Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la soko » 26 feb 2012, 20:48

baboitata je napisao/la:Velika greska Susica je sto Visca nije pozvan protiv Brazila. Iako mislim da i igracki to zasluzuje, makar je trebao biti pozvan zbog toga sto je nas najperspektivnij igrac, a moze se zamisliti sta bi jednom momku, koji je najranije djetinjstvo proveo uz grmljavinu granata i zvuke sirena, po memljiivim podrumima, znacilo da bude oko reprezentacije i eventualno odigra nekoliko minuta protiv Ronaldinja, Robinja, Neimara...i ostalih brazilskih majstora.
Ne slazem se sa ovim. Ja mislim da je za nas vaznija ova U21 utakmica protiv Srbije. Tu trebaju i Stevanovic i Visca.
Da vidimo gdje stojimo tu. Visca je dobar igrac, i mislim da ce biti klasa od igraca za godinu dvije. Stevanovic i Visca ce dobiti sanse ove kvalifikacije za A repku ali isto tako mi trebamo da izborimo baraz sa U21 i odemo na Euro.
Bez ove dvojice pisi propalo.
Jos su tu Djuric i Bicakcic(ako sredi taj pasos). protiv Njemacke Pape i Vlado se trebaju dogovoriti da Pjanic i Zahirovic igraju.
Naprijed. Bilbija i/ili Djuric. Sredina Vica, Pjanic, Zahirovic i/ili Besic, Stevanovic
Iza Kvesic, Bicakcic, Markic ili Besic, Colic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2012, 20:58

soko je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Velika greska Susica je sto Visca nije pozvan protiv Brazila. Iako mislim da i igracki to zasluzuje, makar je trebao biti pozvan zbog toga sto je nas najperspektivnij igrac, a moze se zamisliti sta bi jednom momku, koji je najranije djetinjstvo proveo uz grmljavinu granata i zvuke sirena, po memljiivim podrumima, znacilo da bude oko reprezentacije i eventualno odigra nekoliko minuta protiv Ronaldinja, Robinja, Neimara...i ostalih brazilskih majstora.
Ne slazem se sa ovim. Ja mislim da je za nas vaznija ova U21 utakmica protiv Srbije. Tu trebaju i Stevanovic i Visca.
Da vidimo gdje stojimo tu. Visca je dobar igrac, i mislim da ce biti klasa od igraca za godinu dvije. Stevanovic i Visca ce dobiti sanse ove kvalifikacije za A repku ali isto tako mi trebamo da izborimo baraz sa U21 i odemo na Euro.
Bez ove dvojice pisi propalo.
Jos su tu Djuric i Bicakcic(ako sredi taj pasos). protiv Njemacke Pape i Vlado se trebaju dogovoriti da Pjanic i Zahirovic igraju.
Naprijed. Bilbija i/ili Djuric. Sredina Vica, Pjanic, Zahirovic i/ili Besic, Stevanovic
Iza Kvesic, Bicakcic, Markic ili Besic, Colic
Ta se utakmica igra 10. septembra, a A-reprezentacija igra 11. protiv Latvije. Tako da to ne dolazi u obzir.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 feb 2012, 21:14

Do septembra Coca, Hadzic i Zukanovic mogu biti u repci. Miske je tu, jos ako Stila predje u neki jaci klub, Haris.
Dosta se moze desiti do tad.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 feb 2012, 21:20

Prinudjen je napisao/la:1. Ko kaže da ikoga spuštam ili da ikoga dižem? Na osnovu čega si to zaključio? Činjenica koje sam iznijeo? Ko kaže da ih sve ne postavljam na pravo mjesto?
2. U prošloj sezoni je naša Premijer liga bila dvije pozicije iza srbijanske.
Tvoje poredjenje kaze.Jedan je uspjeo izvuci se iz "bijede", iako je to bilo prije pola godine a drugi jos uvijek nije i ti poredis klubove u kojima igraju kao da su vlasnici istih a ne igraci.
Znaci li to da je prije pola godine Stevanovic bio bolji igrac jer je igrao za "bolji" klub?
Ne mozes ti postaviti stvari na pravo mjesto jer kao sto rekoh danas je ovako sutra onako.Sutra ako ovaj predje u Fiorentinu sta ces reci?

Ovo za ligu sam se zajebo.Mislio sam na onaj drugi ranking. :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 26 feb 2012, 22:33

malta071 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:1. Ko kaže da ikoga spuštam ili da ikoga dižem? Na osnovu čega si to zaključio? Činjenica koje sam iznijeo? Ko kaže da ih sve ne postavljam na pravo mjesto?
Tvoje poredjenje kaze.Jedan je uspjeo izvuci se iz "bijede", iako je to bilo prije pola godine a drugi jos uvijek nije i ti poredis klubove u kojima igraju kao da su vlasnici istih a ne igraci.
Znaci li to da je prije pola godine Stevanovic bio bolji igrac jer je igrao za "bolji" klub?
Ne mozes ti postaviti stvari na pravo mjesto jer kao sto rekoh danas je ovako sutra onako.Sutra ako ovaj predje u Fiorentinu sta ces reci?

Ranking je jedan, a one nekakve liste u koje se uvrštava nedokazana korupcija uzimaju za ozbiljno samo Bosanci, kojima je simpatično da smo najgori na svijetu.
Transfer sam po sebi ne mora ništa da znači. Kao prvo, Stevanović sa ovakvim partijama će teško i do Istanbul BB-a, a ne do Fiorentine. Prvo nek se ustali u Vojvodini. A kao drugo, ako kojim čudom dogura tamo i napravi učinak bolji od Višćinog, biće tada bolji igrač. Kvalitet je u fudbalu promjenjiva kategorija. Konstatno se dešavaju eksplozije i propadanja, kao i stagniranja. Trenutno su Višćina postignuća daleko iznad Stevanovićevih. Što ne znači da će tako biti naredne sezone. Ali ja govorim sad.

P.S. Ima li još neko da su mu ofirni Safetovi advokati koji doslovno svaku njegovu odluku grozničavo brane? :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2012, 22:39

Prinudjen je napisao/la:
malta071 je napisao/la:

Ranking je jedan, a one nekakve liste u koje se uvrštava nedokazana korupcija uzimaju za ozbiljno samo Bosanci, kojima je simpatično da smo najgori na svijetu.
Transfer sam po sebi ne mora ništa da znači. Kao prvo, Stevanović sa ovakvim partijama će teško i do Istanbul BB-a, a ne do Fiorentine. Prvo nek se ustali u Vojvodini. A kao drugo, ako kojim čudom dogura tamo i napravi učinak bolji od Višćinog, biće tada bolji igrač. Kvalitet je u fudbalu promjenjiva kategorija. Konstatno se dešavaju eksplozije i propadanja, kao i stagniranja. Trenutno su Višćina postignuća daleko iznad Stevanovićevih. Što ne znači da će tako biti naredne sezone. Ali ja govorim sad.

P.S. Ima li još neko da su mu ofirni Safetovi advokati koji doslovno svaku njegovu odluku grozničavo brane? :lol:
Totalno nenavijacki,realno, objektivno al u.....
Stevanovic je vec odavno ustaljen u timu i sa takvim partijama sto u timu sto u repci vrlo brzo ce pronaci bolju ligu i tim.
Visca je opet prica sama po sebi,isto tako pozitivna.
Oba igraca imaju kvalitet,sa igrama kvalitetnim automatski dolazi i do kvaniteta minutaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 26 feb 2012, 23:27

Mislim sad kad se povrijedio Lulić da bi definitivno trebo dobit poziv Višća!!!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 feb 2012, 00:56

seha je napisao/la:Mislim sad kad se povrijedio Lulić da bi definitivno trebo dobit poziv Višća!!!
sutra utakmica :D a inače Sušić nije zvao nikog drugog za Brazil osim onih igrača što su završili kvalifikacije,pomalo čudno al eto mogu Salihović i Papac zatvorit lijevu..

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 mar 2012, 14:03

Danas ponovo od 1. minute. Eto sada je uvezao 2 utakmice u kojima počinje igrati od 1. minute. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 04 mar 2012, 14:07

harishp je napisao/la: Stevanovic je vec odavno ustaljen u timu i sa takvim partijama sto u timu sto u repci vrlo brzo ce pronaci bolju ligu i tim.
O čemu pričaš ti? Odavno ustaljen? Gdje? Na pripremama? Čuj odavno ustaljen... Svašta. Ustaljen u umrloj Vojvodini. Sjajno. I ti kao pratiš njegove igre, ti kao gledaš Vojvodinu, pa mu proričeš bolju ligu i tim :lol: U svakom slučaju, i nije teško otići u lige dvadesetšestice, tako da nisi puno rekao.

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 04 mar 2012, 14:19

Ako neko ima stream neka postavi

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 04 mar 2012, 14:22

http://www.unsports.me/45641/1/Watch-Ga ... uyuksehir/" onclick="window.open(this.href);return false;

Višća sad imao super šansu. Nije dobro šutao sa 8 metara, neometan. I izblokirali ga.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 mar 2012, 14:24

****www.****.tv/watch/38554/1/gazi ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 mar 2012, 16:29

Danas relativno loša partija Višće, a u globalu gledano čitava ekipa Istanbula je podbacila i odigrala dosta loše. Višća imao i 1-2 fine prilike za gol još dok su gubili 1-0. Danas ekipa Istanbula igrala dosta više po lijevoj strani, rijetko kad su odlučili loptu prebaciti na desnu stranu gdje igra Višća. S toga i nije imao puno prostora da prebaci neku dobru loptu do napadača.
Izašao je u 54' kada je bilo 2-0, a od 60' kreće potop Istanbula i nikakva, nepovezana igra, samo su čekali da se završi meč i da ne prime još koji gol.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2012, 21:23

Igrao je danas u porazu Buyuksehira od početka sve do 15-ak minuta prije kraja kada je zamijenjen.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 00:37

LjumanM95 je napisao/la:Igrao je danas u porazu Buyuksehira od početka sve do 15-ak minuta prije kraja kada je zamijenjen.
Covjek igrao kao i Ljevakovic,Mahmutovic,Cajic,Cocalic,Zukanovic,Stevanovic,Vranjes i nista, a daj te mi kad je poigrao Ibricic,Stilic, Sehic,Zec,Medunjanin,Hasagic,Rahimic...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 mar 2012, 09:56

Za_raju je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Igrao je danas u porazu Buyuksehira od početka sve do 15-ak minuta prije kraja kada je zamijenjen.
Covjek igrao kao i Ljevakovic,Mahmutovic,Cajic,Cocalic,Zukanovic,Stevanovic,Vranjes i nista, a daj te mi kad je poigrao Ibricic,Stilic, Sehic,Zec,Medunjanin,Hasagic,Rahimic...
Treba Sajo otpiat Pjanica,Lulica,Salihovica ,Misimovica,DzEKU ,Spahica,Papca ,da bi pozvao te Vase Visce i Stevanovice...
Polako bolan ,doci ce oni ,,ispotiha ..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 11:05

ahmic je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Treba Sajo otpiat Pjanica,Lulica,Salihovica ,Misimovica,DzEKU ,Spahica,Papca ,da bi pozvao te Vase Visce i Stevanovice...
Polako bolan ,doci ce oni ,,ispotiha ..
Ne , ne , samo ne treba pljuvati pa lizati , ako si rekao igrace samo oni koji igraju u svom klubu neka tako i bude...
A te sto ti pobroja svi igraju mozda Miske malo manje ali Miske i sa jednom nogom moze napraviti ko ovi gore sto ih ja pobroja pa i vise...
Ako Visca nije zasluzio poziv prije ove ekipe ( Ibricic,Stilic, Sehic,Zec,Medunjanin,Hasagic,Maletic,Mravac) onda ne trebamo ni pratiti repku...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 mar 2012, 11:54

Ne branim Safeta,sasvim normalno da ce reci da igraci trebaju igrati u svojim klubovima,evo ti Tores je primjer,ako ne proradi nece ga zvati Spanci...
Druga stvar,zar mislite da ce Misimovic,Pjanic ili drugi dozvolit sprdanje ,jednom ga pozvat ,zatim ne,pa opet tako..
Sad treba Medunjanina otkantat jer je trenutno u takvoj situaciji...
Ja to ljudima s kojim radim i s kojim sam radio ,nikad ne bih uradio pa makar kostalo bilo cega...
Trebamo razmisljat zrelo,zamislimo sebe na mjestu igraca,selektora,izgradjeni odnosi,postovanje i sl...
Sigurno da covjek svaki dan prati Viscu i ostale,doci ce oni ,to je sigurno...
Harisu fakat treba pomoci u ovakvoj situaciji ,to je ono malo ljudskog karaktera....

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 13:09

ahmic je napisao/la:Ne branim Safeta,sasvim normalno da ce reci da igraci trebaju igrati u svojim klubovima,evo ti Tores je primjer,ako ne proradi nece ga zvati Spanci...
Druga stvar,zar mislite da ce Misimovic,Pjanic ili drugi dozvolit sprdanje ,jednom ga pozvat ,zatim ne,pa opet tako..
Sad treba Medunjanina otkantat jer je trenutno u takvoj situaciji...
Ja to ljudima s kojim radim i s kojim sam radio ,nikad ne bih uradio pa makar kostalo bilo cega...
Trebamo razmisljat zrelo,zamislimo sebe na mjestu igraca,selektora,izgradjeni odnosi,postovanje i sl...
Sigurno da covjek svaki dan prati Viscu i ostale,doci ce oni ,to je sigurno...
Harisu fakat treba pomoci u ovakvoj situaciji ,to je ono malo ljudskog karaktera....
Potpuno pogresno.
Kao prvo sama rijec RE-prezentacija govori o cemu se radi znaci igrac prvo mora da se pokaze(PREZENTUJE) u klubu da bi imao privilegiju biti RE-prezentovan i nositi drzavni dres.
Nema tu prijateljstva niti ahbabovanja ,ako nisi prezentovan znaci nema sanse da budes RE-prezentovan i sve sto se kosi sa tim je rad protiv drzave i "svetog" dresa...
Repka nije ni moja niti tvoja a pogotovo nije od Medunjanina znaci ona je od svih nas koji smatramo BiH kao svoju i niko nema pravo stavljati svoje interese,prijateljstva ili sta vec ispred interesa reprezentacije...
A ako je neko sebi dao za pravo da svoje privatne veze i prijateljstva stavlja u prvi plan onda tom covjeku nije mjesto u reprezentacije jedne zemlje...
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kakarut i 15 gostiju.