezultat se nije mijenjao do kraja poluvremena.
Kasnije smo se opet mučili, robi se dolučuje da čavu ubaci u igru i to se pokazalo kao pun pogodak. Zvezda biva sve opasnija, raširili smo ih, više igramo po stranama, Nedugo nakon njegovog ulaska, Zvezda zabija za novo vođstvo. čava daje odličan pas za mikića na desnoj strani,ovaj vraća unutra na penal, tu je do tog momenta nevidljivi lazović i opet vodimo. Borja zabija sjajan gol za 1:3, a na kraju i lazović pogađa drugi put za visokih 1:4. Mladenović naš najbolji igrač, savremen bek, odlično je držao čitavu lijevu stranu, bilo ga je i naprijed i nazad. Svaka čast momku. Gledajući njegove igre počinje mi biti žao Petkovića.

Kadu takođe vrlo dobar.
Generalno gledano, zadovoljan sam rezultatom jer smo mi već bili glavom na polufinalu kupa i derbiju i još plus je robi odlučio da odmara evandra i milunovića za taj predstojeći meč u srijedu. Ono što me brine je odbrana. Gol koji smo primili... ne znam, neshvatljivo mi je da se lopta ubaci iz kornera na nekih deset metara od gola i tu nema baš nikoga od naših igrača da je pokupi, lopta dolazi do jednog igrača borče (čini mi se da se preziva vignjević), ni tu nema nikoga od naših da ga izblokira, ovaj sam i neometan šutira za izjednačenje. Ne sumnjam ja da će se tošić i maksimović vremenom uigrati, ali u srijedu je derbi. Nadam se da onakvih situacija neće biti pred našim golom bar u derbiju i nadam se da je onaj gol Borje nagovještaj još više njegovih golova u narednom periodu, možda već u srijedu.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović