FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 mar 2012, 21:36

slika
Mislim da je ovo najnoviji sal sto se spominjao neki dan. Izgleda premocno :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 19 mar 2012, 22:01

L'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara. :mrgreen:
sjecam se i ja remija protiv celika u sestom kolu
i celik ce vam nanijeti poraz u 21 kolu

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 mar 2012, 22:08

harson je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 19 mar 2012, 22:08

harson je napisao/la:
Ma ja ba, vi ste nam najzeznutiji u ovoj ligi :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 mar 2012, 22:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Dodje proljece, insan odmah raspolozeniji, ima nesto u tom suncu pozitivno, neka nevjerovatna energija koja te cini sretnijim, zivljim, punim elana, odmah razmisljas pozitivno odmah si za sve prijedloge i ideje spreman.

Eh ja imam jedan prijedlog za sve prijatelje sa ove mreze kako da provedu sljedecu subotu koja je suncana uz ugodnih +18 stepeni ( vec provjerio na http://croatian.wunderground.com/global ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) uz zagarantovani provod, osmijeh, urbanu zezanciju, i dosta dobre raje.
Nije uopste bitno da li se prati nasa liga i da je grozna, nije bitno da je stadion takav kakav je, nije bitno da ce se u utakmici svirat 40-50 faulova i da je teren slican njivi, **** ga shvatite da nas arap niti neki rus nikad nece kupiti, ne furajte se na englesku ligu i 18 kamera, na terenu nema ni drogbe, gerarda, lamparda itd, ali ima nesto drugo ima taj osjecaj kada tvoj klub kojeg fakat volis istinski srcem, a ne radi one marke koju si stavio na kladionici.

Ima nesto u toj istinskoj ljubavi koju ti je prenio otac kada te prvi put odveo na stadion i prebacio te preko ograde da zapucas gumenjak u go prema juznoj tribini i tada je spucas spicom sa pola metra razmaka i ne kontas da si svog roditelja ucinio najponosnijim covjekom u tom trenutku. Ti momenti se vrate tek dvadesetak godina kasnije i tek tada skontas sta se tada desilo.

Onda opet kontam, sta bi se desilo da nije bilo tog momenta, sta bih ja radio vikendom, ne znam, nekako mi nista ne pada na pamet, onda kazem hvala Bogu pa osjecam tako nesto prema nekom klubu i nisam vjestacki navijac nekog bogatog kluba iz europe.
Ja znam da ovakvih bolesnika nema puno, znam ih sve ponaosob i za te ljude znam da ce doci kako god Zeljo odigrao, ali sada mislim da je vrijeme da napravimo iskorak i pomognemo Zeljeznicaru da se pomjeri iz sivila ove lige.

E sad, vjerovatno citatelju nista nije jasno, nema pojma o kakvim ja osjecajima pricam, iskreno ni ne zelim da mu objasnjavam sta treba da osjeca, ja samo zelim da svako ko simpatise, navija, vise voli plavo, dodje jednom i da priliku tim igracima koji istrce na teren i da 90 minuta bude tu i pokaze Amaru Osimu, i ostalim ljudima u upravi da ovo sto rade je prava stvar i da imaju podrsku cijelog grada. Meni je zelja da GRBAVICA U SUBOTU 24.03, u 18:00 bude krcata i da sv
i zajedno pjevamo, radujemo se i uzivamo, jer je to i bit ove igre !!!

SVI NA GRBAVICU SUBOTA 24.03. 18:00h !!!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
Momak post je za svaku pohvalu bez obzira koga je napisao,Grbavica bi trebala biti dobro popunjenja jer su to zasluzili i Amar i igraci meni manje bitno zbog dobrih rezultata vec sto postuju sveti dres i srcem igraju i zbog mudjusobnog jedinstva koje je uvjek krasilo najveci BH-a klub kroz istoriju.

I za kraj jos nesto cestitke jednom velikom covjeku i navijacu Zelje za ponos,karakter,dostojanstvo i patriotizam koji je uvjek imao i koji je i danas pokazao.

Svaka cast ljudska gromado KOMSIC ZELJKO.
Znam da ovo ne pripada temi ali morao sam jer on zasluzuje postovanje i kao covjek i kao nas navijac.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 mar 2012, 22:17

vendetta87 je napisao/la:
harson je napisao/la:
Požurio dečko s prvoaprilskom šalom. :D

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 19 mar 2012, 22:42

voltron30 je napisao/la:
vendetta87 je napisao/la:
harson je napisao/la: sjecam se i ja remija protiv celika u sestom kolu
Požurio dečko s prvoaprilskom šalom. :D
Ma svasta buraz... :roll:
al nek je on nama rekao, jer jbg bolje da se pripazimo kad je situacija takva

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 mar 2012, 22:54

likusa je napisao/la:
harson je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
slika

:ugeek:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 19 mar 2012, 23:07

dino lj je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Dodje proljece, insan odmah raspolozeniji, ima nesto u tom suncu pozitivno, neka nevjerovatna energija koja te cini sretnijim, zivljim, punim elana, odmah razmisljas pozitivno odmah si za sve prijedloge i ideje spreman.

Eh ja imam jedan prijedlog za sve prijatelje sa ove mreze kako da provedu sljedecu subotu koja je suncana uz ugodnih +18 stepeni ( vec provjerio na http://croatian.wunderground.com/global ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) uz zagarantovani provod, osmijeh, urbanu zezanciju, i dosta dobre raje.
Nije uopste bitno da li se prati nasa liga i da je grozna, nije bitno da je stadion takav kakav je, nije bitno da ce se u utakmici svirat 40-50 faulova i da je teren slican njivi, **** ga shvatite da nas arap niti neki rus nikad nece kupiti, ne furajte se na englesku ligu i 18 kamera, na terenu nema ni drogbe, gerarda, lamparda itd, ali ima nesto drugo ima taj osjecaj kada tvoj klub kojeg fakat volis istinski srcem, a ne radi one marke koju si stavio na kladionici.

Ima nesto u toj istinskoj ljubavi koju ti je prenio otac kada te prvi put odveo na stadion i prebacio te preko ograde da zapucas gumenjak u go prema juznoj tribini i tada je spucas spicom sa pola metra razmaka i ne kontas da si svog roditelja ucinio najponosnijim covjekom u tom trenutku. Ti momenti se vrate tek dvadesetak godina kasnije i tek tada skontas sta se tada desilo.

Onda opet kontam, sta bi se desilo da nije bilo tog momenta, sta bih ja radio vikendom, ne znam, nekako mi nista ne pada na pamet, onda kazem hvala Bogu pa osjecam tako nesto prema nekom klubu i nisam vjestacki navijac nekog bogatog kluba iz europe.
Ja znam da ovakvih bolesnika nema puno, znam ih sve ponaosob i za te ljude znam da ce doci kako god Zeljo odigrao, ali sada mislim da je vrijeme da napravimo iskorak i pomognemo Zeljeznicaru da se pomjeri iz sivila ove lige.

E sad, vjerovatno citatelju nista nije jasno, nema pojma o kakvim ja osjecajima pricam, iskreno ni ne zelim da mu objasnjavam sta treba da osjeca, ja samo zelim da svako ko simpatise, navija, vise voli plavo, dodje jednom i da priliku tim igracima koji istrce na teren i da 90 minuta bude tu i pokaze Amaru Osimu, i ostalim ljudima u upravi da ovo sto rade je prava stvar i da imaju podrsku cijelog grada. Meni je zelja da GRBAVICA U SUBOTU 24.03, u 18:00 bude krcata i da sv
i zajedno pjevamo, radujemo se i uzivamo, jer je to i bit ove igre !!!

SVI NA GRBAVICU SUBOTA 24.03. 18:00h !!!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
Momak post je za svaku pohvalu bez obzira koga je napisao,Grbavica bi trebala biti dobro popunjenja jer su to zasluzili i Amar i igraci meni manje bitno zbog dobrih rezultata vec sto postuju sveti dres i srcem igraju i zbog mudjusobnog jedinstva koje je uvjek krasilo najveci BH-a klub kroz istoriju.

I za kraj jos nesto cestitke jednom velikom covjeku i navijacu Zelje za ponos,karakter,dostojanstvo i patriotizam koji je uvjek imao i koji je i danas pokazao.

Svaka cast ljudska gromado KOMSIC ZELJKO.

Znam da ovo ne pripada temi ali morao sam jer on zasluzuje postovanje i kao covjek i kao nas navijac.

Svaka cast i za jedan i za drugi post, nije bitno ko je prvi napisao ali je mocan. Znam da nije tema o nekoj politici, ali je stvar o jednom navijacu, kojeg i ovom prilikom isto tretiram kao navijaca. Za mene je od danas veci covjek nego sto je do sada bio. Jedan je MANIJAK-Zeljko Komsic-PATRIOTA. KAPA DOLE.

MISLIM DA NEMA POTREBE PISATI ILI MOZDA IPAK TREBA, ALI U SUBOTU ... MISLIM DA JE DOVOLJNO SAMO TO RECI.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 mar 2012, 00:07

bagrcavi je napisao/la:Zna li neko kako je Smajić, koliko je teška ona povreda koju je zadobio u Prijedoru ?
Izgleda da os Smajića nema ništa. Baš mi je žao, a momak je prije razvaljivao lopte ..
Ipak je za njega ovo sve bilo kobno. Trenirao je u belgiji na sjajnim terenima, a onda došao vamo na šljaku, blatu i onako je krhak nekako.
Valjda će još moći igrati i vratiti se u formu ..
Potpis!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 20 mar 2012, 01:00

Bez Smajića na duži period :? a vjerovatno ide i pod nož, od kako je došao vuce tu povredu samo sto zaigra jednu dvije utakmice opet ista povreda se javi, bolje za njega ako treba i do kraja sezone odsustvovati makar ce je u potpunosti sanirati, fan shop boli glava :D stigle neke nove stvari, duxevi Macron zakon ocm :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 mar 2012, 01:05

Jesu li pouzdane te informacije za Smajića?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

manijakb
Kontakt:

Post Postao/la manijakb » 20 mar 2012, 01:30

Smajic tek sutra ide na pregled i znace se vise....a kako mi on kaze da ga bas boli vidjecemo sta ce biti

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 20 mar 2012, 07:55

manijakb je napisao/la:Smajic tek sutra ide na pregled i znace se vise....a kako mi on kaze da ga bas boli vidjecemo sta ce biti
ae valjda ce dobro proc :D

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 20 mar 2012, 09:52

slika _|_ slika
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 20 mar 2012, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 mar 2012, 09:58

šta,ni patrik ne igra zbog zutih?
kakva li ce nam postava izgledati,meni nesto mirise na e,colica na d.beku i mozda stanceskog na nekoj od zadnjih pozicija u timu?

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 20 mar 2012, 09:58

Kakvo je stanje terena na Grbavici u ovim prvim danima proljeća ?
1921

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 mar 2012, 10:06

SarajlijaTM je napisao/la:šta,ni patrik ne igra zbog zutih?
kakva li ce nam postava izgledati,meni nesto mirise na e,colica na d.beku i mozda stanceskog na nekoj od zadnjih pozicija u timu?

------------------------------Gušo------------------------------
Stanić-----------Vasilić--------------Bogičević-------Kvesić
Selimović------Svraka-----------Zolotić--------------Zeba
----------------------------Bekrić------------------------------
---------------------------Adilović-----------------------------

S tim da je moguće i da uleti Jamak umjesto Nyeme, odnosno Mirso umjesto Selimovića.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 20 mar 2012, 10:06

kenant je napisao/la:Kakvo je stanje terena na Grbavici u ovim prvim danima proljeća ?

Dosta dobro! ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 mar 2012, 10:45

avlami97 je napisao/la:- Od 2008. bez poraza u Kupu.
- Više od pola godine znamo samo za pobjede u prvenstvu
- 20 utakmica bez poraza u nizu
- 11 prvenstvenih pobjeda u nizu, a ukupno 13
- Više uzastopnih pobjeda, nego i jedan klub u ligi uopšte pobjeda
- 39 postignutih golova
- Gol razlika +29
- Drugi po broju datih golova u ligi Zrinjski i Sarajevo 29 (kao naša gol-razlika)
- Najmanje poraza 2
- Najviše osvojenih bodova kući
- Najviše osvojenih bodova na strani
- Jedina ekipa koja je u svakoj prvenstvenoj utakmici postigla gol, dok je skoro cijela liga sa tom praksom prestala nakon par kola jesenjeg dijela
- Najbolji strijelac lige ( dao 15 komada, skoro kao polovina klubova PL ukupno)- Eldin Adilović
- Najbolji asistent lige 13 asistencija - Zajko Zeba
- Najbolji igrač lige - Zajko Zeba - mišljenje svih trenera lige
- Trener golmana nam primio jedan gol iz igre i jedan iz penala, a on nam je prvi golman - Adnan Gušo
- Najbolji trener - Amar Osim - mišljenje javnosti- argument trofeji
- Najposjećenije tribine ima stadion Grbavica
- Za Želju do sada svirana dva penala, od čega jedan nismo iskoristili, a protiv želje nam ga iz penala zabi naš bivši igrač Rovčanin (ovo je za one koji govore da preživljavamo zahvaljujući penalima, a najboljeg igrača lige prozvaše penal-efendija
- Da ne bi bili (zbog uroka) u svemu prvi, imamo drugu najbolju odbranu lige sa 10 primljenih golova

- Najbolji, najveći, najtrofejniji klub u državi - argument trofeji.

Bz obzira na sve, u goste nam dolazi ekipa koju respektujemo - Travnik. Respektujemo ih jer su nas pobjedili u prvom dijelu. Red je da se revanširamo, a bilo kakva pobjeda će me zadovoljiti.pobjeda
Još da trener golmana ne "tersa", gdje bi nam kraj bio. :)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 17 gostiju.