Houston Rockets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: Houston Rockets

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 mar 2012, 21:47

Prvi trade itekako dobar, Camby-ija smo dobili djaba, dali Thabeeta I Flyinna, Thabeeta. Flyinn je truba a Thabeet nije ni igro, bit' cemo veci pod kosem, sto nam treba.

Drugi trade, Jordan Hill za Fishera, Jordan je truba, Fishera organski ne mogu, otkako je Scolu napuco laktom prije par godina, ali dobro donijet ce makar paznje Rocketsima, vise me raduje sto smo uz njeg dobili i Dallasov first round pick, kojeg su Lakersi imali radi Odom trade-a.

Sve u svemu zadovoljan sam, bit' cemo bolji nego u dosadasnjem dijelu sezone sigurno, a slijedece sezone ocekujem superstara u ekipi, jer je ostalo I previse prostora u salary cap-u.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 mar 2012, 21:53

Zeljovac_1921 je napisao/la:Prvi trade itekako dobar, Camby-ija smo dobili djaba, dali Thabeeta I Flyinna, Thabeeta. Flyinn je truba a Thabeet nije ni igro, bit' cemo veci pod kosem, sto nam treba.

Drugi trade, Jordan Hill za Fishera, Jordan je truba, Fishera organski ne mogu, otkako je Scolu napuco laktom prije par godina, ali dobro donijet ce makar paznje Rocketsima, vise me raduje sto smo uz njeg dobili i Dallasov first round pick, kojeg su Lakersi imali radi Odom trade-a.

Sve u svemu zadovoljan sam, bit' cemo bolji nego u dosadasnjem dijelu sezone sigurno, a slijedece sezone ocekujem superstara u ekipi, jer je ostalo I previse prostora u salary cap-u.
Meni nije jasno zašto ste uzeli Fishera, ali hajde valjda ćete ostati na mjestu na kojem jeste i izboriti play-off iako je praktički moguće da dođete čak i do 4. pozicije, razlika je minimalna :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 mar 2012, 22:37

@ carlo

Pa doveli smo jarane Marcus Cambija, sto bi Hilla stavilo u trecu opciju, sad ima slabu minutazu a kamoli kad Camby bude tu. A Fisher moze biti koristan kolko-toliko, plus pick. U tom trade smo itkeko dobro prosli.

Kakvi cemo biti ostaje da se vidi, ali sigurno bolji nego do sad.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 mar 2012, 00:14

Houston je nakon trejdovanja Hilla u Lakerse jednostavno morao da dovede nekoga na centru, da pomaze Dalembert-u. Camby valjda u pauzi izmedju sezona stanuje u Houstonu tako da i to ima smisla. Nakon sto ociste SC tim njegovim isticucim ugovorom, ocekujem da mu na ljeto ponude novi (naravno za vet minimum) i da on tu zavrsi karijeru. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 mar 2012, 03:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:Houston je nakon trejdovanja Hilla u Lakerse jednostavno morao da dovede nekoga na centru, da pomaze Dalembert-u. Camby valjda u pauzi izmedju sezona stanuje u Houstonu tako da i to ima smisla. Nakon sto ociste SC tim njegovim isticucim ugovorom, ocekujem da mu na ljeto ponude novi (naravno za vet minimum) i da on tu zavrsi karijeru. ;)
Plus pick, plus smo jos oslobodili salary cap. Ocekuj na ljeto zvijezdu slobodnu, ili mozda dvije. Raji je vise dopizdilo. Rocketsi moraju imati superstara, u zadnjih 25+ godina vazda je bio minimalno jedan, od Maloena, Sampsona, Olajuwona, Drexlera, Francisa, Yao, T-Mac itd. Samo je problem sto ovaj predsjednik, koji se nije promjenio od Olajuwona, trazi jos jednog Olajuwona, eo preko 10 godina, mislili su da su imali zamjenu u Yao-u ali **** ga desilo se sta se desilo, moramo krenuti novom direkcijom, jedan je Hakeem, tesko ce se opet takav centar ponoviti.

Nekad sam psovo T-Macu i Yao-u sve i svasta, i nerviro se, sad bi sve dao da imamo barem priblizno taj kvalitet igraca. Otkako su otsili, vidi se koliko su znacili, ali eto aBd na ljeto lagano. Ovaj rebuilding mi je dosadio.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 mar 2012, 21:36

47-39 poluvrijeme

Sa samo 9 igraca :lol:

ROCKETS!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 21:41

Zeljovac_1921 je napisao/la:47-39 poluvrijeme

Sa samo 9 igraca :lol:

ROCKETS!
Samo 9 igrača? zaebaješ me :lol:

Istina da su Clippersi u padu, svaka čast Rocketsima, nadam se da ćete završiti na 4. mjesto, imate velike šanse za to.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 mar 2012, 21:59

Carlo je napisao/la: Samo 9 igrača? zaebaješ me :lol:

Istina da su Clippersi u padu, svaka čast Rocketsima, nadam se da ćete završiti na 4. mjesto, imate velike šanse za to.
9 igraca brate. Eo Dragic je crko nea ga ko mjenjat :lol:
Lee ubija

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 mar 2012, 02:08

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Samo 9 igrača? zaebaješ me :lol:

9 igraca brate. Eo Dragic je crko nea ga ko mjenjat :lol:
Lee ubija
Vidim izgubili ste... Prema mom mišljenju nemaš razloga za brigu jer ste igrali sa samo 9 igrača, te čuh da je bila nepoštena pobjeda Clippersa, ali šta se može takav je sport. U svakom slučaju, budućnost vam je svijetla.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 mar 2012, 04:45

Carlo je napisao/la: Vidim izgubili ste... Prema mom mišljenju nemaš razloga za brigu jer ste igrali sa samo 9 igrača, te čuh da je bila nepoštena pobjeda Clippersa, ali šta se može takav je sport. U svakom slučaju, budućnost vam je svijetla.
8 igraca je igralo jarane, 9-i Fortson odigrao samo minutu i nesto. Ma nebi da vise komentarisem zadnje 3 minute, sramota, kad ti sudije trebaju protiv desektovane ekipe, Dragic crko 43 minute odigro cini mi se. Ali nea veze, optimistican sam i ja, sad kad nam se svi vrate (Lowry, Martin, Parsons), plus Camby (bit cemo veci pod kosem, i nece nam moci lako uzimati offensive rebounds kao do sad), mozemo bilo kome pomrsiti racune ove sezone. Onda na ljeto ocekujem zvijezdu, plus fin pick, slijedecu sezonu bi se trebali vratiti na stare staze > contenders. 8-)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 mar 2012, 01:06

Za sat vremena protiv Phoenixa. Marcus Camby bi trebao biti spreman za igru. Sunsi su dobili 8 od zadnjih 10 tekmi, i ako pobjedimo uspjeli bi im pobjeci na +3 tekme u borbi za PO.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 mar 2012, 02:40

Ubi nas Phoenix prvu cetvrtinu, 26-13
Camby dobar

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 mar 2012, 10:28

desilo se ono šta sam i znao da će se desiti. Houston je otpustio Fishera. sad će se on ponovo vratiti u LA Lakerse...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 mar 2012, 11:18

Pasha je napisao/la:desilo se ono šta sam i znao da će se desiti. Houston je otpustio Fishera. sad će se on ponovo vratiti u LA Lakerse...
moze se tek vratiti za iducu sezonu, ove više ne smije zaigrati za lejkerse
nema potpisa

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 19:40

Pasha je napisao/la:desilo se ono šta sam i znao da će se desiti. Houston je otpustio Fishera. sad će se on ponovo vratiti u LA Lakerse...
Otkupili ga jer je imo player option da ostane i slijedece sezonu za 3.4 miliona.
Mada bi nam mogao sad biti koristan dok je Lowry out da mjenja Dragica ali eto, nea veze. Jordan Hilla su dali za pick, haj i nije neki igrac.

Sto ne pises vise? Meni vise ofirno samom pisati na ovoj temi :)
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 20 mar 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 19:43

slika

:) 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 mar 2012, 22:13

Hakeem legenda, jesu li mu ovo danas otkrili spomenik?

Večeras igrate protiv Lakersa, šta očekuješ? :)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 22:26

Carlo je napisao/la:Hakeem legenda, jesu li mu ovo danas otkrili spomenik?

Večeras igrate protiv Lakersa, šta očekuješ? :)
Ima par godina, trebo je biti kip ali on nije dao iz religijoznih razloga, pa su dres napravili, fino izgleda odma ispred toyote centra.

Ne znam sta da ocekujem, Rocketsima se nikad ne zna, odmorili su se u ovih par dana, pa vidjet cemo. Beat LA :mrgreen:

U cetvrtak je i "remember the 90s" godisnjica, posvecna timu koji je uzeo 2 titule, bit' ce Hakeem i cijela tadasnja ekipa na tekmi.
slika

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 mar 2012, 03:43

Hahahaha beat LA. Rockets!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2012, 04:33

Zeljovac_1921 je napisao/la:slika

:) 8-)
ljudina,igracina za mene najbolji centar kog sam gledao i meni najbolji igrac poslije Jordana kojeg sam gledao.Nije dao kip da se pravi ,vjernik je i to mu je i zabranjeno ali inace smatra da je samo covjek a nekakvo bozanstvo,kako neki u NBA sebi umisljaju

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.