FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
igrac Sarajeva koji je zelio ostati anoniman rekao je sinoc da je dosta igraca igralo 2 na kladionici......
:)
Ne mora ga skidati, no mog'o bi ga neki doktor specijalista podsjetiti da je na avataru Ivica Osim, ne on.Bosniacum Lilium je napisao/la:itekakoVanBasten je napisao/la:Cenzurirati neke ljude je sevap.Za_raju je napisao/la:Da ste manje klanjali a vise trenirali mozda nebi bilo 0-2...
Mod nemoj mi brisati postove jer ovo je public forum i imam pravo na svoje misljenje...
@ Za Raju, skidaj taj avatar, takva si persona da nemas pravo da nosis njegov avatar.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
dečko, ja ne mogu izbrisati post na ovom pdf-u, kamoli banovati člana. 
Kamo sreće da imam najmanje bi teme dva sarajevska premijerligaša bile lišene idiotizma.

Kamo sreće da imam najmanje bi teme dva sarajevska premijerligaša bile lišene idiotizma.
Boli, boli...još uvijek boli.
[/quote]
Vala bi mene bilo sramota ovako nešto pisati. Izgubi mu tim kući protiv tog istog Sarajeva, a on ima obraza da nešto sere. Na sranu što je nepismen.
[/quote]
Mah, Deda je uvijek bio psihički nestabilan insan - da se kulturno izrazim. No, ipak, ne treba ga sad ni bacati u blato do iznad glave. Ugavnom, hvala ti Deda, nismo zaboravili tvoje igre u našem dresu, ali **** životati.

Vala bi mene bilo sramota ovako nešto pisati. Izgubi mu tim kući protiv tog istog Sarajeva, a on ima obraza da nešto sere. Na sranu što je nepismen.

Mah, Deda je uvijek bio psihički nestabilan insan - da se kulturno izrazim. No, ipak, ne treba ga sad ni bacati u blato do iznad glave. Ugavnom, hvala ti Deda, nismo zaboravili tvoje igre u našem dresu, ali **** životati.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Čomor & Trebinjac su jako losi bili. Ali nisu jedini. Na žalost!
Ni ostali nisu nista bolji. Svi su losi.
Ja da se bavim fudbalom i da zivim od toga, nabacio bih fizicku spremu dodatno, sam. Ako nemas snage ne mozes ni igrati, ni dodati, ni trcati, ni uklizavati...
Sramota.
Ni ostali nisu nista bolji. Svi su losi.
Ja da se bavim fudbalom i da zivim od toga, nabacio bih fizicku spremu dodatno, sam. Ako nemas snage ne mozes ni igrati, ni dodati, ni trcati, ni uklizavati...
Sramota.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma je****m mamu glupuuuuu svima redom, onako igrati fujjjjjjj!!!Kakvi mi i titula
Sad gostujemo velezu i to je poraz.

Sad gostujemo velezu i to je poraz.
-
- Kontakt:
ovaj poraz boli i to bas boli al mislim da treba dati podrsku upravi i treneru.mislim da bi nove promjene samo donijele nove probleme.realno ovu sezonu nam je borba za izlazak u europu,i pored svih problema mislim da bi trebali izborit evropska takmicenja .mislim ako se ova uprava povuce da bi ispali prave pi...ce
- molotovljev
Mozes ti brisati postove,ali ovo ne mozesaleksandar_veliki je napisao/la:Nista, onda sutra svi na demonstracije, otjerati Upravu i Bordo prijatelje iz kluba jer i oni su umijesani u tak trokut. Nema vam druge, kad ste mogli one tjerati ko zna radi cega, onda sutra ovo sve rastjerati, igraju se sa imenom velikog kluba.hilmo je napisao/la:Ovo je moje mišljene, i ne želim da ga niko uzima za neki dokaz, da li je ono ispravno ili nije ne znam...aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, ljudi moze li meni neko objasniti sta je Slavija u ovom trokutu dobila. Ja ne mogu da vjerujem, pred pocetak sezone svi kenjamo kako domacini dobijaju, onda kada Siroki pobjegne tri boda kenjamo da ce biti prvak jer je red na hrvatski klub, sad kad zaostaje sest plus medjusobni svi o tome sute, no tu su neki trokuti. Pa dokle vise, klinci od 15 godina citaju ovaj forum, stvaraju pogresnu sliku o bh. ligi, koja uopste nije toliko losa, ali eto mi i teorije zavjere. I onda se cudimo sto navijaju za Real, Barcu, Manchu...
Posle prošlog kola svi su brujali o toj pobjedi Slavije u Gabeli, te istupanje iz lige te ovo te ono...I onda sjednu Članovi KzNN/FSBiH i dogovore ovako (opet kažem ovo je moje mišljenje): Ono u Gabeli se nije smjelo desiti, slušaj Kulina (ili kako već) ovi tvoji (Slavija - jer su konkurenti GOŠK-u za ispadanje) moraju izgubiti jednu utakmicu kući da bi se stvari vratili na nulu, a Vi gospodine predsjedniče GOŠKA nemoj da istupate iz lige jer će opet da bude bruke pred UEFA-om evo dobit ćete Sarajevo u narednom kolu i sve će biti OK...
Ko najviše dobija...prosudite sami....

F.K.SARAJEVO
- SarajlijaTM
nisam ovdje da se nasladjujem,iskreno,bilo mi je smjesno,ali takodjer i krivo,kao neutralni posmartac mislim da vam je uprava nakon dugo vremena na mjestu,ali ni oni ne drze konce iznad igraca i da ih mogu nadgledati sta rade.
e sad velika im je greska da u situaciji kad dovedes pola tima novih igraca i to mahom pojacanja na papiru + novog trenera,da pri tom zaostajes 6 boba za prvim i imas daleko najgori raspored,a najavljujes titulu.mislim nema smisla furati navijace,bolje je otvoreno reci da se ide u rekonstrukciju i bori se za evropu.mislim bilo bi fer prema vama koji ste tu standardni. e sad sjetite se nase sampionske sezone,euforija,dosao amar,na vidioku su bolji dani,raja se vraca na stadion i sta bi,zeljo peti na polusezoni,ima pomaka,ali je igra toplo hladno. raja ne odustaje,zeljo se i dalje bori da se prikljuci vrhu.taj momenat je bio kljucni kad smo bili tu kad je najgore i kad smo trpili lazara i ostale.
pouka svega je,ne okrecite ledja ni tim momcima na terenu,koji su realno bili losi,sad im najvise trebate,ne laprdajte na javnom forumu koji svi mogu procitati i ne podrzavajte 3x godisnje promjene uprave i trenera,jer tako nikad nece nista biti,nema niko carobni stapic da sve preko noci rijesi
e sad velika im je greska da u situaciji kad dovedes pola tima novih igraca i to mahom pojacanja na papiru + novog trenera,da pri tom zaostajes 6 boba za prvim i imas daleko najgori raspored,a najavljujes titulu.mislim nema smisla furati navijace,bolje je otvoreno reci da se ide u rekonstrukciju i bori se za evropu.mislim bilo bi fer prema vama koji ste tu standardni. e sad sjetite se nase sampionske sezone,euforija,dosao amar,na vidioku su bolji dani,raja se vraca na stadion i sta bi,zeljo peti na polusezoni,ima pomaka,ali je igra toplo hladno. raja ne odustaje,zeljo se i dalje bori da se prikljuci vrhu.taj momenat je bio kljucni kad smo bili tu kad je najgore i kad smo trpili lazara i ostale.
pouka svega je,ne okrecite ledja ni tim momcima na terenu,koji su realno bili losi,sad im najvise trebate,ne laprdajte na javnom forumu koji svi mogu procitati i ne podrzavajte 3x godisnje promjene uprave i trenera,jer tako nikad nece nista biti,nema niko carobni stapic da sve preko noci rijesi
-
- Kontakt:
a ispod "rijeka-zadar,kvota 1" i toliko o tomealenpitar je napisao/la:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5102_n.jpg
sta reci? kako Arsenijevica i kompaniju isplatiti?

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uprava nema veze sa fizickom spremom igraca. Uprava radi svoj posao i to je OK! Nek' i igraci onda rade svoj posao.
Jovic je poslije utakmice trebao organizovati dodatni trening. i nek' trce dok ne padnu.
Jovic je poslije utakmice trebao organizovati dodatni trening. i nek' trce dok ne padnu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
njihove analize gore su od svakog poraza. Blage veze nemaju ni sa cim, pojma nemaju sta se sve događa na terenu i oko njega ali analize pucaju samo tako, na svakoj temi?! kad bih vam rekao da je jucer mucin konobar bio prvi na ogradi na zapadu i urlao protiv uprave sve njihove analize padaju u vodu i pokazuju koliko su apsurdne, smijesne i pausalne. jos onaj jedan spominje kao je srcem vjerovao da ce sarajevo izgubiti, pa stvarno
mi cemo iz ovoga izaci samo jaci. osim sto se borimo protiv lopova, kriminalaca i mahalasa borimo se i da ne budemo DJL klub poput njih. nas to ne zanima, mi smo gradski klub
vinovnici ce biti kaznjeni, pocev od igraca koji su uradili to sto su uradili pa na dalje
njihove analize gore su od svakog poraza. Blage veze nemaju ni sa cim, pojma nemaju sta se sve događa na terenu i oko njega ali analize pucaju samo tako, na svakoj temi?! kad bih vam rekao da je jucer mucin konobar bio prvi na ogradi na zapadu i urlao protiv uprave sve njihove analize padaju u vodu i pokazuju koliko su apsurdne, smijesne i pausalne. jos onaj jedan spominje kao je srcem vjerovao da ce sarajevo izgubiti, pa stvarno

mi cemo iz ovoga izaci samo jaci. osim sto se borimo protiv lopova, kriminalaca i mahalasa borimo se i da ne budemo DJL klub poput njih. nas to ne zanima, mi smo gradski klub
vinovnici ce biti kaznjeni, pocev od igraca koji su uradili to sto su uradili pa na dalje
- Blagoje Bratić
Budite vi samo takvi kakvi ste DVO djelatnost više osoba ulica vodi klub to vam je ključ za uspjeh,pa se ne zna ni ko pije ni ko plaća,ni bolje niste zaslužili,što se mene lično tiče dabogda se raspali,taman ste zaslužili jer ni časno niste nastali,eto to vam ja želim i puno sreće u narednom periodu trebat će vam.
UPS je napisao/la:ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
njihove analize gore su od svakog poraza. Blage veze nemaju ni sa cim, pojma nemaju sta se sve događa na terenu i oko njega ali analize pucaju samo tako, na svakoj temi?! kad bih vam rekao da je jucer mucin konobar bio prvi na ogradi na zapadu i urlao protiv uprave sve njihove analize padaju u vodu i pokazuju koliko su apsurdne, smijesne i pausalne. jos onaj jedan spominje kao je srcem vjerovao da ce sarajevo izgubiti, pa stvarno![]()
![]()
![]()

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
UPS je napisao/la:ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
njihove analize gore su od svakog poraza. Blage veze nemaju ni sa cim, pojma nemaju sta se sve događa na terenu i oko njega ali analize pucaju samo tako, na svakoj temi?! kad bih vam rekao da je jucer mucin konobar bio prvi na ogradi na zapadu i urlao protiv uprave sve njihove analize padaju u vodu i pokazuju koliko su apsurdne, smijesne i pausalne. jos onaj jedan spominje kao je srcem vjerovao da ce sarajevo izgubiti, pa stvarno![]()
![]()
![]()
hahahahahahahaahah....samo AMAR vam je pencilin...hahahahhaah ja cirkusa covjece

ja vam zelim da i vi imate nekog takvog od srca

zaboravio si dodat i jednog da vodi citav savez... idi dr*aj na amara sta te boli ku*ac za nase probleme...LJUBAV1921 je napisao/la:UPS je napisao/la:ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
![]()
![]()
hahahahahahahaahah....samo AMAR vam je pencilin...hahahahhaah ja cirkusa covjece![]()
Ovo je tragi-komicno.
Samo u Bosni danas si sampion sutra si propao. Poraz na domacem terenu pa sta sad? Desava se i jacim i vecim ekipama od Sarajeva i desavalo se od pamtivijeka i desavat ce se dok ovaj sport postoji. Nisu mi samo jasni komentari pojedinih navijaca ako se mogu tako nazvati. Teorija zavijere ce uvijek biti. Htijeli ljudi ti priznati ili ne utakmice se stimaju i u jacim ligama. Pogledajte samo zadnja 3 kola italijanske lige pa ce te vidjeti otvoreno stimanje.
Utakmicu protiv Goska nisam gledao ali sam cuo da je cista ko suza. Sad da li su igraci prodali utakmicu, moguce a i ne mora biti. Ako moze Barcelona izgubiti od slabije ekipe moze i Sarajevo. Problem vecine ljudi/momaka/dijece na ovome forumu je taj sto mislite da ako navijate za svoj klub i volite ga da on ne moze izgubiti. Moze itetkako i od tima koji dolazi iz Gabele.
Ali nije ovo kraj svijeta. Teoretski jos se moze do titule. Realisticki to se nece desiti. Zasto? Tesko je bilo za ocekivati da ce doci Jovic i za 2 mijeseca shvatiti kako sve u klubu funkcionise, sa kakvim igrackim kadrom raspolaze i da ce uzeti titulu. Tome se samo kreten moze nadati. Pitanje je da li bi i veliki evropski treneri tako nesto mogli izvesti. Ali veci problem lezi u dizanju i padu euforije. Nekako mi samo Sarajevo postaje tim koji napucava nepotrebnu euforiju. Jel to namjerno kroz mediji ili su mediji malo vise prisniji Sarajevu ali primjera radi:
- dolazi Skoro Sarajevo se pojacava za titulu. Ovo je bila i to prica dugo.
- dolazi Jovic Sarajevo je kandidat za titulu.
- dolazi ovaj iz Werdera uh evo krenulo je na bolje uzet ce se titula.
- prica se o nekom crncu uh neka samo nek je crn mora da je igracina. Ljudi moji zadnji najbolji fudbaler na svijetu crnac je bio Pele i ne znam cemu lozenja ako neki BH tim ima crnca u ekipi. BiH je dala bez crnaca bronzanu kopacku, najbolje fudbalera PSG-a itd. Sve bez crnaca, a vi dizete euforiju na osnovu crnaca.
Ali nije samo problem u navijacima nego i u medijima a jos vecu glupost je napravio Jovic izjavam pred pocetak, na pocetku i poslije utakmice u Tuzli.
Ne zelim ovo reci ali Sarajevo postaj krajnje neozbiljno. Navijaci ce to brzo shvatiti. A o Redzepagicu sam davno pisao i samo cu reci nedaj Boze nikome.
Samo u Bosni danas si sampion sutra si propao. Poraz na domacem terenu pa sta sad? Desava se i jacim i vecim ekipama od Sarajeva i desavalo se od pamtivijeka i desavat ce se dok ovaj sport postoji. Nisu mi samo jasni komentari pojedinih navijaca ako se mogu tako nazvati. Teorija zavijere ce uvijek biti. Htijeli ljudi ti priznati ili ne utakmice se stimaju i u jacim ligama. Pogledajte samo zadnja 3 kola italijanske lige pa ce te vidjeti otvoreno stimanje.
Utakmicu protiv Goska nisam gledao ali sam cuo da je cista ko suza. Sad da li su igraci prodali utakmicu, moguce a i ne mora biti. Ako moze Barcelona izgubiti od slabije ekipe moze i Sarajevo. Problem vecine ljudi/momaka/dijece na ovome forumu je taj sto mislite da ako navijate za svoj klub i volite ga da on ne moze izgubiti. Moze itetkako i od tima koji dolazi iz Gabele.
Ali nije ovo kraj svijeta. Teoretski jos se moze do titule. Realisticki to se nece desiti. Zasto? Tesko je bilo za ocekivati da ce doci Jovic i za 2 mijeseca shvatiti kako sve u klubu funkcionise, sa kakvim igrackim kadrom raspolaze i da ce uzeti titulu. Tome se samo kreten moze nadati. Pitanje je da li bi i veliki evropski treneri tako nesto mogli izvesti. Ali veci problem lezi u dizanju i padu euforije. Nekako mi samo Sarajevo postaje tim koji napucava nepotrebnu euforiju. Jel to namjerno kroz mediji ili su mediji malo vise prisniji Sarajevu ali primjera radi:
- dolazi Skoro Sarajevo se pojacava za titulu. Ovo je bila i to prica dugo.
- dolazi Jovic Sarajevo je kandidat za titulu.
- dolazi ovaj iz Werdera uh evo krenulo je na bolje uzet ce se titula.
- prica se o nekom crncu uh neka samo nek je crn mora da je igracina. Ljudi moji zadnji najbolji fudbaler na svijetu crnac je bio Pele i ne znam cemu lozenja ako neki BH tim ima crnca u ekipi. BiH je dala bez crnaca bronzanu kopacku, najbolje fudbalera PSG-a itd. Sve bez crnaca, a vi dizete euforiju na osnovu crnaca.
Ali nije samo problem u navijacima nego i u medijima a jos vecu glupost je napravio Jovic izjavam pred pocetak, na pocetku i poslije utakmice u Tuzli.
Ne zelim ovo reci ali Sarajevo postaj krajnje neozbiljno. Navijaci ce to brzo shvatiti. A o Redzepagicu sam davno pisao i samo cu reci nedaj Boze nikome.
-
- Kontakt:
Ma to je ta konverzacija..dobar si...ali ne bih ja na taj nivo bas silazio..kad spomenes to ime koje vodi savez trebas ustati,ne znam za koga da navijas..ali naravno ti si pravi navijacxcoberx je napisao/la:zaboravio si dodat i jednog da vodi citav savez... idi dr*aj na amara sta te boli ku*ac za nase probleme...LJUBAV1921 je napisao/la:UPS je napisao/la:ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
![]()
![]()
hahahahahahahaahah....samo AMAR vam je pencilin...hahahahhaah ja cirkusa covjece![]()

- molotovljev
ma nije problem u njima uopste,neka ih,nek pisu sto im je volja...vecina ih uglavnom i ne zna o cemu pisu...UPS je napisao/la:ne znam samo zasto se strumfovi sekiraju i opterecavaju nama?
![]()
![]()
problem je sto 'strucnjaci' tj.oni koji odlucuju o tome sta se moze,a sta ne pisati..prebacuju lopticu na nasu stranu..
znas,jedva docekaju neku 'aferu'..kako bi toboze onako 'zabrinuti' pokusali nametnuti neka svoja rjesenja..hmm..
znas zasto kazem 'prebacuju lopticu'..iz razloga jer je tamo situacija samo prividno 'idealna'..a u stvarnosti?
to znaju oni kojih vise nema (nazalost) na stadionu..ne da su nestali,nisu..ljudi jednostavno ne zele da dolaze...
zasto? zato jer su ogorceni..zato jer ih se pravi budalama...zato jer su ponizeni...trofać kume..
ali ne..o tome se 'ne smije' pisati..kada mod lupi sakom od stol,kao sjevernokorejski boss..psst...
a ovde su oni,znaci niko drugi,prosuli pricu o 'teoriji zavjere'..jao,jao...
uz to,kao 'predlazu' radikalne poteze..šatro...očisti objektiv na aparatu i furaj na tuborg...
F.K.SARAJEVO
PL BiH -1 je napisao/la:Ovo je tragi-komicno.
Utakmicu protiv Goska nisam gledao ali sam cuo da je cista ko suza.
Kljucne stvari u tvom postu. Nisi gledao ali si cuo - tipicno za strumfove. da si gledao ili bio znao bi o cemu se govori i sta se dogadjalo. Ali ne, vi vise volite da vam neko kaze ono sto, da budemo posteni, zelite cuti
Ali nije ovo kraj svijeta.
Drugo, nije kraj svijeta. Naravno da nije, mi imamo cilj a to je stabilan i samoodrziv klub. Svi oni koji ga budu destabilizirali i pokusavali da to urade ce dobiti nogu da se radi o neznam ti kome, skori, hadziji, hadzibegicu ovo-onom
Sarajevo je neozbiljno? Sve sto se događalo u posljednje dvije godine se moze svesti na jednu tezu - a ti da imas imalo znanja o tome ne bi tako tragi-komicno zakljucivao - borba za normalizaciju i evropske standarde u klubu. U tome smo miljama ispred vas. To sto imamo problema sa naslijedjem i ljudima koji su unistavali klub decenijama i sto nam je svaka utakmica u strahu od problema sa ovim-onim taborom, pametnim ljudima pokazuje koliko smo zapravo na pravom putu. Problemi ce proci, jednostavno moraju, ima ih milion ali se rjesavaju. Mislis da ih kod vas nema?? Ima pod tepihom vjeruj mi, mnogo vise nego kod nas, da se ne lazemo
Redzepagic? Ustat pa reci irfan majstore. da nije njega i prodaje vaseg 'kloca' vas maleni DJL klub bi se davno ugasio, sad bi ivica sakupljao humanitarna sredstva na kojekakvim plavim vecerima za povratak u 'drustvo najboljih' kao sto je nekad radio
Bitno je da ste vi ozbiljni a daske za suho meso prodajete u fan shopu... smijesno
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.