FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 18:54

mma_hz je napisao/la:Sta reci za ovo danas..sta god da nam komsije ili bilo ko drugi napise upravu je...
rekao sam da Sloboda nije nikakvo mjerilo i nazalost to se danas i pokazalo...
pa svi smo vidjeli sta su nam danas radili i kakve su simpatije pobrali...
danas svi losi al Comor i Trebinjac ...pa sta je ono nako...mislim da ko god je bio na toj tekmi je cuo misljenje raje o Comoru...
hallali @ado_hz al onom comoru treba stalno je bavat majku dok sam ne shvati i ode iz Saarajeva...nikakva podrsaa vec mu od 1 minute sve po spisku redat... :evil: :evil: :evil: :evil:
Jarane jeste li stvarno tako lose odigrali pravo da ti kazem iznenadiliste sve,puno srece u nastavku i pored ovog poraza mozete do Evrope a i rezultati Borca,Sirokog i Zrinjskog idu vam na ruke.Jeli ovo onaj vas Dzafic.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 18:54

Evolution87 je napisao/la:Ko nas pobjedi majko draga :twisted: :twisted:
comoru i trebinjcu uruciti papire, handzica na posudbu, obucu u penziju, vucinu na klupu :D
i fino ih kazniti sa pola plate. Koliko muzike toliko i para ;)
džaba kad nemate bolje na klupi

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 mar 2012, 18:55

Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom. Po posljednjem službenom popisu stanovništva iz 1991. godine, naseljeno mjesto Gabela imalo je 2.440 stanovnika.

Vise necu nista reci :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 mar 2012, 18:56

Nazalost, morate shvatiti PER ASPERA AD ASTRA iliti PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA, morate čekati par sezona i biti strpljivi dok se stvari ne poslože na pravi način, a ne svako pola godine mijenjati trenere, kupovati neke kvazi polovne igrače organizovati se polako u klubu i tek onda ćete bez trauma gledati tekme.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 18:56

sarajlija89 je napisao/la:Ukratko: KATASTROFA...

Ne pamtim da smo ikad losije odigrali na Kosevu jednu utakmicu. Akcije nismo napravili, toliko bezidjenosti i nemoci, strasno.... :roll:

Znao sam da je GOSK izuzetno dobra ekipa. Sa Odovicem su mozda igrali i najkvalitetniji fudbal, napadacki i hrabro i sigurno su trebali biti bolje plasirani jesenas, ali bilo je nekih odlazaka i turbulencije, pa kontam lako cemo.... :roll:

Trebinajc ispisnicu treba dobit odmah, oba gola njegova. Comor...ma zao mi momka..kakve je samo zvizduke u prvom dobio... sta ce, trudi se on, ali nije to to...

Sredina :lol: :lol: Sve sami trkaci, niko ne zna pas dati, igr< bez igre. Toliko bezidejnosti, nemmo kreativca u sredini....

Sesar je falio, ali jbo ti to kad ti nemas valjane izmjene...

Napad odsjecen. Krpic bio najagilniji u prvom, a Jovic ga hladno izvede....

Uglavnom, novo veliko razocarenje..katastrofa...

Poslije utakmice sam se slucajno nasao među predstavnicima GOSKa i rijeci njihovog predsjednika: "Trebali smo im peticu dat".. najbolje opisuju situaciju.... kakvo ponizenje... :roll:
:evil: :evil: sta pricas bolan...koga ti je zao...
meni je npr zao onih 5 milja ljudi kojima je testirao zivce...kojima je sjebao dan..koji su zbog njega kutiju ispusili za tekmu...zao mi je onih kojima je danas skratio zivce i narusio zdravlju...
nek se on ostavi lopte opcenito i neka sa roditeljima nastavlja na Sedreniku uzgajati krave...
cuj zao mu njega...vela havle.. :roll: :roll:
@dino..ma brate malo je reci losi..ljudi su nas nadigrali samo tako...da su ozb krenuli peticu bi nam mozda uvalili..
znaci katastrofalna svih igraca od Torlaka pa nadalje..ma nezz sta ce mo u Evropi ovakvi...a nije to taj dzafic ..ovo je Mirza onaj ,a nas Adin je u Slobodi ...pozdrav i cestitke na titluli..Zeljo je BABO u ovoj ligi trenutno. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2012, 18:58

BlueBoy1921 je napisao/la:Nazalost, morate shvatiti PER ASPERA AD ASTRA iliti PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA, morate čekati par sezona i biti strpljivi dok se stvari ne poslože na pravi način, a ne svako pola godine mijenjati trenere, kupovati neke kvazi polovne igrače organizovati se polako u klubu i tek onda ćete bez trauma gledati tekme.
POTPIS,TO JE TO

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 18 mar 2012, 19:02

Nas najbolji igrač Jović bas vas je pojačao.Riješite se dok jos imate sanse za europu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 19:03

zvjezdas je napisao/la:Nas najbolji igrač Jović bas vas je pojačao.Riješite se dok jos imate sanse za europu.
Kod nas Jovic jos ima punu podrsku..i nadam se da ce ostati sto duze..pozdrav.. ;)
FK SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2012, 19:05

@mma_hz

Čomor danas nije bio ni bolji ni lošiji ni od jednog drugog igrača. Drugo je što su ga na zub uzeli navijači....

Nije momak kriv što igra na poziciji koja mu ne leži. Kategorički tvrdim da je bolji od svih naših veznjaka (trkača), jer je najspremniji u ekipi i da bi u vezi bio vrlo dobro rjesenje... ali on igra na beku.

Kriva je Uprva i strucni stab sto nisu nasli bolje rjesenje... :roll: Comor se danas u sivilo utopio zajeno sa svim ostalim...

Najlosiji su bili Trebinjac koji se gubio pozadi i Husic koji ne moze hodat, mada je i Vucina tu negdje....

Iz tog razloga kazem da mi ga je zao, jer ni ostali nisu nista bolji bili...a on "pokupio" sve zvizduke..kao da je jedini krivac..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 19:10

izuzev adilovića ,torlaka,sesara ovo ostalo je rang travnika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 19:10

sarajlija89 je napisao/la:@mma_hz

Čomor danas nije bio ni bolji ni lošiji ni od jednog drugog igrača. Drugo je što su ga na zb uzeli navijači....

Nije momak kriv što igra na poziciji koja mu ne leži. Kategorički tvrdim da je bolji od svih naših veznjaka (trkača), jer je najspremniji u ekipi i da bi u vezi bio vrlo dobro rjesenje... ali on igra na beku.

Kriva je Uprva i strucni stab sto nisu nasli bolje rjesenje... :roll: Comor se danas u sivilo utopio zajeno sa svim ostalim...

Najlosiji su bili Trebinjac koji se gubio pozadi i Husic koji ne moze hodat, mada je i Vucina tu negdje....

Iz tog razloga kazem da mi ga je zao, jer ni ostali nisu nista bolji bili...a on "pokupio" sve zvizduke..kao da je jedini krivac..
bio je bio je ...dosta losiji od svih..Trebinjac i on su bili najgori...sta hoces ...sada kazes sve nam trkaci u ekipi,a sada bi jos jednog trkaca koji veze nema stavio...
kriv je Comor sto se 3 godine ne moze da navikne na toj poziciji..de ba..Comor nije samo danas los...Comor je los standardno zadnje 3 godine...svaku utakmiccu ga raja ima na zubu..nije valjda da je raja kriva sto on ne zna igrati..fol neka peta danas u aut je papak nabi...onaj mu je provuce kroz noge ...u 2 situacije je napravio 100 postot sanse ..sreca sto ih Gosk nije iskoristio.
Fala Bogu svaku tekmu sam Sarajeva kuci i znam da ga raja svaku tekmu ima na zubu jer svaku tekmu je najgori igrac Sarajeva...i gotova prica....
FK SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2012, 19:14

sada kazes sve nam trkaci u ekipi,a sada bi jos jednog trkaca koji veze nema stavio...
Kazem da bi bio bolji od svih trkaca koje imamo, jer je najspremniji. Husic ne moze hodat, Vucina isto tako...svi redom...
kriv je Comor sto se 3 godine ne moze da navikne na toj poziciji..de ba..Comor nije samo danas los...Comor je los standardno zadnje 3 godine...svaku utakmiccu ga raja ima na zubu..nije valjda da je raja kriva sto on ne zna igrati..fol neka peta danas u aut je papak nabi...onaj mu je provuce kroz noge ...u 2 situacije je napravio 100 postot sanse ..sreca sto ih Gosk nije iskoristio.
Fala Bogu svaku tekmu sam Sarajeva kuci i znam da ga raja svaku tekmu ima na zubu jer svaku tekmu je najgori igrac Sarajeva...i gotova prica....
jel on kriv ili Uprava i strucni stab, koji to bolje od nas znaju, pa sto nisu nasli boljeg?

Mnogo relanije pitanje i gdje ces naci pravi odgovor. Da su doveli nekog drugog, ne bi toga ni bilo... on igra ni kriv ni duzan...

Dini Selimovicu i ostilim su navijaci sa zapada uputili jasnu poruku....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 mar 2012, 19:16

Nije moguce da igraci sedmicu ranije na najgorem gostovanju odigraju extra a onda vamo ne mogu jedan pas sastavim, dupli je misaona imenica bio.

Pogledajte samo ovo.Nama trebaju pare za Arsenijevica, 20 hiljada da isplatimo ako hocemo u Europu.Titulu osvojit ne mozemo.Zeljo ima dobar tim,bolji raspored i sudije blago naklonjene a nama dolaze svi konkurenti za Europu... :arrow:??? Gosk se bori za opstanak cemu svjedoce i pojacanja na zimu, tj nisu olahko svatili i vec se oprostili od PL BiH...jos ako pogledate rezultate, Gosk Slavija,Slavija Velez, Sarajevo Gosk, Velez Sarajevo ??? :lol:

sarajlija89
kakvu poruku ??

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 mar 2012, 19:19

sarajlija89 je napisao/la:@mma_hz

Čomor danas nije bio ni bolji ni lošiji ni od jednog drugog igrača. Drugo je što su ga na zub uzeli navijači....

Po meni Husic najbolji danas. Comor , Trebinjac , Dupovac , K.Handzic da Bog sacuva.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2012, 19:23

Ma ja mislim da je ovo samo prolazna kriza koja vas je potresla, ali jbg vi ste skloni tim senzacionalnim porazima, prosle godine ste spasavali bod protiv Drine cini mi se a ipak ste na kraju zavrsili kao drugi.
Jovic definitivno nije rjesenje za vas, imate puno svojih bivsih asova. Kako je moguce da sa Plisekom dobijete u Gabeli 4:1, a od tog istog Goska sa Jovicem na Kosevu izgubite 0:2. :o
Ma ne sikiram se ja za vas, izvuci cete se vi, ipak ste vi Sarajevo ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2012, 19:24

Nije Jovic kriv sto Comor i Trebinjac pojma nemaju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 mar 2012, 19:25

Mislim da vasa ekipa je mozda 4-5 po jacini,ako se to neko mjerenje moze realno napraviti,sigurno da moze da se bori za Europu,ali za nesto vise treba dati puzno vise i biti strpljiv.Mislim da se svakom moze desiti los dan.Puno stvari treba da se slozi,i strpljenja i tek onda od Jovica ocekivati dobre rezultate.Mada mislim da je ovo bio samo jedan los dan.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 19:26

Ma da ne bi Husica i Vucine mi centra ne bi presli ba...
jedina dva igraca koja su nesto danas odigrala ,koja nisu nabijala lopte ..koji su nesto pokazali..
mi smo danas samo go mogli dati iz penala ,al nazalost nismo mogli doci do prilike da padnemo..
umalo da zaboravim da smo imali jedan ponisten gol Obuce.. :D :D
Ja i sta sada se citav tim treba podrediti Comoru ,on ne zna igrati fudbal i zavrsena prica ..bio u vezi,spicu il na bekuu.....on nikada nece biti igrac kao Sesar,Husic i Vucina...
makar trcao ko Moris Grin.. ;)
i dalje puna podrska za trenera i ovu ekipu...bice bolje aBd..naravno kritikujem i kazem sta je bilo lose al i dalje se nadam najboljem..
FK SARAJEVO.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 mar 2012, 19:29

Sir Dragan Jovic...Sir al Vlasicki...Stara Gabeljanska veza Jovic -Pero opet u igri .Majstorski ljudi svaka cast niko nista nije primjetio :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Colorado

Post Postao/la Colorado » 18 mar 2012, 19:31

Danas je SARAJEVO odigralo jako lose ali jel to razlog da se igracima zvizdi :? sve neki navijaci ovo ono aa zvizde igracima .. i od njih je ciganski ispalo danas sto nisu smjeli da pridju skroz :cry: .. izgubili pa Boze moj idemo dalje .. AA VAMA DUSMANI JEL DRAGO ??? Samo se vi nasladjujte po forumima i po facebooku al bice .KARANJE. malenih na KOSEVU ne brinite se ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], zagorski i 39 gostiju.