nihco je napisao/la:reprezentativna okosnica u rusiji
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
interesantno, jedini nas koji je odigrao 90 min , u trijumfu, je vranjes, naravno, on nije reprezentativac.
+
medunjanin - tribina
nema nikakvih naznaka da ce se situacija promijeniti, zahirovic ispada u 2. ligu, ibricic , najvjerovatnije, nazad u hajduk, miske, kada se vrati dzudzak, tek nece igrati...medunjanin tribine...
alternative su?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
interesantno, jedini nas koji je odigrao 90 min , u trijumfu, je vranjes, naravno, on nije reprezentativac.
+
medunjanin - tribina
nema nikakvih naznaka da ce se situacija promijeniti, zahirovic ispada u 2. ligu, ibricic , najvjerovatnije, nazad u hajduk, miske, kada se vrati dzudzak, tek nece igrati...medunjanin tribine...
alternative su?
ovdje smo to prezvakali vec 2000 puta, nema potrebe ponavljati
reci koje? nabroji te igrace, dokazane, koji ce svojom igrom napravit prevagu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja ovdje jos uvijek ne mogu da vjerujem da neko moze reci da je bolji igrac koji igra 5 10 15 ili sjedi na tribinama,od onog koji igra citavu tekmu 90 min u dobrom ritmu!
I sam Ivica Osim ponavlja milion puta da nam fali trke aludirajuci na to Susicu da malo preispita svoje pozive Medunjaninu,Ibricicu,Zecu,Maleticu,Rahimicu .Misketu.PA HEjjjjjjjjj bolann Ljudi i ne igraju u svojim klubovima a nama su cesto u prvih 11!
Po meni otjerati Medunjania i Rahmicu se zahvaliti na svemu,Misketa ubacivati u drugom dok ne udje u fin protokol tekmi! Zeca otjerati,maletica zaboraviti!
nanek je napisao/la:Ja ovdje jos uvijek ne mogu da vjerujem da neko moze reci da je bolji igrac koji igra 5 10 15 ili sjedi na tribinama,od onog koji igra citavu tekmu 90 min u dobrom ritmu!
I sam Ivica Osim ponavlja milion puta da nam fali trke aludirajuci na to Susicu da malo preispita svoje pozive Medunjaninu,Ibricicu,Zecu,Maleticu,Rahimicu .Misketu.PA HEjjjjjjjjj bolann Ljudi i ne igraju u svojim klubovima a nama su cesto u prvih 11!
Po meni otjerati Medunjania i Rahmicu se zahvaliti na svemu,Misketa ubacivati u drugom dok ne udje u fin protokol tekmi! Zeca otjerati,maletica zaboraviti!
koga pozvati?
nanek je napisao/la:Ja ovdje jos uvijek ne mogu da vjerujem da neko moze reci da je bolji igrac koji igra 5 10 15 ili sjedi na tribinama,od onog koji igra citavu tekmu 90 min u dobrom ritmu!
koga pozvati?
Momak nije igrao zbog povrede koja ga muči već duže vrijeme, i nikako da je se riješi...
Niko ga nije otjerao niti ga treba ''tjerati'' nije cuko jbt... Nije ni najbolji, slabo je prikazao šta zna ali kao što rekoh povrede ga muče...
Malo respekta prema ljudima koji nose državni dres ne bi bilo naodmet...
Vranjes je igrao protiv Slovacke i protiv Meksika. I pokazao da ima kvalitet. Samo on kao i Jahic su imali povrede dugo vremena. Jahic se oporavio, Vranjes eto izgleda se vraca. Vranjes je igrao u sedmom mjesecu i onda ga nije bilo do septembra. Pa opet povreda. Od 8 mjeseca do 11 je igrao 3-4 utakmice. Treba biti realan.
Isto se govorilo za Jahica, a koliko znamo ganjao se sa povredom oko pola godine. Onda presao u Apoel i ulazio par puta sa klupe pa je dobio poziv za repku.
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
+
medunjanin - tribina
Džaba pišeš. Znaš dobro da selektor ne prati klupski fudbal. Ne znam šta ti je. Pozivi idu samo po preporuci.
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
+
medunjanin - tribina
Uzasno jbt kod nas niko ne igra sve rezervisti,i Dzeko kaze zadovoljan u Man.Cityu ba bosanska budaletina nek prihvati Juventus,Milan ko je vec zainteresovan za njega,a biti ce mnogi ba bolji je milijun puta od Balottelia,a najvise mi je zao Misketa on ima ba mjesta i u Njemackoj i Spanjolskoj ligi.Po svemu sudeci Vedo je izgleda sad nas najbolji igrac,barem dok se Lulic ne oporavi:D:D
Najgore je ljudi sto cemo mi opet ici u baraz i ispasti i onda u nove kvalifikacije za EP stvaramo novu reprezentaciju...nadam se da cu pogrijesiti,ali kako stvari stoje sa nasim igracima tesko cemo mi biti 1!!Naprijed zmajevi valjda ce se situacija popraviti.
"There's only 2 good teams in the whole world; Liverpool and Liverpool Reseves!''
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
+
medunjanin - tribina
Uzasno jbt kod nas niko ne igra sve rezervisti,i Dzeko kaze zadovoljan u Man.Cityu ba bosanska budaletina nek prihvati Juventus,Milan ko je vec zainteresovan za njega,a biti ce mnogi ba bolji je milijun puta od Balottelia,a najvise mi je zao Misketa on ima ba mjesta i u Njemackoj i Spanjolskoj ligi.Po svemu sudeci Vedo je izgleda sad nas najbolji igrac,barem dok se Lulic ne oporavi:D:D
Najgore je ljudi sto cemo mi opet ici u baraz i ispasti i onda u nove kvalifikacije za EP stvaramo novu reprezentaciju...nadam se da cu pogrijesiti,ali kako stvari stoje sa nasim igracima tesko cemo mi biti 1!!Naprijed zmajevi valjda ce se situacija popraviti.
halo ba. Zbog cega je to Dzeko "budaletina"? sto 'ladi yaya u Engleskoj a sedmicno na ziro racun legne 180.000 funti? Mozda sto uprkos minutazi opet je jedan od najefikasniji igraca u Evropi? Neka njega, nek se odmara. Dobro za nas jer ce mu baterije biti napunjene i uletjet ce u sljedece kvalifikacije punom parom, jos pogotovo ako dobro odradi pripreme(gdje god igrao sljedece sezone).
Sto se tice Misketa, ba, koliko das toliko dobijes. Ocigledno trener Dinama smatra da Miske nije sav svoj cim sjedi na klupi, al' opet to je sve do trenera i ukusa istog.
Vedo je nas najbolji igrac na osnovu cega? toga sto igra redovno? Adnan Mravac igra redovno, pa sta?
Vjerujem da cemo pocetkom sljedecih kvalifikacija biti dva puta jaci nego pri zavrestku ovih proslih. Sada smo uhodana ekipa, uigrani, kockice se slagaju kako treba. Napad i vezni red su nam izuzetno jaki. Imamo bekove za sljedece kvalifikacije, i uz to imamo moguca, kvalitetna, rjesenja na poziciji zadnjeg veznog.
Morao bi Susic jednu prijateljsku iskoristiti da isproba neke igrace npr. Zukanovic, Cocalic, Bicakcica, Dialibu, Seferovica, Hajrovica i tako te igrace .. zasto ne mozda bas nadje rjesenje za neke pozicije u tim momcima
erko manu-bosna je napisao/la:Morao bi Susic jednu prijateljsku iskoristiti da isproba neke igrace npr. Zukanovic, Cocalic, Bicakcica, Dialibu, Seferovica, Hajrovica i tako te igrace .. zasto ne mozda bas nadje rjesenje za neke pozicije u tim momcima