FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nidi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 16:55

SkyWallker je napisao/la:Ostao sam zatečen :shock: :shock: 0:2 :o :o :oops: :oops: očito da se tekma sa Slobodom kupila :?

Edit: očekujemo ostavku Dragana Jovića :mrgreen:
kako ode jović iz zvijezde ,zvijezda hit proljeća :lol: :lol:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 18 mar 2012, 16:55

cini se da nam je prvenstvo krenulo na bolje, juce zeljo 5 komada u prijedoru sto ja msm kod nas u gostima nikad nije bilo sad gabela 2 sarajevu, cini se da liga postaje bolja ;) samo da tako ostane ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 mar 2012, 16:56

husrefe vrati se :cry: :cry:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 mar 2012, 16:56

Po ovom liku sa radija kaže da vas je Gošk nadigrao u svim segmentima :oops:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 16:57

sta ima Dragan Jovic.... imate jedan najljepsi pozz iz Gradacca :mrgreen: sta reci kome jovica poslati :shock:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2012, 16:58

Ne mogu da vjerujem da je ovo ono Sarajevo što je u prvom kolu pobijedilo Slobodu u Tuzli i GOŠK koji je izgubio od Slavije u Gabeli. :roll: :shock: Iznenađen sam skroz jer sam očekivao pobjedu Sarajeva sa 2-3 gola razlike.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 mar 2012, 16:59

sad bez zajebancije GOŠK je napravio veliko iznanedenje ali ljudi su fakat respektabilna ekipa.Ove godine ce izgleda biti najzanimljivija borba za drugo odnosno trece mijesto i opstanak.Na vama je da izborite evropu posto od titule nema nista,a iduce vam je mnogo ne zgodno gostovanje u Mostaru.I liga nam ide na bolje.Preljep vikend barem za mene i fudbal u BIH.
svoj ti pos'o !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 17:00

Grbavica moj zivot je napisao/la:sad bez zajebancije GOŠK je napravio veliko iznanedenje ali ljudi su fakat respektabilna ekipa.Ove godine ce izgleda biti najzanimljivija borba za drugo odnosno trece mijesto i opstanak.Na vama je da izborite evropu posto od titule nema nista,a iduce vam je mnogo ne zgodno gostovanje u Mostaru.I liga nam ide na bolje.Preljep vikend barem za mene i fudbal u BIH.
Ja sam gore napisao da PL BiH itekako napreduje, sto pakazuju i ovi rezultati. Ali Sarajevo niposo otpisati, ima jos da se igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 18 mar 2012, 17:01

delko je napisao/la:cini se da nam je prvenstvo krenulo na bolje, juce zeljo 5 komada u prijedoru sto ja msm kod nas u gostima nikad nije bilo sad gabela 2 sarajevu, cini se da liga postaje bolja ;) samo da tako ostane ;)
to je djelo komiteta , fudbal polako ozdravlja , u plbih po prvi put imamo ovoliki broj iznenadjenja , i moja želja da sto duze ostanu uz nas fudbal jer ocito sve ide nabolje a uskoro ide i skracenje lige , price o namjetaljkama su sasvim ne prikladne , u svakoj ligi postoje sudijske greke mnogo vece nego u nasoj , i kad kazu ne moguce 5-0 na strani , pa sta treba reci za bayern koju u 3 utakmice zabija 20 golova , za juve koji dobije fiorentinu sa 4-0 u gostima itd ...
uglavnom s komitetom slijede bolji dani ;)
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 18 mar 2012, 17:03

DOSTA VISE NASLADIVANJA TUDOJ NESRECI. Svima se to dogada. Nego koliko je gledalaca bilo na Kosevu?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 18 mar 2012, 17:06

delko je napisao/la:cini se da nam je prvenstvo krenulo na bolje, juce zeljo 5 komada u prijedoru sto ja msm kod nas u gostima nikad nije bilo sad gabela 2 sarajevu, cini se da liga postaje bolja ;) samo da tako ostane ;)
Neka tako svaku tekmu bude , Zeljo 5 komada u gostima :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 mar 2012, 17:11

BlueTiger je napisao/la:DOSTA VISE NASLADIVANJA TUDOJ NESRECI. Svima se to dogada. Nego koliko je gledalaca bilo na Kosevu?
na s*-xu stoji da ih je bilo oko pet hiljada
btw. fakat ne mogu da vjerujem šta vam se desilo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 mar 2012, 17:11

Gledaj dusmana sto navalili ko muhe na g.o.v.n.o :roll:
Prvo jel ovo bh liga kakvi su ovo rezultati :shock: :? ,a tako mi je danas bilo krivo sto nisam mogao otic na AFH i ev kad cujem ovaj rezultat i bolje da nisam :x jaran mi je rekao da smo ne katastrofalno nego ako ima atribut za to jos gore od katastrofalnog odigrali,stvarno velika steta za jer smo ovim na tako teskom terenu u tuzli i pobjedi sve to debelo u.s.r.a.l.i i ono sto sam ja licno i smatrao da nam je ove sezone plafon evropa ovim se potvrdilo i oni najveci optimisti za titulu su se danas razuvjerili,nazalost :| ,i jos jedna stvar po oostalim rezultatima ako velez osvoji kup grcevita ce biti borba za 2 i 3 mjesto u ligi izmedju nas ,borca ,listice i mozda zrinjskog .

Bez obzira na rezultat Jovic ima moju podrsku a igrace treba za ovaj rezultat kaznit :evil:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 17:12

adnanhz je napisao/la:Gledaj dusmana sto navalili ko muhe na g.o.v.n.o :roll:
Prvo jel ovo bh liga kakvi su ovo rezultati :shock: :? ,a tako mi je danas bilo krivo sto nisam mogao otic na AFH i ev kad cujem ovaj rezultat i bolje da nisam :x jaran mi je rekao da smo ne katastrofalno nego ako ima atribut za to jos gore od katastrofalnog odigrali,stvarno velika steta za jer smo ovim na tako teskom terenu u tuzli i pobjedi sve to debelo u.s.r.a.l.i i ono sto sam ja licno i smatrao da nam je ove sezone plafon evropa ovim se potvrdilo i oni najveci optimisti za titulu su se danas razuvjerili,nazalost :| ,i jos jedna stvar po oostalim rezultatima ako velez osvoji kup grcevita ce biti borba za 2 i 3 mjesto u ligi izmedju nas ,borca ,listice i mozda zrinjskog .

Bez obzira na rezultat Jovic ima moju podrsku a igrace treba za ovaj rezultat kaznit :evil:
Pa kako ces igrati dobro kad vam Matko igra,svaka cast njemu,ali njegova vremena su prosla,star je on vise,nema snage i brzine kao neki drugi igraci,a jos vidim da je upravo on crveni karton dobio.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 mar 2012, 17:16

Kada smo vam mi iz Gradacca govorili za Jovica vi nam niste vjerovali,mislili ste da to govorimo iz nekog ocaja, da vam zavidimo.Ovo je tek pocetak,uvjerit ce te se sami iz utakmice u utakmice.Jovic nije nikakav trener,ja Vam to odogovorno tvrdim.Osim sa Zrinjskim ni sa jednom ekipom nije napravio rezultat,ali morate znat da kad je vodio Zrinju da je iza tog kluba stojala jedna citava masinerija,pa tako da ko god da je bio trener Mostaraca bio bi prvak BiH.
Sto se prije rjesite Jovica bi ce Vam bolje,evo mi smo progledali kako je otisao.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 18 mar 2012, 17:23

Ljudi bolan jestel vi ćoravi , riješite se najvećeg muljatora u BiH fudbalu sir Jovića taj gdje je bio sve je i.z.j.e.b.o od rodnog Travnika, Posušja, Zrinskog, Zvijezde pa sad vama došo preko svoji štela i priča, otarasite se njega inače nema Evrope, pa taj gdje je radio sve je u.j.e.b.o, to su vam svi govorili a niste vjerovali, Travničani ga znaju najbolje jer su nas upozoravali a mi se "zaljubili u njega"i njegovu priču ......al je i nas zajebo..... a i vas će zapamtite...pozdrav za Jovića :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 17:25

adnanhz je napisao/la:Gledaj dusmana sto navalili ko muhe na g.o.v.n.o :roll:

Momak nemoj radi par balavih pojedinaca sve stavljati u isti kos,budi siguran da 90% navijaca Zelje niti je niti ce biti dusmani tvom klubu.A i tvoji postovi nisu u skladu sa ovim sto si rekao jer i ti isto tako cesto pises nebuloze pa se i ti mozez staviti u slicnu konstataciju kada je Zeljo u pitanju.Ja se nadam i vjerujem da ce Sarajevo uspjeti izboriti Evropu zajedno sa Velezom(j....i se za Borac,Siroki i Zrinjski.Objektivno ove godine niste ni mogli do titule,posteno govoreci imamo kvalitetniji tu a imali smo i bodovnu prednost.Komsije sretno u nastavku i za kraj momak postuj da bi bio postovan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 mar 2012, 17:44

Sarajevo slijedeću utakmicu dobiva Velež u gostima.Kako? To ne smijem reći ovdje jer će ovaj post biti izbrisan kao i prošli .

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 17:46

Semper je napisao/la:Sarajevo slijedeću utakmicu dobiva Velež u gostima.Kako? To ne smijem reći ovdje jer će ovaj post biti izbrisan kao i prošli .
vec je postavljena ta "teorija zavjere", a sad da li ce do nje doci, cisto sumnjam, jer tesko da bi sarajevo dalo bodove sa koseva u ovakvoj situaciji, gdje ih pobjeda vodi na drugo mjesto
Za zivot cijeli!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 18 mar 2012, 17:46

FCUM je napisao/la:husrefe vrati se :cry: :cry:
treba platit dug husrefu i Ćali od po 60 milja kerma oko 120 milja tako sam čuo jbga nema đabe,i to kad dođe na naplatu,a valja igračima plate,oj :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], hamzaTM87, zagorski i 17 gostiju.