Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajomGdje mozete ispijat kafe u varesu ??
![]()
Kod nas u Varesu ako icega ima,ima kafica
U krugu 100 metara ima ih brat bratu 10
Jes' lijepo otic' na fiziku a ne sikirat' se..Prosli cas me pit'o,dao mi tricu,sad mi srce k'o tekija sto ne moram odgovarat'
Srajlica ce bit' huligan

U krugu 100 metara ima ih brat bratu 10
Jes' lijepo otic' na fiziku a ne sikirat' se..Prosli cas me pit'o,dao mi tricu,sad mi srce k'o tekija sto ne moram odgovarat'
Srajlica ce bit' huligan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neku sto laksu al da poslije mogu na faksNarin je napisao/la:Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
Kod nas sutra dan skole,imam prva tri i onda palim na kafu s rajomGdje mozete ispijat kafe u varesu ??
![]()
srednju huligansku,a direktor škole EmirNarin je napisao/la:Koju ces ti srednju upisati?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj mangupa po kafama idealacious je napisao/la:@Narin,hahhaha,to je bio pocetak za desetke![]()
![]()
![]()
- Zenichanin
- Kontakt:
Ima talenta da bude huliganalacious je napisao/la:Kod nas u Varesu ako icega ima,ima kafica![]()
U krugu 100 metara ima ih brat bratu 10![]()
Srajlica ce bit' huligan![]()
Gdje mi je profesor nestao
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda frizersku upisem jer bih tu poslije imao siguran posao kod rodjaka jednog, a i oni puno zaradjujuNarin je napisao/la:Upisi veterinarsku![]()
,meni jaran tu ide,lik kad je druga smjena prije dodje kuci nego kad sam ja prva.
aaaa,cuj derPea,cuj ludilaaaa..mog'o si i dizajnersku,onako usput

- harebianconero
- Kontakt:
Imal ko da ide u građevinsku?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda frizersku upisem jer bih tu poslije imao siguran posao kod rodjaka jednog, a i oni puno zaradjujuNarin je napisao/la:Upisi veterinarsku![]()
,meni jaran tu ide,lik kad je druga smjena prije dodje kuci nego kad sam ja prva.
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Što se tiče časova, medicinska škola je najjača, doktori nikad ne dolaze na časove
Dođu u 2 u školu, kući odoše u 2:15
Čuj smiješko i ljutko
Pa koje ste vi godište jbt.
Narin na čemu si gledo Pokemone na RTL-u ili OBN da mogu procijeniti koje si godište
Denise upiši kakav zanat, jbo fakultet
E čuj i to, dan škole i imaju časove

Frizerska dobra, ko ima prostor da otvori salon, glava će uvijek biti da se šišaju
Dođu u 2 u školu, kući odoše u 2:15
Čuj smiješko i ljutko
Pa koje ste vi godište jbt.
Narin na čemu si gledo Pokemone na RTL-u ili OBN da mogu procijeniti koje si godište
Denise upiši kakav zanat, jbo fakultet
E čuj i to, dan škole i imaju časove
Frizerska dobra, ko ima prostor da otvori salon, glava će uvijek biti da se šišaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
nemoj nista upisivat

Imam ja jarana jednog,barem mislim da jos ide tamo..harebianconero je napisao/la:Imal ko da ide u građevinsku?
Legenda reala - na obnu,haha..
- Zenichanin
- Kontakt:
@Sarajlijica upisi zavarivača boli te qrc 5 elektroda u đep i u skolu
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Legendo..jarane,cudno jeste,al' jbt-ga...bolje 3 casa pa ciKu neg' da moram nadoknadjivat' na kraju
Sam' mrsko mi ustat' sutra u 7 -.-'
- legenda reala
- Kontakt:
Tako je, evo vidi Samketa učenik generacije, fakultetski obrazovan i nema posla .samir_tm87 je napisao/la:nemoj nista upisivat![]()
![]()
Ista priča za Bianconeria1988, diplomiro na filozofskom fakultetu i vidi na forumu sa nama
Narin u školu si polazio 2003
Pa zar kad je dan škole, nisu priredbe, turniri, kofol obavezan dolazak, a nemoraš ni ići
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Valja i meni,jos sutra test iz historije i pita fizicko,kosarka je na redu..alacious je napisao/la:Legendo..jarane,cudno jeste,al' jbt-ga...bolje 3 casa pa ciKu neg' da moram nadoknadjivat' na kraju![]()
Legenda reala - 2001/2002,krenuo sam godinu ranije,sad mi je 17.
kod nas doneseš opremu 5Narin je napisao/la:Valja i meni,jos sutra test iz historije i pita fizicko,kosarka je na redu..alacious je napisao/la:Legendo..jarane,cudno jeste,al' jbt-ga...bolje 3 casa pa ciKu neg' da moram nadoknadjivat' na kraju![]()
Legenda reala - 2001/2002,krenuo sam godinu ranije,sad mi je 17.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 77 gostiju.