najbolje kad ti je daidža doktor,pa nekaže roditeljima i napiše opravdanjeKB-TM87 je napisao/la:Mrsko mi glumatat, prije sam to lakše nabavljo, jedan lik imo, al se presto bavit time

to neznači da ja radim to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
najbolje kad ti je daidža doktor,pa nekaže roditeljima i napiše opravdanjeKB-TM87 je napisao/la:Mrsko mi glumatat, prije sam to lakše nabavljo, jedan lik imo, al se presto bavit time
bazeni drug, šta reče čim ti prolaziš u osnovnoj ?bazeni je napisao/la:najbolje kad ti je daidža doktor,pa nekaže roditeljima i napiše opravdanjeKB-TM87 je napisao/la:Mrsko mi glumatat, prije sam to lakše nabavljo, jedan lik imo, al se presto bavit time![]()
![]()
na polugodištu sam od 15 predmeta imao 14 petica i 3 jednubagrcavi je napisao/la:bazeni drug, šta reče čim ti prolaziš u osnovnoj ?bazeni je napisao/la:najbolje kad ti je daidža doktor,pa nekaže roditeljima i napiše opravdanjeKB-TM87 je napisao/la:Mrsko mi glumatat, prije sam to lakše nabavljo, jedan lik imo, al se presto bavit time![]()
![]()
nije nego iz fizike,razmišljam da uzmem instrukcije,jer me stvarno nejde,bagrcavi je napisao/la:pretpostavljam 3 iz bosanskog ?
Denise ovaj bazeni bolji učenik od tebe, dečko uči a ti visiš po forumu![]()
![]()
Amko ba kakav ja i ucenje nisam od tog poslabagrcavi je napisao/la:pretpostavljam 3 iz bosanskog ?
![]()
vi sta idete u osnovnu nemate pojma kako ce te u srednjoj biti veseli jer ste imali stroge nastavnike iz tezih predmeta,u mom razredu malo ko konta hem. veze a ja ih kontam jer mi nastavnik nije dao 2 dok se to nije znalobazeni je napisao/la:nije nego iz fizike,razmišljam da uzmem instrukcije,jer me stvarno nejde,bagrcavi je napisao/la:pretpostavljam 3 iz bosanskog ?
![]()
Pa ja furam se na tebe i emirabagrcavi je napisao/la:Kako imaš 5 iz bosanskog, odakle ti petice, jbt ocjenjuju li pravopis ?
@Sarajlijca ma boli te briga ti ćeš biti huligan
bagrcavi je napisao/la:Kako imaš 5 iz bosanskog, odakle ti petice, jbt ocjenjuju li pravopis ?
@Sarajlijca ma boli te briga ti ćeš biti huligan
U toj tvojoj skoli ne trebas se brinut za prolazbagrcavi je napisao/la:Nemoj se na Emira furati, oni njegovi samo prave belaje![]()
furaj se na našeg druga bazeni i imaj sve 5![]()
![]()
![]()
![]()
joj da je meni proći u školi, dao bi bubreg
a u koju srednju ideš i koji si razred,ja planiram gimnazijuSenaid L.F.C je napisao/la:vi sta idete u osnovnu nemate pojma kako ce te u srednjoj biti veseli jer ste imali stroge nastavnike iz tezih predmeta,u mom razredu malo ko konta hem. veze a ja ih kontam jer mi nastavnik nije dao 2 dok se to nije znalobazeni je napisao/la:nije nego iz fizike,razmišljam da uzmem instrukcije,jer me stvarno nejde,bagrcavi je napisao/la:pretpostavljam 3 iz bosanskog ?
![]()
Druze haj ti na instrukcije iz bosanskog, je*o fiziku...bazeni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ma petice skupim iz lektire(po polugodištu 2),kontrolni(1 petica),(aktivnost 2),pismeni(2) i tako na reda se.
Imam jednu dilemu ponuđeno mi je takmičenje iz matke i ja sam odbijo,također i iz enlgeskog sam odbijo,sad mi nudi nastavnica iz geografije,neznam bili prihvatio,bojim se da neću znati i da ću se osramotiti,šta misliš bili prihvatio.Zasad mi ide dobro u ovom polugodištu imama 7 petica i jednu 4.
ma buraz imam jedan zaj.eban predmet i to me handri, ne mogu dvice da dobijem.Sarajlijc@ je napisao/la:
U toj tvojoj skoli ne trebas se brinut za prolaz
Samo kralju da ti ne ponude takmicenje iz bhs-a
Emir ZENICA je napisao/la:Pusti se skole,idi u hAligane
u koju ti ideš sad školuNarin je napisao/la:Ako vam je osnovna teska ubij te se,da mi se vratiti 5 dana u osnovnu sve bi dao.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 71 gost.