Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Za_raju je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Igrao je danas u porazu Buyuksehira od početka sve do 15-ak minuta prije kraja kada je zamijenjen.
Covjek igrao kao i Ljevakovic,Mahmutovic,Cajic,Cocalic,Zukanovic,Stevanovic,Vranjes i nista, a daj te mi kad je poigrao Ibricic,Stilic, Sehic,Zec,Medunjanin,Hasagic,Rahimic...
Rasturaju ovi tvoji u Ceskoj...
17.03.12 Teplice Zizkov 0 : 0
12.03.12 Pribram Teplice 0 : 0
02.03.12 Teplice Liberec 1 : 0
27.02.12 Slavia Prague Teplice 0 : 0
19.02.12 Teplice Plzen 3 : 4
Zizkov, Pribram... to je nesto u rangu Travnika i Olimpika.
-
Za_raju
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Za_raju je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Igrao je danas u porazu Buyuksehira od početka sve do 15-ak minuta prije kraja kada je zamijenjen.
Covjek igrao kao i Ljevakovic,Mahmutovic,Cajic,Cocalic,Zukanovic,Stevanovic,Vranjes i nista, a daj te mi kad je poigrao Ibricic,Stilic, Sehic,Zec,Medunjanin,Hasagic,Rahimic...
Rasturaju ovi tvoji u Ceskoj...
17.03.12 Teplice Zizkov 0 : 0
12.03.12 Pribram Teplice 0 : 0
02.03.12 Teplice Liberec 1 : 0
27.02.12 Slavia Prague Teplice 0 : 0
19.02.12 Teplice Plzen 3 : 4
Zizkov, Pribram... to je nesto u rangu Travnika i Olimpika.
Da,da,da ljudi igraju...
A ovi "tvoji" predobri igraju dzepnog bilijara i utreniravaju hemoroide po tvrdim klupama Ruskih , Austrijskih,Azerbejdzanskih,Hrvatskih ,Poljskih liga ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
ahmic
-
Kontakt:
Za_raju je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ne branim Safeta,sasvim normalno da ce reci da igraci trebaju igrati u svojim klubovima,evo ti Tores je primjer,ako ne proradi nece ga zvati Spanci...
Druga stvar,zar mislite da ce Misimovic,Pjanic ili drugi dozvolit sprdanje ,jednom ga pozvat ,zatim ne,pa opet tako..
Sad treba Medunjanina otkantat jer je trenutno u takvoj situaciji...
Ja to ljudima s kojim radim i s kojim sam radio ,nikad ne bih uradio pa makar kostalo bilo cega...
Trebamo razmisljat zrelo,zamislimo sebe na mjestu igraca,selektora,izgradjeni odnosi,postovanje i sl...
Sigurno da covjek svaki dan prati Viscu i ostale,doci ce oni ,to je sigurno...
Harisu fakat treba pomoci u ovakvoj situaciji ,to je ono malo ljudskog karaktera....
Potpuno pogresno.
Kao prvo sama rijec RE-prezentacija govori o cemu se radi znaci igrac prvo mora da se pokaze(PREZENTUJE) u klubu da bi imao privilegiju biti RE-prezentovan i nositi drzavni dres.
Nema tu prijateljstva niti ahbabovanja ,ako nisi prezentovan znaci nema sanse da budes RE-prezentovan i sve sto se kosi sa tim je rad protiv drzave i "svetog" dresa...
Repka nije ni moja niti tvoja a pogotovo nije od Medunjanina znaci ona je od svih nas koji smatramo BiH kao svoju i niko nema pravo stavljati svoje interese,prijateljstva ili sta vec ispred interesa reprezentacije...
A ako je neko sebi dao za pravo da svoje privatne veze i prijateljstva stavlja u prvi plan onda tom covjeku nije mjesto u reprezentacije jedne zemlje...
Bilo kako bilo drugar,malo se skontaj i dobro razmisli...
Ne ide to tako ,nisu momci povrijedjeni pa da ih zaobidje...
To sto si napisao je ralna linija do reprezentacije ,nju su ovi momci vec prosli i dokazali se..
-
calcio
-
Kontakt:
Za_raju je napisao/la:
Da,da,da ljudi igraju...
A ovi "tvoji" predobri igraju dzepnog bilijara i utreniravaju hemoroide po tvrdim klupama Ruskih , Austrijskih,Azerbejdzanskih,Hrvatskih ,Poljskih liga ...
Vecina tih igraca je vec dokazala svoju klasu, za razliku od tvojih pulena. Prvo se pokazi u klubu pa cemo razmisliti o pozivu u reprezentaciju. Ceska liga je osrednja liga, a posto vidim da ovi igraci igraju osrednju ulogu u njoj, dolazim do zakljucka da nisu materijal za reprezentaciju. Neka dokazu da nisam u pravu. Dzaba ih guras, nece preko foruma doci u repku nego samo preko terena.
-
nihco
pa to je problem svih problema, jaranstvo, nepotizam, ne bi on njega ostavio na cjedilu, sad' kad' mu je tesko....???? sta je s nama, navijacima ? drzavom? ko stiti nase interese ? je li vazniji medunjanin , misimovic .... ili milioni navijaca kojizelew uspjeh"? koje naopako i primitivno razmisljanje , jos to nazivaju visoko moralnim stavom i dosljednoscu !? nevjerovatno....
Sent from my Commodore 64
-
ahmic
-
Kontakt:
Pa kako jaranstvo,decki imaju kvalitet a ostalo je postovanje i sl...
Jaranstvo je krupna rijec u tokvom slucaju ...
-
calcio
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:pa to je problem svih problema, jaranstvo, nepotizam, ne bi on njega ostavio na cjedilu, sad' kad' mu je tesko....???? sta je s nama, navijacima ? drzavom? ko stiti nase interese ? je li vazniji medunjanin , misimovic .... ili milioni navijaca kojizelew uspjeh"? koje naopako i primitivno razmisljanje , jos to nazivaju visoko moralnim stavom i dosljednoscu !? nevjerovatno....
Zelis uspjeh tako sto trazis od selektora da nogira neke od nasih najboljih igraca, za koje uopste nemamo adekvatne zamjene?
Sa koje planete ti dolazis?
-
nihco
calcio je napisao/la:nihco je napisao/la:pa to je problem svih problema, jaranstvo, nepotizam, ne bi on njega ostavio na cjedilu, sad' kad' mu je tesko....???? sta je s nama, navijacima ? drzavom? ko stiti nase interese ? je li vazniji medunjanin , misimovic .... ili milioni navijaca kojizelew uspjeh"? koje naopako i primitivno razmisljanje , jos to nazivaju visoko moralnim stavom i dosljednoscu !? nevjerovatno....
Zelis uspjeh tako sto trazis od selektora da nogira neke od nasih najboljih igraca, za koje uopste nemamo adekvatne zamjene?
Sa koje planete ti dolazis?
ja dolazim sa planete na kojoj se takvo razmisljanje ne tolerise, ti dolazis sa planete bosna, gdje je sve naopako , gdje je luzerski mentalitet u kom i ti i slicni uzivate .treba vam to, samo po usima, trebamo jos par kvalifikacija ispusiti da dodjemo pameti .
-
nihco
ahmic je napisao/la:Pa kako jaranstvo,decki imaju kvalitet a ostalo je postovanje i sl...
reci mi u kojoj reprezentaciji igraci koji nemaju tima pola godine, koji u posljednja 4 mjeseca nisu odigrali minute, koji griju klupe po ruskim prosjecnim i ispodprosjecnim ekipama, imaju standardno mjesto u reprezentaciji?
postujte i dalje igrace, divite im se ....ali se ne nadajte ep ili sp, doduse, nama je poraz protiv brazila pobjeda, susic uziva neograniceno povjerenje, ni na sta ne licimo....valjda je to nama normalno.
-
calcio
-
Kontakt:
Dali bi Ekrem Jevric mogao zamjeniti Placida Dominga ako bi se ovaj razbolio pred neku premijeru? Mislim, pjevaci su i jedan i drugi, Ekrem redovno nastupa po kafanama... u cemu je problem?
-
nihco
i jesi ekrem jevric, bar taj intelektualni nivo, uzivaj.
-
ahmic
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:ahmic je napisao/la:Pa kako jaranstvo,decki imaju kvalitet a ostalo je postovanje i sl...
reci mi u kojoj reprezentaciji igraci koji nemaju tima pola godine, koji u posljednja 4 mjeseca nisu odigrali minute, koji griju klupe po ruskim prosjecnim i ispodprosjecnim ekipama, imaju standardno mjesto u reprezentaciji?
postujte i dalje igrace, divite im se ....ali se ne nadajte ep ili sp, doduse, nama je poraz protiv brazila pobjeda, susic uziva neograniceno povjerenje, ni na sta ne licimo....valjda je to nama normalno.
Covjece ,intelektualac ,pa kao da imas Davora Sukera za aduta,nevjerovatno...
O kakvim prosjecnim ekipama govoris,koje igrace imas na umu ,koje bi Safet trebao zvati,kojim bi trebao dati mjesto a koje otjerat...?
Kad pominje ime Elvir i Zvjezdan ,bar kad je rijec o fudbalu,ustani..
Ne znam na koga pretendujes ,covjece, kao da Dzeku nije pozvao...
-
calcio
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:i jesi ekrem jevric, bar taj intelektualni nivo, uzivaj.
Spusti se na zemlju momak. Hajd' sto mislis da si pametniji od nas na forumu, mada je i to dosta komicno s obzirom kako se mucis sa pravopisom, gramatikom i slicno, nego sto mislis da si pametniji od ljudi koji se bave fudbalom po 30-40 godina.. To je vec malo previse, ne?
-
nihco
ahmic je napisao/la:nihco je napisao/la:ahmic je napisao/la:Pa kako jaranstvo,decki imaju kvalitet a ostalo je postovanje i sl...
Covjece ,intelektualac ,pa kao da imas Davora Sukera za aduta,nevjerovatno...
O kakvim prosjecnim ekipama govoris,koje igrace imas na umu ,koje bi Safet trebao zvati,kojim bi trebao dati mjesto a koje otjerat...?
Kad pominje ime Elvir i Zvjezdan ,bar kad je rijec o fudbalu,ustani..
Ne znam na koga pretendujes ,covjece, kao da Dzeku nije pozvao...
pazi, koje bi trebao zvati- to je na selektoru da odluci, iako se imena povlace po forumu vec godinu....koje ne treba zvati, to vidi i slijepac, ne treba zvati igrace koji , vise od pola godine, uopste ne igraju ili minutazu dobijaju na kasicicu , a prosjecni timovi su spartak nalcik, aktobe , makabi tel aviv,pa i lokomotiv moskva, nepostojeci tim u kom je muslimovic vise od pola godine "igrao".....
-
ahmic
-
Kontakt:
Moramo se slozit oko jednog,kod Safeta igraju najbolji igraci koje imamo...
To je zaista tako,ostalo su nijanse...
Nema valjanog argumeta koji bi pobio Safetov rad do sada,sve ostalo su njanse..
Ne gotivim ga posebno,samo sam realan

-
nihco
ahmic je napisao/la:Moramo se slozit oko jednog,kod Safeta igraju najbolji igraci koje imamo...

isto , recimo, da argentina zovne sve najbolje napadace koje ima, a takvih je puno, pa i one koji su rezerva ,naustrb odbrambenih, veznih, koji su nesto manje poznati i igraju u slabijim timovima. da safet radui dobar posao se necemo sloziti, ja mislim da je najlosiji selektor kojeg smo imali.
-
harishp
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:ahmic je napisao/la:Moramo se slozit oko jednog,kod Safeta igraju najbolji igraci koje imamo...

isto , recimo, da argentina zovne sve najbolje napadace koje ima, a takvih je puno, pa i one koji su rezerva ,naustrb odbrambenih, veznih, koji su nesto manje poznati i igraju u slabijim timovima. da safet radui dobar posao se necemo sloziti, ja mislim da je najlosiji selektor kojeg smo imali.
@nihcudin misli=naucna fantastika.
Da mislis drzao bi se teme a ne uvijek jednog te istog i vjecitog trollanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Za_raju
-
Kontakt:
Niko ovdje nije fulao temu , nije ful ako komentarisemo ne logicno ili ne razumno zaobilazenje Visce ,moramo necim i dokazati to da je neopravdano izostavljanje...
nicho@ ne znam kako im dokazati ili objasniti , recimo ne pozivanje jednog Bekama (aka Ibricic nase desno krilo

) u repku Engleske ili sta ja znam Raula zbog tog sto nisu bili starteri u svojim ekipama itd.
Samo u nas na svijetu kako je SS selektor okosnica tima su nepokretni ofanzivni veznjaci koji igraju na kapaljku (izuzecu Misketa zato sto je fenomen na svojoj pozicji) i dedica koji ne igraju 3-4 godine gotovo nikako...
I neko rece gore da SS radi dobar posao , a ja cu ti samo reci da uzmes gdje plazmu od 100 incha i dobar FullHD resiver i gledaj naredno Evropsko prvenstvo navijajuci za koga ti volja...
Toliko o dobrom poslu...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
AÐ_Official
-
Kontakt:
Postao/la AÐ_Official » 19 mar 2012, 21:01
Za_raju je napisao/la:Niko ovdje nije fulao temu , nije ful ako komentarisemo ne logicno ili ne razumno zaobilazenje Visce ,moramo necim i dokazati to da je neopravdano izostavljanje...
nicho@ ne znam kako im dokazati ili objasniti , recimo ne pozivanje jednog Bekama (aka Ibricic nase desno krilo

) u repku Engleske ili sta ja znam Raula zbog tog sto nisu bili starteri u svojim ekipama itd.
Samo u nas na svijetu kako je SS selektor okosnica tima su nepokretni ofanzivni veznjaci koji igraju na kapaljku (izuzecu Misketa zato sto je fenomen na svojoj pozicji) i dedica koji ne igraju 3-4 godine gotovo nikako...
I neko rece gore da SS radi dobar posao , a ja cu ti samo reci da uzmes gdje plazmu od 100 incha i dobar FullHD resiver i gledaj naredno Evropsko prvenstvo navijajuci za koga ti volja...
Toliko o dobrom poslu...

Tako si isto gledao kad su Muzurovic, Hadzibegic, Sliskovic, Smajlovic, Blazevic, Musovic bili treneri reprezentacije.

Mozda smo trebali dovest Murinja?

A toliko para imamo da savez moze samo struju platit.

-
harishp
-
Kontakt:
Izbjegavanje Visce???ko ga izjegava,pa ne moze jednom guzicom na dvije stolice kad su termini mlade i A selekcije skoro u isto vrijeme.
Izostaviti Viscu,mlada selekcija tek onda nebi licila ni nasta a isto tako imaju sanse za taj baraz i konacno da se neka od selekcija pojavi na velikom takmicenju.To se vec uveliko trubi ali pojedincima izgleda lakse metar nego centimetar.
Uostalom taj isti Visca je imao vise nego odlicnu minutazu u repci protiv Poljske kad je Misimovic igrao.
Ko ono bjese na klupi,Amar ili zalizani mozda.
P.S sta su Turci mogli plazmi i petit beurea kupiti placajuci onog njihovog bivseg selektora

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Sveti i 22 gosta.