Kojeg gola? Oces gol protiv Seville sinoc? [youtube][/youtube]bazeni je napisao/la:Ako ima netko gol Messija postignut škaricama,neka pošalje link na pp ili neka postavi na ovu temu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Chat
Keep walking.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
**** si se isto grlicalegenda reala je napisao/la:Ako misliš da je ovo moj dupli nik, da ti odmah kažem da nije![]()
Valjda ti možeš provjeriti nečim, koje je dupli nik, provjeri ako možeš, i vidjećeš da nije

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Cautinho
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:**** si se isto grlicalegenda reala je napisao/la:Ako misliš da je ovo moj dupli nik, da ti odmah kažem da nije![]()
Valjda ti možeš provjeriti nečim, koje je dupli nik, provjeri ako možeš, i vidjećeš da nije![]()

Keep walking.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Emire, ne provaljuj ga pred školarcima, živ bio!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Torres gol,Downing gol sta ce ovo bit danas
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sarajevo izgubiloSenaid L.F.C je napisao/la:Torres gol,Downing gol sta ce ovo bit danas

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- harebianconero
- Kontakt:
Kako mi je prijatelj Muamba, znal neko ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ovaj @ilidza je tacno cmar

P.S mjenjam avatar samo da nadjem bolji

Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
aloo ! Na 3 pobjede se igra ,pitaj hareta uvijek na 3 pobjede igramo , pobjedio si me ovu prvu, nastavit cemo vcs kad se smanji lagEmir ZENICA je napisao/la:ovaj @ilidza je tacno cmar![]()

- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha ne znam,ja kad sam s tobom igrao uvijek se na 1 pobjedu igralo,jel tako ?HZ_ilidzaa je napisao/la: aloo ! Na 3 pobjede se igra ,pitaj hareta uvijek na 3 pobjede igramo , pobjedio si me ovu prvu, nastavit cemo vcs kad se smanji lag

Gubis 3:0 i prekines u 4 minuti kao lag

jesi mis

Volim te Celik ! ! !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
crni spaha, sta ti ovo messi uciniCautinho je napisao/la:Kojeg gola? Oces gol protiv Seville sinoc? [youtube][/youtube]bazeni je napisao/la:Ako ima netko gol Messija postignut škaricama,neka pošalje link na pp ili neka postavi na ovu temu.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nije,nego svađali se ja i moj priajtelj ko je bolji Mesi ili Ronaldo,pa je rekao priznati da je Messi bolji ako nađem da je zabio gol škaricama,nije bitno kad,samo da je zabiioCautinho je napisao/la:Kojeg gola? Oces gol protiv Seville sinoc? [youtube][/youtube]bazeni je napisao/la:Ako ima netko gol Messija postignut škaricama,neka pošalje link na pp ili neka postavi na ovu temu.
zadnja informacija je ona da je kritično odnosno izjava trenera Boltona,te da će slijedeća 24 sata biti ključnaharebianconero je napisao/la:Kako mi je prijatelj Muamba, znal neko ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da ti starci nazovuKB-TM87 je napisao/la:Znal ko kako da nabavim opravdanje a da se ne peglam kod doktora ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da ti starci nazovuKB-TM87 je napisao/la:Znal ko kako da nabavim opravdanje a da se ne peglam kod doktora ?

veoma mudro

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hehehehe, ma sta te kosta otici doktoruKB-TM87 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Da ti starci nazovuKB-TM87 je napisao/la:Znal ko kako da nabavim opravdanje a da se ne peglam kod doktora ?![]()
![]()
veoma mudro

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.