kako ode jović iz zvijezde ,zvijezda hit proljećaSkyWallker je napisao/la:Ostao sam zatečen![]()
0:2
![]()
![]()
![]()
očito da se tekma sa Slobodom kupila
Edit: očekujemo ostavku Dragana Jovića

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kako ode jović iz zvijezde ,zvijezda hit proljećaSkyWallker je napisao/la:Ostao sam zatečen![]()
0:2
![]()
![]()
![]()
očito da se tekma sa Slobodom kupila
Edit: očekujemo ostavku Dragana Jovića
Ja sam gore napisao da PL BiH itekako napreduje, sto pakazuju i ovi rezultati. Ali Sarajevo niposo otpisati, ima jos da se igra.Grbavica moj zivot je napisao/la:sad bez zajebancije GOŠK je napravio veliko iznanedenje ali ljudi su fakat respektabilna ekipa.Ove godine ce izgleda biti najzanimljivija borba za drugo odnosno trece mijesto i opstanak.Na vama je da izborite evropu posto od titule nema nista,a iduce vam je mnogo ne zgodno gostovanje u Mostaru.I liga nam ide na bolje.Preljep vikend barem za mene i fudbal u BIH.
to je djelo komiteta , fudbal polako ozdravlja , u plbih po prvi put imamo ovoliki broj iznenadjenja , i moja želja da sto duze ostanu uz nas fudbal jer ocito sve ide nabolje a uskoro ide i skracenje lige , price o namjetaljkama su sasvim ne prikladne , u svakoj ligi postoje sudijske greke mnogo vece nego u nasoj , i kad kazu ne moguce 5-0 na strani , pa sta treba reci za bayern koju u 3 utakmice zabija 20 golova , za juve koji dobije fiorentinu sa 4-0 u gostima itd ...delko je napisao/la:cini se da nam je prvenstvo krenulo na bolje, juce zeljo 5 komada u prijedoru sto ja msm kod nas u gostima nikad nije bilo sad gabela 2 sarajevu, cini se da liga postaje boljasamo da tako ostane
Neka tako svaku tekmu bude , Zeljo 5 komada u gostimadelko je napisao/la:cini se da nam je prvenstvo krenulo na bolje, juce zeljo 5 komada u prijedoru sto ja msm kod nas u gostima nikad nije bilo sad gabela 2 sarajevu, cini se da liga postaje boljasamo da tako ostane
na s*-xu stoji da ih je bilo oko pet hiljadaBlueTiger je napisao/la:DOSTA VISE NASLADIVANJA TUDOJ NESRECI. Svima se to dogada. Nego koliko je gledalaca bilo na Kosevu?
Pa kako ces igrati dobro kad vam Matko igra,svaka cast njemu,ali njegova vremena su prosla,star je on vise,nema snage i brzine kao neki drugi igraci,a jos vidim da je upravo on crveni karton dobio.adnanhz je napisao/la:Gledaj dusmana sto navalili ko muhe na g.o.v.n.o![]()
Prvo jel ovo bh liga kakvi su ovo rezultati![]()
,a tako mi je danas bilo krivo sto nisam mogao otic na AFH i ev kad cujem ovaj rezultat i bolje da nisam
jaran mi je rekao da smo ne katastrofalno nego ako ima atribut za to jos gore od katastrofalnog odigrali,stvarno velika steta za jer smo ovim na tako teskom terenu u tuzli i pobjedi sve to debelo u.s.r.a.l.i i ono sto sam ja licno i smatrao da nam je ove sezone plafon evropa ovim se potvrdilo i oni najveci optimisti za titulu su se danas razuvjerili,nazalost
,i jos jedna stvar po oostalim rezultatima ako velez osvoji kup grcevita ce biti borba za 2 i 3 mjesto u ligi izmedju nas ,borca ,listice i mozda zrinjskog .
Bez obzira na rezultat Jovic ima moju podrsku a igrace treba za ovaj rezultat kaznit
Momak nemoj radi par balavih pojedinaca sve stavljati u isti kos,budi siguran da 90% navijaca Zelje niti je niti ce biti dusmani tvom klubu.A i tvoji postovi nisu u skladu sa ovim sto si rekao jer i ti isto tako cesto pises nebuloze pa se i ti mozez staviti u slicnu konstataciju kada je Zeljo u pitanju.Ja se nadam i vjerujem da ce Sarajevo uspjeti izboriti Evropu zajedno sa Velezom(j....i se za Borac,Siroki i Zrinjski.Objektivno ove godine niste ni mogli do titule,posteno govoreci imamo kvalitetniji tu a imali smo i bodovnu prednost.Komsije sretno u nastavku i za kraj momak postuj da bi bio postovan.adnanhz je napisao/la:Gledaj dusmana sto navalili ko muhe na g.o.v.n.o![]()
Prvo jel ovo bh liga kakvi su ovo rezultati![]()
,a tako mi je danas bilo krivo sto nisam mogao otic na AFH i ev kad cujem ovaj rezultat i bolje da nisam
jaran mi je rekao da smo ne katastrofalno nego ako ima atribut za to jos gore od katastrofalnog odigrali,stvarno velika steta za jer smo ovim na tako teskom terenu u tuzli i pobjedi sve to debelo u.s.r.a.l.i i ono sto sam ja licno i smatrao da nam je ove sezone plafon evropa ovim se potvrdilo i oni najveci optimisti za titulu su se danas razuvjerili,nazalost
,i jos jedna stvar po oostalim rezultatima ako velez osvoji kup grcevita ce biti borba za 2 i 3 mjesto u ligi izmedju nas ,borca ,listice i mozda zrinjskog .
Bez obzira na rezultat Jovic ima moju podrsku a igrace treba za ovaj rezultat kaznit
vec je postavljena ta "teorija zavjere", a sad da li ce do nje doci, cisto sumnjam, jer tesko da bi sarajevo dalo bodove sa koseva u ovakvoj situaciji, gdje ih pobjeda vodi na drugo mjestoSemper je napisao/la:Sarajevo slijedeću utakmicu dobiva Velež u gostima.Kako? To ne smijem reći ovdje jer će ovaj post biti izbrisan kao i prošli .
treba platit dug husrefu i Ćali od po 60 milja kerma oko 120 milja tako sam čuo jbga nema đabe,i to kad dođe na naplatu,a valja igračima plate,ojFCUM je napisao/la:husrefe vrati se![]()