Zaslužena pobjeda, nadam se pobjedniku iz meča Everton/Sunderland u polufinalu

Volio bih da bude Everton, al vidjećemo !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Aham evo sad i ja čitam, eto reko sam ja Sunderland ili EvertonCarlo je napisao/la:LIVERPOOL - SUNDERLAND/EVERTON
Pa šta ćemo uraditi po tom pitanju?BeyKopites je napisao/la:Što se tiče Suareza, mislim da ne smijemo dopustiti na Anfieldu da se čuju zvižduci malobrojnih protivničkih navijača.
Kad igramo u gostima, uredu. Al' na Anfieldu mislim da se moraju neutralisati ti zvižduci.
Imamo mi prelijepih pjesama, da utišamo bagru !
Ti sigurno nećeš ništa, to je samo figurativno "mi" ... !Bertrand je napisao/la: Pa šta ćemo uraditi po tom pitanju?
I ja se nadam Evertonu, jer protiv njih "ginemo" na terenu i svi igrači su svjesni da je Everton uz Manchester.U naš najveći rival ikada !!fera je napisao/la:nadam se evertonu u polufinalu, sunderland nam je jako nezgodan protivnik...
I ja se slažem sa tobom @fera.fera je napisao/la:nadam se evertonu u polufinalu, sunderland nam je jako nezgodan protivnik...
Ponovljena utakmica između Sunderlanda i Evertona će se igrati 27.03. Polufinale je na programu 14.04. i 15.04. King je već naglasio da će tražiti da se naša utakmica igra 14.04. zbog obilježavanja godišnjice stradanja navijača Liverpoola 15.04.'The FA Cup was lost for a long time here,' he said. 'It was Shanks's first trophy (in 1965) that set the club rolling and that's where the momentum started to build. The FA Cup set this club on a path.'
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.