3 razred gimnazije.bazeni je napisao/la:u koju ti ideš sad školuNarin je napisao/la:Ako vam je osnovna teska ubij te se,da mi se vratiti 5 dana u osnovnu sve bi dao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnazijuNarin je napisao/la:3 razred gimnazije.bazeni je napisao/la:u koju ti ideš sad školuNarin je napisao/la:Ako vam je osnovna teska ubij te se,da mi se vratiti 5 dana u osnovnu sve bi dao.
Je*o te,ja sam tek sada skont'o da sam treb'o slusat u osnovnoj,ubise ovi goreee...a ja nista ne razumijem 

1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.bazeni je napisao/la:pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnaziju
iz moje škole će svi imati probleme iz biologije u srednjoj.Logično je zaključiti da će nam trebati znanje iz osnovne za srednju.Ali u mojoj generaciji isti nastavnik predaje svim razredima.Kod njega je princip jedan čas lekcija,drugi čas 5 pitanja i ako naučiš tih 5 pitanja dobiješ 5.Stvarno loš princip rada,niko ništa nije naučio s tim.Najgore što tih 5 pitanja nemoraš ni naučiti jer kad izađeš ,on uzme svesku i stavi je na stol i sad kod njega se odgovara pred njegovim stolom,sve možeš pročitati,ama baš sve.I kad odemo u srednju niko ništa,ama baš ništa neće znati.Narin je napisao/la:1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.bazeni je napisao/la:pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnaziju

- Zenichanin
- Kontakt:
@Emir dođe k'o profesor na forumu 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Nemoj se ti puno brinut' oko toga...Vecina muskog dijela razreda iz osnovne skole,u koje spadam i ja, nije nista pazila na casovima,zajebavali se po cijeli dan i tako...Pa evo opet guramo u srednjoj
Jes' da imam dva keca iz matisa i da ono nista ne razumijem al' ajde
Uglavnom,ove godine sam vise na kafi nego u skoli

Ma meni profesorica iz biologije zajeban* bila pravo,sta god kazes ona ti kaze kako,sta,s kim,sve moras znati objasniti,odgovaras i vise od jednog casa..bazeni je napisao/la:iz moje škole će svi imati probleme iz biologije u srednjoj.Logično je zaključiti da će nam trebati znanje iz osnovne za srednju.Ali u mojoj generaciji isti nastavnik predaje svim razredima.Kod njega je princip jedan čas lekcija,drugi čas 5 pitanja i ako naučiš tih 5 pitanja dobiješ 5.Stvarno loš princip rada,niko ništa nije naučio s tim.Najgore što tih 5 pitanja nemoraš ni naučiti jer kad izađeš ,on uzme svesku i stavi je na stol i sad kod njega se odgovara pred njegovim stolom,sve možeš pročitati,ama baš sve.I kad odemo u srednju niko ništa,ama baš ništa neće znati.Narin je napisao/la:1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.bazeni je napisao/la:pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnazijuNeki se raduju tome,ali će vidjeti probleme u srednjoj,sad niko nezna šta je biologija,osnovno znanje.Žalosno
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahha to je to ! To mi je uvijek zelja bilaZenichanin je napisao/la:@Emir dođe k'o profesor na forumu

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nama ništa ne objašnjava,kad je čas lekcije prepišemo ono rubriku najvažnije i to je to.Neznam hoćete li mi vjerovati da na biologiji ove 3 godine nije napisano slovo,ama baš ništa(nezezam se),naslov nije napisan na tabli.Kad je kontrolni sve možeš prepisati,a kad donese kontrolne onaj ko nije dobio dobru ocjenu(npr1,2,3,4,-te ocjene)ko hoće radi popravni kontolni ista pitanja i ne unosi mu se prvobitna ocjenaNarin je napisao/la:Ma meni profesorica iz biologije zajeban* bila pravo,sta god kazes ona ti kaze kako,sta,s kim,sve moras znati objasniti,odgovaras i vise od jednog casa..bazeni je napisao/la:iz moje škole će svi imati probleme iz biologije u srednjoj.Logično je zaključiti da će nam trebati znanje iz osnovne za srednju.Ali u mojoj generaciji isti nastavnik predaje svim razredima.Kod njega je princip jedan čas lekcija,drugi čas 5 pitanja i ako naučiš tih 5 pitanja dobiješ 5.Stvarno loš princip rada,niko ništa nije naučio s tim.Najgore što tih 5 pitanja nemoraš ni naučiti jer kad izađeš ,on uzme svesku i stavi je na stol i sad kod njega se odgovara pred njegovim stolom,sve možeš pročitati,ama baš sve.I kad odemo u srednju niko ništa,ama baš ništa neće znati.Narin je napisao/la: 1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.Neki se raduju tome,ali će vidjeti probleme u srednjoj,sad niko nezna šta je biologija,osnovno znanje.Žalosno

Je*o skolu,prcitel' vi sta? 

- legenda reala
- Kontakt:
E moj mali bazeni još si ti zelen.
Kad se brineš što ne znaš Biologiju, jbt koda je to nešta bitno, čuj ga imaće problema u srednjoj
I mi smo imali tako nastavnika Biologije u osnovnoj ništa nismo znali
nama bilo dobro.
Da te sad Limuntoz čuje

Najviše sam volio one profesore, što ti postave pitanje, ti počneš kofol nešta i oni ti odgovore, a ti samo potvrđuješ jes tako je, jel ti jasno, jeste

Kad se brineš što ne znaš Biologiju, jbt koda je to nešta bitno, čuj ga imaće problema u srednjoj

I mi smo imali tako nastavnika Biologije u osnovnoj ništa nismo znali

Da te sad Limuntoz čuje

Najviše sam volio one profesore, što ti postave pitanje, ti počneš kofol nešta i oni ti odgovore, a ti samo potvrđuješ jes tako je, jel ti jasno, jeste

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nemam ja takve profesore,nažaost,ali znam na što misliš,nego gdje je Limuntos,pardon Papastathopouloslegenda reala je napisao/la:E moj mali bazeni još si ti zelen.![]()
Kad se brineš što ne znaš Biologiju, jbt koda je to nešta bitno, čuj ga imaće problema u srednjoj![]()
![]()
I mi smo imali tako nastavnika Biologije u osnovnoj ništa nismo znali![]()
nama bilo dobro.
Da te sad Limuntoz čuje![]()
Najviše sam volio one profesore, što ti postave pitanje, ti počneš kofol nešta i oni ti odgovore, a ti samo potvrđuješ jes tako je, jel ti jasno, jeste![]()
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 18 mar 2012, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicimabazeni je napisao/la:
nemam ja takve profesore,nažaost,ali znam na što misliš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Zenichanin
- Kontakt:
Uciteljilegenda reala je napisao/la:Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicimabazeni je napisao/la:
nemam ja takve profesore,nažaost,ali znam na što misliš![]()

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
legenda reala je napisao/la:Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicimabazeni je napisao/la:

haj ćao ode ja učiti hemiju

- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi kakve ove sad škole, ja kad sam išo u prvom se padalo na godinu, sad do petog ih i ne ocjenjuju idu isto ko i u obdaništeZenichanin je napisao/la:Uciteljilegenda reala je napisao/la:Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicimabazeni je napisao/la:

Najjače mi je stanem s dvojicom malaca, pitam ih koji ste razred kaže osmi, reko idete zajedno u razred, ne idemo on je devetogodišnja

Bazeniiiiiiii neka te, jbo školu evo vidi nas sve učenici generacije i nikake koristi

Kako je glup ovaj devetogodisnji sistem skolovanja,nemaju ocjena do 4 razreda,a engleski ce imati isto tek od 4 ja mislim.Ja ga u prvom imao ( i nek sam,fala Bogu),barem ga sad znam..
Jos se sjecam prvog dana skole,zakasnio jer sam gledao epizodu Pokemona.
Jos se sjecam prvog dana skole,zakasnio jer sam gledao epizodu Pokemona.
do petog se ocjenuje smiješkom i ljutkomlegenda reala je napisao/la:Ma bježi kakve ove sad škole, ja kad sam išo u prvom se padalo na godinu, sad do petog ih i ne ocjenjuju idu isto ko i u obdaništeZenichanin je napisao/la:Uciteljilegenda reala je napisao/la:
Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicima![]()
![]()
![]()
Najjače mi je stanem s dvojicom malaca, pitam ih koji ste razred kaže osmi, reko idete zajedno u razred, ne idemo on je devetogodišnja![]()
![]()
Bazeniiiiiiii neka te, jbo školu evo vidi nas sve učenici generacije i nikake koristi![]()

je li ti to misliš na mene i Denisa

- harebianconero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 71 gost.