Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 22:06

bazeni je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ako vam je osnovna teska ubij te se,da mi se vratiti 5 dana u osnovnu sve bi dao. :D
u koju ti ideš sad školu
3 razred gimnazije.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:08

Narin je napisao/la:
bazeni je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ako vam je osnovna teska ubij te se,da mi se vratiti 5 dana u osnovnu sve bi dao. :D
u koju ti ideš sad školu
3 razred gimnazije.
pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnaziju

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 mar 2012, 22:08

Je*o te,ja sam tek sada skont'o da sam treb'o slusat u osnovnoj,ubise ovi goreee...a ja nista ne razumijem :mrgreen:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 22:09

bazeni je napisao/la:pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnaziju
1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:17

Narin je napisao/la:
bazeni je napisao/la:pa s čim prolaziš,ja ću upisati isto najvjerovatnije gimnaziju
1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.
iz moje škole će svi imati probleme iz biologije u srednjoj.Logično je zaključiti da će nam trebati znanje iz osnovne za srednju.Ali u mojoj generaciji isti nastavnik predaje svim razredima.Kod njega je princip jedan čas lekcija,drugi čas 5 pitanja i ako naučiš tih 5 pitanja dobiješ 5.Stvarno loš princip rada,niko ništa nije naučio s tim.Najgore što tih 5 pitanja nemoraš ni naučiti jer kad izađeš ,on uzme svesku i stavi je na stol i sad kod njega se odgovara pred njegovim stolom,sve možeš pročitati,ama baš sve.I kad odemo u srednju niko ništa,ama baš ništa neće znati. :roll: Neki se raduju tome,ali će vidjeti probleme u srednjoj,sad niko nezna šta je biologija,osnovno znanje.Žalosno

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 18 mar 2012, 22:18

@Emir dođe k'o profesor na forumu :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 mar 2012, 22:19

Nemoj se ti puno brinut' oko toga...Vecina muskog dijela razreda iz osnovne skole,u koje spadam i ja, nije nista pazila na casovima,zajebavali se po cijeli dan i tako...Pa evo opet guramo u srednjoj :) Jes' da imam dva keca iz matisa i da ono nista ne razumijem al' ajde :lol: :lol: Uglavnom,ove godine sam vise na kafi nego u skoli :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 22:20

bazeni je napisao/la:
Narin je napisao/la:
iz moje škole će svi imati probleme iz biologije u srednjoj.Logično je zaključiti da će nam trebati znanje iz osnovne za srednju.Ali u mojoj generaciji isti nastavnik predaje svim razredima.Kod njega je princip jedan čas lekcija,drugi čas 5 pitanja i ako naučiš tih 5 pitanja dobiješ 5.Stvarno loš princip rada,niko ništa nije naučio s tim.Najgore što tih 5 pitanja nemoraš ni naučiti jer kad izađeš ,on uzme svesku i stavi je na stol i sad kod njega se odgovara pred njegovim stolom,sve možeš pročitati,ama baš sve.I kad odemo u srednju niko ništa,ama baš ništa neće znati. :roll: Neki se raduju tome,ali će vidjeti probleme u srednjoj,sad niko nezna šta je biologija,osnovno znanje.Žalosno
Ma meni profesorica iz biologije zajeban* bila pravo,sta god kazes ona ti kaze kako,sta,s kim,sve moras znati objasniti,odgovaras i vise od jednog casa..

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 mar 2012, 22:25

Zenichanin je napisao/la:@Emir dođe k'o profesor na forumu :mrgreen:
hahha to je to ! To mi je uvijek zelja bila :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:26

Narin je napisao/la:
bazeni je napisao/la:
Narin je napisao/la: 1 i 2 razred sam prosao vrlodobrim,a sad sam na polugodistu odlicnim,jer nemam vise biologije,hemije i fizike,sad je lakse,jer se bira smjer poslije 2 raz.
Ma meni profesorica iz biologije zajeban* bila pravo,sta god kazes ona ti kaze kako,sta,s kim,sve moras znati objasniti,odgovaras i vise od jednog casa..
nama ništa ne objašnjava,kad je čas lekcije prepišemo ono rubriku najvažnije i to je to.Neznam hoćete li mi vjerovati da na biologiji ove 3 godine nije napisano slovo,ama baš ništa(nezezam se),naslov nije napisan na tabli.Kad je kontrolni sve možeš prepisati,a kad donese kontrolne onaj ko nije dobio dobru ocjenu(npr1,2,3,4,-te ocjene)ko hoće radi popravni kontolni ista pitanja i ne unosi mu se prvobitna ocjena :roll:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 mar 2012, 22:27

Je*o skolu,prcitel' vi sta? :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2012, 22:30

E moj mali bazeni još si ti zelen. :mrgreen:
Kad se brineš što ne znaš Biologiju, jbt koda je to nešta bitno, čuj ga imaće problema u srednjoj :lol: :lol:
I mi smo imali tako nastavnika Biologije u osnovnoj ništa nismo znali :lol: :lol: nama bilo dobro.

Da te sad Limuntoz čuje :lol: :lol:

Najviše sam volio one profesore, što ti postave pitanje, ti počneš kofol nešta i oni ti odgovore, a ti samo potvrđuješ jes tako je, jel ti jasno, jeste :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:33

legenda reala je napisao/la:E moj mali bazeni još si ti zelen. :mrgreen:
Kad se brineš što ne znaš Biologiju, jbt koda je to nešta bitno, čuj ga imaće problema u srednjoj :lol: :lol:
I mi smo imali tako nastavnika Biologije u osnovnoj ništa nismo znali :lol: :lol: nama bilo dobro.

Da te sad Limuntoz čuje :lol: :lol:

Najviše sam volio one profesore, što ti postave pitanje, ti počneš kofol nešta i oni ti odgovore, a ti samo potvrđuješ jes tako je, jel ti jasno, jeste :lol: :lol:
nemam ja takve profesore,nažaost,ali znam na što misliš,nego gdje je Limuntos,pardon Papastathopoulos
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 18 mar 2012, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2012, 22:34

bazeni je napisao/la:
nemam ja takve profesore,nažaost,ali znam na što misliš
Ti nemaš nikakve profesore, ti se još patiš sa nastavnicima :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 18 mar 2012, 22:35

legenda reala je napisao/la:
bazeni je napisao/la:
Ucitelji :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:38

bazeni je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
haj ćao ode ja učiti hemiju :mrgreen:,a ne visiti na forumu ovdje :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2012, 22:40

Zenichanin je napisao/la:
bazeni je napisao/la:
Ma bježi kakve ove sad škole, ja kad sam išo u prvom se padalo na godinu, sad do petog ih i ne ocjenjuju idu isto ko i u obdanište :lol: :lol:
Najjače mi je stanem s dvojicom malaca, pitam ih koji ste razred kaže osmi, reko idete zajedno u razred, ne idemo on je devetogodišnja :lol: :lol: :lol:

Bazeniiiiiiii neka te, jbo školu evo vidi nas sve učenici generacije i nikake koristi :lol: :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 22:42

Kako je glup ovaj devetogodisnji sistem skolovanja,nemaju ocjena do 4 razreda,a engleski ce imati isto tek od 4 ja mislim.Ja ga u prvom imao ( i nek sam,fala Bogu),barem ga sad znam..
Jos se sjecam prvog dana skole,zakasnio jer sam gledao epizodu Pokemona.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 22:43

Zenichanin je napisao/la:

Ma bježi kakve ove sad škole, ja kad sam išo u prvom se padalo na godinu, sad do petog ih i ne ocjenjuju idu isto ko i u obdanište :lol: :lol:
Najjače mi je stanem s dvojicom malaca, pitam ih koji ste razred kaže osmi, reko idete zajedno u razred, ne idemo on je devetogodišnja :lol: :lol: :lol:

Bazeniiiiiiii neka te, jbo školu evo vidi nas sve učenici generacije i nikake koristi :lol: :lol:
do petog se ocjenuje smiješkom i ljutkom :lol: :lol:
je li ti to misliš na mene i Denisa :mrgreen:,jer je on osmogodišnja,a ja devetogodišnja :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 mar 2012, 22:43

pokemona :lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.