FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

budzak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la budzak » 19 mar 2012, 15:06

Ma jasno je ko dan..igrana utakmica Sarajevo-Gosk za kladionice..izgleda da je GOSK kladionicki jocker ove sezone..16 kolo, nastiman mec 1/2 koeficijent boli glava, 1.pol gosk 1:0, kraj slavija 1:2, zatim 17.kolo Sarajevo gosk (0:1)0:2 ili ti ga 2/2 opet veliki profit za kladionice i informisane kladionicare, e sad je pitanje kako je FK Sarajevo prihvatilo ovu igru, vjerovatno sto su kokuzi, pa ce ih ova "lova ispod stola" dobro pogurati da zacepe finasijske rupe.
Znaci,moje misljenje ovaj rezultat nema veze sa snagama ekipa, niti problemima u FKS, vec samo ilegalno krpljenje budzeta kluba, zato su igraci Sarajeva imali informaciju da moraju izgubiti i neki od njih igrali 2 u kladionicama da i oni sebi poprave kucni budzet. Ostavke i te gluposti, treba se prestati o tome pricati..vec su previse dosadni sa tim.
Eto ga moja analiza trenutne situacije u Fk Sarajevu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 mar 2012, 15:13

Utakmica je potpuno regularan, nema nikakvog namjestanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2012, 15:15

Ko zna radi čega? Aco, fakat, glumiš glumca.
A ako bude demonsttracija i frke, stradalnici će biti ti koje smo "otjerali ko zna radi čega"? ;)

Kakva ba kladionica, ko je gleao utakmici i zna ponešto o fudbalu jasno mu je zašto smo izgubili. Igrali smo s 8 igrača.
Ne može ba Matko biti i krilo i bek cjelu utakmicu, ne može ba Krpić isto to raditi na lijevoj strani. Ne možeš dobiti bitku na sredini terena kad imaš igrača u ekipi koji na terenu ne postoji, ustvari bolje da nije ni istrčao.

Nema raspada, ne radujte se, biće samo udaraje po džepu igračima i stručnom štabu. I u Mostar po bodove.

„Mislim da nema niko razloga da ode, kako ja tako i ostatak Uprvnog odbora. Nije se ništa strašno desilo. Ova ekipa Sarajeva u fazi stvaranja i imamo podršku u tome. Jučer se desio loš dan, igralo se loše, što ne znači da u Mostaru nećemo odigrati kao u Tuzli. Liga je sve bolja, suđenje bolje, dešavaju se pozitivne stvari u ligi“
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 19 mar 2012, 15:29

VanBasten je napisao/la:Ko zna radi čega? Aco, fakat, glumiš glumca.
A ako bude demonsttracija i frke, stradalnici će biti ti koje smo "otjerali ko zna radi čega"? ;)

Kakva ba kladionica, ko je gleao utakmici i zna ponešto o fudbalu jasno mu je zašto smo izgubili. Igrali smo s 8 igrača.
Ne može ba Matko biti i krilo i bek cjelu utakmicu, ne može ba Krpić isto to raditi na lijevoj strani. Ne možeš dobiti bitku na sredini terena kad imaš igrača u ekipi koji na terenu ne postoji, ustvari bolje da nije ni istrčao.

Nema raspada, ne radujte se, biće samo udaraje po džepu igračima i stručnom štabu. I u Mostar po bodove.

„Mislim da nema niko razloga da ode, kako ja tako i ostatak Uprvnog odbora. Nije se ništa strašno desilo. Ova ekipa Sarajeva u fazi stvaranja i imamo podršku u tome. Jučer se desio loš dan, igralo se loše, što ne znači da u Mostaru nećemo odigrati kao u Tuzli. Liga je sve bolja, suđenje bolje, dešavaju se pozitivne stvari u ligi“
Iskreno utakmicu nisam gledao..al sam gledao par tekmi za koje sam imao inf da su namjestene,upravo su tako igrane malo se promjesaju igracima pozicije,a zatim u igri svih igraca na terenu nema ni trunke borbe i zalaganja,kao da lopte u zivotu nisu vidjeli..jel namjestena nije li, ne znam, al znam da cu od sada budno pratiti naredne utakmice goska, mozda tu leze pare samo ih treba znati uzeti :)
Al tacno..zivot ide danje,Sarajevo je jos uvije na 3.poziciji, neka tu i ostanu i sezona je uspjesna..a u mostaru bice zestoko ima puno "otjeranih" sa koseva dole,zalizani, pehlic,handzic..bice veselo, steta sto ne mogu gostujuci navijaci na tekmu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2012, 15:34

MA bolan, nikakve igračke poziciej nisu premještane, ono, iznebuha. Nego mi nemamo bolje bekove od ove dvojice, ustvari imamo lijevog, Beli. Ali on zbog kartona nije nastupio. A mali HAndžić ej igrao zbog povrede Sesara. Ljudi jednostavno ne znaju, ne znaju...
Nisi em razumio najbolje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 19 mar 2012, 15:38

igrace koji su igrali treba opaliti po dzepu i tu sva prica treba da zavrsi, ovoliko halubuke zbog jednog poraza stvarno je nepotrebno, ne sumnjam da ce igraci sad izgarati u Mostaru i to je jedino pozitivno iz ovgoa sto mozete izvuci

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 19 mar 2012, 15:41

Ovi što provociraju neka se samo sjete kako je nama bilo prije ponovnog dolaska Amara u klub !!! Neka ljudi rješavaju svoje probleme, njihov klub, njihova stvar ! Glavni grad treba dva jaka kluba i to je jasno k'o dan!
Željo - My first love!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2012, 15:42

Znaci smrdljivi FTV=SDP..komunjarska bagra samo im pare u glavi...
ta familija je toliko jaka ,da i tamo drzi sve konce..zamislite samo pod kolikim pritiskom su ti clanovi da u udarnom dnevniku kada se nikada ne spominje premijer ligi a kamoli FK Sarajevo,oni kobajagi imaju neke "informacije" kako ce neko davati ostavku itd itd..pa koliki su smradovi ti ljudi...
PODRSKA DINI SELIMOVICU I UPRAVNOM ODBORU..!!!
FAMILIJO MRS IZ SVETINJE!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 mar 2012, 15:44

gosk-slavija 2
sarajevo-gosk 2
slavija-velez 2
velez-sarajevo 2
svi na svome, ljepota brate, jebote drzava..istjerati **** iz lige i poceti ligu 12.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 mar 2012, 15:45

Glavu gore, iz ovog svega treba izaci samo jaci,pametniji i mudriji !
Svakakvih teorija ima,al' da se cuda desavaju svugdje, desavaju se!
Da su neki igraci sumnjivi - 100%.

Comor,K.Handzic,Trebinjac i Dupovac marš iz Svetinje! Odmah im ispisnicu treba dati...

Keno pogotovo protiv Veleža ne bi smio igrati, jer svi znamo sta je njemu znacio i sada znaci MV.
NON MOLLARE MAI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2012, 15:48

Alen Škoro je napisao/la:Glavu gore, iz ovog svega treba izaci samo jaci,pametniji i mudriji !
Svakakvih teorija ima,al' da se cuda desavaju svugdje, desavaju se!
Da su neki igraci sumnjivi - 100%.

Comor,K.Handzic,Trebinjac i Dupovac marš iz Svetinje! Odmah im ispisnicu treba dati...

Keno pogotovo protiv Veleža ne bi smio igrati, jer svi znamo sta je njemu znacio i sada znaci MV.
Dupovac nas je kostao bodova ove sezone itekako je los..al mislim da u njemu ima potencijala ..dok za Comora i Trebinjca nema nade ni u Teslickom Proleteru...
pa kako onog Comora nije stid vise da se bavi fudbalom...pa vodao ga je Irfan ko bekana po Rusiji..sve zive veze covjek pokretao da ga negdje utusi i nista...kako ga nije stid raje,imal obraza ,stida bilo sta..zar su te pare vise toliko bitne ... :? :? :roll:
@dipolomatija je strumf..njega neces "kikovat".. :mrgreen:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 mar 2012, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 19 mar 2012, 15:48

mma_hz je napisao/la:Znaci smrdljivi FTV=SDP..komunjarska bagra samo im pare u glavi...
ta familija je toliko jaka ,da i tamo drzi sve konce..zamislite samo pod kolikim pritiskom su ti clanovi da u udarnom dnevniku kada se nikada ne spominje premijer ligi a kamoli FK Sarajevo,oni kobajagi imaju neke "informacije" kako ce neko davati ostavku itd itd..pa koliki su smradovi ti ljudi...
Je********m i umrle citavoj upravi na celu sa Dinom!!!!
Mrs iz kluba idioti jel vas stid viseeeeeeee!!!Izgubiti od Goska. :evil:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2012, 15:50

SIR je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Znaci smrdljivi FTV=SDP..komunjarska bagra samo im pare u glavi...
Pa nije igrao Dino niti uprava..nego igraci kojima su sve plate isplacene i koji su imali vrhunske pripreme..o cemu ti to Bgt... :? :? :roll:
FK SARAJEVO.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 mar 2012, 15:52

Poraz je poraz,ni prvi ni zadnji.Uvijek je neko kriv za njega i za to se moze naci opravdanje. Ali jedna druga stvar je bar meni problematicna,a to je npr. izjava Redjepagica da je ekipa u stvaranju i da ce se cekati jer treba vremena (parafraziram)???? Prije 3 dana pred utakmicu sa GOSK-om je najavljivan pohod na titulu! Ne kontam....

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 19 mar 2012, 15:55

mma_hz je napisao/la:
SIR je napisao/la:
Pa nije igrao Dino niti uprava..nego igraci kojima su sve plate isplacene i koji su imali vrhunske pripreme..o cemu ti to Bgt... :? :? :roll:
Znam drug samo kazem i za njih, znam ja da su igraci krivi ponajvise Comor majmunnnnn, Trebinjacccccc njega treba prebiti da mi ga je samo vidjeti, ni ostali nisu nesto posebni bili.Toliko @mma_hz :P
Jel nas stid eto tebe nako pitam reci iskreno, sad ides velezu sta tamo ocekivati mozda pobjedu ne nego poraz.Zapamti sto ti ja kazem. ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 mar 2012, 16:02

diplomatija je napisao/la:gosk-slavija 2
sarajevo-gosk 2
slavija-velez 2
velez-sarajevo 2
svi na svome, ljepota brate, jebote drzava..istjerati **** iz lige i poceti ligu 12.
Kao prvo,Sarajevo se pise velikim slovom. ;)
To se vec traze nove teorije zavjere u slucaju uzdizanja i pobijede Sarajeva...
NON MOLLARE MAI

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 mar 2012, 16:06

SIR je napisao/la:
Jel tebe stid ovakve rijeci izgovoriti?
Psuj Keni,Trebinjcu i kompaniji, a kanite se ljudi koji ginu za ovaj Klub!

Dino i co. kapa do poda sta ste sve do sada uradili, samo nastavite tako ;)
NON MOLLARE MAI

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 19 mar 2012, 16:09

Alen Škoro je napisao/la:
SIR je napisao/la:
Jel tebe stid ovakve rijeci izgovoriti?
Psuj Keni,Trebinjcu i kompaniji, a kanite se ljudi koji ginu za ovaj Klub!

Dino i co. kapa do poda sta ste sve do sada uradili, samo nastavite tako ;)
Nemam ja nista protiv uprave nego su me iznervirali kad sam procito da hoce fol da ostavke daju kontas drug. ;)
A keno, comorrr, trebinjac....... mrs iz kluba dok je vijeme..!! :P

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 mar 2012, 16:12

ne znam jbg, ali Dupovac, Husic (ili ko je vec onaj plavi na sredini) su na Tusnju bili odlicni, o Matku da ne govorim . Meni je mozda i najbolji bio u Sarajevu. Cak je i taj desni bek bio ok, jer ako moze zaustavit Bekica i Hadzica na svojoj strani( a mogao je) ne moze mi pasti na pamet puno toliko kvalitetnijih bekova i krila da od njeg prave budalu... sad il su podcijenili Gosk do te mjere pa izasli sa stavom "lako cemo" sto se ukombinovalo sa Jovicevim promasajem od taktike il tu nisu neka cista posla.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 19 mar 2012, 16:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam jbg, ali Dupovac, Husic (ili ko je vec onaj plavi na sredini) su na Tusnju bili odlicni, o Matku da ne govorim . Meni je mozda i najbolji bio u Sarajevu. Cak je i taj desni bek bio ok, jer ako moze zaustavit Bekica i Hadzica na svojoj strani( a mogao je) ne moze mi pasti na pamet puno toliko kvalitetnijih bekova i krila da od njeg prave budalu... sad il su podcijenili Gosk do te mjere pa izasli sa stavom "lako cemo" sto se ukombinovalo sa Jovicevim promasajem od taktike il tu nisu neka cista posla.
Husic je plavi, jbg drug juce su se pokazali, stvarno ja nisam mogao ni zamisliti ni u snu onakvu igru ako se moze nazvati igrom uopste. :roll:
Ali hajde sad probati iznenaditi Velez ja se nadam da ce im ono biti samo jedna dobra lekcija.
Zadnja izmjena: SIR, dana/u 19 mar 2012, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, ErosViverosViv, johntravolta123, pierce, robertkosar, samoFKS i 156 gostiju.