FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gollum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gollum » 18 mar 2012, 22:09

chily-rz je napisao/la:A jbt,koje sve teorije zavjere,.

Prvo je stara bagra odlučila našteti novoj upravi potplativši par igrača da izgube tekmu,.Dokaz tome je veliki broj policajaca i zaštitara na sjevernoj tribini koševa..

Pa se onda pojavio tiket i "osnovana" sumnja o novoj kladioničarskoj aferi,.

Šlag na tortu je famozni trokut,ispostavilo se da je isti isplaniran da bi se Gošku vratila tri boda koja su izubili kući od Slavije :lol:

Tamo gdje prestaje logika tu počinje Bosna :mrgreen:
Baš tako, a zanimljivo da ima forumaša koji su prvo tvrdili prvo, pa nas onda počeli ubijeđivati u treće. :roll:
Aco, ako Sarajevo ne pobijedi u Mostaru, treba banovati par ljudi, sjećam se da se u prvoj polusezoni spominjalo par ovih trokuta, ništa se nije ostvarilo pa se izgubio trag nekim forumašima (a moglo se poklopiti tako, lopta je okrugla, pa bi onda došli i pisali "jesam li ja rekao..."). Naravno, tu je i famozni sistem po kojem ove sezone Široki osvaja ligu...
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 18 mar 2012, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 mar 2012, 22:10

sarajlija89 je napisao/la:Uprava sumnja da su igraci prodali utakmicu, jer se druga struja priblizila svlacionici, utjecavsi na rezultat...

takodjer, kao sto sam napisao grupa sa zapada je vrijeđala članove Uprave u drugom poluvremenu i to ne malo...

Treba spomenuti i da su sudije kasnile punih pet minuta na pocetku drugog poluvremena...

Igraci su hodali po terenu, prosto je nevjerovatno da su onako lose odigrali...
Ne mogu da vjerujem,samo malo logike...igrači odigraju dobro na pripremama,dobro otvore sezonu,i to pored što im se duguje i onda dovode igrača(doduše propalog Husejinovića) koji je sigurno dobio cifru na ruke,a ovima što su prošli pripreme kurko :o
pa se pitajte da ste vi na njihovom mjestu kako bi odigrali :oops:
Einigkeit und Recht und Freiheit

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 18 mar 2012, 22:10

A meni nije jasno zar ste toliko lose odigrali pa da sami sumljate u namjestanje? Pa jbg, desi se. Nama je Sloboda prosle godine puni plijen uzela sa Grbavice. Gosk u ovoj sezoni kada smo kod njih igrali, razbili nas i profulali sve zivo a na kraju Bogi pogodio, a nije mogao vjerovati da je dao gol. Ja znam, da dolaskom Redepagica u Sarajevo, stare struje u klubu nikako ne mogu mrno spavati. Redepagic gura svoje igrace i zeli biti nesto kao bosanski Mamic. To sve stoji, i to nije ni lose ako se klub voli. Ali zasto jednostavno ne mozete prihvatiti da ste izgubili, jbg desi se. Ja mislim da ste se bas previse opustili nakon pobjede na Tusnju i da vam se danas odbilo od glavu. Sace BHT sport u 23.05 pa cemo da vidimo. I da napomen radi onih koji ne mogu da svate i koji se odmah pale, ovo je samo moje misljenje i nije nikakav vid provokacije.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 mar 2012, 22:10

Necu puno o tim spekulacijama,al fakat,posle onakve igre u Tuzli,da se ovo desi u najmanju ruku je sumnjivo.Mene vise brine ovo sto uprava najavljuje ostavke,jer sad na pocetku sezone bez uprave,bojim se da ni evropu Sarajevo ne bi uhvatilo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 mar 2012, 22:15

Jao gluposti i nakih trokutova i palaca, samo da mi je znat ko to smislja, ako je tako samo da mi neko objasni sta ima od tog slavija ako su ljudi pokusali skrpit nekakvu ekipu za opstanak, sta tu ima gosk koji se isto bori za opstanak, sta ima tu velez koji niti moze gore a ni dole, i sta ima FKS ako bi danasnjom pobjedom preslo na 2 mjesto i gdje tu sloboda s obzirom da je Sarajevo njih uzelo,znaci da mi nejko objasni kako sve ove ekipe izadju sa upsjehom ovim famoznim trokutom ,hajde strucnjaci :roll: :lol: i jos jedna stvar jel namjestena tekma zrinjski -celik jer bi pobjedom zrinjski presao nas,jel listica-zvijezda najmestana :roll: :lol: mislim WTF de ba ljudi malo ohanite od nekih teorija i zavjera

E sad ono ozbiljno sto me je pomalo razocaralo ako je istina, a to je da uprava (pojedini)daju ostavke nakon jednog kiksa i jedne tekme gdje im je zapad sve psovao :lol: mislim jel to nacin da se klub vodi ,po mom misljenju to bi bilo jos jedno bjezanja iz kluba a iskreno mislio sam da su ovi ljudi kadra nesto ucinit i zato kazem licno dajem im podrsku (i Jovicu i upravi) jbg da je kiks jeste, ko sto neko rece i barca izgubi tamo od nekog levante pa sta, idu dalje i mislim da i mi trebamo tako a ne jednu pobijedimo odma titula pa zatim drugu izgubimo i onda bi ljudima da skidamo glavu, polako ljudi ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 18 mar 2012, 22:19

adnanhz je napisao/la:Jao gluposti i nakih trokutova i palaca, samo da mi je znat ko to smislja, ako je tako samo da mi neko objasni sta ima od tog slavija ako su ljudi pokusali skrpit nekakvu ekipu za opstanak, sta tu ima gosk koji se isto bori za opstanak, sta ima tu velez koji niti moze gore a ni dole, i sta ima FKS ako bi danasnjom pobjedom preslo na 2 mjesto i gdje tu sloboda s obzirom da je Sarajevo njih uzelo,znaci da mi nejko objasni kako sve ove ekipe izadju sa upsjehom ovim famoznim trokutom ,hajde strucnjaci :roll: :lol: i jos jedna stvar jel namjestena tekma zrinjski -celik jer bi pobjedom zrinjski presao nas,jel listica-zvijezda najmestana :roll: :lol: mislim WTF de ba ljudi malo ohanite od nekih teorija i zavjera

E sad ono ozbiljno sto me je pomalo razocaralo ako je istina, a to je da uprava (pojedini)daju ostavke nakon jednog kiksa i jedne tekme gdje im je zapad sve psovao :lol: mislim jel to nacin da se klub vodi ,po mom misljenju to bi bilo jos jedno bjezanja iz kluba a iskreno mislio sam da su ovi ljudi kadra nesto ucinit i zato kazem licno dajem im podrsku (i Jovicu i upravi) jbg da je kiks jeste, ko sto neko rece i barca izgubi tamo od nekog levante pa sta, idu dalje i mislim da i mi trebamo tako a ne jednu pobijedimo odma titula pa zatim drugu izgubimo i onda bi ljudima da skidamo glavu, polako ljudi ;)
jao napokon neko normalan i sve je uredu ali samo drug za Jovića u njega nemoj bit uvjeren nikad nama je medio ko niko i na kraju nam ga uvali to što on govori za titulu odmah sam znao d aod toga nema nista tako je nama govorio za evropu pa sta bi nista pozdrav

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 22:31

@Hilmo

Prijatelju imas pravo na svoje misljenje ali brate ovo zadnje je prava glupost(moje misljenje),cuj komitet za normalzaciju rekao Gosku da ce dobiti na Kosevu eto ispade Hadzibegic radi protiv Sarajeva i posta izdajnik e Allahu dragi svasta ce se ovdje procitati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 mar 2012, 22:32

Izgleda da ovo dobro sudjenje najvise iznenadjuje kluboe i navijace jer gosti nikad vise nisu odnijeli bodova,jedino dobro u svemu ovom po nas klub je da su svi ostali kandidati za evropu isto kiksali tako da stojim tu gdje jesmo, treba pokusat sad se vratit u normalu poslije ovog soka i u Mostar po bod(ove) protiv zalizanog :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 mar 2012, 22:35

Ma daj samo ublehe bacate, naravno niko ne voli da izgubi ali ovo mi se cini kao sasvim regularno il je svaki igrac stavio dobre pare na kladionicu protiv sebe,Mislim da je ova sezona najregularnija odavno u nasoj ligi naravno zahvaljujuci Ivici i komitetu.I manite se ovih lazi i obmana izgubili ste i gotovo je pomirite se sa tim GOSK je zeznuta ekipa i to je sva pamet svijeta.
svoj ti pos'o !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 22:53

Imate snimku utakmice na TV Vogosca, drugo poluvrijeme pocelo upravo ! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 mar 2012, 23:05

Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom. Po posljednjem službenom popisu stanovništva iz 1991. godine, naseljeno mjesto Gabela imalo je 2.440 stanovnika.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 18 mar 2012, 23:10

Ne mogu da vjerujem da smo danas zjanili. Ove utakmice se jednostavno moraju dobijati a sada je vec ocigledno da nema vise sansi za titulu, tesko se neko u ovoj ligi moze tek tako vratiti. Nista, preostaje borba za Europu, a da smo danas dobili, mnogo bi sebi stvari olaksali.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2012, 23:13

dino lj je napisao/la:@Hilmo

Prijatelju imas pravo na svoje misljenje ali brate ovo zadnje je prava glupost(moje misljenje),cuj komitet za normalzaciju rekao Gosku da ce dobiti na Kosevu eto ispade Hadzibegic radi protiv Sarajeva i posta izdajnik e Allahu dragi svasta ce se ovdje procitati.
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=13" onclick="window.open(this.href);return false;
Hadžibegić je samo ambasador - promoter (kako ih ja volim zvati)...

Evo, pošto sam ja izgleda počeo ovu teoriju o zavijeri, želio bih da je i završim, mnogi su rekli svoje u finom i kulturnom dijalogu...Šta je bilo bilo je!!!!
Uvijek sam mislio da Sanel Trebinjac treba veću minutažu da pokaže šta zna a na ovom snimku vidim da on ni pod razno ne smije biti u prvom timu.... Joj šta ćemo mi sa našim bekovima..

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 18 mar 2012, 23:41

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5102_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sta reci? kako Arsenijevica i kompaniju isplatiti?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 18 mar 2012, 23:45

CristianoRonaldo7 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo danas zjanili. Ove utakmice se jednostavno moraju dobijati a sada je vec ocigledno da nema vise sansi za titulu, tesko se neko u ovoj ligi moze tek tako vratiti. Nista, preostaje borba za Europu, a da smo danas dobili, mnogo bi sebi stvari olaksali.
Jesi li ti stvarno mislio ozbiljno za titulu pored ovako jakog zelje?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 mar 2012, 23:46

jojjj citam ove dvije stranice sve neke teorije zavjere , ko prodali igraci utakmicu , prodali ovi , trokut onaj , velez pusta sarajvo ma dajte ljudi na bascarsiju pa supljirajte ...realno imate prosjecne igrace , otisli su vam bolji igraci na polusezoni , postavlili ste sebi u startu visok cilj ko fol titulu a situacija u klubu vam skroz drugacija , ok u krizi ste i to sigurno ima veze sa finansijama jer one utjecu na same transfere , mi smo imali srece a i ljude koji su ulozili svoje pare , pa likovi su se nasladjivali kako amar kupuje samo svoje igrace i prodaje i tako zaradjuje i sta vec a covjek nam doveo igrace samo da izbore europu mislim da nismo ni od jednog igraca iz prve sezone zaradili poslije se kadar u novoj sezoni haman skroz promjenio sa jacim sto je opet dovelo do osvajanja kupa pa ova treca sezone opet skroz drugaciji sastav u prvom timu mislim nisam ovo naveo da pametujem i kako je nasa uprava pametnija itd. nego cisto kako treba imati neki sistem , ok mi smo imali srece sa djekom al opet **** pare ako ih ne znas pametno uloziti , mislim da navijaci trebaju da budu svjesni da je takva situacija u klubu i da treba da istrpe sezonu bez trofeja ako vec vjerujete ovoj upravi pa naredne kad se stabilizuje stanje onda govoriti trofej ili noga a sve dok je neko drugi kriv , odnosno razne teorije zavjere vi ce te se vrtiti u krug ;) sad mi realno nije merak se sa prijateljima nasladjivati kako smo bolji i slicno jbga kad su oba kluba dobra pa kad se pobjedi onda je to pravi merak , vazda sam mislio jako sarajevo jos jaci zeljo :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 mar 2012, 00:50

e da vidim sad ovako teorije zavjere ne znam ,možda mada čisto sumnjam,loš dan i to možda ,ali ponajprije je nezalaganje i bezobrazluk igrača ja bi to fino kaznio i kraj priče ali brate sad ste se svi natovarili na Sarajevo pa Barca zijani isto od šlj ekipe za njihovu ligu ili REAL večeras igra neriješeno ali haman zaman u nas odma zavjere odjednom Sarajevo veze nema itd.... a sad za navijače koji nisu dobronamjerni bio je i Regvar - Troglav pa mi popušismo ali smo poslije toga svake godine bili u Europi a nekih "velikih" timova na mapi nije bilo nit če biti pazite da se opet ne ponovi istorija . Ne znam gledao sam i utakmicu u Tuzli i ovu večeras ne znam šta se desilo kAo dva različita tima da su izašla u sedam dana a to ko kaže da je Sloboda tanka igrat če protiv njih pa nek ih pobijedi u Tuzli a u prilog mi ide i čenjenica da je ista ta slaba Sloboda direktnom kandidatu za ispadanje uzela bod,jeste da su ljudi u krizi nemaju para nije nigdje nešto extra bolje ali da su slabi varate se isto kao što veličate pobjede pojedinih timova a nečije se pobjede omaložavaju(Slavija-Sarajevo - Gošk)
Sarajevo ljubavi moja!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 mar 2012, 02:42

hajde bola izgubili ste pa sta,svaki klub u toku neke sezone odigra bar jednu losu utakmicu,treba vam malo da se uigrate,bicete vi opet OK ;) Vjerujem da ce te vec kod nas u subotu odigrati puno bolje sto se tice same igre,a sto se tice bodova, bodovi ostaju u Mostaru to je sigurno .:D Nadam se dobroj i fer igri oba kluba i puno golova 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 mar 2012, 07:50

nek ste izgubili joj jes mi drago milina dobili nas proslu sedmicu jer ni pripreme nismo imali pa se digli , hahaha nece moci a moja sloboda uze bod, necete ni vi napredovati sve dok nase tuzlanske pare kradete,

FK Sloboda ce zivjet vjecno, nikad nestati nece
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 mar 2012, 07:50

Katastrofa. Uzas. Nadigrani smo. Bezidejni. Pitam se kako su prosli kondicione pripreme uopste.
Ja sam mislio da nakon poraza od zelje (citaj: zeba) comor vise nece igrati. nikad. ali sam se zeznuo, gadno.
Bekovi nikakvi. Bolje da ih nemamo nikako. Sredina nam je misaona imenica.
GOŠK Gabela. :shock:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.