Slazem se sa tekstom vecinom, odnosno uvijek sam slicno razmisljao, vise ''sam za sebe'' cesto doduse, jer nemam zivaca kad svatko ''sve zna'', i jos prosipa svoje znanje ovako po forumu, sto o vlastitom klubu, sto o tudjima, mahom iz sebi znanih razloga, a koji u konacnici nisu rezultirali time da se takvi obogate na kladionici makar zbog svog insajderstva, zanimljivo.
Pa eto sve da i ja ''sve znam'', opet cu otici na tribinu ocekivajuci neocekivano, ocekivajuci drugacije, zeljeci drugacije. Inace zaista ne bi imalo smisla uopce ici ili ista komentirati.
E, al nemojte me napadati sada, jer ovo nije nikakav napad il sta vec, mada ne sumnjam uopce da ce brojni to shvatiti na svoj nacin ili se osjetiti pozvanim da prokomentiraju, al jednostavno ne mogu a da ne primijetim kako se masovno sad na ovaj tekst, i slicne, kace ubjedljivo najvise fanovi Zelje, dok prije malo vise od par godina nista im nije valjalo, al nisu uopce polazili od vlastitog kluba za takvo sto, nego liga ne valja, te neregularnost, te nacionalni kljucevi, te na stetu velikana, te stotinu drugih stvari samo ne ono ustvari bitno - vlastiti klub i vlastito stanje u klubu i uvjeti, a danas kad se ustvari o svemu tome pobrinulo i nije vise gledalo na ''one druge'', kad sve ide ''kako treba'', onda je sve mirno i na celu s Osimom liga, prvenstvo i klubovi dobivaju samo pohvale.
Da se razumijemo opet, ne kritiziram, niti je uopce ikakav napad, ovo koristim iskljucivo
kao primjer kako bi trebalo biti i kako bi trebalo razmisljati i od cega bi svaki klub u BiH i svaka osoba pojedinacno krenuti, jer se sjecam i drugacijeg malo vremena i misljenja ovdje, tako da smatram da vrijedi istaknuti, ali i ocekujem da ovo bude pouka svojevrsna za ubuduce, ali i ostale koji ce uvijek naci nesto da im smeta, al naravno da opet nece poci od sebe.
Sit, relax, or stand up, shout, but just fuckin' watch the game.
...Život za Široki...