Fatko je napisao/la:hehe dobro ok kome nije al netreba pretjerivatBosanski zmaj je napisao/la:Ma Jovic je danas samo dosao kao slag na tortuFatko je napisao/la:Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya
koji jovic

Fatko je napisao/la:hehe dobro ok kome nije al netreba pretjerivatBosanski zmaj je napisao/la:Ma Jovic je danas samo dosao kao slag na tortuFatko je napisao/la:Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya
Jovic dok je bio u Zvijezdi on je sa nama suradjivao i sve je bilo ok to sto je otiso neka je dok je bio radio je svoj poso a ne kao neki koji su nas samo lagali i pricali neke priceDzin je napisao/la:Jeste me napadali za Jovica,vi moji RD,pa onda Sarajlice,sve se ispostavi ,sta sada kazes Fatko na ovo,napadao si me za njega,informacija nikada nije na odmet
astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca
gavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca
Kada je dosao znao sam i pisao da smrdljivi sir nije za nas,to je najveci muljator na fudbalskoj sceni,necasno je istjeran i iz Mostara samo se puno ne pise o tome zbog obostranih interesagavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca
Da me ne shvatite pogresno penal je bio, sir(travnicki) jovic nije ni bio za Vas,on visoko leti a Zvijezda je cvrsto na zemlji.samo ne smije biti opustanja sa ranjenim rudarom i bodovi su zagarantovani.
Đelmić je bio u u Želji na probi. Čini mi se.prije godinu ili godinu i po. Bio je jedan od boljih u pripremnoj tekmi sa Sarajevskom Bosnom. Moram reći da mi se svidio tu utakmicu. Onako drzak, ne boji se opucati, ali ipak je Željo najjači na tim krilnim pozicijama, pa vjerovatno zato nije ni ostao.predator je napisao/la:s koje strane,ako je sa desne onda je Djelmic Ognjen,a ako je sa lijeve onda je Omer Jahic (inace dijete Zvijezde)...exbabilon je napisao/la:Nakon što sam banovan prvi povratnički post pišem na vašoj temi.![]()
Bez obzira na to što ste mom klubu donijeli velikih +6 u borbi za titulu, moram napisati par riječi. Utakmicu Široki-Zvjezda sam gledao od prve do posljednje minute. Od početka do kraja sam strahovao da će vam se otvorena taktika obit o glavu, ali nije. Odigrali ste vrhunski, niste se branili, bili ste opasni po go Širokog, niste dopuštali protivniku da ulazi u šanse, a vi ste ih stvarali. Pohvalio bi krilo Zvjezde, niži igrač, duža kosa, par puta je beka Širokog izbacio samo tako, jedan od onih koje sam uspio zapazit. Inače, cijela ekipa odigrala NORMALNO, bez napucavanja, bez odugovlačenja, baš kako treba !
Sve čestitke i sve najbolje do kraja sezone !![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha pokušo da sakrije svoje doživljaje u MostaruDzin je napisao/la:Kada je dosao znao sam i pisao da smrdljivi sir nije za nas,to je najveci muljator na fudbalskoj sceni,necasno je istjeran i iz Mostara samo se puno ne pise o tome zbog obostranih interesagavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca
Da me ne shvatite pogresno penal je bio, sir(travnicki) jovic nije ni bio za Vas,on visoko leti a Zvijezda je cvrsto na zemlji.samo ne smije biti opustanja sa ranjenim rudarom i bodovi su zagarantovani.
Koja boja je vama ljepša, meni lično ovaj crveni mi izgleda boljimoranjak je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ja-dresova
Evo i dresovi u prodaji
Stvarno nezna se koji su ljepsi...crveni su atraktivni pravo.zmaj_Bosne je napisao/la:Koja boja je vama ljepša, meni lično ovaj crveni mi izgleda boljimoranjak je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ja-dresova
Evo i dresovi u prodaji
LenBias je napisao/la:nema xxl velicina?
LenBias je napisao/la:pa nema ti to neke logike za velicinu al hajd, jel to znaci da kosarkaske dresove bi samo trebali radit u xl i xxl varijantama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.