New York Knicks
Re: New York Knicks
35-33 za Pacerse
Defanzivno veoma loša prva četvrtina, Chandler igra lošu odbranu protiv Hibberta pomalo neobično za njega, nadam se da će se popraviti u nastavku utakmice. JR Smith i STAT odlični kao i STAT.
STAT - 10 poena
Melo - 7 poena (3/5)
Smith - 6 poena
Defanzivno veoma loša prva četvrtina, Chandler igra lošu odbranu protiv Hibberta pomalo neobično za njega, nadam se da će se popraviti u nastavku utakmice. JR Smith i STAT odlični kao i STAT.
STAT - 10 poena
Melo - 7 poena (3/5)
Smith - 6 poena
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pravo bogata prva četvrtina 35-33 za Pacerse. Za sada nije loša igra,odbrana loša tačnije odbrane su zakazale u obje ekipe.
Slobodna bacanja
Usput: Happy St. Patrick´s Day

Slobodna bacanja
Usput: Happy St. Patrick´s Day

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
60-51 za Knickse
Defanzivno smo odlično odigrali posebno Chandler koji je u drugoj četvrtini JOŠ JEDNOM pokazao da je naš najbolji timski igrač. Pacersi su postigli samo 16 poena u drugoj četvrtini. Melo se popravio otkako je došao Woodson i u ovoj utakmici nije sebičan sekunde. Novak pogodio dvije vrlo važne trice. Mogli smo voditi i 11, ali veoma dobar blok od strane Grangera je zaustavio Fieldsa da položi loptu poslije odličnog pasa Lina sa druge polovine. Lin je uzeo samo 3 šuta i sva tri je pogodio, trebao bi češće ulaziti u reket.
STAT - 10 poena, 3 skoka
Melo - 10 poena, 2 skoka, 2 asistencije
Lin - 6 poena, 4 asistencije
Defanzivno smo odlično odigrali posebno Chandler koji je u drugoj četvrtini JOŠ JEDNOM pokazao da je naš najbolji timski igrač. Pacersi su postigli samo 16 poena u drugoj četvrtini. Melo se popravio otkako je došao Woodson i u ovoj utakmici nije sebičan sekunde. Novak pogodio dvije vrlo važne trice. Mogli smo voditi i 11, ali veoma dobar blok od strane Grangera je zaustavio Fieldsa da položi loptu poslije odličnog pasa Lina sa druge polovine. Lin je uzeo samo 3 šuta i sva tri je pogodio, trebao bi češće ulaziti u reket.
STAT - 10 poena, 3 skoka
Melo - 10 poena, 2 skoka, 2 asistencije
Lin - 6 poena, 4 asistencije
77-74 za Knickse
Dobra odbrana Pacersa i odlični Hibbertu su nas uništili u trećoj četvrtini, nadam se da ćemo se popraviti u zadnjoj četvrtini. Treba se napraviti prostor za Novaka i njegove trice. Postigli smo samo 17 poena u trećoj četvrtini dok su Pacersi postigli 23...
STAT - 14 poena, 6 skokova
Lin - 11 poena, 5 skokova, 4 asistencije
GO KNICKS!
Dobra odbrana Pacersa i odlični Hibbertu su nas uništili u trećoj četvrtini, nadam se da ćemo se popraviti u zadnjoj četvrtini. Treba se napraviti prostor za Novaka i njegove trice. Postigli smo samo 17 poena u trećoj četvrtini dok su Pacersi postigli 23...
STAT - 14 poena, 6 skokova
Lin - 11 poena, 5 skokova, 4 asistencije
GO KNICKS!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Dva puta Indiana u dva dana
vidi se napredak. Jednom je moglo i slučajno ali dva puta....
Smanjen je broj TO, odbrana se igra dosta dosta bolje (iako to još uvijek nije to), sinoć je vukao Chandler večeras Lin
ima se ta širina.
Igrač utakmice je Hibbert sigurno,extra dobra partija. Granger šta je najavljivao
ubacio 20 poena
al na dvije utakmice
Slijede Raptorsi za tri dana
Smanjen je broj TO, odbrana se igra dosta dosta bolje (iako to još uvijek nije to), sinoć je vukao Chandler večeras Lin
ima se ta širina.
Igrač utakmice je Hibbert sigurno,extra dobra partija. Granger šta je najavljivao
I'm not insane, my mother had me tested!
102-88
Kakva zadnja četvrtina, odlična odbrana. Lin je majstorki odigrao i zaslužujući njemu smo nadigrali Pacerse u zadnjoj četvrtini. Treća pobjeda u nizu, Woodson još uvijek bez poraza. Također treba napomenuti da se u čulo "Let's go Knicks" i bilo je cheersa na svaki koš Lina
Neka smo začepili usta Grangeru...
Lin - 19 poena, 7 skokova (career high), 6 asistencija, 2 turnovera
Melo - 16 poena, 4 skoka, 3 asistencije
STAT - 16 poena, 8 skokova
U utorak idemo na četvrtu zaredom i u to MSGu protiv Raptorsa! GO KNICKS!

Kakva zadnja četvrtina, odlična odbrana. Lin je majstorki odigrao i zaslužujući njemu smo nadigrali Pacerse u zadnjoj četvrtini. Treća pobjeda u nizu, Woodson još uvijek bez poraza. Također treba napomenuti da se u čulo "Let's go Knicks" i bilo je cheersa na svaki koš Lina
Neka smo začepili usta Grangeru...
Lin - 19 poena, 7 skokova (career high), 6 asistencija, 2 turnovera
Melo - 16 poena, 4 skoka, 3 asistencije
STAT - 16 poena, 8 skokova
U utorak idemo na četvrtu zaredom i u to MSGu protiv Raptorsa! GO KNICKS!
SheldonCooper je napisao/la:Dva puta Indiana u dva danavidi se napredak. Jednom je moglo i slučajno ali dva puta....
ima se ta širina.
Igrač utakmice je Hibbert sigurno,extra dobra partija. Granger šta je najavljivao![]()
ubacio 20 poena
al na dvije utakmice
![]()
Toronto je iduća meta, pa Philadelphia 
Nisam bio u mogućnosti da uđem na internet da vam pripomognem oko komentarisanja ali evo kratko moj osvrt na dvije prosle utakmice protiv Indiane.
U prvoj utakmici smo pokazali dominantnost i koncentraciju te timski rad koji se itekako dobro proširio odlaskom D'antonija, sto se vidjelo i u drugoj utakmici
Gledao sam drugu utakmicu, svidja mi se J.R. kad ide na run-and-gun trice u kontri ali kada ih pogodi hahah
Lin, brate: LINSANITY is back
Amare je opet poceo sa ovim sutevima sa distance pa pogodi tamo zadnji obruč i gore u nebo ode, ali je popravio odbranu ali i skokove i surađiva sa Chandlerom što je predobro vidjeti
Uzimamo Toronto, Philly također!
Nisam bio u mogućnosti da uđem na internet da vam pripomognem oko komentarisanja ali evo kratko moj osvrt na dvije prosle utakmice protiv Indiane.
U prvoj utakmici smo pokazali dominantnost i koncentraciju te timski rad koji se itekako dobro proširio odlaskom D'antonija, sto se vidjelo i u drugoj utakmici
Gledao sam drugu utakmicu, svidja mi se J.R. kad ide na run-and-gun trice u kontri ali kada ih pogodi hahah
Lin, brate: LINSANITY is back
Uzimamo Toronto, Philly također!
treba vratit majka, ne valja ovaj trener nista, treba i karmela prodat 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Po kvaliteti zaslužujemo treće mjesto poslije Bullsa i Heata. Vidjelo se u ove tri utakmice koliko nas je D'antoni kočio, Melo se popravio (svaka čast, samo tako nastavi) kao i Smith (prenule ga trice, svaka i njemu čast). Pored startera imamo najbolju, ako ne najboljuonda jednu od najboljih klupa u ligi. Igrači sa klupe su u prvoj utakmici postigli 72 poena, a jučer oko 40... Mislim ukupno u ove tri utakmice oko 140 poena. Ekstra, nema dalje.
Jednostavno samo isprašili jednu od najboljih odbrana konferencije. Sve zasluge idu Woodsonu i njegovim pomoćnicima, očekivao sam ovakvo nešto jer sam znao da ova ekipa može više od izolacije za Mela. Također mi se svidjelo kod Mikea što se DERE na igrače, treba malo autoriteta, nije na odmet. D'antoni nije imao autoriteta sekunde... Sinoć se Woodson derao na Landryja jer je ostavio samog Hilla na šutu za tri, a prethodno je pokušao preuzeti igrača od STATa, te na prvoj utakmici protiv Indiane se derao na Smitha... Svaka mu čast, treba malo reda uvesti u ovaj tim.
Jednostavno samo isprašili jednu od najboljih odbrana konferencije. Sve zasluge idu Woodsonu i njegovim pomoćnicima, očekivao sam ovakvo nešto jer sam znao da ova ekipa može više od izolacije za Mela. Također mi se svidjelo kod Mikea što se DERE na igrače, treba malo autoriteta, nije na odmet. D'antoni nije imao autoriteta sekunde... Sinoć se Woodson derao na Landryja jer je ostavio samog Hilla na šutu za tri, a prethodno je pokušao preuzeti igrača od STATa, te na prvoj utakmici protiv Indiane se derao na Smitha... Svaka mu čast, treba malo reda uvesti u ovaj tim.
Nemoj se ljutit al Bullsi, Mavsi i Spursi po meni imaju najduzu i najbolju klupu. Ne gleda se samo napad, vec kolko ta klupa primi poena, znaci sveukupno. Evo primila je vasa klupa 42 poena protiv Indiane u zadnjoj cetvrtnini, sto je grozno, propuh u odbrani. Umjesto da su se borili tu cetvrtinu, jer im je ukazana sansa da se dokazu i izbore minute oni da Bog sacuva.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Naravno da se ne gleda samo napad, ja pričam i o odbrani. npr. imamo Shumperta koji je vodeći među novacima u ukradenim loptama i četvrti u ligi, odličan odbrambeni igrač, onda su tu Smith i Davis koji igraju solidnu odbranu dok je najbolji odbrambeni igrač Jeffries koji je među vodećim igračima u ligi što se tiče iznuđivanja ličnih grešaka i jedan od boljih help-defenderaBIHfan je napisao/la:Nemoj se ljutit al Bullsi, Mavsi i Spursi po meni imaju najduzu i najbolju klupu. Ne gleda se samo napad, vec kolko ta klupa primi poena, znaci sveukupno. Evo primila je vasa klupa 42 poena protiv Indiane u zadnjoj cetvrtnini, sto je grozno, propuh u odbrani. Umjesto da su se borili tu cetvrtinu, jer im je ukazana sansa da se dokazu i izbore minute oni da Bog sacuva.
Što se tiče te zadnje četvrtine moraš shvatiti da smo vodili na početku četvrtine četvrtine oko 30 razlike i normalno da će koncentracija opasti kod igrača, a da će protivnik raditi sve što je moguće da se ne osramoti.
Eh večeras Toronto? Vaša mišljenja? 
Očekujem pobjedu i preko 70 poena klupeBavarac7 je napisao/la:Eh večeras Toronto? Vaša mišljenja?
SkromnoCarlo je napisao/la:Očekujem pobjedu i preko 70 poena klupeBavarac7 je napisao/la:Eh večeras Toronto? Vaša mišljenja?
Jašta nego skromnoBavarac7 je napisao/la:SkromnoCarlo je napisao/la:Očekujem pobjedu i preko 70 poena klupeBavarac7 je napisao/la:Eh večeras Toronto? Vaša mišljenja?
Večeras neće igrati Davis koji ima problema sa preponama dok se Douglas vraća u tim nakon što mu je žena rodila sina Toney Jr.
Nadam se da će biti prvi play sa klupe
http://www.nba.com/video/channels/nba_t ... ef:nbahpt1" onclick="window.open(this.href);return false;
btw. vjerovatno će biti napravljen film o Linu i njegovoj priči:
http://knicksnow.com/videos/833/1-on-1- ... mad-rashad" onclick="window.open(this.href);return false;

Za par minuta počinje meč sa Raptorsima, usput danas je rođendan najvjernijem navijaču Knicksa:

Sretan rođendan Spike Lee!

Sretan rođendan Spike Lee!
27-24 za Knickse
Ubaci nam Kleiza trica sa zvukom sirene
Veoma dobra prva četvrtina, ofanzivno smo zakazali. Melo i STAT veoma dobri od kako je Woody došao, Melo 3/4, a STAT 3/3, a i u odbrani su dosta dobri.
Melo - 7 poena, 2 skoka, 2 ukradene lopte
STAT i Chandler - 6 poena
Lin - 0 poena, 4 asistencije
Ubaci nam Kleiza trica sa zvukom sirene
Veoma dobra prva četvrtina, ofanzivno smo zakazali. Melo i STAT veoma dobri od kako je Woody došao, Melo 3/4, a STAT 3/3, a i u odbrani su dosta dobri.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma dobijamo i ovu lagano vcrsCarlo je napisao/la:27-24 za Knickse
Ubaci nam Kleiza trica sa zvukom sirene![]()
Ma vjerujem da hoćemo, evo Steve počeo bombardovati koš Raptorsa valjda nastaviNYKnicks Fan je napisao/la:Ma dobijamo i ovu lagano vcrsCarlo je napisao/la:27-24 za Knickse
Ubaci nam Kleiza trica sa zvukom sirene![]()
53-44
Veoma dobra odbrana, kontrolišemo utakmicu. Melo je još jednom pokazao kako može igrati za tim, a ne za ličnu statistiku, veoma dobar još jednom. STAT se popravlja iz utakmice u utakmicu. Također, Smith nakon što je imao šut 0-3 poslije toga je bio veoma dobar - 3 ofanzivna skoka koja su rezultatirala sa dva koša, te 2 iznuđena faula.
STAT - 10 poena, 5 skokova
Melo - 9 poena, 5 skokova
Chandler 8 poena, 2 skoka
Lin - 7 poena, 6 asistencija, 2 bloka
Veoma dobra odbrana, kontrolišemo utakmicu. Melo je još jednom pokazao kako može igrati za tim, a ne za ličnu statistiku, veoma dobar još jednom. STAT se popravlja iz utakmice u utakmicu. Također, Smith nakon što je imao šut 0-3 poslije toga je bio veoma dobar - 3 ofanzivna skoka koja su rezultatirala sa dva koša, te 2 iznuđena faula.
STAT - 10 poena, 5 skokova
Melo - 9 poena, 5 skokova
Chandler 8 poena, 2 skoka
Lin - 7 poena, 6 asistencija, 2 bloka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.