Troglav za 2 klase jači, Bigeste inače slabije nego jesenas, ostali su bez par bitnih igrača (prešli u Slogu). Inače gosti imaju težak raspored i slijed im borba za opstanak. 5:0 bez problema.

Turbina - Igman
Turbina bi to trebala dobiti, ali gledao sam Igmana par puta i nisu bezazleni. Ni jedna ni druga momčad nema pretjeranih ambicija osigurali su opstanak - a ne mogu prema gore, moglo bi biti 2:1
Višići - Sloga Uskoplje
Ako je Sloga odradila kakve takve pripreme onda bi mogli slaviti u Višićima koji muku muče da sastave momčad.
Iako nije lako uzeti bodove iz Višića sad im je prava prilika... X2
Lokomotiva - Grude
Čista jedinica. Lokomotiva pojačana sa 4-5 igrača Veleža i novim trenerom. To nije ona momčad od prošle godine kad su bili jalovi i najlošiji napad u ligi. Mislim da će se spasiti, a u Grudama baš i nije bajno, klub u prilično lošem stanju.
Posušje - Stolac
Posušje je mlada i borbena momčad, neće se tako lako predat u borbi za opstanak. Stolac s druge strane igra toplo-hladno ali u gostima su nikakvi. Domaći će se namučit ali će osvojit 3 boda.
Brotnjo - Kupres
Šta reći

Klis - Kamešnica
E tu će biti mučenja, borba za opstanak i ako ovo Klis ne dobije onda 100% ispadaju iz lige. Ovo bi im moglo produžiti nadu i mislim da će na kraju jedva dobit 1:0
Sloga Ljubuški - Tomislav
Tomislav je jači to nije upitno. Sloga s druge strane je kod kuće izgubila samo od Sloge Uskoplje 0:1 tako da ovo neće biti laka 3 boda za goste. Domaćima fale 4 bitna igrača (suspenzije / ozljede). Očekujem borbenu utakmicu i podjelu bodova na kraju.