Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sencho
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la sencho » 04 sep 2009, 15:42

Ocigledno je da je ovaj forum pun raje koju nosi euforija....samo vi tako pricajte...sutra ako kiksamo nedo Bog **** ce te majke i Supicu i savezu i Ciri sto je stavio ovoga ili onoga...
Ako Supic bude branio protiv Armenije ,a Begovic protiv Turske hoce li vam bar to dokazati da se Supa prodjae preko repke??...ne vjerujem ni da bi tada skontali ....ne mogu da vjerujem da ne kontate neke stvari...
Mene je samo strah ovoga scenarija...da sutra Armenija na go ne opuca...Supic bude solidan jer nije imao aman-zaman posla i Ciro mu pruzi priliku i protiv Turske i onda primi par beze komada...
Jel vi mislite da on valja da bi bio bez kluba??? Smijesni ste ako zivite u tom ubjedjenju!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 sep 2009, 16:06

Ciro je dosta sujevjerna osoba ...,mislim da se za Supica odlucio radi ˝zara˝ ...tj smatra da mu donosi srecu ..

da sam na njegovom mjestu, i ja bi se mnogo mislio ..Begovica sam gledao protiv Manchestera i odlicno prati igru , na vrijeme izlijece , hrabar je pri tim istrcavanjima , odlican u ispucavanju lopte nogom ali mi djeluje nesigurno pri centarsutevima u sesnaesterac iako je jako robusan ( nisam niti jednom vidio da je pokusao izboksovati loptu ili je uhvatiti sem onog ubacivanja kada je napravljen faul na njemu koji nije sviran ),

Supic, hm ..ne znam sta bi rekao ..iskreno , nije imao previse posla u utakmicama koje je branio .., ono sto mi se cini je to da je malo hrabriji u tim izlascima na centarsuteve od Begovica i tu je mozda jedino vise pokazao od njega ..

Mozda je Ciro ipak u pravu , tko zna kako bi Begovic odregirao na svom debiju za repku , da li bi trema ucinila svoj....mlad je jako ...idealno bi bilo da povedemo 2-3 razlike u Armeniji ,tj .rijesimo utakmicu pa da napravimo zamjenu golmana ..da i Begovic rasterecen osjeti tu draz reprezentativne igre ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 sep 2009, 16:24

Odavno pratim forum i portal, vec tek sad rijesih da se upisem kod vas. Dobro vam dosao! i da ostavim prvi post koji ce biti vrlo kratak :)
Slazem se sa mostar_mo oko Begovica. Sasvim je zasluzio da dobije minutazu prije kraja utakmice. Jos ako tad vec vodili sa dovoljno golova razlike, bilo bi ga glupo ne uvesti koji minut. A "Asmir, Asmir!" na Bilinom Polju isto ne bi smjelo izostati.
Osim - drugo ime za Želju !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 04 sep 2009, 19:33

Supic zna gdje je njegova gol linija i odatle ne mice,sto se tice ispucavanja lopte koju mu da njegov igrac i tu je kriza.....zatooo BEGOVICA NA GOL STAVITI.... ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 sep 2009, 19:37

Golman kojeg su sutnuli iz jednog Anorthosisa i koji ne moze nac klub da bude ispred golmana koji brani u najjacoj ligi svijeta :?

Da nije smjesno bilo bi zalosno :roll: :roll: :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 04 sep 2009, 19:37

Ma i u rudu je da Supić počne jer je već igro a nije loš goluman,a kad povedemo s 3:0 ulazi i Begović.
Please

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 04 sep 2009, 19:42

Phill Jackson je napisao/la:Golman kojeg su sutnuli iz jednog Anorthosisa i koji ne moze nac klub da bude ispred golmana koji brani u najjacoj ligi svijeta :?

Pa koga će klub prvo okriviti ako neće golumana iz Bosne zato je dobio otkaz.
Please

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 19:46

Svi znamo staru priču da se reprezentativci prodaju preko repke, ali u ovome slučaju nesmijemo zaboraviti kako nam je Supić valjao u onim utakmicama protiv Belgije i nije red da mu neko tek tako uzme mjesto u repki.

Uostalom, Supić je u ovih nekoliko utakmica za BiH imao jednu jedinu grešku i to ono promašivanje lopte protiv Irana. Ćiro zna da Supić nije pravio kikseve koji su nas koštali. Do sada je branio vrlo dobro i sigurno je da će ga Ćiro i dalje forsirati, dok nevidi kakav je golman Begović. To će sigurno biti u nekoj prijateljskoj i ako se tu pokaže onda ide na gol. Begoviću treba dati minutažu u Armeniji da upiše nastup i da osjeti kako je to braniti u državnom dresu, ali će Supić i dalje ostati jedinica u repki, sve dok se Hasagić nevrati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 04 sep 2009, 19:51

el-fighter je napisao/la:Svi znamo staru priču da se reprezentativci prodaju preko repke, ali u ovome slučaju nesmijemo zaboraviti kako nam je Supić valjao u onim utakmicama protiv Belgije i nije red da mu neko tek tako uzme mjesto u repki.

Uostalom, Supić je u ovih nekoliko utakmica za BiH imao jednu jedinu grešku i to ono promašivanje lopte protiv Irana. Ćiro zna da Supić nije pravio kikseve koji su nas koštali. Do sada je branio vrlo dobro i sigurno je da će ga Ćiro i dalje forsirati, dok nevidi kakav je golman Begović. To će sigurno biti u nekoj prijateljskoj i ako se tu pokaže onda ide na gol. Begoviću treba dati minutažu u Armeniji da upiše nastup i da osjeti kako je to braniti u državnom dresu, ali će Supić i dalje ostati jedinica u repki, sve dok se Hasagić nevrati.
nesto sam zaboravio kome je bekric dao kroz noge gol... ;) ;)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 sep 2009, 19:52

Mali Maestro je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Golman kojeg su sutnuli iz jednog Anorthosisa i koji ne moze nac klub da bude ispred golmana koji brani u najjacoj ligi svijeta :?

Pa koga će klub prvo okriviti ako neće golumana iz Bosne zato je dobio otkaz.
Maestro, jesil ti gledao golove koje je primio ?

A sto se tice Supica, nemam nista protiv njega, cak mi je i drag, ali mislim da je ipak Begovic bolji od njega.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 19:53

el-fighter je napisao/la:Svi znamo staru priču da se reprezentativci prodaju preko repke, ali u ovome slučaju nesmijemo zaboraviti kako nam je Supić valjao u onim utakmicama protiv Belgije i nije red da mu neko tek tako uzme mjesto u repki.

nije do sad mozda, al me strah da nece sutra, il u srijedu nedaj Boze.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 sep 2009, 20:04

evo citam ove vase postove,, i smijem se koja smo mi dusa prodana, ovaj dosao iz engleske i sad ga treba odmah u zizu, pa sta bude? a tebe supicu ko j***, kako vas nije sramota!!!!!!!, kako je branio u klubu to neznam ali u repki je bio solidan, i treba da pocne u armeniji a ako rezultat bude povoljan da ude asmir, i ako se neki igrac koji zasluzuje kao supic proda preko repke pa sta.....??? ..... oni koje se bore na terenu treba im dati sansu!!!! Asmir je mlad i njegovo ce vrjeme doci...... ni nemojte misliti da sam srbin pa stojim iza supica,,,,, ne ja sam musliman!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 20:08

fera je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Neko je spomenuo da on ako ne zaigra za nas moze otici u Kanadu. Za njega je Kanada završena priča jel je čovjek odlučio braniti za Bih, prema fifinom pravilu imaš pravo samo jedanput mjenjati repku, a to je on već uradio(iz kanadskog u bosansko)...
Imaš pravo mijenjati, ali ako ne nastupi za nas onda kao da nikada nije odlučio za koga da brani. Nije u pitanju rijeć, nego nastup. Tako ako ne nastupi za nas jednom u ove dvije utakmice onda se čovjek može odlučiti daipak brani za Kanadu gdje bi imao status prvoga golmana.
ne provaljuj se majke ti. on mijenja fudbalsko drzavljanstvo a to se ne radi putem rijeci kao sto to ti mislis nego postoji citava procedura za to. mora se podnijeti papirologija fifi, mora se cekati na odobrenje i kada dobijes to odobrenje za promjenu drzavljanstva onda ti nema vise mijenjanja. ne znam sto pises o stvarima koje ne znas idi na chat pa tamo nabijaj postove ako ti je do toga stalo.

Okej provalo.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 20:12

da je kanada malo bolja reprezentacija nebi on nikad bosne vidio sam je reko da je se tesko odlucio za koju ce branit al bolje mu je za bosnu nego za kanadu zato je doso jedino pjanicu svaka cast on je mogo u francuskoj ostat nije htjeo kapu mu dizem

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 04 sep 2009, 20:12

Begović je bolji golman od Supića. Nije isto kada ti na gol šuta Bekrić na treningu uz dužno poštovanje Bekriću ili npr. Adebayor na zvaničnoj utakmici.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 20:15

Iker C je napisao/la:Begović je bolji golman od Supića. Nije isto kada ti na gol šuta Bekrić na treningu uz dužno poštovanje Bekriću ili npr. Adebayor na zvaničnoj utakmici.
ljudi svatite nemoze se samo tako doc u reprezentaciju i odma igrat polako dobit ce priliku da brani a mi netreba da se plasimo armenije ako izgubimo od njih onda nemamo sta trazit u ovim kvalifikacijama

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 20:17

Iker C je napisao/la:Begović je bolji golman od Supića. Nije isto kada ti na gol šuta Bekrić na treningu uz dužno poštovanje Bekriću ili npr. Adebayor na zvaničnoj utakmici.

Al jedino kod Cire je isto.... :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 20:17

Kvalitet na prvom mjestu.Supić se pokazao kao ljudska veličina ali to ne bi trebao biti razlog da stane na gol umjesto mnogo kvalitetnijeg Begovića.Meni je stvarno žao ali tako to ide.Dečko je imao mnogo problema oko toga što nastupa za BiH,pogotovo u rodnom kraju ali ipak interes nacije je ispred svega.Samo ne smije se zaboraviti i zauzvrat neko iz Saveza bi mu trebao pomoći oko klupskog angažmana,ako ništa.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 sep 2009, 20:18

Pametan je Ciro !!

Stavit ce Supica protiv Armenije ,Begovica protiv Turaka.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 20:25

kimbo je napisao/la:Pametan je Ciro !!

Stavit ce Supica protiv Armenije ,Begovica protiv Turaka.
Jesil ga to ti zvao da ga pitaš.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Micron, MostarNeretva, Proximic i 27 gostiju.