NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 13:19

LenBias je napisao/la:kontam da je kod tebe sala al mi je opet glupo sto se ne moze narucit xxl dres :D sto bi se kupilo i nosilo ne mozes, crnjak :)
sad ozbiljno, vjerovatno su zahtjevi sa takvim dresovima prava rijetkost pa se uopšte ne isplate proizvoditi

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 mar 2012, 15:02

Koje su marke ovi dresovi?
Meni su vam ljepši ovi bijeli, mada i za crvene baš nemam nekih zamjerki... :)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 mar 2012, 15:12

Nažalost niko se na ovom svijetu nije rodio ko bi istom ugodio... Idejom za dres sam zadovoljan ali nisam zadovoljan sto su stavili neki lijevi grb i izgled gradine a ne sa originalnoga grba, možda sitnica ali mi jako para oči....
slika
a to potvrđuje i na oficijelnoj stranici http://nkzvijezda.ba/index.php/2012-02-22-11-06-33/grb" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 19 mar 2012, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 19 mar 2012, 15:48

BolanBolan je napisao/la:Koje su marke ovi dresovi?
Meni su vam ljepši ovi bijeli, mada i za crvene baš nemam nekih zamjerki... :)
Dresovi su marke NAAI..Ovu marku nose Partizan Crvena Zvezda!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 mar 2012, 15:58

Je l' me zezaš?! :D Ja koliko znam Partizanu je Adidas, a Zvezdi čini mi se Nike ili Puma...
To garant neka domaća firma ili?
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 mar 2012, 16:01

BolanBolan je napisao/la:Je l' me zezaš?! :D Ja koliko znam Partizanu je Adidas, a Zvezdi čini mi se Nike ili Puma...
mislio je na košarkaški klub partizan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2012, 23:24

emir_dj je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:Je l' me zezaš?! :D Ja koliko znam Partizanu je Adidas, a Zvezdi čini mi se Nike ili Puma...
mislio je na košarkaški klub partizan...
I opet je pogresio jer Partizan nosi Kappa,a mi Adidas. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 mar 2012, 00:07

Ovaj NAAI je prije oblacio cijeli balkan :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 mar 2012, 07:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Ovaj NAAI je prije oblacio cijeli balkan :lol: :lol:
smijesno brate nemoj vise nista pisat upisat cemo se od smijeha:mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 20 mar 2012, 09:08

tu pise da partizan zvezda obilic vojvodina nose tu marku...http://www.naai.rs/onama.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 20 mar 2012, 09:39

Ma ko da je bitno ko je proizvođač... Bitno je da su kvalitetni i da nakon dvije utakmice ne budu roza-crveni, k'o oni prošli :roll:
I bitno je izgledaju 'nako sexy :mrgreen:

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 20 mar 2012, 10:18

Sarajlijc@ je napisao/la:Ovaj NAAI je prije oblacio cijeli balkan :lol: :lol:
Vidjet cete kada vam Jovic naruci dresove, :D :D iz Hercegovine,prvo pranje pusti boju ne vide se ni brojevi, :D :D

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 20 mar 2012, 10:19

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 mar 2012, 12:07

predator je napisao/la:tu pise da partizan zvezda obilic vojvodina nose tu marku...http://www.naai.rs/onama.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosili prije ova stranica nije osvjezena par godina.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 20 mar 2012, 13:20

Sarajlijc@ je napisao/la:
predator je napisao/la:tu pise da partizan zvezda obilic vojvodina nose tu marku...http://www.naai.rs/onama.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosili prije ova stranica nije osvjezena par godina.
ima i toga.. :D :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 mar 2012, 22:11

Zoran Kuntić, trener Zvijezde, nakon remija na Pecari
Nisam zadovoljan
Odbrana na čelu sa golmanom Kovačevićem i kapitenom Moranjkićem bila je nepropusna

Zvijezda je napravila jedno od najvećih iznenađenja u proteklom kolu,sačuvavši svoju mrežu na Pecari i odigravši susret sa Širokim bez golova.Mreža mladog Kovačevića ostala je netaknuta, a da je bilo malo više sreće i prisebnosti pred domaćim golom i sva tri boda su mogla otputovati u grad "Zmaja od Bosne".
- Nisam zadovoljan, trebali smo pobjediti, bile su prve riječi nakon susreta trenera Zvijezde, Zorana Kuntića.
Pomislili smo da se Kuntić šali, jer bod na Pecari je uistinu velik kao kuća.
- To je tako.Počet će nas malo više respektovati.Pokazali smo da možemo puno više.Onaj ko je gledao meč mogao se uvjeriti da ne mogu biti zadovoljan.Imali smo nekoliko situacija četiri na tri ili tri na dva, ali nismo zabili.Možda je ona Jahićeva trebala ući, ali nije se dalo.Domaćin nije imao nijednu kolosalnu šansu,istina pogodili su stativu, prepričava susret na Pecari trener Zvijezde.
Odbrana u odnosu na susret sa Leotarom nije se mijenjala, te je na čelu sa golmanom Kovačevićem i kapitenom Moranjkićem djelovala nepropusno. U veznom redu umjesto Ristanića uskočio je Mašić kao defanzivac sa Delićem, dok je ofanzivna osovina bila nešto izmiksana.Tako je Jahić zaigrao na lijevoj krilnoj poziciji, Nuhanović nešto defanzivnije, Emir Halilović u napadu, dok je Đelmić bio na svom standardnom mjestu. U nastavku su šansu dobili Almir Halilović, Ristanić i Pandža, koji su imali svoj udjel u osvajanju velikog boda na Pecari.

P.S. I ova izjava trenera "Nisam zadovoljan" govori da covjek ne leti visoko, mnogi bi treneri pali u euforiju nakon osvojenog boda u Širokom, medjutim Kuntic ne gleda tako i ovdje naglasava neke Zvijezdine slabosti u toku utakmice.Iskreno mislim da je ovo ispravan pristup i jedino tako možemo popraviti neke nedostatke u igri.S druge strane iz ove izjave vidi se da naseg trenera nece zadovoljiti osrednje igre i da ce u svakoj utakmici ici na pobjedu,protiv bilo kojeg protivnika.Tesko da bi neki premijerligaski trener nakon remija u Sirokom rekao da nije zadovoljan.Jos jednom svaka cast treneru!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 mar 2012, 08:08

vidim pandza svaku utakmicu zuti karton mislim da je doslo vrijeme za gol :D .ocekujem tvrdu utakmicu ali ipak i sigurnu pobjedu zvijezde.nemora biti golijada dovoljno je dva komada.vraca se i hamza znaci kompletni smo,kako je to lijepo vidjeti sjecam se pocetka sezone imali smo dosta problema sa povredama jedva smo krpili ekipu,sada je to puno bolje..ja se nadam i ocekujem da ce nasa ekipa nanizati rudara travnika i uzeti bod olimpicu i onda naravno dvije domace pobjede takvim raspletom mislim da bi se ukljucili u evropu :mrgreen: naravno da je ovo nerealno ocekivati jer ko ce platiti tolike premije :D :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 21 mar 2012, 08:37

astra1922 je napisao/la:vidim pandza svaku utakmicu zuti karton mislim da je doslo vrijeme za gol :D .ocekujem tvrdu utakmicu ali ipak i sigurnu pobjedu zvijezde.nemora biti golijada dovoljno je dva komada.vraca se i hamza znaci kompletni smo,kako je to lijepo vidjeti sjecam se pocetka sezone imali smo dosta problema sa povredama jedva smo krpili ekipu,sada je to puno bolje..ja se nadam i ocekujem da ce nasa ekipa nanizati rudara travnika i uzeti bod olimpicu i onda naravno dvije domace pobjede takvim raspletom mislim da bi se ukljucili u evropu :mrgreen: naravno da je ovo nerealno ocekivati jer ko ce platiti tolike premije :D :mrgreen:
Ja bi bio zadovoljan i pobjedom od 1-0 samo da pobijedimo Rudar je dobra ekipa pojačali se... Mikić, Tosunović, Kujundžija, Rovčanin... samo ih je Željo razvalio pa zvući da su loši, ali Olimpik ih je jedva dobio.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 21 mar 2012, 10:16

Svaka cast Kunticu, ako tako nastavis napravit ces nam "Probleme" :D otici cemo prije u Europu :D hahahahahahah Samo naprijed Kunta majstore i slazem se da nije zadovoljan jer sam gledao tekmu ekstra su igrali, ali brat bratu mogli su i zabiti ali bit ce to sve kako treba akobogda!Hajmo Zvijezdo! ! ! ! ! ! ! ! !

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 21 mar 2012, 10:57

sretan 90. rodjendan samo nastavite , tek sad vidim nove dresova fkt su prelijepi ja mislim da nema ljepsih u nasoj ligi , ali marka naii i ne obeecava neki kvalitet svake godine nosim u klubu novu garnituru njihovih dresova ali dobro ..
inace ja msm da ima nekoliko klubova u ligi ovu marku prije svega znam za borac al vasi su najljepsi ;)
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.