NK Zvijezda Gradačac

legijard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 22:06

Fatko je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya
Ma Jovic je danas samo dosao kao slag na tortu :D
hehe dobro ok kome nije al netreba pretjerivat

koji jovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: muhahahah :twisted:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 mar 2012, 22:15

sve cestitke na hrabroj igri...konacno da pocnemo napadacki igrat...kuntic svaka cast
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 18 mar 2012, 23:01

Jeste me napadali za Jovica,vi moji RD,pa onda Sarajlice,sve se ispostavi ,sta sada kazes Fatko na ovo,napadao si me za njega,informacija nikada nije na odmet :D

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 19 mar 2012, 07:37

Dzin je napisao/la:Jeste me napadali za Jovica,vi moji RD,pa onda Sarajlice,sve se ispostavi ,sta sada kazes Fatko na ovo,napadao si me za njega,informacija nikada nije na odmet :D
Jovic dok je bio u Zvijezdi on je sa nama suradjivao i sve je bilo ok to sto je otiso neka je dok je bio radio je svoj poso a ne kao neki koji su nas samo lagali i pricali neke price ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 mar 2012, 07:51

mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 mar 2012, 08:56

astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca :)

Da me ne shvatite pogresno penal je bio, sir(travnicki) jovic nije ni bio za Vas,on visoko leti a Zvijezda je cvrsto na zemlji.samo ne smije biti opustanja sa ranjenim rudarom i bodovi su zagarantovani.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 09:13

gavran je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da se vise nemamo nikakve poptrebe obazirati na jovica.mi smo dobili mladog modernog skolovanog trenera koji je imao zavidnu fudbalsku karijeru.faca je ebiga.pratio sam treninge dosta kvalitetno to radi a o taktici cemo vidjeti jos u nastavku.u prva dva kola je bila odlicna.sad mora momcima vratiti svjezinu poslije ovog teskog gostovanja i pripremiti za rudara.nadam se vecoj posjeti nego protiv rudara i da ce iz kola u kolo biti sve veca :)

Da me ne shvatite pogresno penal je bio, sir(travnicki) jovic nije ni bio za Vas,on visoko leti a Zvijezda je cvrsto na zemlji.samo ne smije biti opustanja sa ranjenim rudarom i bodovi su zagarantovani.[/quote

ruka jeste bila, ali penal nije ili sam ja nešto propustio :D

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 19 mar 2012, 09:25

gavran je napisao/la:

Da me ne shvatite pogresno penal je bio, sir(travnicki) jovic nije ni bio za Vas,on visoko leti a Zvijezda je cvrsto na zemlji.samo ne smije biti opustanja sa ranjenim rudarom i bodovi su zagarantovani.
Kada je dosao znao sam i pisao da smrdljivi sir nije za nas,to je najveci muljator na fudbalskoj sceni,necasno je istjeran i iz Mostara samo se puno ne pise o tome zbog obostranih interesa

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 19 mar 2012, 09:36

predator je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nakon što sam banovan prvi povratnički post pišem na vašoj temi. ;)

Bez obzira na to što ste mom klubu donijeli velikih +6 u borbi za titulu, moram napisati par riječi. Utakmicu Široki-Zvjezda sam gledao od prve do posljednje minute. Od početka do kraja sam strahovao da će vam se otvorena taktika obit o glavu, ali nije. Odigrali ste vrhunski, niste se branili, bili ste opasni po go Širokog, niste dopuštali protivniku da ulazi u šanse, a vi ste ih stvarali. Pohvalio bi krilo Zvjezde, niži igrač, duža kosa, par puta je beka Širokog izbacio samo tako, jedan od onih koje sam uspio zapazit. Inače, cijela ekipa odigrala NORMALNO, bez napucavanja, bez odugovlačenja, baš kako treba !

Sve čestitke i sve najbolje do kraja sezone ! ;)
s koje strane,ako je sa desne onda je Djelmic Ognjen,a ako je sa lijeve onda je Omer Jahic (inace dijete Zvijezde)... :D :D :D :D :D
Đelmić je bio u u Želji na probi. Čini mi se.prije godinu ili godinu i po. Bio je jedan od boljih u pripremnoj tekmi sa Sarajevskom Bosnom. Moram reći da mi se svidio tu utakmicu. Onako drzak, ne boji se opucati, ali ipak je Željo najjači na tim krilnim pozicijama, pa vjerovatno zato nije ni ostao.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 19 mar 2012, 09:36

http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ja-dresova" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i dresovi u prodaji

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 19 mar 2012, 09:47

Dzin je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Kada je dosao znao sam i pisao da smrdljivi sir nije za nas,to je najveci muljator na fudbalskoj sceni,necasno je istjeran i iz Mostara samo se puno ne pise o tome zbog obostranih interesa
Hahaha pokušo da sakrije svoje doživljaje u Mostaru :o za koje su znali Tosunović i Prodanović pa ih potjero iz Zvijezde bojo se da ga ne otkriju :lol: , pametan je bio misli čojk unaprijed.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 mar 2012, 09:58

moranjak je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ja-dresova
Evo i dresovi u prodaji
Koja boja je vama ljepša, meni lično ovaj crveni mi izgleda bolji :)
Dragon Town

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 19 mar 2012, 10:05

zmaj_Bosne je napisao/la:
moranjak je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ja-dresova
Evo i dresovi u prodaji
Koja boja je vama ljepša, meni lično ovaj crveni mi izgleda bolji :)
Stvarno nezna se koji su ljepsi...crveni su atraktivni pravo.

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 19 mar 2012, 10:08

Lijepa su obadva...al meni je bijeli za nijansu ljepsi... :D :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 mar 2012, 12:54

nema xxl velicina? :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 12:59

LenBias je napisao/la:nema xxl velicina? :roll:

pa dresove nose sportske figure :lol:, ipak su to fudbalski dresovi a ne košarkaški

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 mar 2012, 13:06

Prelijepi dresovi, svaka čast zvijezdi, tek sada sam vidio motive kule. Vjerovatno najljepši u premier ligi bih.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 mar 2012, 13:11

pa nema ti to neke logike za velicinu al hajd, jel to znaci da kosarkaske dresove bi samo trebali radit u xl i xxl varijantama?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2012, 13:16

LenBias je napisao/la:pa nema ti to neke logike za velicinu al hajd, jel to znaci da kosarkaske dresove bi samo trebali radit u xl i xxl varijantama?

šala ba :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 mar 2012, 13:17

kontam da je kod tebe sala al mi je opet glupo sto se ne moze narucit xxl dres :D sto bi se kupilo i nosilo ne mozes, crnjak :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.