NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2012, 08:45

Nezadovoljstvo zbog slabog starta

Nedjelja, 18 Ožujak 2012
ŠIROKI BRIJEG – Poraz od Željezničara (0:1) u derbiju na startu proljetnog dijela prvenstva, slaba predstava protiv Veleža i tek minimalna pobjeda (1:0) u prvoj utakmici poluzavršnice Kupa BiH te razočaravajućih 0:0 protiv Zvijezde u utakmici 17. kola Premier lige BiH, čime je Željezničar otišao na šest bodova prednosti, opravdano su rezultirali neskrivenim nezadovoljstvom simpatizera i navijača „Bijelo-plavih“.
Prikazane igre i rezultati daleko su ispod razine klupskih ambicija pa se očekuje iscrpna analiza i očitovanje klupskog vodstva, odnosno žurna reakcija Uprave kako bi se na vrijeme spasila sezona i ostvarili ciljevi u Kupu i prvenstvu o izlasku na europsku pozornicu, uz igre koje će vratiti naše navijače na Pecaru.
http://www.nk-sirokibrijeg.com
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 09:19

Kevin je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Kevin je napisao/la:čist penal nam nije svirao..

ali i bez obzira na to katastrofalna igra
gledao tekmu nigdje penala oca'm....
pogledaj ponovno negdje snimak..
eo i sad na bht sportu..čisto štopanje lopte rukom..penal

bila je igra rukom, bez namjere doduše, ali svejedno ovo se sudi kao penal, kako je to sudac previdio nije mi jasno, ovakve su situacije bile standard prilikom suđenje na štetu Zvijezde, pa mi je ovo sada još čudnjije

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2012, 09:42

lik je uštopao loptu rukom i penal je čist u to nema sumnje..

ali to nije opravdanje za lošu igru Širokog ionako...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 11:25

O tome pricam.

Penal jest, osteceni smo u tom pogledu, al ne bi mi nesto puno znacio jer ne igramo na ocekivanom i potrebnom nivou za jedan Široki Brijeg i onu momcad, tako da mislim da nema potrebe da o tome pricamo.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2012, 12:02

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 12:05

Kevin je napisao/la:Karačić otkaz..

http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... nku-karaiu
Ištuk isto otkaz u Rijeci, čini mi se ponovo Ivo u starom jatu, šta kažete na to

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 12:06

Mislim da smo uranili malo. Pretjerujemo sa otkazima stalnim. Ne moze se ekipa na taj nacin voditi ni stabilizirati, ali eto sreca nasa jest da imamo dosta istovjetnu momcad koja se vec ionako dovoljno poznaje, a promjene u stilu igre jesu potrebne.

ALI, ako to znaci da bismo isli na Sliskovica ponovno, koji je koliko ja znam odnedavno slobodan, onda podrzavam.

Ištuk nema sanse vise voditi Široki Brijeg.
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2012, 12:11

Otkaz?
Ne kontam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 12:18

I nije los potez toliko, no vrijeme ce reci. Iako ima OK rezultat, igra nije na ocekivanom i potrebnom nivou, prestaticno je i bez tecnosti, igra koju Karacic forsira pogoduje vise destruktivnim ekipama poput Šibenika koje ce biti defanzivno orijentirane i na taj nacin graditi svoju sansu da budu u vrhu, a ne vidim zasto bi Široki tako igrao kad jednostavno nema kadar za takvo sto i bolja je momcad od toga.
Snosi odgovornost za nepostojanje probojnosti krilnih igraca, a igra u takvoj formaciji, kao i forsiranje onih koji nisu napadaci, ali i ne dovodjenje kvalitetnog pojacanja u napadu.
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2012, 12:31

Garant si bolje upućen. TAkođer, gledam ag kroz prizmu pičetka sezone koju ste otvorili katasrofalno, i preporod koji je uslijedo njegovim dolaskom. Dva kiksa i noga.. Ne znam.
Realno, meni ko najvijaču Sarajeva ne bi bilo žao da zapadnete u krizu zbog borbe za Evropu. Mislim, očekivano. No na ovu našu (mislim na komplet PLbiH) tradiciju - sad se već tako može nazvati - brzopoteznog otpuštanja trenera gledam generalno kao na negativnu pojavu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 12:52

Slazem se ja s tim, Karacic je napravio pozitivne promjene i sigurno je kvalitetan izbor i priznato ime i hvala mu na svemu, Široki se popravio za njegovo vrijeme tu, al za ono ''jos vise'' mislim da on ipak nije pravi izbor jer on nije trener koji bi mogao voditi ekipu koja ide na sami vrh, odnosno na naslov, hrabro, napadacki i beskompromisno, a to je ono sto Širokom treba. Naravno, moje misljenje.

A to da je trend otpustanja trenera u nasoj ligi krajnje negativan i besmislen, naravno, ne moze na taj nacin trener nista ni napraviti niti usaditi svoj koncept i filozofiju igre, ALI, u ovom slucaju pravim razliku, jer, kao sto rekoh, smatram da nije profil trenera kakav nam je potreban da bi isli na najvise stepenice niti je stil kojeg zeli isprofilirati pravi za Široki.
Ponovno, moje misljenje. Sto ne znaci da mu nasljednik nece srozati sve uradjeno mozda, al boze moj, za nadati se da ce biti drugacije, al Upravu razumijem, nesto se moralo napraviti, nismo uvjerljivi, nismo na ocekivanoj razini, a vremena se nema.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2012, 12:55

čovjek ima 1 poraz u prvom dijelu.primamo 3 gola samo..dođe proljece zeljo nas jedva dobije na grbavici uz nase 2 100% sanse i onda s dosta problema u sastavu gdje nam kozul igra stopera itd..ne uspijemo dobiti zvijezdu i covjek dobije otkaz..

ja to ne razumijem..do kada cemo tako..

ja bi prije potjerao ili malo ekipu sredio..

koliko čujem, igrači pojedini su se urotili i ovo je sve smišljeno namjerno..mislim na ove starije..zasto? iz razloga što je karačić rekao da će ih do kraja sezone mjenjat sa juniorima i očito ovima ne odgovora to..pa ga se riješili..

nemamo igrača kvalitetnih i to je naš problem

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 mar 2012, 12:58

Ima jedna kvaka u tome. Šta vrijedi igrati napadački i otvoreno, kad se u Europi (osim u prvom pretkolu) mora savršeno igrati defanziva da bi se prošlo dalje. Možeš osvojiti našu ligu ultra-ofanzivnom igrom, ali nema tu kvaliteta da bi tako igrali i protiv inozemnih klubova.

Mislim da ste pogriješili sa smjenom Karačića jer bi Široki bio najmanje drugi-treći na kraju, a za Europu je njegov sistem igre prava stvar.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 13:06

U Europi ti i tako i tako ne gine trijeznjene protiv bilo koje iole kvalitetnije i trkacko-takticki sposobnije ekipe, tu ti ni Mourinho nista pomogao ne bi u slucaju svih nasih ekipa, tako da je u svemu tome najbitnije imati makar dovoljno dobrog trenera da prodje ono sto mora, a za sve vise ti moras imati ogroman faktor srece ponajvise, ali i ispravno tempirati formu. O kadru necemo ni pricati.

Slazem se doduse i s kevinom vecinom, apsolutno. Smatram takodjer da su ga igraci pojedini sabotirali, o tome smo upravo sad raspravljali ovdje. Ali, i dalje ostajem misljenja da pored svega Karacic jednostavno nije covjek za neke najvise domete sa Širokim. Mozda se varam, mozda i nisam. A sad, tko je covjek koji bi donio konacno taj trofej na Pecaru, ne znam, ali eto, nek se nesto desava.
...Život za Široki...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 13:44

Ivo Ištuk mijenja Branka Karačića na klupi Širokog?
Uprava NK Široki Brijeg obznanila je da je smijenila dosadašnjeg prvog trenera Branka Karačića. Karačić je ostao bez posla nakon remija na domaćem terenu protiv Zvijezde (0:0) u 17. kolu Premijer lige BiH.

Kada je Karačićev nasljednik u pitanju, još nema zvanične potvrde o mogućim kandidatima.

No, prema izvorima sa Pecare jedan od njih je Ivo Ištuk, trener koji je proteklog vikenda ostao bez posla u susjednoj Hrvatskoj. Naime, Ištuk je smijenjen sa pozicije trenera hrvatskog prvoligaša Rijeke nakon domaćeg poraza od Zadra (0:1).

Ištuk je u sezoni 2003/04. odveo Široki do titule nogometnog prvaka BiH.
Ištuk je u sezoni 2003/04. odveo Široki do titule nogometnog prvaka BiH
evo ipak, sam bio na tragu za Ištuka

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2012, 13:46

Smatram da je novinarska patka, jer to ne bi nista donijelo. Tada bi vec smjena bila neopravdana u potpunosti, ovako ostaje samo da se vidi tko je nasljednik i kakav ce rezultat poluciti.
...Život za Široki...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 13:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Smatram da je novinarska patka, jer to ne bi nista donijelo. Tada bi vec smjena bila neopravdana u potpunosti, ovako ostaje samo da se vidi tko je nasljednik i kakav ce rezultat poluciti.

doduše ovo je iz avaza, a to nije baš neka referensa za vijest

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 19 mar 2012, 14:20

pa ja ne vjerujem, mislim da imamo najlicemjerniju upravu u cijeloj bh ligi..očekivat od jednog trenera da od g****a napravi pitu je sasvim nerealno ..jurišati na prvaka a da imaš jednog polovnog napadača pa to nigdje nema, što nisu gospodinu Karačiću doveli pojačanje, u pravom smislu te riječi pa ako onda ne ide logičan slijed je otkaz ali ovako..a jesmo se smijali bošku perajici, e sad bi nam dobro došao :D

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 19 mar 2012, 17:04

otkaz mogu opravdat jedino Bakom Sliskovicem.amen

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2012, 17:21

bogbatina je napisao/la:otkaz mogu opravdat jedino Bakom Sliskovicem.amen
Otkaz se ne može ni čim opravdati. Po meni je jako neozbiljno da klub otjera trenera, a taj isti trener ima samo jedan poraz, nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tabele i u 1/2 finalu KUPa BiH.

Man. Utd. bi davno otjerao Fergusona, da je jedan do dva poraza u pitanju pa makar bili i u nizu.

Široki je pogriješio. Moje mišljenje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 57 gostiju.