Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- JavierPortillo
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ima priliku zabiti stoti ako zabije dva veceras. On ima 98 golova u Ligi, samo mu Marca racuna onaj jedan na Anoeti iz prosle sezone koji je pripisan Pepeu. Ali svejedno, premasit ce on tu brojku 100 veceras. Zabit ce vise od dva 

"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma kako nije smešno ovo za Ronalda? Pa ja sam se valjao kad sam gledao tekmu i kad je pao... Šta fali, svakome se desi, al je smešno

ma nije smijesno.. cist faul bioanonymousHD je napisao/la:Ma kako nije smešno ovo za Ronalda? Pa ja sam se valjao kad sam gledao tekmu i kad je pao... Šta fali, svakome se desi, al je smešno![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
Što se mene tiče može i 200 zabit, neću se ljutit. Majke mi.Cautinho je napisao/la:I ja sam to isto htio napisat,uz napomenu da nece zabiti SAMO 100. zabit ce 101.,102.,103.,104.,105...SPY je napisao/la:Ronaldo ima danas priliku zabit 100ti gol u primeri, za sad zabio 99 u 89 utakmica. Dosad je najbrži bio legendarni Mađar Ferenc Puskas kojem je to uspjelo u 105 odigranih susreta. Malagi je CR7 do sad zabio 10 golova. Svi se sjećamo onog hatricka za 45 minuta.Vamos Real! Vamos!!

Scof1eld je napisao/la:ma nije smijesno.. cist faul bioanonymousHD je napisao/la:Ma kako nije smešno ovo za Ronalda? Pa ja sam se valjao kad sam gledao tekmu i kad je pao... Šta fali, svakome se desi, al je smešno![]()
haahhahahahah jaka

http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... do-uspjeti" onclick="window.open(this.href);return false;
sta vi mislite ?
sta vi mislite ?

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
I kaze samo na Bilinom polju nevalja trava,vidi ovih busenovaCautinho je napisao/la:Sorry zbog duplog posta. Evo jedan .gif Ronalda protiv CSKA,vrlo zanimljiv

Očekujem da Ramos bude u bijelom,a baš me zanima ko će s druge strane

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

arena 3 i tv1 live
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Gledaj Arbeloe 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Schweini?LBJ MVP je napisao/la:

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
UK_Gee je napisao/la:Schweini?LBJ MVP je napisao/la:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
^HAHA, a to ćemo još vidjeti. Schweini ima onu "Bavarsku" narav.
btw. [youtube][/youtube]

btw. [youtube][/youtube]

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
El Onces iniciales

Tres cambios en el once
Mourinho anunció cambios en el once inicial respecto al once que eliminó al CSKA. Lass, Callejón, Granero y Benzema podrían ser de la partida en sustitución de Arbeloa, Khedira, Kaká e Higuaín.
Di María, que sigue lesionado, y Albiol, con gripe, no estarán disponibles mientras que Varane, Altintop y Coentrao se quedaron fuera de la lista por decisión técnica. La sorpresa de la convocatoria es la presencia del semiinédito Nuri Sahin.

Tres cambios en el once
Mourinho anunció cambios en el once inicial respecto al once que eliminó al CSKA. Lass, Callejón, Granero y Benzema podrían ser de la partida en sustitución de Arbeloa, Khedira, Kaká e Higuaín.
Di María, que sigue lesionado, y Albiol, con gripe, no estarán disponibles mientras que Varane, Altintop y Coentrao se quedaron fuera de la lista por decisión técnica. La sorpresa de la convocatoria es la presencia del semiinédito Nuri Sahin.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Khedira, Kaka, Arbeloa, i Higuain ne igraju od prve večeras ...
Hmmm čini se da je i Mou počeo rotirati i odmarati neke igrače, te drugima davati priliku ...
Uglavnom ovo mi se jako sviđa, baš me zanima kako će Lass odgovoriti ovome zadatku večeras(kako god bolje od Arbeloe).
Hmmm čini se da je i Mou počeo rotirati i odmarati neke igrače, te drugima davati priliku ...
Uglavnom ovo mi se jako sviđa, baš me zanima kako će Lass odgovoriti ovome zadatku večeras(kako god bolje od Arbeloe).

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
steta nema vise u bayernu mrcina kakve su bili effenberg, kahn, basler ili janker, pa da neko malo psihopatu pepeta dovede u redLBJ MVP je napisao/la:UK_Gee je napisao/la:Schweini?LBJ MVP je napisao/la:
Očekujem da Ramos bude u bijelom,a baš me zanima ko će s druge stranePoješće ga Serđo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ZA 15 godina Pepe će biti legenda Reala,a neki poput tebe će ga prizivat da smiri nove psihopate.I meni je žao što GAtusso neće igrat protiv Barce da smiri mesara Cesca.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Kao sto je Hierro dovodio psihopatu Stoickova u red.Romariooo je napisao/la: steta nema vise u bayernu mrcina kakve su bili effenberg, kahn, basler ili janker, pa da neko malo psihopatu pepeta dovede u red

"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- Siljoninho
- Kontakt:
Za 30tak mjeseci 100 komadaSPY je napisao/la:Ronaldo ima danas priliku zabit 100ti gol u primeri, za sad zabio 99 u 89 utakmica. Dosad je najbrži bio legendarni Mađar Ferenc Puskas kojem je to uspjelo u 105 odigranih susreta. Malagi je CR7 do sad zabio 10 golova. Svi se sjećamo onog hatricka za 45 minuta.Vamos Real! Vamos!!

@Javier

Unio mu se u facu

Ima li vas zainteresovanih da radimo tekstualni prijenos na realmadrid.ba , svi koji nisu u mogucnosti da prate tekmu na tv-u , neka mi se jave u inbox (da ne spamamo temu) pa ako bude poprilicna zainteresovanost imat cete najvaznije detalje kod nas 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
nadam se da ce sahin dobit koju minutu veceras (ako ga je murinjo i pozvo)
idemo po pobjedu na hendikepu barem

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.