SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Valencia
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2012, 00:56

Magica

Vjerujes li sada da od Hamsika nikada nece biti vrhunski igrac!?? Treba njega Napoli utrpati nekim levatima dok jos uvijek ima zvucno IME.

Aronika, obe lijeve, to sam napisao nakon prvog duela u Napulju. Kako los igrac, strasno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Siljoninho
Kontakt:

Post Postao/la Siljoninho » 15 mar 2012, 01:04

[youtube][/youtube]

Gluma pali...

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 15 mar 2012, 02:16

muXmania je napisao/la:koja nesreća ne mogu da vjerujem, prođoše smradovi
Prosli smradovi,a ispali retardirani zabari mislis tako a ? ;)
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 15 mar 2012, 09:36

kako je samo Hamšik precjenjen igrač.Na kraju ko će Italijana nadmudrit takticki nego Di Matteo Italijan :)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 mar 2012, 12:02

Buffon je napisao/la:kako je samo Hamšik precjenjen igrač.Na kraju ko će Italijana nadmudrit takticki nego Di Matteo Italijan :)
Ne slazem se da ga je nadmudrio. Samo Mazzari nema taj luksuz da izbaci nekog ofanzivnog igraca koji mu nosi ekipu da bi ubacio nekog defanzivnijeg. Napoli je proigrao kad je primio drugi gol, a nije bilo njihovih prepoznatljivih kontri. Puno je faktora uticalo na utakmicu, a jedan od glavnih je neiskustvo. Da su drugu utakmicu igrali kuci mozda bi bilo i drugacije, ali sta je tu je. Treba im se cestitati na nastupu u LP i pozeljeti im da tu budu i sl. sezone jer to mjesto zasluzuju. Vidjet cemo hoce l' zadrzat igrace i kako ce se sve odraziti na njih i naravno kakav ce plasman ostvariti u ligi.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2012, 12:37

Buffon je napisao/la:kako je samo Hamšik precjenjen igrač.Na kraju ko će Italijana nadmudrit takticki nego Di Matteo Italijan :)
Pa Laurentis za flopa traži 30-40 mil :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 15 mar 2012, 12:59

Henderson je napisao/la:slika

Repect za Napolitance. Meni žao onog Johnyija, kao Žabac je navijao za Valenciju pa ispadoše od Chelsija, a sada kao Johny navija za Napoli i opet ispadoše od Chelsija. Očekujem uskoro novi nick.

Više sreće naredne godine.
Popij andol !

Nigdje spomenuo nisam da navijam za Napoli , simatisem ih i to je to.
Naravno da sam bodrio Napolitance protiv plasticnog kluba.
Sudija je bio ocajan , sibao na sve strane Napolitance.Davao kartone i grlio se zajedno sa Drogbom.

Napoli ocajan.Razumijem donekle losu igru po strani izlaskom Maggia ali igra Hamsika i Cavanija je bila vise nego ocajna.Lavezzi je pokusavao nesta mada je cesto u tim pokusajima stvarao kontra efekat.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 mar 2012, 14:39

Valencia je napisao/la:Magica

Vjerujes li sada da od Hamsika nikada nece biti vrhunski igrac!?? Treba njega Napoli utrpati nekim levatima dok jos uvijek ima zvucno IME.

Aronika, obe lijeve, to sam napisao nakon prvog duela u Napulju. Kako los igrac, strasno.
Zasto bih verovao u to :?:

Hamsik je odlican igrac, polivalentan i jos uvek ima vremena da postane WC igrac. Sinoc nije nista bolje odigrao od npr. Cavanija, a nije ni bio najslabiji. Opet, od njega se stalno ocekuju asistencije ili golovi, tako da mogu da razumem to "povecalo" pod kojim igra. Mera Hamsika su igre iz Serie A (koje su u kontinuitetima znale da budu na visokom nivou), a ne samo velike utakmice, jer je on ovakvih imao za nabrojit na prste jedne ruke do ove sezone.
Uostalom, i jedan Ibrahimovic ne pokazuje sav svoj kvalitet u KO fazi LS, pa mu niko ne spori da je WC igrac.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 mar 2012, 21:12

Saurman je napisao/la:
Pa Laurentis za flopa traži 30-40 mil :mrgreen:
I on ce za tog flopa dobiti te pare, a nijedan kobasicarski klub nije u stanju ni priblizno dobiti te pare ni za svoje najbolje igrace i najbolje igrace te lige... Citaj Ozil, Ballack, Khedira, Sahin... Koji su poletili da napuste tu smjesnu ligu jer znaju da tu ne mogu napredovati...
A Hamsik i ne pomislja da to uradi... A i ako pomisli tusnju ce njega de Laurentis za svotu koju zamisli...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2012, 21:17

Arogantni je napisao/la: I on ce za tog flopa dobiti te pare, a nijedan kobasicarski klub nije u stanju ni priblizno dobiti te pare ni za svoje najbolje igrace i najbolje igrace te lige... Citaj Ozil, Ballack, Khedira, Sahin... Koji su poletili da napuste tu smjesnu ligu jer znaju da tu ne mogu napredovati...
A Hamsik i ne pomislja da to uradi... A i ako pomisli tusnju ce njega de Laurentis za svotu koju zamisli...
Malo si se zaletio jel? Ima itekako igrača za koje se u BUNDESLIGI mogu dobiti te pare, a da su neki to htjeli već su to i mogli dobiti. hamsik je i za mene neki poluproizvod koji ne vrijedi te pare. oču u biti reći da on profitira od cavania i Lavezzia, koji su definitivno igrači koji su za jedan rang bolji od njega. pa bolji je onaj Inler koji je za manje para došo nego što Napoli traži sa Hamsika...

No za Hamskia se te pare mogu dobiti u najboljem slučaju zbog manjka igrača na toj nekoj poluofenzivnoj poziciji i zbog toga što će ga htjeti uzeti klub poput PSG-a koji je u izgradnji. Recimo jednog Gotzea oni ne mogu kupiti kad on tam neće...

Mislim da će se i Magični složit samnom i reći da Hamšik te pare ipak ne vrijedi. lavezzi i Cavani možda da...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 15 mar 2012, 21:48

anton 1983 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: I on ce za tog flopa dobiti te pare, a nijedan kobasicarski klub nije u stanju ni priblizno dobiti te pare ni za svoje najbolje igrace i najbolje igrace te lige... Citaj Ozil, Ballack, Khedira, Sahin... Koji su poletili da napuste tu smjesnu ligu jer znaju da tu ne mogu napredovati...
Malo si se zaletio jel? Ima itekako igrača za koje se u BUNDESLIGI mogu dobiti te pare, a da su neki to htjeli već su to i mogli dobiti. hamsik je i za mene neki poluproizvod koji ne vrijedi te pare. oču u biti reći da on profitira od cavania i Lavezzia, koji su definitivno igrači koji su za jedan rang bolji od njega. pa bolji je onaj Inler koji je za manje para došo nego što Napoli traži sa Hamsika...

No za Hamskia se te pare mogu dobiti u najboljem slučaju zbog manjka igrača na toj nekoj poluofenzivnoj poziciji i zbog toga što će ga htjeti uzeti klub poput PSG-a koji je u izgradnji. Recimo jednog Gotzea oni ne mogu kupiti kad on tam neće...

Mislim da će se i Magični složit samnom i reći da Hamšik te pare ipak ne vrijedi. lavezzi i Cavani možda da...
Naravno da ne vrijede tih para al' zbog rejtinga Lige i igraci iz prosjecnih klubova(Napoli to nije) Italije, tipa Palerma i sl. prodaju se za abnormalno velike pare(Pastore, Sanchez), a to Njemci ne mogu sebi priustiti, pa ni oni najjaci klubovi da prodaju igrace za silne novce...
Pa eto naveo sam ti ranije da su i najbolji igraci te Lige odlazili za sitnis, a ovdje(Italija) necu reci najbolji, al' medju boljim odlaze za silne novce... Tako ce biti i sa ovom trojicom...
A jedini igrac od kojeg ce Svabe profitirati ce biti Goetze...
PS
Hamsik i dalje se moze razviti u WC playera...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2012, 00:04

Generalizriaš nešto što nije točno...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 mar 2012, 05:54

Na osnovu jedne partije donosi se odluka ko je flop a ko nije ?
Hamsik nije "cream de la cream " igrac ali je vrhunski fudbaler.
Momak koji toliko trci i radi na terenu.Zahvalan i koristan za svoj tim.
Nije genijalac sa loptom ali umije povuci loptu , dati je i potegnuti kada treba.Ne znam da je iko njega spominjao kao glam-blam igraca.Sve u svemu i nije precjenjen kada vidim kakvi hahari igraju u drugim timovima i koliko se cjene.
Mazzari ne moze dobiti za njega 30 miliona ako ga zeli prodati , njegov max. iz Hamsika bio bi oko 25 do 28 mil.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 mar 2012, 17:07

Johny je napisao/la:Na osnovu jedne partije donosi se odluka ko je flop a ko nije ?
Hamsik nije "cream de la cream " igrac ali je vrhunski fudbaler.
Momak koji toliko trci i radi na terenu.Zahvalan i koristan za svoj tim.
Nije genijalac sa loptom ali umije povuci loptu , dati je i potegnuti kada treba.Ne znam da je iko njega spominjao kao glam-blam igraca.Sve u svemu i nije precjenjen kada vidim kakvi hahari igraju u drugim timovima i koliko se cjene.
Mazzari ne moze dobiti za njega 30 miliona ako ga zeli prodati , njegov max. iz Hamsika bio bi oko 25 do 28 mil.
upravo i jest genijalac,igra glavom, to mu je glavna prednost u odnosu na ostale smrtnike, Hamšo je temelj ovog Napolija, samo ove fudbalske neznalice mogu tvrditi da on ne vrijedi

Djeco fino naučite gledati fudbal pa ćemo se onda raspravljati...

za ovaj poraz je kriv isključivo mazzari, zbog pogrešnog ofanzivnog pristupa kad imaš i više nego dobar rezultat, ja sam prosto razočaran, ajd ispali, al što od ovih silikonskih nekakvih poluklubova.. MAZZARI MAJMUNE
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 18 mar 2012, 19:22

Lazio izgubio od Catanije danas, dobije li Napoli danas Udinesea (direktnog konkurenta za LP mjesto) bit ce odmah iza Milana i Juvea. Bit ce za'ebano na Friuliju, ali mislim da se uz "duo santo" moze do pobjede.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 21:36

JavierPortillo je napisao/la:Lazio izgubio od Catanije danas, dobije li Napoli danas Udinesea (direktnog konkurenta za LP mjesto) bit ce odmah iza Milana i Juvea. Bit ce za'ebano na Friuliju, ali mislim da se uz "duo santo" moze do pobjede.
Tesko. Udinese je bilo mnogo opasnije u prvom poluvremenu. Ne vidim kako moze da se ovo promeni, sem na neko ludilo. :roll:
Doduse, nakon danasnjih rezultata, ni poraz nece biti toliko bolan, ali je bolje da se serija dobrih rezultata makar ne prekine veceras.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:31

2-2 zasad,Cavani dva gola i promašio penal :x

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 22:40

bazeni je napisao/la:2-2 zasad,Cavani dva gola i promašio penal :x
Imadosmo vise srece, no pameti. :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:47

nepratim Napoli baš puno,ali da li mi se čini da Cavani previše penala promašuje(ponavljam da nepratim,ali mi se čini sve češće promašuje penale)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2012, 22:53

bazeni je napisao/la:nepratim Napoli baš puno,ali da li mi se čini da Cavani previše penala promašuje(ponavljam da nepratim,ali mi se čini sve češće promašuje penale)
I on i Lavezzi i Hamsik mase penale k'o ludi. Ne znam samo zasto ih Mazzari ne promeni kao izvodjace i postavi npr. Inlera ili Maggio-a, koji su hladnije krvi. :roll:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.