NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Po znanju i disciplini, najjači trener u BiH, sa ovom ekipom biti drugi je ogroman uspjeh, dobro je neko rekao.. dva polovna igrača...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta fali ekipi, odnosno bolje/tocnije receno po cemu je nesto losija od ostalih iz vrha? Tu su razlike minimalne, zavarava se tko smatra drugacije. Karacic nije imao igru i sigurnost, ekipa je potresena, bez obzira na dobar rezultat kao takav, al pad je evidentan. Jedino sto je problem je sustizanje godina u ekipi kljucnih igraca, i slijedi smjena generacija, sto ce malo ipak i potrajati i biti turbulencija vjerujem, to je najrealnija procjena i tu ima problema, naravno da ima, al ne smatram da su nesto bolji ili losiji ostali klubovi iz samog vrha pa da se Karacic uzdize zbog ovog rezultata, dapace realan je za bilo kojeg boljeg strucnjaka uz uvjete i sa kadrom kojeg ima na raspolaganju, siru klupu nego vecina ekipa i iskusnu ekipu vec duze vrijeme na okupu.
Takodjer tipujem na Sliskovica ili provjerenijeg strucnjaka, inace bi se/cu se i sam slozio/ti da je smjena Karacica preuranjena u izostanku prethodno navedenog.
Takodjer tipujem na Sliskovica ili provjerenijeg strucnjaka, inace bi se/cu se i sam slozio/ti da je smjena Karacica preuranjena u izostanku prethodno navedenog.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 19 mar 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neće valjda Ćiše opet u Široki. 
Vratite Baku, kad ste već neopravdano potjerali Karačića.

Vratite Baku, kad ste već neopravdano potjerali Karačića.
Hayley <3
Taj isti trener ima 1:1 na Pecari sa Zrinjskim trebao po svemu izgubiti, taj isti trener je u zadnjem kolu postavio taktiku sa Olimpicom kao da igra sa Manchesterom i izgubio prvo mjesto, taj isti trener je u polusezoni procjenio da mu ne treba niti jedan napadač, imao je ekstra pripreme , a igrači mu jedva hodaju, tko je za to kriv??taj isti trener je protiv "katastrofalnog" Želje došao bez napadača znači došao se braniti, i na kraju sa odlično postavljenom Zvijezdom po svemu trebao izgubiti ali eto očuvao je nulu. TAKAV TRENER NA PECARU NIJE TREBAO NITI DOLAZITI ako se netko urotio protiv njega zna se kako se to rješava, ali **** igru i postavljanje taktike je njegovo i gotovo. Ne trebaju trenera nikako ako i dalje misle onako igrati nego će se s njima drugačije!!avlami97 je napisao/la:Otkaz se ne može ni čim opravdati. Po meni je jako neozbiljno da klub otjera trenera, a taj isti trener ima samo jedan poraz, nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tabele i u 1/2 finalu KUPa BiH.bogbatina je napisao/la:otkaz mogu opravdat jedino Bakom Sliskovicem.amen
Man. Utd. bi davno otjerao Fergusona, da je jedan do dva poraza u pitanju pa makar bili i u nizu.
Široki je pogriješio. Moje mišljenje.
Ne znam, druže. Napadački, ili defanzivno..hmm. Evo mi smo protiv GOŠK-a izišli s 3 napadača i imali jedan šut u okvir u prvom poluvremenu. Priča o stilovima, bla, bla, je meni ono zadnja rupa an svirali. Rezultat, rezultat - to je najvažnije. Kako? Mnogo manje važno.ŠB_Fidelis je napisao/la:Slazem se ja s tim, Karacic je napravio pozitivne promjene i sigurno je kvalitetan izbor i priznato ime i hvala mu na svemu, Široki se popravio za njegovo vrijeme tu, al za ono ''jos vise'' mislim da on ipak nije pravi izbor jer on nije trener koji bi mogao voditi ekipu koja ide na sami vrh, odnosno na naslov, hrabro, napadacki i beskompromisno, a to je ono sto Širokom treba. Naravno, moje misljenje.
A to da je trend otpustanja trenera u nasoj ligi krajnje negativan i besmislen, naravno, ne moze na taj nacin trener nista ni napraviti niti usaditi svoj koncept i filozofiju igre, ALI, u ovom slucaju pravim razliku, jer, kao sto rekoh, smatram da nije profil trenera kakav nam je potreban da bi isli na najvise stepenice niti je stil kojeg zeli isprofilirati pravi za Široki.
Ponovno, moje misljenje. Sto ne znaci da mu nasljednik nece srozati sve uradjeno mozda, al boze moj, za nadati se da ce biti drugacije, al Upravu razumijem, nesto se moralo napraviti, nismo uvjerljivi, nismo na ocekivanoj razini, a vremena se nema.
Meni se Karačić, moj dojam, da je sigurno jedan od boljih trenera u Ligi. I da ga niste trebali šutirati 'vako rano. Možda sam i pod dojmom tekme protiv vas na Koševu, postavka je bila odlična. Da, defanzivna uistinu, ali apsolutno savrešeno pripremljena.
Ja to, 'nako sa strane, vi ste sigurno mnogo upućeniji od mene u sva dešavanja. I još nešto, zašto se priziva Slišković toliko, po meni on nije ništa bolji trener od Karačića. Ustvari, prije bi potonjeg zaposli onego Baku.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Stole iz Bora
- Kontakt:
"Katastrofalnog" Želje ...ljutinar je napisao/la:?taj isti trener je protiv "katastrofalnog" Želje došao bez napadača znači došao se braniti,!

Koju poziciju Roskam igra u ekipi? Jeli on napadac ili je tu samo igrom slucaja jer nema niko drugi?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pa bio je katastrofalan zato sam i stavio pod navodnike, ma on je kao napadac ali "priuceni". Lik je prije igrao mali nogomet, eto to ti dovoljno govoriStole iz Bora je napisao/la:"Katastrofalnog" Želje ...ljutinar je napisao/la:?taj isti trener je protiv "katastrofalnog" Želje došao bez napadača znači došao se braniti,!![]()
Koju poziciju Roskam igra u ekipi? Jeli on napadac ili je tu samo igrom slucaja jer nema niko drugi?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A dobro, Sarajevo ima vise problema i tu ce vec Jovicu trebati malo vremena, pogotovo jer sam preferira ofenzivne momcadi, al za njegov stil su nuzna kvalitetna i brza krila jer mu se puno toga bazira na brzoj kontri, a treba za to bas koncept imati i igrace.VanBasten je napisao/la:Ne znam, druže. Napadački, ili defanzivno..hmm. Evo mi smo protiv GOŠK-a izišli s 3 napadača i imali jedan šut u okvir u prvom poluvremenu. Priča o stilovima, bla, bla, je meni ono zadnja rupa an svirali. Rezultat, rezultat - to je najvažnije. Kako? Mnogo manje važno.ŠB_Fidelis je napisao/la:Slazem se ja s tim, Karacic je napravio pozitivne promjene i sigurno je kvalitetan izbor i priznato ime i hvala mu na svemu, Široki se popravio za njegovo vrijeme tu, al za ono ''jos vise'' mislim da on ipak nije pravi izbor jer on nije trener koji bi mogao voditi ekipu koja ide na sami vrh, odnosno na naslov, hrabro, napadacki i beskompromisno, a to je ono sto Širokom treba. Naravno, moje misljenje.
A to da je trend otpustanja trenera u nasoj ligi krajnje negativan i besmislen, naravno, ne moze na taj nacin trener nista ni napraviti niti usaditi svoj koncept i filozofiju igre, ALI, u ovom slucaju pravim razliku, jer, kao sto rekoh, smatram da nije profil trenera kakav nam je potreban da bi isli na najvise stepenice niti je stil kojeg zeli isprofilirati pravi za Široki.
Ponovno, moje misljenje. Sto ne znaci da mu nasljednik nece srozati sve uradjeno mozda, al boze moj, za nadati se da ce biti drugacije, al Upravu razumijem, nesto se moralo napraviti, nismo uvjerljivi, nismo na ocekivanoj razini, a vremena se nema.
Meni se Karačić, moj dojam, da je sigurno jedan od boljih trenera u Ligi. I da ga niste trebali šutirati 'vako rano. Možda sam i pod dojmom tekme protiv vas na Koševu, postavka je bila odlična. Da, defanzivna uistinu, ali apsolutno savrešeno pripremljena.
Ja to, 'nako sa strane, vi ste sigurno mnogo upućeniji od mene u sva dešavanja. I još nešto, zašto se priziva Slišković toliko, po meni on nije ništa bolji trener od Karačića. Ustvari, prije bi potonjeg zaposli onego Baku.
Rezultat i to, pa ok, naravno da je najvaznije, i ja bi ga uvijek prihvatio, al ti ne vidis tu igru koja se prikazuje, nije mi uvjerljivo to, ne dobivaju se kljucne utakmice, a i protiv Veleza je sreca sto nisu zabili za izjednacenje, umjesto da mi tu nastupimo kao favorit i napadackom i brzom igrom steknemo makar dva gola prednosti.
Znaci, ja smatram da taj vec spomenuti rezultat nije takav da ja zanemarim sve ovo gore, u tome je stvar. Da je on i sad prvi, da smo uvjerljivo nastupili protiv Veleza i da imamo optimizam za finale kupa, ja bi rekao OK, svaka cast, igra ce se popraviti, al makar ostvarujes zacrtane ciljeve. Ali nije tako. Jednostavno neuvjerljivo, sjeban je kraj prve polusezone i pocetak druge polusezone i zaostatak je velik vec sada, tako da razumijem potez u neku ruku. Da je digao nivo na visi stupanj nego kad je dosao, apsolutno, al kazem, ne smatram da bi mogao odvesti do kraja jednog trofeja. Mozda ja grijesim, ali kako je tako je sada.
Karacic je sigurno jedan od najboljih trenera u ligi bio i jako je ime za nase pojmove, al opet kazem, momcad mi je djelovala neuvjerljivo, zasto, ne znam, negdje je promasen koncept. Uveo je zato neke promjene nabolje, i neki mladi igraci ce vjerujem dobiti priliku jer su pokazali da mogu, jer polako dolaze oni mladici koji ce danas, sutra naslijediti Wagnera, Silica, i druge, a to je bila i Karaciceva zelja.
Sto se tice Sliskovica, Široki je najljepse i najefikasnije igrao za njegovo kratko vrijeme. Sjecam se u kakvom je stanju ekipa bila, nije bila u stanju povezati dva pasa jednostavna i zabiti dva gola protivniku, a dok je Baka bio tu momcad je makar igrala, i to za gol vise, bila rastrcana i bilo je 500 vise ljudi na stadionu makar samo zbog toga, a i rijetko koji protivnik je u tom razdoblju prosao bez 4 komada u mrezi na Pecari, mislim u jedno 4-5 utakmica zaredom. Jedino sto je Sarajevo onda dobilo 3:0 u onoj direktnoj borbi na Kosevu. Kako god, smatram da njemu vise lezi ova momcad gdje ima iskusnih igraca koji znaju s loptom, i to kombinirati s mladicima koji bi vrsila okomita utrcavanja i stalno trazila loptu, nego Karacicu koji se ponasa kao da vodi Šibenik i nije u stanju nametnuti status favorita i krenuti otvoreno. Eto, to meni smeta, i zato smatram da jos nije zreo trener da forsira krajnji rezultat, odnosno da ganja titulu. Opet kazem, mozda grijesim, al takav dojam su i jedan i drugi ostavili, a i ima mi smisla ovo, iskusio sam vec. Pored mase nekih drugih izbora, Sliskovic bi bio izbor kojeg bi sigurno podrzao i onda bi mi ovo imalo smisla sa otpustanjem Karacica. Al opet, to je moje misljenje.
...Život za Široki...
Da, da, razumijem šta hoćeš da kažeš. Validni sasvim argumenti.
U vezi Bake, Baka je fikser. Nešto ko Babel, 6 mjeseci sve je odlično. Makimalno godinu. Onda ga niđe. Mislim da on nije insana za "dugi vijek", a koliko skontah ti nešto tako i želiš. Dugoročno riješenje.
Helem, do skorog viđenja. Mislim da će meč biti jako zanimljiv, mislim an teren. Imam neki osjećaj da će to biti jedna od najboljih tekmi u sezoni.
U vezi Bake, Baka je fikser. Nešto ko Babel, 6 mjeseci sve je odlično. Makimalno godinu. Onda ga niđe. Mislim da on nije insana za "dugi vijek", a koliko skontah ti nešto tako i želiš. Dugoročno riješenje.
Helem, do skorog viđenja. Mislim da će meč biti jako zanimljiv, mislim an teren. Imam neki osjećaj da će to biti jedna od najboljih tekmi u sezoni.
Nekadašnji trener Čelika i Zrinjskog, Marijan Bloudek, imenovan je za novog šefa stručnog štaba Širokog Brijega. 

eto ti Fidelis...
Bloudek..
drama
Bloudek..

drama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kakav je vidim da se smijesKevin je napisao/la:eto ti Fidelis...
Bloudek..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama

Branko nije uspio pa će onSIR je napisao/la:Kakav je vidim da se smijesKevin je napisao/la:eto ti Fidelis...
Bloudek..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama![]()

Znaci gori od BrankaKevin je napisao/la:Branko nije uspio pa će onSIR je napisao/la:Kakav je vidim da se smijesKevin je napisao/la:eto ti Fidelis...
Bloudek..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama![]()
![]()
![]()

bola, odakle ja znam..
vodio Zrinjski 3 utakmice i nešto malo Čelika od tu ga znam..trener tipa Ištuk, Ćutuk itd
gori sve..
nemogu da vjerujem..da su doveli Baku ili postavili Tonija to bi bilo ok ali ovo je smijurija
vodio Zrinjski 3 utakmice i nešto malo Čelika od tu ga znam..trener tipa Ištuk, Ćutuk itd
gori sve..
nemogu da vjerujem..da su doveli Baku ili postavili Tonija to bi bilo ok ali ovo je smijurija
Vala ako je tako nepise vam se dobroKevin je napisao/la:bola, odakle ja znam..
gori sve..

A, da odgledate prvo koju tekmu pod njegovim vodstvom? 'Nako samo prijedlog iz Sarajeva 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa jebga, nisam ga ja birao.Kevin je napisao/la:eto ti Fidelis...
Bloudek..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama
Ja sam odmah rekao, slazem se sa smjenom Karacica jer nismo vise ni konkurentni ni opasni po gol protivnika ni uvjerljivi, a igru nema, ali uvjet za to moje slaganje sa smjenom je da dodje Blaz Sliskovic koji bi tu istu igru unaprijedio i zaigrao ofenzivnije siguran sam. Prihvatio bih doduse i Karu, bez problema, do kraja sezone makar, da. Ovo je vec neka druga prica, sta ce iz ovoga izaci, to ne znam.
...Život za Široki...
Nek vam je bog na pomoci.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa jebga, nisam ga ja birao.Kevin je napisao/la:eto ti Fidelis...
Bloudek..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama
Ja sam odmah rekao, slazem se sa smjenom Karacica jer nismo vise ni konkurentni ni opasni po gol protivnika ni uvjerljivi, a igru nema, ali uvjet za to moje slaganje sa smjenom je da dodje Blaz Sliskovic koji bi tu istu igru unaprijedio i zaigrao ofenzivnije siguran sam. Prihvatio bih doduse i Karu, bez problema, do kraja sezone makar, da. Ovo je vec neka druga prica, sta ce iz ovoga izaci, to ne znam.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.