Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2009, 15:32

Idealna tekma da se uvjeri u Begoviceve kvalitete je neka prijateljska utakmica, a ova to nije. Nemanja je bio sasvim korektan u reprezentaciji, branio sto se moglo braniti. Koga god da je Ciro izabrao, mislim da ne bi pogrijesio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 sep 2009, 15:44

BIHfan je napisao/la:
fera je napisao/la:supic pocinje :( šteta imam osjecaj da ce usrati opasno vec sutra

imam brate i ja osjecaj da cemo igrat nerjeseno bas radi Supica,al neka cemo samo da zavezemo gubicu ovim sto govore da je Supic velemajstorski golman....
[youtube][/youtube]
Samo da ga ne primi opet kroz pišu :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2009, 15:46

BIHfan je napisao/la:imam brate i ja osjecaj da cemo igrat nerjeseno bas radi Supica,al neka cemo samo da zavezemo gubicu ovim sto govore da je Supic velemajstorski golman....
Ko to govori?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 sep 2009, 15:53

BIHfan je napisao/la:
fera je napisao/la:supic pocinje :( šteta imam osjecaj da ce usrati opasno vec sutra

imam brate i ja osjecaj da cemo igrat nerjeseno bas radi Supica,al neka cemo samo da zavezemo gubicu ovim sto govore da je Supic velemajstorski golman....
I ti bi volio da igramo nerijeseno, samo da bi mogao nekome kasnije reci kako si ti veliki strucnjak bio u pravu.
Idi seljacino jedna degenericna.
Al takav smo mi narod, umjesto da ih podrzimo, bolje ih je popljuvat.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 04 sep 2009, 16:05

pa sta panicite ove armence bi i bez golmana dobili 3:0...Nedaj se Supa.....doces ti ovim pesimima glave.......kao sto si dosao nakon tekmi s Belgijom.......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2009, 16:05

Momenat, i ja isto cesto podrzavam Ciru, ne u svemu, ali sto se tice Supica mislim da sebi pojedini odluku suvise prave laganom. Istina Supic je bez kluba, to je veoma lose, Spahic isto je bio bez kluba pa nam je bio ogromna podrska, da smo samo po toj kriteriji odlucivali ko zna kako bih sve izaslo na kraju, a bilo je vec tada mnogo ljudi koji su Spahu kritikovoli zasto se ne upusti u bilo kakav ugovor samo da bih igrao utakmice.

Supic nije velemajstor, ali osim onog kiksa protiv novinara branio je dobro i dobro kupi potencijalno opasne lopte iz vazduha. Posebno protiv Irana je dobro i sigurno stajao na golu, pa cak i pod povrijedom, a protiv Omana je skinuo jedanaesterac. Nista protiv Begovica, meni nebih ni zasmetalo da je on trebao da brani, jedan od njih se valjda pokazao boljim ili za ovu utakmicu kao pogodniji. Sto se tice citave postave ionako nebih vjerovao na sve, nego samo kratko pred igru, ne mislim time bas specificno na golmana nego i na druge pozicije. Kao pitanje Muratovic ili Pjanic...Pjanic sada upravo dobiva krila, trebao bih igrati, Muratovic u super formi i razigran, isto mora igrati. Ne treba trositi zivce na to, neka se time boci armenski selektor a kasnije Terim.

Mozda ce sada poneki ponovo poceti o tome da se Supic mora prodati i da samo zato igra, ne vjerujem u to. Mislim da nije dobra situacija da se tako nesto prosiruje i prica, nego pruziti podrsku kao u Belgiji i u Bosni protiv Belgije. Svejedno ko od njih dvojice mora na goal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 sep 2009, 16:23

Covjeku koji ima potencijal i koji je se odaziva uvjek nacionalonom grbu treba pomoci...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 sep 2009, 16:39

možda je stavio Supića da pokaže Begoviću da mu nije zagarantovano mjesto na golu samo zato što brani u engleskoj,nego da mora oznojiti guzicu da stane na gol.i to je dobra stvar.motivacija.jer ako mu tek tako da mjesto može onda biti pun sebe i onda se opustiti,a isto može Supića sjebati.sve je to psiha.psiha je najmočnije oružje.možeš podići,ali i sjebati čovjeka sa njom.a Ćiro je jako dobar psiholog,i zna kako motivirati igrače.tako da ko god ima bilo kakvu kritiku,neka se bujrum prihvati Ćirinog posla.trener nije samo tu da postavi taktiku.trener je tu da motivira igrače,ali prije svega mora imati autoritet nad njima,ali autoritet da ga igrači vole i poštuju,a ne mrze.džaba ti taktika ako je oni na terenu neće sprovesti.ako će svaki igrač raditi šta želi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 16:41

TMovac je napisao/la:možda je stavio Supića da pokaže Begoviću da mu nije zagarantovano mjesto na golu samo zato što brani u engleskoj,nego da mora oznojiti guzicu da stane na gol.i to je dobra stvar.motivacija.jer ako mu tek tako da mjesto može onda biti pun sebe i onda se opustiti,a isto može Supića sjebati.sve je to psiha.psiha je najmočnije oružje.možeš podići,ali i sjebati čovjeka sa njom.a Ćiro je jako dobar psiholog,i zna kako motivirati igrače.tako da ko god ima bilo kakvu kritiku,neka se bujrum prihvati Ćirinog posla.trener nije samo tu da postavi taktiku.trener je tu da motivira igrače,ali prije svega mora imati autoritet nad njima,ali autoritet da ga igrači vole i poštuju,a ne mrze.džaba ti taktika ako je oni na terenu neće sprovesti.ako će svaki igrač raditi šta želi.

sve je to uredu jarane, ali et zamisli da je Begovic pristao da igra za Kanadu.

komentari bi bili, steta sto nije dosao za BiH da brani, Supic je los, bolje da je Asmir dosao, itd.

i to bi prvo Ciro tako izjavio nesto.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 04 sep 2009, 16:47

ja mislim da ce braniti begovic ,to je samo cirina igra
sjetite se belgije mitrovic, mitrovic pa na kraju supic

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 sep 2009, 18:00

Elddar je napisao/la:
TMovac je napisao/la:možda je stavio Supića da pokaže Begoviću da mu nije zagarantovano mjesto na golu samo zato što brani u engleskoj,nego da mora oznojiti guzicu da stane na gol.i to je dobra stvar.motivacija.jer ako mu tek tako da mjesto može onda biti pun sebe i onda se opustiti,a isto može Supića sjebati.sve je to psiha.psiha je najmočnije oružje.možeš podići,ali i sjebati čovjeka sa njom.a Ćiro je jako dobar psiholog,i zna kako motivirati igrače.tako da ko god ima bilo kakvu kritiku,neka se bujrum prihvati Ćirinog posla.trener nije samo tu da postavi taktiku.trener je tu da motivira igrače,ali prije svega mora imati autoritet nad njima,ali autoritet da ga igrači vole i poštuju,a ne mrze.džaba ti taktika ako je oni na terenu neće sprovesti.ako će svaki igrač raditi šta želi.

sve je to uredu jarane, ali et zamisli da je Begovic pristao da igra za Kanadu.

komentari bi bili, steta sto nije dosao za BiH da brani, Supic je los, bolje da je Asmir dosao, itd.

i to bi prvo Ciro tako izjavio nesto.
Buraz da je Kanada imalo bolja od Bosne on bi igrao za nju.Kanadu svako živ kara.Eh Pjaniću svaka čast.jer je mogao igrati za francuze ali je to odbio.a što se Begovića tiće normalno da se odlučio za nas jer smo bolji.plus rođen je vamo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2009, 19:15

Hehehe...krasno ,znao sam da ce se ovo sa golmanima desiti ,ovaj koji nema kluba,nece ga niko,nema nikakve golmanske vrijednosti,pa cak ga nije aktivirao ni neki nas klub,ce nam braniti u 2 najvaznije utakmice ,dok ce golman koji je mladji,bolji ,spremniji,u boljoj formi ,koji brani protiv ekipa cija trzisna vrijednost iznosi 10 puta vise nego citava nam reprezentacija ce sjediti na klupi...hahahah,pa to samo kod nas ima..ali necu da se sekiram ,evo ..taman sam pogledao ovu utakmicu mlade reprezentacije protiv velesile Luxemburga..i sve mi je jasno!
Opet ce nas selektor (necu vise ni da ga vrijedjam,jer nemam vise pogrdnih rijeci za njega) iz igre izbaciti Pjanica ,recimo...a,u igri ce biti 2 starca na sredini terena ..no to i nije toliko bitno koliko ovo sa golmanom,nevjerovatno!!!
Sabracemo sve intervencije Supica,i ako izuzmemo visoke lopte na koje je izletio i uhvatio ih,i one lopte koje su ga pogodile..nista odbranio nije ,niti jednu intervenciju na golmanski refleks,nista..doduse ,odbranio je penal onom rasnom strijelcu iz Omana!Sve sam veci pesimista u vezi ove dvije utakmice!

juzni_front
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front » 04 sep 2009, 19:19

Ma Bega ce da branii..
to nas Ciro malo LoZi :D :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 19:23

Ma Ciro je **** :mrgreen:

on ce jos 100 puta promjenuti formaciju i sastav do utakmice.. takva mu je barem tradicija.
:P
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 19:26

nema kod cire tako lako igrat tek je bega doso i ciro nece da mu da do znanja da je najbolji golman u repki da se mali nebi napuho ovdje ce branit supic al na bilinom ce branit bega 100%

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 20:00

neko_iz_mase je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

I ti bi volio da igramo nerijeseno, samo da bi mogao nekome kasnije reci kako si ti veliki strucnjak bio u pravu.
Idi seljacino jedna degenericna.
Al takav smo mi narod, umjesto da ih podrzimo, bolje ih je popljuvat.
Imam osjecaj da cemo kiksat protiv Armenije sa Supicem,onda u srijedu Begovic na gol i oderemo Turke da valja.
I ti si degen cim podrzavas Supica hebote on idi snjim cuvaj ovce.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 20:03

ma daj ljudi sta vam je nemoj da slutite ima da oderemo armence a poslije cemo pricati o turcima ;)

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 04 sep 2009, 20:09

ja vas stvarno ljudi nekontam dajte mi recite armrnski igraci igraju u najacim evropskim klubovima tako da su stvarno strasni igraci vanseriski apsolutno ljudi bitan je samo nas pristup utakmici jer realno armenci neznam sta to oni mogu bolje odigrati iznad svojih mogucnosti(amaterskih) tako da mene uopste nije strah sutrasnje utakmice a cirine izjave su bacanje prasine u oci jer to je iskusni stari lisac i takticar :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 20:12

esso je napisao/la:ja vas stvarno ljudi nekontam dajte mi recite armrnski igraci igraju u najacim evropskim klubovima tako da su stvarno strasni igraci vanseriski apsolutno ljudi bitan je samo nas pristup utakmici jer realno armenci neznam sta to oni mogu bolje odigrati iznad svojih mogucnosti(amaterskih) tako da mene uopste nije strah sutrasnje utakmice a cirine izjave su bacanje prasine u oci jer to je iskusni stari lisac i takticar :D

A to nasi igraju u velikim klubovima??
Samo Pjanic igra u velikom klubu neki u prosjecnim timovima lige 5,a ostali igraju u hej haj... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 04 sep 2009, 20:14

Ma ja ne vjurejme ciri sto se sastava tice dok utakmica ne pocne, ne bi me ni malo iznenadilo da asmir brani

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.