FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 04 sep 2009, 00:23

Stole iz Bora je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:za vasu info kad se bude stadion pravio lokomotiva ce biti ispod juga na posebnom mjestu ispod juga ce se napraviti i jos ce se obnoviti ;)
Eh, koliko ce jos vremena proci dok dodju do para za stadion! Kazem ja, lokomotiva je najmanji problem .. ;)
Suska se oko istoka ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 00:26

To je simbol Grbavice i Želje i mislim da je netreba dirati, a za novi stadion će biti teško ,jer svi znamo kakva je situacija u bh. nogometu. Ali uz Osima vi neće te dugo čekati, on je već navukao sponzore, napravio dobar tim i kad budete igrali u Evropi, pare će kapati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Urban

Post Postao/la Urban » 04 sep 2009, 00:28

Seyo_TM je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:za vasu info kad se bude stadion pravio lokomotiva ce biti ispod juga na posebnom mjestu ispod juga ce se napraviti i jos ce se obnoviti ;)
Eh, koliko ce jos vremena proci dok dodju do para za stadion! Kazem ja, lokomotiva je najmanji problem .. ;)
Suska se oko istoka ;)

Daj Boze da ima nesto oko istoka ja se nadam ako Bog da
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 04 sep 2009, 00:31

dugo se oko istoka prica...a nadajmo se da ima nesto ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

namcitm87
Kontakt:

Post Postao/la namcitm87 » 04 sep 2009, 00:36

ako nekog zanima više informacija o Višći koji se jučer priključio Želji evo blogga
http://****/

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 04 sep 2009, 00:44

namcitm87 je napisao/la:ako nekog zanima više informacija o Višći koji se jučer priključio Želji evo blogga
http://****/

„ Dobro je, zadovoljan sam svojom igrom, a sretan sam i zbog postignutog gola. Nadam se da je i trener zadovoljan i da ću uskoro potpisati ugovor sa našim najvećim klubom. Mogu reči samo da je ovo nagovještaj jedne dobre sezone i da je ovo samo početak, a još bolje partije ću pružati i sigurno napredovati u svojo igri, dok se potpuno uklopim u ekipu.“

sada je sve na osimu.....nadamo se jednom ugovoru od jedno 2 godine najmanje ;) ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 sep 2009, 07:37

Seyo_TM je napisao/la:
Suska se oko istoka ;)
Suska se, cini mi se, od 2000. godine ... :lol: Dok ne vidim masine i ljude kako pocinju da rade vise nikom ne vjerujem ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 sep 2009, 09:50

Ma davno se i maketa zaljevala ako se sjecas...
Yebo sad stadion, sve ce doci na svoje samo da se stabilna ekipa napravi i da dobro zazimimo :mrgreen:

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 04 sep 2009, 12:44

Play.Blue.Minded je napisao/la:
Saurman je napisao/la:mislim da ne postoji nijedan stadion na svijetu koji ima na tribini lokomotivu od 100T hahah...kad ce vise maknuti ono sranje
misljenje je kao i supak - svak ga ima
Potpisujem! Nevjerovatno je da neko želi da se ukloni jedini pravi simbol kluba...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2009, 13:05

Jedino što je pomalo nevjerovatno je da taj post nije uklonjen. Bar je meni očito uvredljiv.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2009, 19:02

Čuj to kao maknut nam naš "sveti" simbol pa ovaj fkt nije pri sebi, i ja kontam zašto nije uklonjen post :?: :shock:

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 04 sep 2009, 19:26

ljudi, mišljenja sam da treba pricekati oko gradnje istocne tribine (mada sumnjam da ce to poceti), jer nam ne treba tribina koja ce biti prazna. bitno je da se naprave neki rezultati u ovim predstojecim godinama da bi se privuklo jos vise ljudi na stadion a onda na foru izgraditi tribinu :mrgreen: . A sto se tice lokomotive, neosporivo je da je treba sacuvati i naci neki kutak za nju na stadionu, jer je ona tu otkako ja znam za sebe ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 sep 2009, 19:29

znam da nije tema ali zna li iko gdje trenira Ž.K.K. ŽELJEZNICAR mislim u kojoj dvorani
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 04 sep 2009, 19:47

Mislim u maloj dvorani Skenderiji,ili ramiz salcin Mojmilo :D Visca,Se pokazao kao pravo Pojacanje
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 sep 2009, 19:51

sorrow je napisao/la:ljudi, mišljenja sam da treba pricekati oko gradnje istocne tribine (mada sumnjam da ce to poceti), jer nam ne treba tribina koja ce biti prazna. bitno je da se naprave neki rezultati u ovim predstojecim godinama da bi se privuklo jos vise ljudi na stadion a onda na foru izgraditi tribinu :mrgreen: . A sto se tice lokomotive, neosporivo je da je treba sacuvati i naci neki kutak za nju na stadionu, jer je ona tu otkako ja znam za sebe ;)
Ma nece jos ne brini :mrgreen: sad je tim prioritet pa europa (to su obecali)...ma smjesno pricat oko micanja lokomotive....jbt ja se evo pokusavam sjetit kada je dosla na stadion, al neide nikako...

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 04 sep 2009, 20:02

http://****/arhiva/2007/09/15/1130660 ovo je najbolje sto sam nasao o nasem stadionu kad smo se vec uhvatili te teme. Ako je ova slika jedina onda gradnja istoka nije ni u planu ili bilo kakva rekonstrukcija
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 sep 2009, 20:56

malo sutra cemo imati istocnu tribinu ova uprava nije sarafa uvrnula na grbavici
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

AM.TM87
Kontakt:

Post Postao/la AM.TM87 » 04 sep 2009, 20:57

theM87 je napisao/la:http://****/arhiva/2007/09/15/1130660 ovo je najbolje sto sam nasao o nasem stadionu kad smo se vec uhvatili te teme. Ako je ova slika jedina onda gradnja istoka nije ni u planu ili bilo kakva rekonstrukcija
Gradicemo Old Trafford?

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 sep 2009, 21:04

tax je napisao/la:malo sutra cemo imati istocnu tribinu ova uprava nije sarafa uvrnula na grbavici

Eto nek su Faruk i Samir nesto uradili.Izgradnju istocne tribine je nerealno ocekivati jer je u klubu bila teska finansijska situacija,racun je bio blokiran te tuzbe bivsi igraca i sponzora koje su jos vise pogorsali stvari.Uprava je uz pomoc dobrog marketinga uspjela stabilizovat situaciju i sigurno da ce donatorska vecer jos vise poboljsat situaciju.Kada bi igrali evropu svake godine sto je logican slijed dogadjaja i osvajali titule dobro bi se zaradilo i mogao bi se gradit istok.Svaka cast Zuji, upravi i Amaru za dosad uradjeno,a ako se ovako nastavi nema sumnje bicemo bez pramca u BiH.
AMAR OSIM!

Smail
Kontakt:

Post Postao/la Smail » 04 sep 2009, 21:24

MOŽELI MI NEKO REĆI,JELI POSMATRAO VIŠĆU U DRESU ŽELJEZNIČARA,KAKAV JE UTISAK OSTAVIO I IMALI LI MJESTA U PRVIH 11.MOLIM NEKOG KO ZNA OVO DA MI ODGOVORI,JER VIŠĆA JE PAKLEN IGRAČ I BIĆE VELIKO POJAĆANJE ZA ŽELJU.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 31 gost.