Imali smo jedan neiskorišteni penal na derbiju.voltron30 je napisao/la:Da i ja sam gledao statistiku danas. Upade mi oči, da nam nije sviran nijedan penal ove sezone. Ja nešto iskreno ne mogu da se sjetim nijednog, ako je to istina, pa onda nam je realizacija i više nego dobra, gledajući da smo dali daleko najviše golova. Druga stvar, imamo skoro isto bodova u gostima kao i kod kuće, tačnije 19 s gostovanja, 22 kod kuće. Ove godine smo definitivno jedno koplje iznad svih, po svim parametrima.avlami97 je napisao/la:Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.
Ovdje sam zbog jedne druge stvari. Jučer ili prije par dana sam postavio neke statističke podatke, koji nam govore da smo trenutno nedodirljivi po svim fudbalskim parametrima, koji se pikaju. Znaš ono, nizovi nepobjedivost, gol razlika, asistencije, strijelci, goldžije i sl. stvarčice.
Malo prije opet pogledah taj svoj post i vidjeh da sam zaboravio napisati i da smo najefikasnija ekipa u gostima i tu uvidjeh jednu "nelogičnost". Mi smo jedina ekipa koja je dala više golova na strani, nego kod kuće. Statistički 20 golova na strani i 19 kući. Pa rekoh, da bi taj segment trebali popraviti, bez obzira što imamo jednu tekmu manje kući.
Pogledao sam i statistiku ostalih klubova i njihovu realizaciju u gostima. Sve sami jad i čemer. U istom postu sam napisao da bih bio zadovaljan i minimalnom pobjedom protiv Travnika, ali da budem iskren ja se nadam kanonadi na Grbavici i još jedno opetovanje Gershvina i najpoznatije mu simfonije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Greška, sviran nam je protiv Zrinjskog i jedan protiv Sarajeva, kada je fulio Zeba, tačnije odbrano Adi Adilović. Protiv nas je sviran penal protiv Veleža i zabio nam ga Rovčanin u zadnjoj minuti. Sjećaš se kad je Gušo terso.voltron30 je napisao/la:Da i ja sam gledao statistiku danas. Upade mi oči, da nam nije sviran nijedan penal ove sezone. Ja nešto iskreno ne mogu da se sjetim nijednog, ako je to istina, pa onda nam je realizacija i više nego dobra, gledajući da smo dali daleko najviše golova. Druga stvar, imamo skoro isto bodova u gostima kao i kod kuće, tačnije 19 s gostovanja, 22 kod kuće. Ove godine smo definitivno jedno koplje iznad svih, po svim parametrima.avlami97 je napisao/la:Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.
Ovdje sam zbog jedne druge stvari. Jučer ili prije par dana sam postavio neke statističke podatke, koji nam govore da smo trenutno nedodirljivi po svim fudbalskim parametrima, koji se pikaju. Znaš ono, nizovi nepobjedivost, gol razlika, asistencije, strijelci, goldžije i sl. stvarčice.
Malo prije opet pogledah taj svoj post i vidjeh da sam zaboravio napisati i da smo najefikasnija ekipa u gostima i tu uvidjeh jednu "nelogičnost". Mi smo jedina ekipa koja je dala više golova na strani, nego kod kuće. Statistički 20 golova na strani i 19 kući. Pa rekoh, da bi taj segment trebali popraviti, bez obzira što imamo jednu tekmu manje kući.
Pogledao sam i statistiku ostalih klubova i njihovu realizaciju u gostima. Sve sami jad i čemer. U istom postu sam napisao da bih bio zadovaljan i minimalnom pobjedom protiv Travnika, ali da budem iskren ja se nadam kanonadi na Grbavici i još jedno opetovanje Gershvina i najpoznatije mu simfonije.
Bez obzira na sve dominantni smo u svim segmentima i to me raduje.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 20 mar 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Vidiš, sada kada me podsjetiš, sjećam se.avlami97 je napisao/la:Greška sviran namje protiv Zrinjskog i jedan protiv Sarajeva, kada je fulio Zeba, tačnije odbrano Adi Adilović. Protiv nas je sviran penal protiv Veleža i zabio nam ga Rovčanin u zadnjoj minuti. Sjećaš se kad je Gušo terso.voltron30 je napisao/la:Da i ja sam gledao statistiku danas. Upade mi oči, da nam nije sviran nijedan penal ove sezone. Ja nešto iskreno ne mogu da se sjetim nijednog, ako je to istina, pa onda nam je realizacija i više nego dobra, gledajući da smo dali daleko najviše golova. Druga stvar, imamo skoro isto bodova u gostima kao i kod kuće, tačnije 19 s gostovanja, 22 kod kuće. Ove godine smo definitivno jedno koplje iznad svih, po svim parametrima.avlami97 je napisao/la:Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.

- pintol_TM87
- Kontakt:
mislim da je tad guso nanizao dosta minuta bez primljenog gola ne brojeći kup...avlami97 je napisao/la:Greška, sviran nam je protiv Zrinjskog i jedan protiv Sarajeva, kada je fulio Zeba, tačnije odbrano Adi Adilović. Protiv nas je sviran penal protiv Veleža i zabio nam ga Rovčanin u zadnjoj minuti. Sjećaš se kad je Gušo terso.voltron30 je napisao/la:Da i ja sam gledao statistiku danas. Upade mi oči, da nam nije sviran nijedan penal ove sezone. Ja nešto iskreno ne mogu da se sjetim nijednog, ako je to istina, pa onda nam je realizacija i više nego dobra, gledajući da smo dali daleko najviše golova. Druga stvar, imamo skoro isto bodova u gostima kao i kod kuće, tačnije 19 s gostovanja, 22 kod kuće. Ove godine smo definitivno jedno koplje iznad svih, po svim parametrima.avlami97 je napisao/la:Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
NEDAJ SE SMAJKE! Trebaces nam u Evropi na ljeto!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bosanci i Hercegovci su jednostavno takav narod da kad je sve potaman oni nadju nesto ako nista izmisle neki problem. Jednostavno nismo navikli na uspjeh. Bez obzira na sav talenat i kvalitet za nas je uspjeh kompleks i kako stvari stoje necemo ga se dugo rijesiti.
Veoma je ruzno sta se pise o Amaru Osimu. Ljudi jednostavno ne zele da shvate da je rijec o treneru evropskoga kalibra. A takavih u BiH nema mnogoe/vise. Jedino se u tu recenicu moze staviti jos i Husref Musemic. Ova dva trenera prave pitu od g... Ali to se kod nas ne cijeni. Kod nas se nista ne cijeni. Kod nas se najbolje psuje mater, familija itd. U tome smo svijetski prvaci. A to nikad nije bilo nase. To smo pokupili od komsija sa istoka. Ipak nisu oni krivi sto smo mi od njih pokupili sve negativno a malo sta pozitivno a imaju oni dosta pozitivnoga.
Navijacima Sarajeva smeta Amar Osim. Ok ja razumijem rivalstvo i te stvari ali mrziti nekoga zbog uspjeha je idiotluk. Nazvati takvu osobu hajvanom je kompliment za takve. Amar Osim je prije svega strucnjak i covjek koji doprinosi razvoju nogometa u BiH a tek je onda trener Zelje. Ako Zeljo, Sarajevo, Celik, Siroki, Sloboda, Borac, Velez, itd. ne prave odredjene pomake ka naprijed onda cemo vijecno slaviti baraze, i vijecno cemo kriviti nesrecu zbog zdrijebova.
Citam da ljudi i na forumima krive uprave Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode, Veleza itd. To je jos jedan vid idiotluka. Vi zaboravljate u kojoj zemlji zivite. Vi zaboravljate kako je tesko doci do novca u BiH a tek ostvariti godisnji budzet od 2 miliona koji je neminovan da bi klub funkcionisao. Svi su pametni na forumima i u novinama i brzi da donesu zakljucke. Kazu zabile prijasnje uprave klubove u dugove. Ok svugdje se krade u odredjenoj mijeri ali ne mogu se tu velike svote novca ukrasti. Problem je jednostavno drzava i zakoni. On bi radje nabijali kamate znajuci da klubovi to ne mogu odplatiti nego oprostili dug. Kako bi tek onda ta ista drzava ulozila koju marku u sport. Srbija je prosle godine ulozila 72 miliona eura u sport, sta mislite koliko je vlada BiH ulozila. Nije ni 500.000.
Malo spustite loptu i pocnite cijeniti odredjene ljude. Sarajevo napokon ima predsjednika koji nije tu radi licne promocije i covjeka koji se parama bavi godinama. Zeljeznicar ima kontraveznoga Zuju. Zasto kontraveznoga pa zato sto mu se nakacuju dugovi ali ne mogu mu se otkaciti uspjesi. Uvijek ce biti hahara u klubovima i ljudi koji nisu dorasli poslu poput Bukija, koji jeste legenda ali veoma lose obavlja svoj posao ili Redzepagica koji je stvarno parazit. Ali vazno je da se ide naprijed.
Ili neki ne bi voljeli da se napreduje. Nekome je i u blatu dobro. Ali ne moze se sasd traziti nemoguce. Citam navijace Zelje hoce stadion. Ok. Jeste li spremni platiti 10KM za kartu kad dobijete natkrivenu tribinu? Odgovor se zna jer sad je i 8KM puno. Ne kazem ja da se ne treba napredovati i graditi ali u ovome trenutku svaki mali pomak je uspijeh a gradnja stadiona je mega-projekat i nevidjen uspijeh.
Veoma je ruzno sta se pise o Amaru Osimu. Ljudi jednostavno ne zele da shvate da je rijec o treneru evropskoga kalibra. A takavih u BiH nema mnogoe/vise. Jedino se u tu recenicu moze staviti jos i Husref Musemic. Ova dva trenera prave pitu od g... Ali to se kod nas ne cijeni. Kod nas se nista ne cijeni. Kod nas se najbolje psuje mater, familija itd. U tome smo svijetski prvaci. A to nikad nije bilo nase. To smo pokupili od komsija sa istoka. Ipak nisu oni krivi sto smo mi od njih pokupili sve negativno a malo sta pozitivno a imaju oni dosta pozitivnoga.
Navijacima Sarajeva smeta Amar Osim. Ok ja razumijem rivalstvo i te stvari ali mrziti nekoga zbog uspjeha je idiotluk. Nazvati takvu osobu hajvanom je kompliment za takve. Amar Osim je prije svega strucnjak i covjek koji doprinosi razvoju nogometa u BiH a tek je onda trener Zelje. Ako Zeljo, Sarajevo, Celik, Siroki, Sloboda, Borac, Velez, itd. ne prave odredjene pomake ka naprijed onda cemo vijecno slaviti baraze, i vijecno cemo kriviti nesrecu zbog zdrijebova.
Citam da ljudi i na forumima krive uprave Zelje, Sarajeva, Celika, Slobode, Veleza itd. To je jos jedan vid idiotluka. Vi zaboravljate u kojoj zemlji zivite. Vi zaboravljate kako je tesko doci do novca u BiH a tek ostvariti godisnji budzet od 2 miliona koji je neminovan da bi klub funkcionisao. Svi su pametni na forumima i u novinama i brzi da donesu zakljucke. Kazu zabile prijasnje uprave klubove u dugove. Ok svugdje se krade u odredjenoj mijeri ali ne mogu se tu velike svote novca ukrasti. Problem je jednostavno drzava i zakoni. On bi radje nabijali kamate znajuci da klubovi to ne mogu odplatiti nego oprostili dug. Kako bi tek onda ta ista drzava ulozila koju marku u sport. Srbija je prosle godine ulozila 72 miliona eura u sport, sta mislite koliko je vlada BiH ulozila. Nije ni 500.000.
Malo spustite loptu i pocnite cijeniti odredjene ljude. Sarajevo napokon ima predsjednika koji nije tu radi licne promocije i covjeka koji se parama bavi godinama. Zeljeznicar ima kontraveznoga Zuju. Zasto kontraveznoga pa zato sto mu se nakacuju dugovi ali ne mogu mu se otkaciti uspjesi. Uvijek ce biti hahara u klubovima i ljudi koji nisu dorasli poslu poput Bukija, koji jeste legenda ali veoma lose obavlja svoj posao ili Redzepagica koji je stvarno parazit. Ali vazno je da se ide naprijed.
Ili neki ne bi voljeli da se napreduje. Nekome je i u blatu dobro. Ali ne moze se sasd traziti nemoguce. Citam navijace Zelje hoce stadion. Ok. Jeste li spremni platiti 10KM za kartu kad dobijete natkrivenu tribinu? Odgovor se zna jer sad je i 8KM puno. Ne kazem ja da se ne treba napredovati i graditi ali u ovome trenutku svaki mali pomak je uspijeh a gradnja stadiona je mega-projekat i nevidjen uspijeh.
Amar ima jednu jaku osobinu a to je da kaze u lice ono sto misli i to ne pokusava omotati u celofan da bi se dodvoravao i uvlacio nekome pa ni navijacima.Normalno je da nekome smeta a nekome ne,sto se tice dolaska na utakmice bujrum ko nece nemora.Ja na utakmice idem zato sto obozavam svoj klub i samo mi je on bitan.
I jos jedno i jednim i drugima,ljudi dragi prestanite sa prepucavanjima i ruznim rijecima ako smo navijaci suprotnih klubova nismo neprijatelji svi raja ovoga najljepseg grada na svijetu i moderatori krajnje je vrijeme da malo pocistite obadvije teme.r
I jos jedno i jednim i drugima,ljudi dragi prestanite sa prepucavanjima i ruznim rijecima ako smo navijaci suprotnih klubova nismo neprijatelji svi raja ovoga najljepseg grada na svijetu i moderatori krajnje je vrijeme da malo pocistite obadvije teme.r
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- SarajlijaTM
Hajd vala i vas i pokusaja unosenja nemira,ofirni ste,za onaj termin utakmice i dan i zatvoren jug je posjeta bila i vise nego dovoljna.bordobijeli je napisao/la:prvi ste na tabeli, dobra ekipa ,dobar trener ,dobra atmosfera oko kluba i polufinale kupa protiv borca ni 4 hiljade na tribinama.a na kosevu protiv goska 5 hiljada.zato manite se foruma idite na utakmice.
obrati paznju na posjetu sad protiv travnika

A to za sarajevo gosk i 5000,skontaj da vam sjever koji je bio jedina tribina prima ukupno 7000,a bila je trecina puna i da vam malo jos nadodamo,jer ste ipak komsije et nek bude 3000 i to uz svu euforiju,niske karte i maximalno obazrivu upravu prema navijacima.

@moltovljev-ovo se i na tebe odnosi,sve,da je karta 15 km,ima nas koji idemo,a klub nas postuje na taj nacin sto nam priredjuje ovakve partije i ovakvu tabelu.to je postovanje navijaca.
eto smijali ste se kad smo mi cistili grbavicu,a ista stvar i na kosevu bi.gledao bi ti sarajevo i sa livade da hoce nekome 5 komada uvaliti,jel da,a ne sa opranih stolica
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 20 mar 2012, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Drž se Smajke, sigurno ćeš imati priliku da dokažeš da vrijediš !!
Izvini buraz al' si ZAPAD zaboravioSarajlijaTM je napisao/la:Hajd vala i vas i pokusaja unosenja nemira,ofirni ste,za onaj termin utakmice i dan i zatvoren jug je posjeta bila i vise nego dovoljna.bordobijeli je napisao/la:prvi ste na tabeli, dobra ekipa ,dobar trener ,dobra atmosfera oko kluba i polufinale kupa protiv borca ni 4 hiljade na tribinama.a na kosevu protiv goska 5 hiljada.zato manite se foruma idite na utakmice.
obrati paznju na posjetu sad protiv travnikakad je dan,termin i sve ostalo kako treba
A to za sarajevo gosk i 5000,skontaj da vam sjever koji je bio jedina tribina prima ukupno 7000,a bila je trecina puna i da vam malo jos nadodamo,jer ste ipak komsije et nek bude 3000 i to uz svu euforiju,niske karte i maximalno obazrivu upravu prema navijacima.![]()
![]()
![]()
![]()
@moltovljev-ovo se i na tebe odnosi,sve,da je karta 15 km,ima nas koji idemo,a klub nas postuje na taj nacin sto nam priredjuje ovakve partije i ovakvu tabelu.to je postovanje navijaca.
eto smijali ste se kad smo mi cistili grbavicu,a ista stvar i na kosevu bi.gledao bi ti sarajevo i sa livade da hoce nekome 5 komada uvaliti,jel da,a ne sa opranih stolica

- pintol_TM87
- Kontakt:
za ove sto su se navadili na ovu temu a nemaju dobru namjeru eo jedna "eto goska iza coska"
Smajke brz oparavak zelim
Smajke brz oparavak zelim
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nadam se će Smajić biti spreman za evropske utakmice, i da će onda dokazati sav svoj talent.Smajke izdrži 

DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
kakav ba zapad?
bilo je rajw koliko i na nasem zapadu
probaj i strucni stab uracunati
izvinjavam se na off,ali pokusaj price destabilizacije amara je tako ofiran i providan,malo je reci,znaci morao sam odg i nasmijati se i kratka poruka svima koji su u nedoumici:
Amar,ako treba,nek otkine,on licno sve stolice na stadionu,ogradi ga bodljikavom zicom i da nas drkeljaju do gaca na ulazu,dok god ima ovakve rezultate i dok god ga svi ostali ovako ne mogu organski,ja a i svi mi ga podrzavamo. jedan je Amar,a svi bi volili svog amara!!!
problem je u tome sto je njegova prica na visem nivou od prosjecnog citaoca/slusaoca,pa ponekad treba par puta prelistati njegovu izjavu da se udje u srz toga,a mnogi to ne urade i tu dolazi do problema zbog neshvacenosti
a covjek je samo realan i na zemlji i nije ni najljepsi nit ima frizuru,a nije ni maneken,nego trener

probaj i strucni stab uracunati

izvinjavam se na off,ali pokusaj price destabilizacije amara je tako ofiran i providan,malo je reci,znaci morao sam odg i nasmijati se i kratka poruka svima koji su u nedoumici:
Amar,ako treba,nek otkine,on licno sve stolice na stadionu,ogradi ga bodljikavom zicom i da nas drkeljaju do gaca na ulazu,dok god ima ovakve rezultate i dok god ga svi ostali ovako ne mogu organski,ja a i svi mi ga podrzavamo. jedan je Amar,a svi bi volili svog amara!!!
problem je u tome sto je njegova prica na visem nivou od prosjecnog citaoca/slusaoca,pa ponekad treba par puta prelistati njegovu izjavu da se udje u srz toga,a mnogi to ne urade i tu dolazi do problema zbog neshvacenosti

@SarajlijaTM Ne razumijem zasto i dalje palis vatru ? Shvati da ces time izazvati trolovanje teme naredna 2 dana, a necemo se dotaci ni Zelje, ni nicega vezanog za Njega. Nekad je bolje i presutiti, a za doticne tu je administracija-moderacija il' kako vec koja ce djelovati.
Smajke uz tebe smo, da sto prije ozdravis i vratis se na teren ! Nosis sveti dres i kao takav imas punu podrsku navijaca u ovim teskim trenutncima !
Smajke uz tebe smo, da sto prije ozdravis i vratis se na teren ! Nosis sveti dres i kao takav imas punu podrsku navijaca u ovim teskim trenutncima !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Moram te citirati iz jednog razloga,a to je da ova djeca opet mogu procitati sta si napisao jer kako vidim oni opet svoje pa svoje! Djeco hajde sada svi u glas opet ovo procitajte! I zapamtite njegov nick ne pise puno ali i ovo malo kad napise vrijedi vise od vaseg i jednog posta!PL BiH -1 je napisao/la:Bosanci i Hercegovci su jednostavno takav narod da kad je sve potaman oni nadju nesto ako nista izmisle neki problem. Jednostavno nismo navikli na uspjeh. Bez obzira na sav talenat i kvalitet za nas je uspjeh kompleks i kako stvari stoje necemo ga se dugo rijesiti.
Smajke svi smo uz tebe,znamo da si dobar igrac i nadam se da ces se oporaviti i to pokazati.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bez Amara = borba za opstanak
Sa Amarom = titula, kup i eo dupla kruna aBd
Suvisno je bilo sta reci.
KING AMAR
Sa Amarom = titula, kup i eo dupla kruna aBd
Suvisno je bilo sta reci.
KING AMAR
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
- Kontakt:
uuuuuuuuuuuuu brate ova je dobra nema staDANDY je napisao/la:OPŠTA MOBILIZACIJA! http://i39.tinypic.com/33os178.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i moze se primjeniti na sve klubove a ne samo na nas
26.05.2010-TITULA
- SkyWallker
Ipak se objestinilo za Smajića
hvala bogu pa imamo široku klupu, sve u svemu nadam se da ce se oporaviti do kraja sezone i da će odraditi ljetne pripreme, sa ovom povredom se pauzira minimalno 4.-5.mjeseci teška povreda sve u svemu
Sad protiv Travnika ako ne bude više od 7.000 ljudi na stadionu ja fakat nezz onda u čemu je problem, ako se to ne desi treba pisati ovima iz uprave preko zvanične stranice, neka uzmu brate mili marketinšku agenciju i neka daju par hiljada za reklamu i promociju ova tekma bit ce veliki ispit sto se tiče tribina

Sad protiv Travnika ako ne bude više od 7.000 ljudi na stadionu ja fakat nezz onda u čemu je problem, ako se to ne desi treba pisati ovima iz uprave preko zvanične stranice, neka uzmu brate mili marketinšku agenciju i neka daju par hiljada za reklamu i promociju ova tekma bit ce veliki ispit sto se tiče tribina
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
u subotu skola :/ sreca pa sam u trecoj pa je blizu sa zadnja 2 fatamo se noge i taman stignemoSkyWallker je napisao/la:Ipak se objestinilo za Smajićahvala bogu pa imamo široku klupu, sve u svemu nadam se da ce se oporaviti do kraja sezone i da će odraditi ljetne pripreme, sa ovom povredom se pauzira minimalno 4.-5.mjeseci teška povreda sve u svemu
![]()

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: b00t, Levin, MrAmarOsim, NazorUso i 22 gosta.