Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?mma_hz je napisao/la:ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca ..csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
familija ne dopusta napredak i ne dize ruke od sigurnog izvora prihoda ..
protiv vjetrenjaca se niko ne moze boriti...Comore heboliti Muco mater..
Ma brate moj niko ti ne moze dati odgovore na ta pitanja...Ociscen je klub ali vidis li da pojedinci jos uvijek djeluju iz vana...E to je malo zajebano...Par igraca podmazes i igra bude neprepoznatljiva...Uglavnom da se ne vadimo na to...Atmosfera je losa i najteze je raditi i igrati u FKSarajevu vjeruj mi...Prije utakmice u tuzli nije bilo podmazivanja...Zasto??? Pa tamo, ionako, niko nistya ne ocekuje i poraz uopste ne bi odjeknuo kao ova bruka danas...Opet kazem, da se ne vadim ovo je ispod svakog minimuma....Ja bih sve igrace kaznio pa nek onda se izmedju sebe utvrde ko je prodao tekmu...Kazna bi bila 3 plate...HLADNOBlueBoy1921 je napisao/la:Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?mma_hz je napisao/la:ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca ..csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
familija ne dopusta napredak i ne dize ruke od sigurnog izvora prihoda ..
protiv vjetrenjaca se niko ne moze boriti...Comore heboliti Muco mater..
Mislim da nije niko do kraja bio iskren po pitanju FKS i možda bi trebalo to sve razjasniti. Zašto je otjeran Plišek (zar mu se nije moglo dati neki tromjesečni odmor) a ekipa trenirana od strane pomoćnika. Zašto su otjerani onoliki igrači koji su dobro igrali u prvenstvu i EL prošle godine. Za čiji račun sada? Puno nekih pitanja...
Slažem se ja s time, ali ne mogu da shvatim da je tolika prašina se digla oko poraza (izgubili pa šta pobjedili su u TZ) fudbal je igra u kojoj rezultat može biti pobjeda neriješeno ili poraz ali zar stvarno sada treba otjerati Dinu S, ili Jovića ili Matka ili ne znam koga zbog jednog poraza pa tek je počeo drugi dio sezone još je masa bodova u igri, a sudjenje je super-korektno za naše uslove, jedina greška koju ja spočitavam je dovođenje igrača koji nisu prošli pripreme (Huseijnović, Husić itd) jer mi to nema smisla ali eto nije ni to toliki kiks, što se nije išlo na ciljana pojačanja tipa (desni bek ako je čomor slab) ili stoper ako je Trebinjac loš. Ovako se samo stiče pogrešan dojam da neko vedri i oblači (siva eminencija) po klubu a od koga klub nema ništa.aleksandar_veliki je napisao/la:Opet neke teorije zavjere. Dajte ljudi molim vas, opet ce neko izvana ispasti kriv. Pustite tu pricu, najavili odlazak zbog prozivanja, pa radis takav posao da se moras znati nositi sa tim. Tako to ide kod navijaca, danas si Bog, sutra si kara.
upravu si@aco 100 posto..pa ****,podrzava vas 90 posto navijaca,zbog kojih vi trebate nastaviti da se borite i da istrajete protiv dzubradi...aleksandar_veliki je napisao/la:Ma rade oni, ovaj Dino izginu, ali slabo rade, koliko god ti mislis da ja nesto kakim. Jbt, njima je problem 20.000 duga Arsenijevicu jer ih nemaju i mogu ostati bez licence, pa nije milion. I onda ih se danas malo prozove, oni ko uvrijedjene mlade.samosarajvo je napisao/la:U strukturama kluba, dakle zaposlenici u uprava, nema tih legendi ali oni su svuda oko nas.Odlicni su u poremecivanju planova ljudima koji se trude za bolje Sarajevo...Prvo slanje SMS-ova trenerima pa pisma trenera iz OP .... pa milion stvari...Sto je najgore imaju i svoje ljude na tribinama(istok i zapad) koji su tu kad zatreba.
Procitajte na FKS infu sta se danas psovalo upravi sa zapada.
aco.
Bore se ovi sa ovim uhljupima vec godinu i nesto.I taman im je dobro krenulo.Baljak zvanicno dobio otkaz, dobili bitku u SD Sarajevo preko kojeg ljezu pare na racun itd...Skontali su ne mogu uticati na ljude u klubu koji se drze zajedno i rade lavovski posao i NA TOM IM TREBA CESTITATI ali posto ne mogu tu onda mogu na ekipu
bas zbog tog sto se to iznosi po forumima, to se nece desiti, zivi bili, pa vidjelimma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2![]()
![]()
zivi bili pa vidjeli..![]()
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka...
ja ne zelim da vjerujem u ovo ...i nadam se da veze nemam...al eto vidjecemo..sumnjivo da se sve ovako poklapa ako nista...aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo ono slicno onom da je Siroki sigurno prvak, jer je red na hrvatski klub. Dajte ljudi molim vas.mma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2![]()
![]()
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka...
Pa nek se vala i ne desi...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bas zbog tog sto se to iznosi po forumima, to se nece desiti, zivi bili, pa vidjelimma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2![]()
![]()
ako ste prodali ovako vaznu utakmicu, u sto ne vjerujem, onda vas predstavljaju preglupi ljudi, jer prodati utakmicu s kojom bi dosli na drugo mjesto je suludo, van svake pametimma_hz je napisao/la:Pa nek se vala i ne desi...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bas zbog tog sto se to iznosi po forumima, to se nece desiti, zivi bili, pa vidjelimma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2![]()
![]()
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka...![]()
ako se na ovaj nacin zeli nesto postizati onda..
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, N3R3D i 31 gost.