Kad Delic pocinje?retro je napisao/la:Od 5 meceva kvalifikacija koji su poceli u 15h, 4 zavrsila predajom.
Silva predao Kamkeu, Zemlja Veicu, Kudryavtsev Vasselinu i Zopp Goffinu
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
I Golubev gubi a ja ga stavio na tiketretro je napisao/la:Od 5 meceva kvalifikacija koji su poceli u 15h, 4 zavrsila predajom.

"Indija,Pakistan..."
Oko sestice ja mislim.Edin TM87 je napisao/la:Kad Delic pocinje?retro je napisao/la:Od 5 meceva kvalifikacija koji su poceli u 15h, 4 zavrsila predajom.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
nakon Bubke slijedi Delic.
@rogeRF
Da nije ovaj:
http://forum.sportsport.ba/mo/viewpost. ... index=2560" onclick="window.open(this.href);return false;

Da nije ovaj:
http://forum.sportsport.ba/mo/viewpost. ... index=2560" onclick="window.open(this.href);return false;

- BeyKopites
- Kontakt:
Malo me je zabrinjavao return u prvom setu, mislio sam da nikad neće uspjeti ozbiljnije to vratiti.Edin TM87 je napisao/la:Po mojoj racunici, kada se podloga podijeli sa klimom, dobije se IW, dakle isto sranje isti prvak![]()
![]()
Al' u drugom setum me hvala Bogu demantovao, a i Isner nije nešto jako servirao čini mi se ...
Najviše me zapanjila brzina dobijanja Rogerovih servisa ( 52' sec. najbrži )
Miami je spor, podloga je brza zbog klimatskih uslova, al' je zapravo spor, možda čak i od IW ...
Nadam se nastavku sinoćnje epizode

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
U Majamiju je postavljena podloga Laykold CUshion Plus Medium Slow, koja je u drugoj kategoriji, tj. Medium-Slow. U istoj kategoriji je i Plexipave IW koja se koristi na Indian Wellsu. Zato ne pokušavajte ispasti pametni, posebno ti koji si 'prekucan' nekoliko puta na ovom forumu.soba 39 je napisao/la:Ne znaš ti "našeg škota"LomimGaUDzungli je napisao/la:Pa i jeste brža podloga, ali uvjeti nisu brži.Virtu4l je napisao/la:Čuj stručnjaka, brža podloga u Majamiju![]()
Ne uzimaj za ozbiljno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gdje si to našao za Miami? Prije bih rekao da se radi od Laykold Cushion Plus iz kategorije Fast.Virtu4l je napisao/la:
U Majamiju je postavljena podloga Laykold CUshion Plus Medium Slow, koja je u drugoj kategoriji, tj. Medium-Slow. U istoj kategoriji je i Plexipave IW koja se koristi na Indian Wellsu.
Kako god Laykold Cushion i iz kategorije Medium-Slow, a pogotovo iz Fast su brže podloge nego IW.
"The tournament is playing on 12 Laykold Cushion Plus courts which have been rated slow by the ITF"LomimGaUDzungli je napisao/la:Gdje si to našao za Miami? Prije bih rekao da se radi od Laykold Cushion Plus iz kategorije Fast.Virtu4l je napisao/la:
U Majamiju je postavljena podloga Laykold CUshion Plus Medium Slow, koja je u drugoj kategoriji, tj. Medium-Slow. U istoj kategoriji je i Plexipave IW koja se koristi na Indian Wellsu.
Kako god Laykold Cushion i iz kategorije Medium-Slow, a pogotovo iz Fast su brže podloge nego IW.
http://sti-sports.com/ENG/Laykold-Tennis.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
The Laykold Cushion Plus Series are a group of multi-layered, cushioned tennis court surfacing systems that reduce the force/impact the body absorbs during participation for more comfortable playing and post-play experiences. The Laykold Cushion Plus Series are available in three comfort levels: Standard, Xtreme and Supreme. The Laykold Cushion Plus Series surfaces are coated with the durable, all-weather, fade & wear resistant Laykold ColorCoat system and are classified as ITF CATEGORY 1.
The Laykold Cushion Plus Series has been the professional grade surface of choice for many of the world’s finest tennis venues including Crandon Park, Key Biscayne, FL, site of the Sony Ericsson Open; the Sunrise Tennis Club, site of the Pro Tennis World Open; the National Tennis Centre of Brunei, site of ATP Brunei Open; the McCormack-Nagelsen Tennis Centre at the College of William & Mary; and the Atkins Tennis Center at the Univ. of Illinois-Champaign.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svjetski broj 1(ako ko ne kiksa prije) u polufinalu u majamiju na trećeg igrača planete 

"Indija,Pakistan..."
Federer i Djokovic mogu u 1/2 odmah.
Jedina mina po Djokovica bi mogao biti Del Potro.
Federeru u zdrijebu dosle sve stalne musterije.
Jedina mina po Djokovica bi mogao biti Del Potro.
Federeru u zdrijebu dosle sve stalne musterije.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Nećemo valjda wikipediu uzimati kao relevantnuVirtu4l je napisao/la:"The tournament is playing on 12 Laykold Cushion Plus courts which have been rated slow by the ITF"LomimGaUDzungli je napisao/la:Gdje si to našao za Miami? Prije bih rekao da se radi od Laykold Cushion Plus iz kategorije Fast.Virtu4l je napisao/la:

Ne baš. Upravo zato sam ti dao link na kojem možeš naći brošuru proizvođača, gdje lijepo piše o kojoj podlozi je riječ, koja joj je klasifikacija i na kojim turnirima se koristi.LomimGaUDzungli je napisao/la:Nećemo valjda wikipediu uzimati kao relevantnuStvarno nigdje ne piše o kojoj se Laykold podlozi radi.
http://sti-sports.com/LiteratureRetrieve.aspx?ID=72234" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jel izasao zrijeb za Miami ?
-
- Kontakt:
kad si vec odg mogo si i postavitsoba 39 je napisao/la:Dasamosarajvo je napisao/la:Jel izasao zrijeb za Miami ?

-
- Kontakt:
ko ti je steroid ? Bude li najveca atleta i jedan od onih koji su postali medju najboljim na svjetu samo radom radom i radom drzi me se dobroAdmir_Sa je napisao/la:rf/nole
škot/steroid
moguca 1/2finala

http://www.sonyericssonopen.com/Share/E ... 12&Draw=ms" onclick="window.open(this.href);return false;
Fed se nece oznojit do polufinala.... rodick, monaco, monfils, almagro, verdasco, anderson i fish moguci protivnici sve do polufinala
nole bi mogao letiti i prije vremena ako Delpo bude maestralan
nole bi mogao letiti i prije vremena ako Delpo bude maestralan
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.