Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
@Harishp, evo citam da je Muamer Salibasic zabio gol za Slovan Valendorf. sta mislis da mu Pape posalje poziv? on svakako ima bolju minutazu od misketa, rahime 

Isti momenat,zar vec nije.AÐ_Official je napisao/la:@Harishp, evo citam da je Muamer Salibasic zabio gol za Slovan Valendorf. sta mislis da mu Pape posalje poziv? on svakako ima bolju minutazu od misketa, rahime
Jucer i mali Mehin zabio dva gola igrajuci u mahalskom derbiju.Inace je standardan u ekipi za razliku od ovih i djete igra non stop,nista stokrla,skemlija itd.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma, nece nam niko moci opepelit. Ima da se prosetamo kroz kvalifikacije. Jos jedan parmak i par daski i bicemo beton. Al' nek' se rotiraju cesto da se dobro izsuse, da ne istruhnuharishp je napisao/la:Isti momenat,zar vec nije.AÐ_Official je napisao/la:@Harishp, evo citam da je Muamer Salibasic zabio gol za Slovan Valendorf. sta mislis da mu Pape posalje poziv? on svakako ima bolju minutazu od misketa, rahime
Jucer i mali Mehin zabio dva gola igrajuci u mahalskom derbiju.Inace je standardan u ekipi za razliku od ovih i djete igra non stop,nista stokrla,skemlija itd.

Ma sta fali ,nek se isprobaju
Ja fakat ne kontam kako neko moze biti takav lav i traziti neke uspjehe repke.
A onda sav ozbiljan uletiti sa igracima koji ni oni ne mogu izgovoriti imena klubova gdje igraju.
i jos prica ide pa oni su standardni ili igra taman na poziciji koja nam treba
.Standardni i igraju ali gdje?

Ja fakat ne kontam kako neko moze biti takav lav i traziti neke uspjehe repke.
A onda sav ozbiljan uletiti sa igracima koji ni oni ne mogu izgovoriti imena klubova gdje igraju.
i jos prica ide pa oni su standardni ili igra taman na poziciji koja nam treba

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Kad bi mi imali armiju svjetske klase igraca kao Njemacka, Engleska, Italija, Francuska ja nebi dvaput razmislio da se pozovu i da poziv izostane za reprezentativce koji su trenutno u krizi, al' kod nas nije situacija takva. Mi imamo mozda 5 izuzetno dobrih fudbalera a ostali su prosjek lige petice ili tik iznad prosjeka. Sad bi neko da nam reprezentacija bude sastavljena od igraca iz osrednjih klubova iz Ceske, Turske, Norveske samo zbog toga sto igraju 90 minuta. Kakva bi tek tada festa bila u vezi selektora i kakve bi sve socne psovke i nadimke izmislili ovi "pisanje uz vjetar" navijaci.
Pa ako nece nove igrace isprobati u priateljskim utakmicama kada ce? Jer kad dodjemo u situaciju da imamo veliki broj povreda i probleme sa kartonima u toku kvalifikacionog Pape ce biti prisiljen da neisprobane igrace baca u vatru a to ce imati za rezultat nase oprastanje od SP 2014. A nije valda da neko od vas ocekuje da ce nas covjek od 36 godina na terenu odvesti na SP.AÐ_Official je napisao/la:Kad bi mi imali armiju svjetske klase igraca kao Njemacka, Engleska, Italija, Francuska ja nebi dvaput razmislio da se pozovu i da poziv izostane za reprezentativce koji su trenutno u krizi, al' kod nas nije situacija takva. Mi imamo mozda 5 izuzetno dobrih fudbalera a ostali su prosjek lige petice ili tik iznad prosjeka. Sad bi neko da nam reprezentacija bude sastavljena od igraca iz osrednjih klubova iz Ceske, Turske, Norveske samo zbog toga sto igraju 90 minuta. Kakva bi tek tada festa bila u vezi selektora i kakve bi sve socne psovke i nadimke izmislili ovi "pisanje uz vjetar" navijaci.
U prijateljskim isprobas,ovaj jadnik zapne i odigra sasvim uredno.Na red dodju kvalifikacije ti sav sretan kontas imamo dostojne zamjene kad ono medjutim ne-kvalitet dodje do izrazaja i gdje si bio nigdje sta si radio usrao sefa i stanicu.Eto sta.
Skauti su ti koji rade svoj posao,na nasu zalost nase potencionalne igrace izbjegavaju u sirokom luku ili ih utapaju u prosjecne klubove i lige.i sad sa takvim ''pojacanjima'' mi satro ocekujem da odemo na veliko prvenstvo.
Nije problem dati nogu 35 godisnjem igracu,Problem je naci zamjenu koja ce ga zamijeniti u kontinuitetu a ne kad nas imalo jaca repka stisne odosmo u tri lijepe.
Skauti su ti koji rade svoj posao,na nasu zalost nase potencionalne igrace izbjegavaju u sirokom luku ili ih utapaju u prosjecne klubove i lige.i sad sa takvim ''pojacanjima'' mi satro ocekujem da odemo na veliko prvenstvo.
Nije problem dati nogu 35 godisnjem igracu,Problem je naci zamjenu koja ce ga zamijeniti u kontinuitetu a ne kad nas imalo jaca repka stisne odosmo u tri lijepe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jasmin Sudic potencijalni centarhalf nase repke uspjesno se oporavlja poslije dvije povrede koljena. Poceo je da igra trening utakmice !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Suda je predobar, jos sad kad se oporavikimbo je napisao/la:Jasmin Sudic potencijalni centarhalf nase repke uspjesno se oporavlja poslije dvije povrede koljena. Poceo je da igra trening utakmice !!

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Bude li predobar kako ti kazes,nema sanse da se iko usuti.Problem je sto se rijetko ko vrati nakon onakve dvije teske povrede.emiiNa_ je napisao/la:Suda je predobar, jos sad kad se oporavikimbo je napisao/la:Jasmin Sudic potencijalni centarhalf nase repke uspjesno se oporavlja poslije dvije povrede koljena. Poceo je da igra trening utakmice !!ima da bude kao nov! Samo se bojim da ce se nas NFSBIH ili ti ga "ekipa normalizacije NFSBIH" .. usutjeti, kao i kod 1000 ostalih, koji su mogli biti nasi reprezentativci ..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znam da nije jednostavno vratiti se u staru formu, ali je on bas super igrac.. borben! U Melmeu ga svi vole, citav grad ga gotivi, i okolina.. svi znaju za njeg', igrao je za U21 Svedske, i uvijek je bio spreman zaigrati za BiH, no, Ciro je njega htjeo pod hitno dovesti .. s tim da je bila onda ta teska povreda .. pa nije dobio poziv..harishp je napisao/la:Bude li predobar kako ti kazes,nema sanse da se iko usuti.Problem je sto se rijetko ko vrati nakon onakve dvije teske povrede.emiiNa_ je napisao/la:Suda je predobar, jos sad kad se oporavikimbo je napisao/la:Jasmin Sudic potencijalni centarhalf nase repke uspjesno se oporavlja poslije dvije povrede koljena. Poceo je da igra trening utakmice !!ima da bude kao nov! Samo se bojim da ce se nas NFSBIH ili ti ga "ekipa normalizacije NFSBIH" .. usutjeti, kao i kod 1000 ostalih, koji su mogli biti nasi reprezentativci ..

A jesu li napravili uspješnu karijeru ti "igrači" koje su oni zaobišli, il su to neki evropski talenti koji su ostali na tom nadimku talenti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Iskreno receno od te tone igraca ni kile igraca nije bilo niti ce biti.Vecinom promasene institucije.emiiNa_ je napisao/la:Znam da nije jednostavno vratiti se u staru formu, ali je on bas super igrac.. borben! U Melmeu ga svi vole, citav grad ga gotivi, i okolina.. svi znaju za njeg', igrao je za U21 Svedske, i uvijek je bio spreman zaigrati za BiH, no, Ciro je njega htjeo pod hitno dovesti .. s tim da je bila onda ta teska povreda .. pa nije dobio poziv..harishp je napisao/la:Bude li predobar kako ti kazes,nema sanse da se iko usuti.Problem je sto se rijetko ko vrati nakon onakve dvije teske povrede.emiiNa_ je napisao/la: Suda je predobar, jos sad kad se oporaviima da bude kao nov! Samo se bojim da ce se nas NFSBIH ili ti ga "ekipa normalizacije NFSBIH" .. usutjeti, kao i kod 1000 ostalih, koji su mogli biti nasi reprezentativci ..
) ali se isplati .. samo kazem DAJ BOZE DA NFSBIH to sve odradi kako treba .. jer znam tonu igraca o kojima su fol pricali a nista nisu ucinili..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma nema sta ovi provjereni su nas toliko puta usrecili da mi se sofrsajba na autu rascvjetala od srece...vendeta87 je napisao/la:Pa ako nece nove igrace isprobati u priateljskim utakmicama kada ce? Jer kad dodjemo u situaciju da imamo veliki broj povreda i probleme sa kartonima u toku kvalifikacionog Pape ce biti prisiljen da neisprobane igrace baca u vatru a to ce imati za rezultat nase oprastanje od SP 2014. A nije valda da neko od vas ocekuje da ce nas covjek od 36 godina na terenu odvesti na SP.AÐ_Official je napisao/la:Kad bi mi imali armiju svjetske klase igraca kao Njemacka, Engleska, Italija, Francuska ja nebi dvaput razmislio da se pozovu i da poziv izostane za reprezentativce koji su trenutno u krizi, al' kod nas nije situacija takva. Mi imamo mozda 5 izuzetno dobrih fudbalera a ostali su prosjek lige petice ili tik iznad prosjeka. Sad bi neko da nam reprezentacija bude sastavljena od igraca iz osrednjih klubova iz Ceske, Turske, Norveske samo zbog toga sto igraju 90 minuta. Kakva bi tek tada festa bila u vezi selektora i kakve bi sve socne psovke i nadimke izmislili ovi "pisanje uz vjetar" navijaci.
4-2 , 3-1 , 0-2 , 3-0 , 6-2 ma nema dalje ...
------------------------------------------------------------------------
Vranješ zaboravljen u BiH: Rumuni otimaju Sušiću veznjaka
==================================================
Kako je našao "rupu" u zakonu i potpisao za Kluž.
Stojan Vranješ je prošao školu fudbala Borca. Na trening ga je prvi put odveo
otac Željko, inače također bivši igrač tima iz Banja Luke. Vranješ je u
Borcu stekao igračku reputaciju, pa je na koncu uslijedio i transfer u
inostranstvo.
Prvo je potpisao za Pandure, gdje je svojim igrama i golovima skrenuo pažnju na
sebe. Željele su ga angažovati ruske ekipe, ali je on odlučio ostati u
Rumuniji. Potpisao je troipogodišnji ugovor sa Klužom, ekipom koja ima
milionski budžet, a u timu ima najmanje Rumuna. Većinom su tu Brazilci,
Portugalci, Argentinci...
- Kasno sam se priključio timu, jer su mi čelnici Pandura pravili neke
probleme. Međutim, našao sam "rupu" u zakonu i došao u Kluž. Ovo je bez
ikakve dileme najbolji klub u Rumuniji. Predsjednik kluba želi da osvojimo
titulu. Ne pita za cijenu.
Stojana su mnogi zaboravili u našoj zemlji. Ali ne i u Rumuniji.
- Koliko me cijene, željeli su da igram za njihovu reprezentaciju. Čak su mi
predlagali i da uzmem njihovo državljanstvo. To nije bilo moguće izvesti, jer
sam već igrao za BiH. Bilo je to vrijeme mandata selektora Blaževića. Ne
kajem se zbog toga. Jednostavno, čast je braniti boje svoje zemlje, pa makar i
u prijateljskoj utakmici.
Već duže vrijeme Sušić je na kormilu reprezentacije. Već je afirmisao
Zahirovića, Mujdžu, Lulića, Medunjanina...
- Ne želim se preko medija nikome nuditi. Najbolje je da selektor Sušić ili
neko od njegovih saradnika dođe da me na licu mjesta pogleda - kazao je
Vranješ, čiji je mlađi brat Ognjen jedno vrijeme bio član naše najbolje
selekcije.
Avaz
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Zukanović dao go za Kortrjik,inače imal šta sa Cocalićem igral za Maccabi ja kontam jendog od njih dvojice da bi trebalo pozvat za maj uz Hadžića iz Rieda,evo gledam Ibričić opet nije igro za Lokomotivu,Medunjanin off trebat će nam još par novih igrača to je sigurno..
I da igraju redovno Ibricic,Medunjanin i co nama treba opet nova 3-4 igraca ako mislimo uraditi vise u ovim kvalifikacijama.zgembo89 je napisao/la:Zukanović dao go za Kortrjik,inače imal šta sa Cocalićem igral za Maccabi ja kontam jendog od njih dvojice da bi trebalo pozvat za maj uz Hadžića iz Rieda,evo gledam Ibričić opet nije igro za Lokomotivu,Medunjanin off trebat će nam još par novih igrača to je sigurno..
Treba nam nazad u repku O.Vranjes ,treba nam 1 Stoper treba nam 1-2 igraca na krilnim pozicijama treba nam iskusan "dvosmjerni" zadnji vezni i sigurno treba izroviti jednog mladog napadaca da se nadze uz Dzeku i Vedu da malo osjeti kako je trenirati/igrati sa napadacima svjetske klase...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ma ja, vecinom samo suplja prica ..harishp je napisao/la:
Iskreno receno od te tone igraca ni kile igraca nije bilo niti ce biti.Vecinom promasene institucije.

po tm je on samo posuđen Cluju do kraja sezone.
http://www.transfermarkt.de/de/stojan-v ... 46346.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/stojan-v ... 46346.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Sin od Brune Akrapovica igra za U18 Italije, te u Reggini.
http://www.transfermarkt.de/de/aaron-ak ... 62936.html
http://www.transfermarkt.de/de/aaron-ak ... 62936.html
Zlatko Tripic jucer dobio 20 minuta za Molde. Lik ima 19 godina i velik je talenat. U jednoj akciji je pretrcao citav teren i ostavio ovog beka daleko iza sebe (cak je ovaj dobio grc na kraju
), evo video te situacije: http://www.dagbladet.no/2012/03/24/spor ... /20826495/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam na osnovu cega Markovic iz trece lige Norveske dobije poziv za U19 repku, a ovaj koji igra za sampiona i kod Solskjaera ne dobije.

Ne znam na osnovu cega Markovic iz trece lige Norveske dobije poziv za U19 repku, a ovaj koji igra za sampiona i kod Solskjaera ne dobije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 37 gostiju.