FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
čestitke vama na dobrom rezultatu, a i hvala
pozdrav i vama, Gradačac je uvijek bio korektan, korektni ste i vi, forumaši iz Gradačca, samo tako nastavite

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hvala, svaka vam cast !bondich je napisao/la:izgleda da smo mi danas odlucili novog sampiona bih...zeljo samo naprijed
Volim te Zeljo!!!
ŠAMPIONI ŠAMPIONI ALEEEEEE ALEEEEEE ALEEEEEEEEEEE !!!! ŽELJO JE ŠAMPION OOOOOOOOOOOOO !!!!!!
Zadnja izmjena: cera1, dana/u 18 mar 2012, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
cekao sam kraj ovih danasnjih utakmica da dam komentar neki, kao sto neko rece konkurenti sami sebe otpisuju lagano, mi docekujemo travnika i tu ocekujem golijadu ako Bog da, zatim tesko gostovanje kod zrinjskog, i onda kup, nekako mi kup sad izgleda kao opasniji nego liga, jer vec imamo finu zalihu od 6 bodova, znaci smijemo 2 izgubiti, ali sa ovim timom i ovom igrom tesko i 2 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nećemo odmah letiti i slaviti, ali realno gledajući sve je u našim nogama, mislim da će još 5 bodova sa gostovanja, uz sve domaće pobjede biti dovoljno za titulu.
I da izgubimo dvije utakmice opet ćemo biti prvi zbog boljeg međusobnog skora. Ukoliko Široki ne dobije Borca sljedeće kolo priča o tituli je završena, jer sarajevo i Borac nisu nikad ni bili konkurenti za titulu.
I da izgubimo dvije utakmice opet ćemo biti prvi zbog boljeg međusobnog skora. Ukoliko Široki ne dobije Borca sljedeće kolo priča o tituli je završena, jer sarajevo i Borac nisu nikad ni bili konkurenti za titulu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nookey
- Kontakt:
Šta je vama, kakvi porazi, mi gola nećemo primiti do kraja sezone!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Nego da vas pitam,kakav je fan shop,nisam bio protiv Borca i sirokog,borac skola,siroki bolest,ali nadam se da cu protiv travnika doci..Da li je skup? Cuo sam ona vreca za sjedenje skoro 200km.. 
Koliko je ona narukvica Željo?

Bolje igrati bez golmana!nookey je napisao/la:Šta je vama, kakvi porazi, mi gola nećemo primiti do kraja sezone!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma ljudi mozete poceti odmah slaviti kod vjecne vatre, ali jbg nema smisla nije vise zanimljivo prvenstvo 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- alan ford 26
- Kontakt:
Uh kakvo kolo, pa bolje ni sami ne bi izrezirali
Pobjeda u Prijedoru vrijedna 5 boba, ne treba nam euforija al tesko se ne folirati u ovim trenucima, samo lagano kao i do sada, utakmicu po utakmicu i lagano prvi kroz cilj aBd 
Sad stvarno treba doc u sto vecem broju i zahvaliti se igracima i Amaru.

Sad stvarno treba doc u sto vecem broju i zahvaliti se igracima i Amaru.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
superiore 1921
Ma raja treba postaviti standarde,uzeti i kup i prvenstvo a usput nabiti jos veci rekord u pobjedama.Znaci nema opustanja gazi do kraja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
adilović 4 gola ,sarajevo+široki+borac= 0 golova

Respekt, samo bez opustanja!dino lj je napisao/la:Ma raja treba postaviti standarde,uzeti i kup i prvenstvo a usput nabiti jos veci rekord u pobjedama.Znaci nema opustanja gazi do kraja.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
ma bjezi kakva je ova nasa liga gdje se prvak odluci 13 kola prije kraja prvenstva 

- nookey
- Kontakt:
E sad ali fakat treba organizovati raju, napraviti najavu za tekmu s Travnikom, da se napuni Grbavica, jer ova ekipa je to zaslužila!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Nema sumnje da ce sljedece kolo biti sve nabrijano na Grbavici !nookey je napisao/la:E sad ali fakat treba organizovati raju, napraviti najavu za tekmu s Travnikom, da se napuni Grbavica, jer ova ekipa je to zaslužila!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobar je fan shop, ja sam danas bio, majice su po 17 i 18KM cini mi se, salovi 20KM, ta narukvica nije vise od 3 koliko se sjecam (uzeo sam dvije al da me ubijes nemam pojma koliko je) privjesci su po 3,5KM, ja sam jos i duksericu uzeo, imas dukserica od 50 i 55KM itd itd itd... Samo ponestaje majica, tj. nema svih majica u svim velicinama trenutno, ali momak koji radi mi rece da u srijedu stizu. Eto nadam se da sam pomogaoNarin je napisao/la:Nego da vas pitam,kakav je fan shop,nisam bio protiv Borca i sirokog,borac skola,siroki bolest,ali nadam se da cu protiv travnika doci..Da li je skup? Cuo sam ona vreca za sjedenje skoro 200km..

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako mi nastavimo ovim tempom, a ne sumnjam da hoćemo, mi ćemo titulu osvojiti 5 kola prije kraja.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.