Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 19:00

Solidan meč, mislim da smo imali sve pod kontrolom ...
Zaslužena pobjeda, nadam se pobjedniku iz meča Everton/Sunderland u polufinalu :D
Volio bih da bude Everton, al vidjećemo !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 mar 2012, 19:02

zasluzen prolazak dalje svaka cast momcima i nadam se da ce nastaviti sa pobjedama i u narednom periodu

protiv evertona ili sunderlanda
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 18 mar 2012, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2012, 19:06

Zasluženo nema šta. U drugom poluvremenu je to izgledalo malo bolje, povećali tempo igre zabili i dovoljno za prolaz. Uz malo sreće do finala.

Evo dobar link za žrijeb - http://www.firstrowsports.eu/watch/1141 ... -draw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 18 mar 2012, 19:09

Everton/Sunderland :D :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 mar 2012, 19:09

LIVERPOOL - SUNDERLAND/EVERTON
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 19:10

Carlo je napisao/la:LIVERPOOL - SUNDERLAND/EVERTON
Aham evo sad i ja čitam, eto reko sam ja Sunderland ili Everton :D :D :D
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 mar 2012, 19:15

Treba što prije otpustiti Kinga uz par sočnih psovki, ko je on da nas vodi dva puta na Wembley u samo 14 mjeseci? Jednostavnu mi nedostaju oni dani kada smo se čak do septembra borili za trofeje 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 mar 2012, 19:16

Vrlo moguće: Liverpool - Sunderland. Uz malo sreće i velikog napora, eto nama drugog finala. Naravno, polufinala se igraju na neutralnim terenima, čisto da spomenem. Jedna utakmica, ponovo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 mar 2012, 19:16

Kakav put imamo prema finalu u kojem nas najvjerovatnije ceka 1 od 2 ekipe koje ce se u tim trenuticima grcevito boriti za LP i sigurno ce biti umorne.2 naslova ove sezone bi bila fantasticna.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 mar 2012, 19:45

Luis Suarez has moved to end any speculation over his future by declaring that he wants to stay at Liverpool this summer.
Suarez has recently been linked with a move to PSG, who named the Uruguayan among their top two transfer targets. Kenny Dalglish later tried to cool speculation, but he was clearly irritated by the suggestion that one of his best players might leave the club.
It has been a turbulent first full season for Suarez in England, after he was banned for eight matches when found guilty of using racially abusive language towards Patrice Evra. A subsequent high-profile decision to ignore a handshake with Evra brought further unwanted attention to the striker.
However, on the pitch Suarez has been superb for the Reds, tormenting defences en route to Carling Cup success for the Anfield club. And, asked if his troubles with the FA might tempt him to leave Liverpool, Suarez declared he plans a long future at the club.
"I would like to stay. Despite everything that happened, I'm happy here, on and off the pitch... and at the club they're happy with me and want me to stay," Suarez said in an interview with El Pais.
"I have a contract until 2016 and they already want to renew it for me. The coach (Kenny Dalglish) still believes in me and that's very important, especially after having been out for eight matches."
Suarez is yet to put the Evra fallout in the past, however, clearly still feeling that he was painted as the villain. The Uruguayan, who has always maintained his innocence, insists he was treated unfairly.
"What hurts me is that I was at the trial and there was no concrete proof. It was simply my word against that of the other player and they believed him. That hurt me a lot," Suarez stated.
"I've already played in other countries, a lot of people know me and I've shown who I am. I don't think I deserve to have been treated as I was."
One problem that might fall Liverpool's way is Suarez's potential involvement at the London 2012 Olympics. The striker does not know if he will be allowed to go by his club due to the potential effect it would have on the start of the season, but admits he would love to participate.
"If we were playing the Champions [League] it would be highly unlikely they'd let me go but now we're a long way from achieving that. The [Premier League] championship starts in the middle of August, I don't know if they'd let me go. I haven't talked about it at all with the club."
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 20:09

Što se tiče Suareza, mislim da ne smijemo dopustiti na Anfieldu da se čuju zvižduci malobrojnih protivničkih navijača.
Kad igramo u gostima, uredu. Al' na Anfieldu mislim da se moraju neutralisati ti zvižduci.
Imamo mi prelijepih pjesama, da utišamo bagru !
-CaptainFantastic08-

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 mar 2012, 20:13

BeyKopites je napisao/la:Što se tiče Suareza, mislim da ne smijemo dopustiti na Anfieldu da se čuju zvižduci malobrojnih protivničkih navijača.
Kad igramo u gostima, uredu. Al' na Anfieldu mislim da se moraju neutralisati ti zvižduci.
Imamo mi prelijepih pjesama, da utišamo bagru !
Pa šta ćemo uraditi po tom pitanju?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 20:33

Bertrand je napisao/la: Pa šta ćemo uraditi po tom pitanju?
Ti sigurno nećeš ništa, to je samo figurativno "mi" ... !
-CaptainFantastic08-

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 mar 2012, 21:06

Eh .

Nisam gledao prvih desetak minuta i period od 45. do 66.minute :x
Suarez sjajno odigran dupli pas i precizan udarac.Ono je nešto što mu je falilo cijelu ovu sezonu i onu utakmicu protiv Arsenala kada je pogodio stativu kod 1:0.Po mom mišljenju i nismo bili baš toliko loši jer treba se uzeti u obzir da smo primili gol iz nepostojećeg kornera + nemate šta prigovoriti Reini pošto je bio blokiran od jednog igrača Stokea ,mogao je to biti prekršaj za nas.Kao što rekoh ,prvih 20 minuta drugog poluvremena nisam gledao i tako nisam vidio gol Downinga ,ali kasnije su ga prikazali.Čitam postove ovdje i vidim na poluvremenu se najviše pljuvalo po Downingu i onda čovjek da gol :mrgreen: . Sjajno odigran dupli pas sa Stevenom ,kako mu je maestro samo ostavio loptu.Divno je to bilo.Downing jako pametan pa nije odmah šutirao nego okrenuo 2-3 igrača Stoke i sjajnim golom doveo nas u vodstvo.
Drugo poluvrijeme smo dobro odigrali ,bar tih 30 minuta što sam gledao.Sasvim solidno.Mogu reći da smo odigrali koliko nam je trebalo za pobjedu.Svaka čast našim igračima.
Ja imam svoje mišljenje ,a ono je da Enrike nije igrač koji može igrati u Liverpoolu.Kada vidjeh kako mu samo pobježe jedan od igrača Stokea kod 1:1 ,pa to je strašno.I koliko je puta ispao smiješan protiv Sunderlanda ako se ne varam ,kada ga je neko izdriblao po toj njegovoj strani.Greška protiv Uniteda.Greška protiv Citya.
Ima odličnu kontrolu lopte ,ali bojim se da je to sve.
Škrtel i Suarez su igrači svjetske klase.Odgovorno to tvrdim.Martin je nevjerovatan ,zaista.
Dobro je da niko nije povrijeđen ,ni Suarez ni Kelly (koji je danas odigrao loše) jer nisu dobro izgledali.
Igrač sa mog avatara odigrao odličnu utakmicu.Skoro sam ovdje napisao kako očekujem da će za dvije godine biti jedan od boljih zadnjih veznih svijeta ,ali pretjerao sam.Neće to sigurno biti ,ali kao što jednom drug @fera reče ,od njega će uvijek biti koristi ,može odigrati kvalitetno.
Što se tiče žrijeba ,priznajem da sam zadovoljan.Vjerovatno najbolje što je moglo biti.King zna igrati protiv Chelseaja,ali bolje da ih otresemo u finalu nego sada.Bolje što nam Spursi /Bolton nisu došli.Spursi će ih vjerovatno proći ,a mi protiv njih i nemamo baš šansi.
Sunderland nas je dobio 1:0 u prvenstvu i na Anfieldu 1:1 ,a s obzirom da se igra ponovljena utakmica na stadionu Svjetlosti očekujem prolaz Sunderlanda ,njih u 1/2 finalu i prolaz jer se držim i vjerujem u onu staru "ako nisi dobro prošao sa njima u prvenstvu,sigurno ćeš ih proći u kupu".Arsenal dobi Sunderland 1:2 ,pa ih ovi izbaciše.Tako i mi Stoke.
Dakle ,očekujem pobjedu Sunderlanda ,ipak igraju kod kuće protiv Karamela i onda da ih mi izbacimo.
Što se tiče drugog polufinala ,kada će Tottenham i Bolton odigrati utakmicu tj.nastaviti ? Ja mislim da možemo očekivati Chelsea u finalu jer Spursi nisu bogzna šta u zadnje vrijeme.
Ja se divim Kingu za sve ono što je uradio zasad.Osvojio je trofej nakon 6 godina ,ima lijepe šanse i za drugi.Fantastično.Biće i LP aBd samo da se riješimo 4-5 flopova što imamo u ekipi i dovedemo 2 igrača svjetske klase i himna LP se vraća na Anfield ,siguran sam.Nije to sve tako lahko ,ali mislim da sljedeće sezone ipak ćemo biti u TOP 4.
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 mar 2012, 21:59

nadam se evertonu u polufinalu, sunderland nam je jako nezgodan protivnik...
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 mar 2012, 22:08

Vidim ovdje su neki zadovoljni igrom ja bas i nisam,al kakve to veze ima kad je Liverpool prosao dalje,znali su odigrat fenomenalno a ne pobjediti, danas je sreca bila na nasoj strani.

Niko se nije posebno istakao a i kako bi pored onih mesara Stokaša,dabogda ispali iz lige :x .

Fino je odigrao Spearing iako je u usponu forme zadnje vrijeme fali mu jos malo snage i samopouzdanja,sve se bojim da ga ne "raznese" neki fizici snazniji igrac :roll: .

Ostali odigrali manje vise kao i prethodnih utakmica,ocekivao sam vise od Kellya koji je danas grijesio vise nego inace i zaista se cudim zasto Kenny ne daje vise sansi Flanaganu :roll: .

Ipak Liverpool je u polufinalu,opet Wembley i ne smijemo biti nezadovoljni...e da nije bilo nekih bespotrebnih kikseva sad bi jos bili i u utrci za LP al sta je tu je.

YNWA!
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 22:13

fera je napisao/la:nadam se evertonu u polufinalu, sunderland nam je jako nezgodan protivnik...
I ja se nadam Evertonu, jer protiv njih "ginemo" na terenu i svi igrači su svjesni da je Everton uz Manchester.U naš najveći rival ikada !!
Zato bih ja nekako više volio Everton nego Sunderland 8-)
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 mar 2012, 22:25

fera je napisao/la:nadam se evertonu u polufinalu, sunderland nam je jako nezgodan protivnik...
I ja se slažem sa tobom @fera.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 mar 2012, 00:07

'The FA Cup was lost for a long time here,' he said. 'It was Shanks's first trophy (in 1965) that set the club rolling and that's where the momentum started to build. The FA Cup set this club on a path.'
Ponovljena utakmica između Sunderlanda i Evertona će se igrati 27.03. Polufinale je na programu 14.04. i 15.04. King je već naglasio da će tražiti da se naša utakmica igra 14.04. zbog obilježavanja godišnjice stradanja navijača Liverpoola 15.04.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 mar 2012, 00:18

Svaka čast momcima na igri danas, idemo u to finale po drugi trofej YNWA :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.