Aktuelnosti iz fan shopa - stigli novi dezeni šalova, cijena ista kao i dosad, reakcije još bolje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
AeGon099 je napisao/la:Zna li neko koliko su oni zidni satovi u fan shopu ?
16 KM veci 22 KM manji.I nije zezancija

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
čuj zidni sat 22 km123456 je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:Zna li neko koliko su oni zidni satovi u fan shopu ?
16 KM veci 22 KM manji.I nije zezancija

al' sad će ljeto i rodbina iz dijaspore, opuhaću taj shop

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je tu skupo? Ako zelite neki artikal marke ZELJEZNICAR morate odvojiti odredjenu svotu novca... to vam je isto kao sa nike i adidas tu se ime ponajvise placa...
btw: Jos da se nadovezem za jucerasnju pobjedu, sta reci dominiramo... kurcimo se jer mozemo... drago mi je pravo zbog elvira colica... Nadam se da cemo ga vidjeti jos protiv Travnika... Adil dominator..., a Zeba i Bekric perverzija!
btw: Jos da se nadovezem za jucerasnju pobjedu, sta reci dominiramo... kurcimo se jer mozemo... drago mi je pravo zbog elvira colica... Nadam se da cemo ga vidjeti jos protiv Travnika... Adil dominator..., a Zeba i Bekric perverzija!
Zauzmemo mjesto na plaži, a ne potrošimo ni kunu.123456 je napisao/la:Ja cekam peskira pa kada ih ljetos rasirim na Jadranu![]()

Inače, treba se spustiti malo, dug je put do duple krune. Gledam npr. raspored za april i maj, mislim da finalisti Kupa samo jednu srijedu neće igrati. Dakle, 7 utakmica srijedom.
EDIT: Kako su nam omladinci igrali?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Taman sam kontao ovaj šal pokloniti a sebi uzeti novi. Sviđa mi se onaj što se Bekrić slikao sa njim samo na sredini piše Željo i onaj znak željeznica. Nekako starinski. Lajkam.KB-TM87 je napisao/la:Aktuelnosti iz fan shopa - stigli novi dezeni šalova, cijena ista kao i dosad, reakcije još bolje...
Osim - drugo ime za Želju !
I ja sam to odmah pomislio za peskire. Ma nista na Jablanicko ili na Boracko i RAZASTRI !bistrikboy je napisao/la:Vreca je 180 maraka,peskiri na slikama odlicno izgledaju,samo nakon onoga protiv Hajduka bice tesko nositi ih na Jadran![]()
Joj meraka ove sedmice,da bog da trajalo 200 godina...

A jest brate, ovo je isto san neki, zaista je nevjerovatno. Prelijep osjecaj ovog dunjaluka je biti navijac, simpatizer, zaljubljenik u Zeljeznicar !
Osim - drugo ime za Želju !
Evo jedan wallpaper za vas desk od mene (klik na link za full dimenzije)

http://zaslike.com/files/fvu7idc4y8km38oham8.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://zaslike.com/files/fvu7idc4y8km38oham8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ja jednom postavih pitanje, niko ne odgovori, opet cu
Postoji li kakav katalog sa artiklima u ponudi u Fan shopu, da ne idem na slijepo?
Postoji li kakav katalog sa artiklima u ponudi u Fan shopu, da ne idem na slijepo?
- KB-TM87
- Kontakt:
Za sada necala je napisao/la:ja jednom postavih pitanje, niko ne odgovori, opet cu
Željezničar - kult glavnog grada
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pregledah malo ovaj opširniji pregled ne mogu da vjerujem šta je Svraka promašio, sa 5 metara...cccc

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mislim da bi pomoglo radu fan shopa kada bi napravili nesto tako, jos bolje bi bilo na web stranici kluba napravit, svakih par dana update-ovat stanje sa artiklima, cega ima, cega nema
PA BIT CE uskorocala je napisao/la:mislim da bi pomoglo radu fan shopa kada bi napravili nesto tako, jos bolje bi bilo na web stranici kluba napravit, svakih par dana update-ovat stanje sa artiklima, cega ima, cega nema

Željeznicar za život cijeli !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jedna za drugom tu ste 11 
p.s. ma gdje će real sa nama
jedan manje xD

p.s. ma gdje će real sa nama

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- inacefindecko
- Kontakt:
pade Realov niz, još Braga samo!
dominantniji smo od Reala

dominantniji smo od Reala

Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 18 mar 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Real otpao jos Braga
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma meni je bitnije da su otpali i Sarajevo i Borac kao evntualne prijetnje a ni Siroki nije daleko od njih.Ovi nizovi su samo kao NUS pojava nase dominacije.Manite se Reala i Brage.
svoj ti pos'o !
Jos Braga i Bor. Dortmundinacefindecko je napisao/la:pade Realov niz, još Braga samo!
dominantniji smo od Reala![]()

Jel ima internet stranica fan shopa??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- inacefindecko
- Kontakt:
ne ide to po tekmama bez poraza, već niz dobijenih utakmicazeljocity je napisao/la:Jos Braga i Bor. Dortmundinacefindecko je napisao/la:pade Realov niz, još Braga samo!
dominantniji smo od Reala![]()
. Dortmund ima 20 tekmi bez poraza hehe.
Jel ima internet stranica fan shopa??
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], SamoDaKazeem i 37 gostiju.