Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Federer ima oko 2800 poena, a Djokovic oko 2500 poena - gledajuci samo ovu sezonu.soba 39 je napisao/la:Čestitke Federeru i njegovim navijačima.Potpuno zasluženo.
P.S.Može li ko izbaciti najnoviju ATP listu
Hvala,tako sam i ja pretpostavljao.Možda jedino da je i Rafa uspod cenera,izgubio je i on poene u I.W.Genghis je napisao/la:Federer ima oko 2800 poena, a Djokovic oko 2500 poena - gledajuci samo ovu sezonu.soba 39 je napisao/la:Čestitke Federeru i njegovim navijačima.Potpuno zasluženo.
P.S.Može li ko izbaciti najnoviju ATP listu
A ukupni ranking 12700 Djokovic , 9300 Federer, nadal ima nesto vise od 10.000
ovo sam nesto "na brzinu" izracunao, ali trebalo bi biti prilicno tačno.
Malo je brža ali je zato vlaga veća.Ja očekujem "odgovor" br:1 i to ravno među rogove ovoj omladiniEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kakav kralj, hajde na 1. mjesto, pa makar na 7 dana, pa da i po tom postane rekorder!
I jedina 2 igraca koja su ga dobila u ovoj godinu su morala saget glavu i to u polufinalu i finalu!
Ispravite me ako grijesim, u Majamiju je podloga za nijansu brza nego ovdje?
Ja samo ocekujem laksi zrijeb za Rogera, i zdravlja!soba 39 je napisao/la:Malo je brža ali je zato vlaga veća.Ja očekujem "odgovor" br:1 i to ravno među rogove ovoj omladiniEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kakav kralj, hajde na 1. mjesto, pa makar na 7 dana, pa da i po tom postane rekorder!
I jedina 2 igraca koja su ga dobila u ovoj godinu su morala saget glavu i to u polufinalu i finalu!
Ne za nijanse nego za čitave tri kategorije prema itf-ovoj klasifikaciji brža od one u wellsu.Edin TM87 je napisao/la:
Koliko je meni poznato, Miami je jos sporiji od IWa. Ne zovu ga za dzabe "smaragdna sljaka".soba 39 je napisao/la: Malo je brža ali je zato vlaga veća.Ja očekujem "odgovor" br:1 i to ravno među rogove ovoj omladini
Pa i jeste brža podloga, ali uvjeti nisu brži.Virtu4l je napisao/la:Čuj stručnjaka, brža podloga u Majamiju
Ne znaš ti "našeg škota"LomimGaUDzungli je napisao/la:Pa i jeste brža podloga, ali uvjeti nisu brži.Virtu4l je napisao/la:Čuj stručnjaka, brža podloga u Majamiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.