Mislim da je ovo najnoviji sal sto se spominjao neki dan. Izgleda premocno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sjecam se i ja remija protiv celika u sestom koluL'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara.
harson je napisao/la:sjecam se i ja remija protiv celika u sestom koluL'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara.
i celik ce vam nanijeti poraz u 21 kolu
Ma ja ba, vi ste nam najzeznutiji u ovoj ligiharson je napisao/la:sjecam se i ja remija protiv celika u sestom koluL'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara.
Momak post je za svaku pohvalu bez obzira koga je napisao,Grbavica bi trebala biti dobro popunjenja jer su to zasluzili i Amar i igraci meni manje bitno zbog dobrih rezultata vec sto postuju sveti dres i srcem igraju i zbog mudjusobnog jedinstva koje je uvjek krasilo najveci BH-a klub kroz istoriju.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Dodje proljece, insan odmah raspolozeniji, ima nesto u tom suncu pozitivno, neka nevjerovatna energija koja te cini sretnijim, zivljim, punim elana, odmah razmisljas pozitivno odmah si za sve prijedloge i ideje spreman.
Eh ja imam jedan prijedlog za sve prijatelje sa ove mreze kako da provedu sljedecu subotu koja je suncana uz ugodnih +18 stepeni ( vec provjerio na http://croatian.wunderground.com/global ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) uz zagarantovani provod, osmijeh, urbanu zezanciju, i dosta dobre raje.
Nije uopste bitno da li se prati nasa liga i da je grozna, nije bitno da je stadion takav kakav je, nije bitno da ce se u utakmici svirat 40-50 faulova i da je teren slican njivi, **** ga shvatite da nas arap niti neki rus nikad nece kupiti, ne furajte se na englesku ligu i 18 kamera, na terenu nema ni drogbe, gerarda, lamparda itd, ali ima nesto drugo ima taj osjecaj kada tvoj klub kojeg fakat volis istinski srcem, a ne radi one marke koju si stavio na kladionici.
Ima nesto u toj istinskoj ljubavi koju ti je prenio otac kada te prvi put odveo na stadion i prebacio te preko ograde da zapucas gumenjak u go prema juznoj tribini i tada je spucas spicom sa pola metra razmaka i ne kontas da si svog roditelja ucinio najponosnijim covjekom u tom trenutku. Ti momenti se vrate tek dvadesetak godina kasnije i tek tada skontas sta se tada desilo.
Onda opet kontam, sta bi se desilo da nije bilo tog momenta, sta bih ja radio vikendom, ne znam, nekako mi nista ne pada na pamet, onda kazem hvala Bogu pa osjecam tako nesto prema nekom klubu i nisam vjestacki navijac nekog bogatog kluba iz europe.
Ja znam da ovakvih bolesnika nema puno, znam ih sve ponaosob i za te ljude znam da ce doci kako god Zeljo odigrao, ali sada mislim da je vrijeme da napravimo iskorak i pomognemo Zeljeznicaru da se pomjeri iz sivila ove lige.
E sad, vjerovatno citatelju nista nije jasno, nema pojma o kakvim ja osjecajima pricam, iskreno ni ne zelim da mu objasnjavam sta treba da osjeca, ja samo zelim da svako ko simpatise, navija, vise voli plavo, dodje jednom i da priliku tim igracima koji istrce na teren i da 90 minuta bude tu i pokaze Amaru Osimu, i ostalim ljudima u upravi da ovo sto rade je prava stvar i da imaju podrsku cijelog grada. Meni je zelja da GRBAVICA U SUBOTU 24.03, u 18:00 bude krcata i da sv
i zajedno pjevamo, radujemo se i uzivamo, jer je to i bit ove igre !!!
SVI NA GRBAVICU SUBOTA 24.03. 18:00h !!!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
Požurio dečko s prvoaprilskom šalom.vendetta87 je napisao/la:Ma ja ba, vi ste nam najzeznutiji u ovoj ligiharson je napisao/la:sjecam se i ja remija protiv celika u sestom koluL'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara.
Ma svasta buraz...voltron30 je napisao/la:Požurio dečko s prvoaprilskom šalom.vendetta87 je napisao/la:Ma ja ba, vi ste nam najzeznutiji u ovoj ligiharson je napisao/la: sjecam se i ja remija protiv celika u sestom kolu
likusa je napisao/la:harson je napisao/la:sjecam se i ja remija protiv celika u sestom koluL'Avvocato je napisao/la:Samo se najstarije Sarajlije sjećaju posljednjeg poraza Željezničara.
i celik ce vam nanijeti poraz u 21 kolu![]()
![]()
dino lj je napisao/la:Momak post je za svaku pohvalu bez obzira koga je napisao,Grbavica bi trebala biti dobro popunjenja jer su to zasluzili i Amar i igraci meni manje bitno zbog dobrih rezultata vec sto postuju sveti dres i srcem igraju i zbog mudjusobnog jedinstva koje je uvjek krasilo najveci BH-a klub kroz istoriju.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Dodje proljece, insan odmah raspolozeniji, ima nesto u tom suncu pozitivno, neka nevjerovatna energija koja te cini sretnijim, zivljim, punim elana, odmah razmisljas pozitivno odmah si za sve prijedloge i ideje spreman.
Eh ja imam jedan prijedlog za sve prijatelje sa ove mreze kako da provedu sljedecu subotu koja je suncana uz ugodnih +18 stepeni ( vec provjerio na http://croatian.wunderground.com/global ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) uz zagarantovani provod, osmijeh, urbanu zezanciju, i dosta dobre raje.
Nije uopste bitno da li se prati nasa liga i da je grozna, nije bitno da je stadion takav kakav je, nije bitno da ce se u utakmici svirat 40-50 faulova i da je teren slican njivi, **** ga shvatite da nas arap niti neki rus nikad nece kupiti, ne furajte se na englesku ligu i 18 kamera, na terenu nema ni drogbe, gerarda, lamparda itd, ali ima nesto drugo ima taj osjecaj kada tvoj klub kojeg fakat volis istinski srcem, a ne radi one marke koju si stavio na kladionici.
Ima nesto u toj istinskoj ljubavi koju ti je prenio otac kada te prvi put odveo na stadion i prebacio te preko ograde da zapucas gumenjak u go prema juznoj tribini i tada je spucas spicom sa pola metra razmaka i ne kontas da si svog roditelja ucinio najponosnijim covjekom u tom trenutku. Ti momenti se vrate tek dvadesetak godina kasnije i tek tada skontas sta se tada desilo.
Onda opet kontam, sta bi se desilo da nije bilo tog momenta, sta bih ja radio vikendom, ne znam, nekako mi nista ne pada na pamet, onda kazem hvala Bogu pa osjecam tako nesto prema nekom klubu i nisam vjestacki navijac nekog bogatog kluba iz europe.
Ja znam da ovakvih bolesnika nema puno, znam ih sve ponaosob i za te ljude znam da ce doci kako god Zeljo odigrao, ali sada mislim da je vrijeme da napravimo iskorak i pomognemo Zeljeznicaru da se pomjeri iz sivila ove lige.
E sad, vjerovatno citatelju nista nije jasno, nema pojma o kakvim ja osjecajima pricam, iskreno ni ne zelim da mu objasnjavam sta treba da osjeca, ja samo zelim da svako ko simpatise, navija, vise voli plavo, dodje jednom i da priliku tim igracima koji istrce na teren i da 90 minuta bude tu i pokaze Amaru Osimu, i ostalim ljudima u upravi da ovo sto rade je prava stvar i da imaju podrsku cijelog grada. Meni je zelja da GRBAVICA U SUBOTU 24.03, u 18:00 bude krcata i da sv
i zajedno pjevamo, radujemo se i uzivamo, jer je to i bit ove igre !!!
SVI NA GRBAVICU SUBOTA 24.03. 18:00h !!!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
I za kraj jos nesto cestitke jednom velikom covjeku i navijacu Zelje za ponos,karakter,dostojanstvo i patriotizam koji je uvjek imao i koji je i danas pokazao.
Svaka cast ljudska gromado KOMSIC ZELJKO.
Znam da ovo ne pripada temi ali morao sam jer on zasluzuje postovanje i kao covjek i kao nas navijac.
Izgleda da os Smajića nema ništa. Baš mi je žao, a momak je prije razvaljivao lopte ..bagrcavi je napisao/la:Zna li neko kako je Smajić, koliko je teška ona povreda koju je zadobio u Prijedoru ?
ae valjda ce dobro procmanijakb je napisao/la:Smajic tek sutra ide na pregled i znace se vise....a kako mi on kaze da ga bas boli vidjecemo sta ce biti
SarajlijaTM je napisao/la:šta,ni patrik ne igra zbog zutih?
kakva li ce nam postava izgledati,meni nesto mirise na e,colica na d.beku i mozda stanceskog na nekoj od zadnjih pozicija u timu?
kenant je napisao/la:Kakvo je stanje terena na Grbavici u ovim prvim danima proljeća ?
Još da trener golmana ne "tersa", gdje bi nam kraj bio.avlami97 je napisao/la:- Od 2008. bez poraza u Kupu.
- Više od pola godine znamo samo za pobjede u prvenstvu
- 20 utakmica bez poraza u nizu
- 11 prvenstvenih pobjeda u nizu, a ukupno 13
- Više uzastopnih pobjeda, nego i jedan klub u ligi uopšte pobjeda
- 39 postignutih golova
- Gol razlika +29
- Drugi po broju datih golova u ligi Zrinjski i Sarajevo 29 (kao naša gol-razlika)
- Najmanje poraza 2
- Najviše osvojenih bodova kući
- Najviše osvojenih bodova na strani
- Jedina ekipa koja je u svakoj prvenstvenoj utakmici postigla gol, dok je skoro cijela liga sa tom praksom prestala nakon par kola jesenjeg dijela
- Najbolji strijelac lige ( dao 15 komada, skoro kao polovina klubova PL ukupno)- Eldin Adilović
- Najbolji asistent lige 13 asistencija - Zajko Zeba
- Najbolji igrač lige - Zajko Zeba - mišljenje svih trenera lige
- Trener golmana nam primio jedan gol iz igre i jedan iz penala, a on nam je prvi golman - Adnan Gušo
- Najbolji trener - Amar Osim - mišljenje javnosti- argument trofeji
- Najposjećenije tribine ima stadion Grbavica
- Za Želju do sada svirana dva penala, od čega jedan nismo iskoristili, a protiv želje nam ga iz penala zabi naš bivši igrač Rovčanin (ovo je za one koji govore da preživljavamo zahvaljujući penalima, a najboljeg igrača lige prozvaše penal-efendija
- Da ne bi bili (zbog uroka) u svemu prvi, imamo drugu najbolju odbranu lige sa 10 primljenih golova
- Najbolji, najveći, najtrofejniji klub u državi - argument trofeji.
Bz obzira na sve, u goste nam dolazi ekipa koju respektujemo - Travnik. Respektujemo ih jer su nas pobjedili u prvom dijelu. Red je da se revanširamo, a bilo kakva pobjeda će me zadovoljiti.pobjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.