Mašala, napokon da prođe nešto.LjumanM95 je napisao/la:Steaua - Astra Ploiesti 1 @1,50
Liverpool - Stoke 1 @1,40
Federer - Isner 1 @1,20
St.Louis Cardinals - Florida Marlins 1 @1,75
C. Zvezda - Partizan 2 @1,60
Ukupna kvota: 7

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mašala, napokon da prođe nešto.LjumanM95 je napisao/la:Steaua - Astra Ploiesti 1 @1,50
Liverpool - Stoke 1 @1,40
Federer - Isner 1 @1,20
St.Louis Cardinals - Florida Marlins 1 @1,75
C. Zvezda - Partizan 2 @1,60
Ukupna kvota: 7
Prodje kriticnjak!Claus je napisao/la:Jedan kritičnjak, ne preporučujem nikom.![]()
Real M. - Malaga 2x
Lille - Valenciennes 1x
Federer - Isner 1
Udinese - Napoli 1x
Barcelona "B" - Alcoron 1x
Nakon što sam danas skinuo Levante, pogodio Newcastle i Manču, te Chelsea, (To je svakako podmirilo moje apetite) i ne očekujem previše od večerašnjeg listića (naravno, to je prvenstveno zbog Kraljeva). Btw, ko je igrao na AB, neka halali pare.
Feco je napisao/la: Malaga daje gol 1,80![]()
(nista navijacki,samo msm. da je to sve sto i mogu )
dr.van nostrand je napisao/la:Sigurno medju najlosijim odbranama lige su Wizardsi, uostalom kao gosti su veoma losi i biljeze sve same poraze.
Veceras ce potvrditi svoju dominaciju pod kosem, i Memphis ce ubjedljivo slaviti.
Zach Randolph i M.Gasol ce izdominirati pod kosem odbranu, losu odbranu Washingtona.
M.Gasol over 16,5
J.Wall under 18,5 tesko ce naigrati pored dobre odbrane Grizzliesa.
D.Wade over 24,5 ove sezone redovno igra dobro protiv Orlanda, 33-27-28 poena.
nek si se i ti javio prdonjo stari na ovu temu.calcio je napisao/la:Pescara - Brescia veceras
Vidim da je kvota na Bresciu velika, preko 4,5 i vise, zavisi od kladionice. Pescara je druga na tabeli, kod eventualne pobjede preuzimaju prvo mjesto od Torina i ako ga zadrze do kraja idu direktno u Serie A.
Ali...
Brescia ima takodje sansu da izbori playoff za serie A.
U decembru su smjenili trenera i od tada ih ide odlicno, imaju 5 pobjeda u gostima u nizu! Zadnju utakmicu su izgubili 1:2 od Padove ali su prije toga imali 11 bez poraza.
Tu je moguce iznenadjenje. Kad vidim koliku su stavili kvotu dodje mi da ulozim nesto para na dvicu.
Pescaru trenira Zeman a on je kao sto znate vrlo ofanzivan trener. Ekipe koje on trenira uvijek igraju bez kalkulacija, napadacki. Ali zato ostavljaju dosta rupa u odbrani koje pametne ekipe mogu lako iskoristiti.
Danas je slaba ponuda skroz. Nisam igrao ni zbrojeve ni hendikepe večeras. Izabrao sam jednog igrača.Papastathopoulos je napisao/la:@suicidesquad ajde brate postavi nesto u svom stilu
ajd ubaci jos koji par da uplatim koju markicu, da nesto zaradimsuicidesquad je napisao/la:Danas je slaba ponuda skroz. Nisam igrao ni zbrojeve ni hendikepe večeras. Izabrao sam jednog igrača.Papastathopoulos je napisao/la:@suicidesquad ajde brate postavi nesto u svom stilu
Williams - broj koševa igrača:
J.Smith (Atlanta) (20,5) 1 1,85
Ovo moram igrati. U Premieru je granica 18.5, a u Williamsu 20.5! 2 koša mnogo znače. Prosjek Smitha ove sezone je 17.7 poena po utakmici. Večeras Atlanta igra protiv Bostona i Smitha će čuvati Garnett. Boston uz Orlando najbolje brani poziciju PF-a u cijeloj ligi (s ove pozicije primaju 17 poena po utakmici): http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam malo i njegovu statistiku protiv Bostona u zadnje 3 sezone. Prošle sezone je protiv Bostona igrao 3 utakmice i ubacio je ukupno 9 poena (1p, 2p, 6p). U sezoni 2009/10 protiv Bostona je igrao 4 puta (14p, 15p, 14p, 12p). U sezoni 2008/09 protiv Bostona je igrao 3 puta (14p, 22p, 13p). U zadnje 3 sezone protiv Bostona je igrao 10 puta i samo je jednom prebacio postavljenu granicu i to u utakmici u kojoj nije igrao Garnett.
Statistika i tradicija idu u prilog ovom paru, pa ćemo viditi. Valjda će proći. Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.