LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
@ BeyKopites
tacna je informacija, o tome bruji cijeli forum. Naime igrac nakon trade-a se mora u roku 24 sata pojaviti u novom klubu da obavi medicinske preglede i taj rok je istekao prije nesto vise od pola sata.
Ova situacija je pokazala jos jedno da NBA na celu sa Sternom u ovim slucajevima mora zastiti klubove, jer nije moguce da cijela organizacija bude taoc jednog igraca.
Da se ja pitam takvim bi igracima trebalo izreci drasticnu kaznu u iznosu od 3 godine zabrane igranja u NBA ligi.
tacna je informacija, o tome bruji cijeli forum. Naime igrac nakon trade-a se mora u roku 24 sata pojaviti u novom klubu da obavi medicinske preglede i taj rok je istekao prije nesto vise od pola sata.
Ova situacija je pokazala jos jedno da NBA na celu sa Sternom u ovim slucajevima mora zastiti klubove, jer nije moguce da cijela organizacija bude taoc jednog igraca.
Da se ja pitam takvim bi igracima trebalo izreci drasticnu kaznu u iznosu od 3 godine zabrane igranja u NBA ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Trenutno Rocketsi i Fisher dogovaraju buyout/otkupljenje.amerosm je napisao/la:@ BeyKopites
Igraci se moraju pojaviti u roku od 48 sati za pregled, ukoliko ne budu otkupljeni. Jordan Hilla ce te moci zdrzati, samo sto nece moci igrati dok se sve ne rijesi, Fisher je sad nas problem. Fisher uopste nije doso u Houston niti je kontaktirao trenera, tako ce najvjerovatnije biti otkupljen, ali vidjet cemo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Eto prema pisanju onog Adriana nekakvog dogovorili su buyout. Ovo me i necudi mnogo, Fisher ce vjerovatno pokusati da potpise za neki tim koji pretenduje na titulu.
Nema on sanse da potpise za tim koji pretenduje na titulu. Jedina ekipa koja bi mozda mogla dovesti je Miami, jer su ostali odlicno popunjeni na pozicijama PG-a.Balon je napisao/la:Eto prema pisanju onog Adriana nekakvog dogovorili su buyout. Ovo me i necudi mnogo, Fisher ce vjerovatno pokusati da potpise za neki tim koji pretenduje na titulu.
Nadam se da Lakersi nakon ove epizode nece pokusati da ga vrate u Julu, bez obzira koja je funkcija u pitanju.
Imao je moje postovanje, ali sto se mene tice daleko mu bila kuca od Lakersa.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nismo ga htjeli zadrzati jer bi imo player option, da igra slijedecu sezonu za 3.4 miliona, i morali bi ga zadrzati, ovako smo ga otkupili. Zvanicno je FIsher ce biti slobodan sutra, i moci ce potpisati sa bilo kojim timom osim LakersaBalon je napisao/la:Eto prema pisanju onog Adriana nekakvog dogovorili su buyout. Ovo me i necudi mnogo, Fisher ce vjerovatno pokusati da potpise za neki tim koji pretenduje na titulu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
A sto to nema sanse? Primjera radi, eno San Antonio ostade bez rezervnog pleja, mogao bi se tamo ubaciti. Oni ionako igraju sporiju kosarku sto bi Fisheru odgovoralo.amerosm je napisao/la:Nema on sanse da potpise za tim koji pretenduje na titulu. Jedina ekipa koja bi mozda mogla dovesti je Miami, jer su ostali odlicno popunjeni na pozicijama PG-a.Balon je napisao/la:Eto prema pisanju onog Adriana nekakvog dogovorili su buyout. Ovo me i necudi mnogo, Fisher ce vjerovatno pokusati da potpise za neki tim koji pretenduje na titulu.
Nadam se da Lakersi nakon ove epizode nece pokusati da ga vrate u Julu, bez obzira koja je funkcija u pitanju.
Imao je moje postovanje, ali sto se mene tice daleko mu bila kuca od Lakersa.
@ balon
nakon onog suta cisto sumnjam da ce San Antion bilo kad dovesti. Ja ostajem pri svome da je Miami jedini kandidat koji ce uzeti u razmatranje dovodjenje Fisher - jer su za njega bili zagrijani i pred pocetak prosle sezone.
@ zeljovac_1921
ruku na srce i vama nije bio potreban jer imate Lowrya i Dragica koji su ispred Fishera i imao bi slicnu ulogu kao Walton kod nas, ali hebiga nekako ste morali platiti taj pick prvog kruga drafta.
nakon onog suta cisto sumnjam da ce San Antion bilo kad dovesti. Ja ostajem pri svome da je Miami jedini kandidat koji ce uzeti u razmatranje dovodjenje Fisher - jer su za njega bili zagrijani i pred pocetak prosle sezone.
@ zeljovac_1921
ruku na srce i vama nije bio potreban jer imate Lowrya i Dragica koji su ispred Fishera i imao bi slicnu ulogu kao Walton kod nas, ali hebiga nekako ste morali platiti taj pick prvog kruga drafta.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Upravu si, bio bi treca opcija, ali eto sad bi nam bio koristan dok je Lowry out, da mijenja Dragica, jer onog Frotsona sto smo doveli je bezze, za minutu igre juce je uspio imati 2-3 turnovera cini mi se.amerosm je napisao/la:
@ zeljovac_1921
Pa eto moze i u Miami, tamo bi potpisao za minimum. Ipak kako god okrenes Derek ima ogromno iskustvo u PO, covjek zna kako se osvajaju titule a to treba ovima iz Miami-a, oni osim Wade-a nemaju nijednog sampiona u timu.amerosm je napisao/la:@ balon
Vidjelo se to prosle godine, dok je Dallas igrao i sutio ovi iz Miami-a su znali budalasati poslije pogodjenih trica, pobjeda itd. a to je odraz "naivne" ekipe koja previse iskazuje emocije umjesto da se skoncentrise na samu igru.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I Haslem je sa Wadeom osvojio titulu 

kobeov dobri brat blizanac igra protiv utaha

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
10 nasih TO u prvoj cetvrtini i opet gubimo samo 3 razlike 
kako je neobicno gledati Lakerse sa PG koji napada obruc, ja navikao da gledam Fisha kako trci do linije i onda stane
dobar Sessions dosad
edit: 17 TO na poluvremenu
zaista ga znaju pretjerati ebala ih ta nonsalantnost vise

kako je neobicno gledati Lakerse sa PG koji napada obruc, ja navikao da gledam Fisha kako trci do linije i onda stane

dobar Sessions dosad
edit: 17 TO na poluvremenu

Kobe kritican skroz, sut 2-13, 7 TO, e sad bi se trebalo ici vise na Gasola i Bynuma koji ponovo dominira pod kosem ali poznavajuci Kobe-a on ce sada forsirati pa sta bude bude
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Svaka cast bekovima i niskim krilima lakersa na izvanrednoj tekmi
pogotovo Bryantu
Baynum i Gasol drze lakerse i McRob je dobar za svoje min.
Ali i Baynum i Gasol po 5 TO , zasad u 3/4 lakersi 24 TO

pogotovo Bryantu

Baynum i Gasol drze lakerse i McRob je dobar za svoje min.
Ali i Baynum i Gasol po 5 TO , zasad u 3/4 lakersi 24 TO

tako je Kobe nisam ni ocekivao nesto drugo, samo nastavi forsirati i sutirati iako vidis da te neide, nemoj ni slucajno dati Bynumu loptu koji sutira 11-12
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bolje bi odigrao bilo ko sa foruma od njegaBalon je napisao/la:tako je Kobe nisam ni ocekivao nesto drugo, samo nastavi forsirati i sutirati iako vidis da te neide, nemoj ni slucajno dati Bynumu loptu koji sutira 11-12

E Kobe, ovo sto si veceras uradio prelazi vala sve granice.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma bitno je da se on vrati u suterski ritam ba je-bo ti mec, Bynum igra utakmicu sezone i razvaljuje pod kosem sut 12-14
ali mora Kobe forsirati pa sta bude ja sam ovo znao poslije 3. cetvrtine odmah jer on se skoro uvijek tako ponasa, e pa nebi on meni ni odigro zadnju cetvrtinu nikako pa da je Kobe i MJ u jednom

Zadnja izmjena: Balon, dana/u 19 mar 2012, 05:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
E moj Kobe , pored svega jos si imao sansu da se iskupis i opet nista
Ko je gledao veceras , svjedocio je najgoroj utakmici karijere Kobe Bryant-a , valjda nece previse narusiti odnose u svlacionici , a taman se moral poceo dizati

Ko je gledao veceras , svjedocio je najgoroj utakmici karijere Kobe Bryant-a , valjda nece previse narusiti odnose u svlacionici , a taman se moral poceo dizati

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Uz 75 % krivnje Bryant-a , jedini jos krivac je Brown 25% sto nije kontrolisao napade i minutazu , trebao ga je dobro ohladitiBalon je napisao/la:ma bitno je da se on vrati u suterski ritam ba je-bo ti mec, Bynum igra utakmicu sezone i razvaljuje pod kosem sut 12-14ali mora Kobe forsirati pa sta bude ja sam ovo znao poslije 3. cetvrtine odmah jer on se skoro uvijek tako ponasa, e pa nebi on meni ni odigro zadnju cetvrtinu nikako pa da je Kobe i MJ u jednom

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 19 mar 2012, 05:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.