Cuj to sto to juce ne rece da svi uplatimo na GOSK ?vidovitadjemila je napisao/la:Sir Dragan Jovic...Sir al Vlasicki...Stara Gabeljanska veza Jovic -Pero opet u igri .Majstorski ljudi svaka cast niko nista nije primjetio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cuj to sto to juce ne rece da svi uplatimo na GOSK ?vidovitadjemila je napisao/la:Sir Dragan Jovic...Sir al Vlasicki...Stara Gabeljanska veza Jovic -Pero opet u igri .Majstorski ljudi svaka cast niko nista nije primjetio
Bice bice sigurno..Colorado je napisao/la:Danas je SARAJEVO odigralo jako lose ali jel to razlog da se igracima zvizdisve neki navijaci ovo ono aa zvizde igracima .. i od njih je ciganski ispalo danas sto nisu smjeli da pridju skroz
.. izgubili pa Boze moj idemo dalje .. AA VAMA DUSMANI JEL DRAGO ??? Samo se vi nasladjujte po forumima i po facebooku al bice .KARANJE. malenih na KOSEVU ne brinite se
Momak sretno u nastavku prvenstva ali molim te nemoj odmah truniti o sudijama,ovih 11 pobjeda su produkt ipak dobre ekipe,stabilne finansijske situacije i Amarove discipline i u ovom trenutku smo objektivno najbolji u BiH,mene budi siguran neraduju losi rezultati tvog tima i nikada necu traziti opravdanje u sudijama ako je neko bolji od mog kluba ili ako on ima lose rezultate.Sto se tice Sarajeva imam osjecaj da ima vise struja oko kluba pa i onih koji ne zele da klub napreduje,djeluje mi tako da ima i igraca koji su naklonjeni razlicitim strujama i klanovima,mozda grijesim ali tako mi se cini.Pozdrav i sretno u nastavku.samosarajvo je napisao/la:Nije moguce da igraci sedmicu ranije na najgorem gostovanju odigraju extra a onda vamo ne mogu jedan pas sastavim, dupli je misaona imenica bio.
Pogledajte samo ovo.Nama trebaju pare za Arsenijevica, 20 hiljada da isplatimo ako hocemo u Europu.Titulu osvojit ne mozemo.Zeljo ima dobar tim,bolji raspored i sudije blago naklonjene a nama dolaze svi konkurenti za Europu...??? Gosk se bori za opstanak cemu svjedoce i pojacanja na zimu, tj nisu olahko svatili i vec se oprostili od PL BiH...jos ako pogledate rezultate, Gosk Slavija,Slavija Velez, Sarajevo Gosk, Velez Sarajevo ???
sarajlija89
kakvu poruku ??
zamisli brate,mi kad smo i u najcrnjim **** mi budemo 2(prosle godine)..ili smo svakako u Evropi...zamisli onda kad ne budemo aBd u **** ..kakvi ce mo biti..Crni gavran je napisao/la:Ma i kod vas lopovluk cvjeta, onda kad ste bili prvaci, umjesto da sacuvate sve igrace, dovedete tri cetri igraca i nesto napravite u Evropi, zavrsiste na 5. mjestu sljedece godine. To sto ste ovih zadnjih godina u samom vrhu, pravo je cudo, s obzirom kakva pojacanja sve dovodite i kako se snalazite. Ipak ste veliki klub i veliki grad, imate ogromnu armiju i navijaca i simpatizera i cudi me kako niste nasli alternativu za te igrace koji vam ne valjaju.
Sto da odgovorim kratko.Bojis se objasnjenja mozda.Pa ovako.Mislis na sezonu 2004-2005 kada je Travnik osvojio peto mjesto u premijer ligi a trener je bio Gagac.U toj sezoni je Travnik u nastimanoj tekmi u zadnjem kolu dobio bod u Sirokom .,kome nije nista trebalo,jer se obezbjedio a morao je vratiti i dug iz prvog djela kada je Gagac sa sabracom iz lopovske uprave pustio da dobiju 2-3 i to u Travniku svi znaju.Modrica vidjeci i znajuci da ce tako biti u Sirokom igra zadnje kolo 2-2 sa Slobodom i ceka kako ce zavrsiti u Sirokom .I kad vide da je dole ladna stela ostaje taj rezultat i Travnik je peti sa 2 boda prednosti. :lol:Plasira se u Intertoto kup i ne ide tamo jer i budala zna da u Travniku nista nije u redu da se ni priviriti ne smije u racune da ne pricam o obavezama koje nisu ispostovane i klub ne dobija licencu nego je dobija Zepce koje posto je niko drugi nema igra kvalifikacije za ligu Evrope cini mi se .A to je ona cuvena postena sezona kada ispada Borac poslije one sramote sa Zepcem na Grbavici.Treba napomenuti da je Travnik imao citava 4 boda na kraju vise u odnosu na Borac koji je bio na kraju 15 i i ispao iz lige.Odmah sljedece godine uprava i Jovic dovode Travnik do propasti i Travnik ispada ,a Gagac isto pisda par kola prije kraja kada je popusio bjezi i ostavlja Travnik na milost i nemilost.Doduse vratio je dio duga iduce godine kada licno stima odlucujucu tekmu u Gabeli protiv Goska cime Travnik dobija presudne bodove za povratak u ligu.
A da 90 posto Travnicana misli kao i ja o klubu pokazuje i broj gledalaca od manje od stotinak u zadnje vrijeme koji je na tekmama i nece biti veci sve dok se banda ne makne iz kluba.I da ti kazem .Ja jesam dio Travnicke raje ,ali one prave i objektivne koje vole svoj grad i koja je voljela klub dok je to bio,i koje nije sramota priznati i pricati o svim stvarima koje su vezane za klub,pa i onim ruznim.
Izvinjavam se svim navijacima Sarajeva sto sam uzurpirao temu,i necu vise biti dosadan ovdje o tome .Kako cete proci sa Jovicem vidicemo i pokazace se veoma brzo.Zelim vam srecu a tebi kolega ako jos nesto ne bude jasno samo pitaj ja cu ti odgovoriti ,ali nemoj ovdje da ne kvarimo ljudima temu ...![]()
I ja bi volio opa...i Mariju Sarapovu i Anu Ivanovic ali snovi su jedno a java sasvim nesto drugo.Colorado je napisao/la:Danas je SARAJEVO odigralo jako lose ali jel to razlog da se igracima zvizdisve neki navijaci ovo ono aa zvizde igracima .. i od njih je ciganski ispalo danas sto nisu smjeli da pridju skroz
.. izgubili pa Boze moj idemo dalje .. AA VAMA DUSMANI JEL DRAGO ??? Samo se vi nasladjujte po forumima i po facebooku al bice .KARANJE. malenih na KOSEVU ne brinite se
ja znam koga cemo mi opalitidino lj je napisao/la: I ja bi volio opa...i Mariju Sarapovu i Anu Ivanovic ali snovi su jedno a java sasvim nesto drugo.
Pa gdje nece ..covjek je slomi da odradi svoj posao kako treba..pripreme su bile tu,plate,dugovanja..sve se rjesavalo i onda dodzu 2 amater igraca i sve ti to useru..i ja bi se sjebo...sarajlija89 je napisao/la:@samosarajevo
Ma verbalne uvrede i psovke prema lozi. Sjebo se Dino....Fkt su ostri bili.![]()
Idemo dalje. Danas nije bio nas dan nazalost. Steta za nastavak prevenstva i dobre atmosfere koja se stvorila, valja ovo sada nadoknadit...
Jarane tebi halal Kurnjikova.Crni gavran je napisao/la:@mma_hz, razumijem te, ali kako se gadova rijesiti. Eto vidis sta su nama napravili i kakve smo muke imali da ih se rijesimo. Pitanje hocemo li se ikada vratiti. Vi hocete sigurno, ja ponavljam vjerujem da je kod vas samo prolazna kriza i da cete vec sljedecu utakmicu dobiti![]()
Samo znas sta burazeru, euforija je jako opasna stvar, najbolje je i najsigurnije je "loptu spustiti na zemlju".
Dino _LJ, dobar ti izbor, ima li mene gdje tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jesenas u Gradačcu je utakmica Zvijezda-Gošk završena 0-0vidovitadjemila je napisao/la:Sir Dragan Jovic...Sir al Vlasicki...Stara Gabeljanska veza Jovic -Pero opet u igri .Majstorski ljudi svaka cast niko nista nije primjetio
realan i iskren komentar pravog navijača Sarajeva.Svaka čast prijateljumma_hz je napisao/la: zamisli brate,mi kad smo i u najcrnjim **** mi budemo 2(prosle godine)..ili smo svakako u Evropi...zamisli onda kad ne budemo aBd u **** ..kakvi ce mo biti..![]()
dajte ljudi ne trazite neka opravdanja u nasim losim igrama..Osim radi za dobrobit naseg fudbala opcenito..
ko je nama kriv sto nas Gosk razvali i sto je Zeljo trenutno miljama ispred nas ..![]()
![]()
ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca ..csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
na Sarajevo bila 1,15, na Gosk 15 km ...Buu je napisao/la:kolika je kvota bila na GOSKU ?
mma_hz mozda nije familija mozda je bas kako vidovita djemila rece
Sta ima 15... Kvota na Gosk bila 8,70 ili 8,90 nisam siguran... u Premieru, a kao sto je poznato oni daju najbolje kvote, znaci u ostalim je jos manja bila...aS_Roma je napisao/la:na Sarajevo bila 1,15, na Gosk 15 km ...Buu je napisao/la:kolika je kvota bila na GOSKU ?
mma_hz mozda nije familija mozda je bas kako vidovita djemila rece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.