FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2012, 20:15

:!: :!: :!:
F.K.SARAJEVO

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 mar 2012, 20:16

Zar je moguce da ti mutni likovi imaju jos uvijek toliko uticaja u nasem drustvu :roll: to je tuzno ako je istina sto su oni rekli na dnevniku...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2012, 20:17

Uprava sumnja da su igraci prodali utakmicu, jer se druga struja priblizila svlacionici, utjecavsi na rezultat...

takodjer, kao sto sam napisao grupa sa zapada je vrijeđala članove Uprave u drugom poluvremenu i to ne malo...

Treba spomenuti i da su sudije kasnile punih pet minuta na pocetku drugog poluvremena...

Igraci su hodali po terenu, prosto je nevjerovatno da su onako lose odigrali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 mar 2012, 20:19

mma_hz je napisao/la:
csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca .. :?
familija ne dopusta napredak i ne dize ruke od sigurnog izvora prihoda ..
protiv vjetrenjaca se niko ne moze boriti...Comore heboliti Muco mater.. ;)
Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?
Mislim da nije niko do kraja bio iskren po pitanju FKS i možda bi trebalo to sve razjasniti. Zašto je otjeran Plišek (zar mu se nije moglo dati neki tromjesečni odmor) a ekipa trenirana od strane pomoćnika. Zašto su otjerani onoliki igrači koji su dobro igrali u prvenstvu i EL prošle godine. Za čiji račun sada? Puno nekih pitanja...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 mar 2012, 20:25

BlueBoy1921 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca .. :?
familija ne dopusta napredak i ne dize ruke od sigurnog izvora prihoda ..
protiv vjetrenjaca se niko ne moze boriti...Comore heboliti Muco mater.. ;)
Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?
Mislim da nije niko do kraja bio iskren po pitanju FKS i možda bi trebalo to sve razjasniti. Zašto je otjeran Plišek (zar mu se nije moglo dati neki tromjesečni odmor) a ekipa trenirana od strane pomoćnika. Zašto su otjerani onoliki igrači koji su dobro igrali u prvenstvu i EL prošle godine. Za čiji račun sada? Puno nekih pitanja...
Ma brate moj niko ti ne moze dati odgovore na ta pitanja...Ociscen je klub ali vidis li da pojedinci jos uvijek djeluju iz vana...E to je malo zajebano...Par igraca podmazes i igra bude neprepoznatljiva...Uglavnom da se ne vadimo na to...Atmosfera je losa i najteze je raditi i igrati u FKSarajevu vjeruj mi...Prije utakmice u tuzli nije bilo podmazivanja...Zasto??? Pa tamo, ionako, niko nistya ne ocekuje i poraz uopste ne bi odjeknuo kao ova bruka danas...Opet kazem, da se ne vadim ovo je ispod svakog minimuma....Ja bih sve igrace kaznio pa nek onda se izmedju sebe utvrde ko je prodao tekmu...Kazna bi bila 3 plate...HLADNO
Mi nikada odustati necemo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:26

Jos kad se sjetim koliko je policije bilo na tekmi...red redara,red obicnih u crnoj uniformi i red ..kantonalnih specijalaca il su bili federalni..ugl za tekmu sa Goskom bas nevjerovatno mnogo specijalaca...prije budu samo ovi obicni sto obuku crnu uniformu a danas i federalni specijalci..ni za derbi ne bude onoliko specijalca na sjeveru.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 20:26

gdje ces im uzeti 3 plate, da pocrkaju od gladi
Za zivot cijeli!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 mar 2012, 20:31

U strukturama kluba, dakle zaposlenici u uprava, nema tih legendi ali oni su svuda oko nas.Odlicni su u poremecivanju planova ljudima koji se trude za bolje Sarajevo...Prvo slanje SMS-ova trenerima pa pisma trenera iz OP .... pa milion stvari...Sto je najgore imaju i svoje ljude na tribinama(istok i zapad) koji su tu kad zatreba.
Procitajte na FKS infu sta se danas psovalo upravi sa zapada.

aco.
Bore se ovi sa ovim uhljupima vec godinu i nesto.I taman im je dobro krenulo.Baljak zvanicno dobio otkaz, dobili bitku u SD Sarajevo preko kojeg ljezu pare na racun itd...Skontali su ne mogu uticati na ljude u klubu koji se drze zajedno i rade lavovski posao i NA TOM IM TREBA CESTITATI ali posto ne mogu tu onda mogu na ekipu

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 18 mar 2012, 20:34

Ma ja, sada vam namješteno Barca izubi od osasune, i tamo je ;)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 mar 2012, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Opet neke teorije zavjere. Dajte ljudi molim vas, opet ce neko izvana ispasti kriv. Pustite tu pricu, najavili odlazak zbog prozivanja, pa radis takav posao da se moras znati nositi sa tim. Tako to ide kod navijaca, danas si Bog, sutra si kara.
Slažem se ja s time, ali ne mogu da shvatim da je tolika prašina se digla oko poraza (izgubili pa šta pobjedili su u TZ) fudbal je igra u kojoj rezultat može biti pobjeda neriješeno ili poraz ali zar stvarno sada treba otjerati Dinu S, ili Jovića ili Matka ili ne znam koga zbog jednog poraza pa tek je počeo drugi dio sezone još je masa bodova u igri, a sudjenje je super-korektno za naše uslove, jedina greška koju ja spočitavam je dovođenje igrača koji nisu prošli pripreme (Huseijnović, Husić itd) jer mi to nema smisla ali eto nije ni to toliki kiks, što se nije išlo na ciljana pojačanja tipa (desni bek ako je čomor slab) ili stoper ako je Trebinjac loš. Ovako se samo stiče pogrešan dojam da neko vedri i oblači (siva eminencija) po klubu a od koga klub nema ništa.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:U strukturama kluba, dakle zaposlenici u uprava, nema tih legendi ali oni su svuda oko nas.Odlicni su u poremecivanju planova ljudima koji se trude za bolje Sarajevo...Prvo slanje SMS-ova trenerima pa pisma trenera iz OP .... pa milion stvari...Sto je najgore imaju i svoje ljude na tribinama(istok i zapad) koji su tu kad zatreba.
Procitajte na FKS infu sta se danas psovalo upravi sa zapada.

aco.
Bore se ovi sa ovim uhljupima vec godinu i nesto.I taman im je dobro krenulo.Baljak zvanicno dobio otkaz, dobili bitku u SD Sarajevo preko kojeg ljezu pare na racun itd...Skontali su ne mogu uticati na ljude u klubu koji se drze zajedno i rade lavovski posao i NA TOM IM TREBA CESTITATI ali posto ne mogu tu onda mogu na ekipu
Ma rade oni, ovaj Dino izginu, ali slabo rade, koliko god ti mislis da ja nesto kakim. Jbt, njima je problem 20.000 duga Arsenijevicu jer ih nemaju i mogu ostati bez licence, pa nije milion. I onda ih se danas malo prozove, oni ko uvrijedjene mlade.
upravu si@aco 100 posto..pa ****,podrzava vas 90 posto navijaca,zbog kojih vi trebate nastaviti da se borite i da istrajete protiv dzubradi... :evil:
FK SARAJEVO.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 20:40

Vi ste stvarno divovi ,dobijete slobodu ko je nije odigrala pripremne utakmice jović TITO ,dobije vas gošk na koševu spominjete nekakve pere ,kladionice ,familije ,neke struje itd .Kad pogledate realno ekipa sarajeva je loša mada se nisam nadao porazu od goška .Pola ekipe vam je na pauzi bilo na nekim probam po rumuniji,iraku itd niko nije prošao probu valjda i to nešto govori o kvaliteti ekipe .

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 18 mar 2012, 20:41

Čitam komentare i ne mogu vjerovati nekim stvarima :? :? Sarajevo prodalo utakmicu !? da bi platili dugovanja !? mislim totalne gluposti da ne moze vise, priča kako su sudije kasnile 5.min, pa kako su igraci šetali po terenu itd. su krajnije smiješne, cijela naša liga sa dolaskom komiteta za normalizaciju je pod strogom lupom i monotoringom UEFE, da li stvarno mislite da bi se tek tako ofirno mogle prodavati utakmice a da neko ne snosi odgovornost ?? ljudi u komitetu su totalna suprotnost od onih koji su bili prije njih, rade posao kako treba ko kod nedaje maximum ili se osjeti da radi protiv komiteta ili protiv bilo kojih pravila automatski bude odstranjen, pa pogledajte kako se suđenje popravilo svako svakog dobija ako je Sarajevo prodalo utakmicu onda su i Široki i Borac ;) pa zar mislite da su fudbaleri i ljudi u Sarajevu toliko glupi da prodaju veoma važnu utakmicu !? Sarajevo da je danas pobijedilo preskočilo bi Široki na tabeli i zauzeli bi drugo mjesto

Sarajevo je pod velikim pritiskom od strane navijača koji žele ultimativne uspjehe a neke stvari nemogu preko noći, realno Sarajevo ima slabiju ekipu po meni (moje mišljenje) nema igrača koji bi "ponio" ekipu koji bi preuzeo odgovornost u igri i krenuo prema naprijed, Matko iz 2005., i Matko iz 2012. totalno su dva različita igrača realno čovjek je za penzije ako nije uspio u Zvijezdi šta bi onda mogao u Sarajevu !? Krpić ima odredjenu kvalitetu ali nedovoljno da sam nesto napravi i pokrene cijelu ekipu, jedino sto se Husić moze nazvati pojačanjem a ostalima da ne govorim, Sarajevo kao klub previše želi u ovom trenutku a realnost i mogućnosti su jedno a želje nesto sasvim drugo

Čitam pojedine postove kako su se tobože neki "mutni ljudi" približili klubu i fudbalerima i kako prave probleme ja koliko znam cijela prosla garnitura ljudi koji su bili u klubu je maknuta na takav način da ne smiju bukvalno ni pisnuti a pogotovo da nesto pokusaju uraditi ili napraviti neku pobunu ili okrenuti nekoga protiv nečega ili nekoga itd. još jedan problem sadasnjeg Sarajeva je sto se sva organizacija, briga o isplatama fudablerima, sponzorima i svemu ostalom svede na dva čovjeka a to su Dino Selimović i Irfan Redžepagić.

Neki će reći evo ga Manijak došao s**** pametuje, i provocira ali bgm nije tako, nikada barem ja nepamtim da smo i jedni i drugi bili u vrhu lige ili jednim ide a drugim ne ide i obratno, mene kao Sarajliju i ako ne navijam za klub Sarajevo je sramota danasnjeg poraza, hoću da mi to jeste Željo i Sarajevo budemo ono što su Zvezda i Partizan u Srbiji i Dinamo i Hajduk u Hrvatskoj a ne da gledam u vrhu tamo neke Lištice, banove Zrinski i neke selenedare koje imaju po 10.-15.000 stanovnika maksimalno, nadam se da će te konsuldovati koliko toliko i da će te na kraju sezone biti na drugom mjestu odmah iza nas ;) :D
Zadnja izmjena: SkyWallker, dana/u 18 mar 2012, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 mar 2012, 20:41

Jedna slika :(

http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=bfbd09e" onclick="window.open(this.href);return false;

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:52

Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2 :!: :!:
zivi bili pa vidjeli.. ;)
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka... :evil:
FK SARAJEVO.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 20:54

mma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka... :evil:
bas zbog tog sto se to iznosi po forumima, to se nece desiti, zivi bili, pa vidjeli
Za zivot cijeli!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 20:54

@ 10.skori

Ma jarane prije sat sam upravo ovo pisao u vezi igraca,samo mi nije jasno gdje im je pamet pa padaju pod uticaj pojedinaca. To je van pameti umjesto da se trude i igraju sto bolje i da se danas sutra prodaju i dobro zarade oni se spustaju na mahalski nivo ali jarane ne treba nas nista iznenaditi ipak je ovo BiH.Sretno u nastavku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
Ovo ono slicno onom da je Siroki sigurno prvak, jer je red na hrvatski klub. Dajte ljudi molim vas.
ja ne zelim da vjerujem u ovo ...i nadam se da veze nemam...al eto vidjecemo..sumnjivo da se sve ovako poklapa ako nista... :evil:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
bas zbog tog sto se to iznosi po forumima, to se nece desiti, zivi bili, pa vidjeli
Pa nek se vala i ne desi... :roll: :roll: ako se na ovaj nacin zeli nesto postizati onda.. :roll:
FK SARAJEVO.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:00

mma_hz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
Pa nek se vala i ne desi... :roll: :roll: ako se na ovaj nacin zeli nesto postizati onda.. :roll:
ako ste prodali ovako vaznu utakmicu, u sto ne vjerujem, onda vas predstavljaju preglupi ljudi, jer prodati utakmicu s kojom bi dosli na drugo mjesto je suludo, van svake pameti
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, N3R3D i 31 gost.