Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!
Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
A onda sljedeće godine uz adekvatna pojačanja na ljeto u ligu prvaka. 
Hajde bicemo nije frkaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
Danas ga Steave G zabija kapitenski.
...i pri tome osvojiti Comunity Shield i Carling Cup ili EL.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
Carra mora igrati da bi popravio vlastiti rekord, Gerarda treba odmoriti jer je imao bolnu grimasu na poluvremenu a igramo tri utakmice u 7 dana, Kuyt i Maxi bi trebali polahko dobijati oproštajne minute ...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nadam se danas dobrom meču na Anfieldu, te da LFC pobijedi jer sam vas odigrao na tiketu.
Realno gledajući u ovom meču jedna se momčad izdvaja kao favorit, a to je upravo Liverpool koji je ove sezone već osvojio jedan trofej (Carling), a nadaju se kako mogu dogurati i do finala FA Cupa.
Liverpool (Probable, 4-3-3): Reina; Kelly, Skrtel, Carragher, Jose Enrique; Henderson, Gerrard, Bellamy; Downing, Carroll, Suarez.
Out: Agger (ribs), Lucas (knee), Johnson (hamstring).
Stoke (Probable, 4-4-2): Sorensen; Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson; Shotton, Whelan, Whitehead, Etherington; Crouch, Walters.
Out: Fuller (suspended), Sidibe (knee).
Realno gledajući u ovom meču jedna se momčad izdvaja kao favorit, a to je upravo Liverpool koji je ove sezone već osvojio jedan trofej (Carling), a nadaju se kako mogu dogurati i do finala FA Cupa.
Liverpool (Probable, 4-3-3): Reina; Kelly, Skrtel, Carragher, Jose Enrique; Henderson, Gerrard, Bellamy; Downing, Carroll, Suarez.
Out: Agger (ribs), Lucas (knee), Johnson (hamstring).
Stoke (Probable, 4-4-2): Sorensen; Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson; Shotton, Whelan, Whitehead, Etherington; Crouch, Walters.
Out: Fuller (suspended), Sidibe (knee).
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Sviđa mi se formacija, napadački i vjerujem da će utakmica biti dobra da će se igrati za gol više. A možda i ode u drugom smjeru ako se gosti odluče braniti kao dosta puta do sada. Eto i Bellamy počinje utakmicu što mi je izuzetno drago, igra je sigurnija sa njim, a on uvijek može donijeti prevagu i postići neki gol.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- BeyKopites
- Kontakt:
Ima li neko zvaničnu formaciju, odnosno je li uopće objavljena !?
I recite gdje npr. 2 h prije tekme nađete formaciju, ja nađem tek 45-30 min. prije tekme ...
I recite gdje npr. 2 h prije tekme nađete formaciju, ja nađem tek 45-30 min. prije tekme ...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
45-50 minuta prije početka tekme bude na http://www.lfc.tv" onclick="window.open(this.href);return false;BeyKopites je napisao/la:Ima li neko zvaničnu formaciju, odnosno je li uopće objavljena !?
Spearing mora igrati danas!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa sat vremena prije utakmice i izlazi prvih 11. Ostalo su sve neki mogući sastavi. Naravno, postoje insajderi na RAWKu pa objave dva sata prije utakmice ali se službenih 11 pojavi tačno sat prije utakmice.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoj toga ,čim smo optimistični ,odmah gubimo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
Očekujem jednu jako jako tešku utakmicu ,vjerovatno bi moglo završit 0:0 ,a ako oni dadnu gol ,gotovi smo.Ne očekujem lak prolaz.
You'll never walk alone.
[youtube][/youtube]
Toshack, Keegan > Carroll, Suarez
Toshack, Keegan > Carroll, Suarez
Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Utakmica: 0; Golova: 0; Asistencija 0; Ukupni učinak: 0.
Stewart Downing:
Utakmica: 27; Golova: 0; Asistencija: 0; Ukupni učinak: 0.
__
Moja plata: 0 funti sedmično; Downingova plata: 75.000 funti sedmično.
Može li neko OBJEKTIVAN (naglašavam objektivan) reći ko je korisniji za cijeli tim?
@Rizo i @Carlo, nemojte se zapaliti, molim vas.

Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
Može li neko OBJEKTIVAN (naglašavam objektivan) reći ko je korisniji za cijeli tim?
@Rizo i @Carlo, nemojte se zapaliti, molim vas.
Greatness dies
- the scouser
- Kontakt:
Još nosi broj 19, provocira bezveze.
Očekuj Comollijev poziv večeras, naša skaut služba prati sve osim pravog fudbala.
Očekuj Comollijev poziv večeras, naša skaut služba prati sve osim pravog fudbala.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Spearing, Gerrard, Maxi, Downing, Carroll, Suarez.
subs: Doni, Coates, Kuyt, Adam, Henderson, Flanagan, Shelvey
Konacno da i KK izvede isti sastav,u dvije utakmice zaredom..Logican potez sto nema Hende.
Maxi je stari znalac ...
subs: Doni, Coates, Kuyt, Adam, Henderson, Flanagan, Shelvey
Konacno da i KK izvede isti sastav,u dvije utakmice zaredom..Logican potez sto nema Hende.
Maxi je stari znalac ...
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ima neko link?
Mislim da Sorensen brani ..moj uzor-S.G je napisao/la:Ovo ce da bude demoliranje Stoke-a![]()
Mislim,ako Begovic ne bude branio
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
@Rizo i @Carlo, nemojte se zapaliti, molim vas.![]()
- the scouser
- Kontakt:
Jer si izrazito miroljubiv, razuman, i forumaš sa kojim je užitak diskutovati.Carlo je napisao/la:zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
ma idemo pregaziti ovu stoku
nekih 3-4:0 bi bilo dovoljno
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
drago mi je što tako misliš, prosto sam počašćen.the scouser je napisao/la:Jer si izrazito miroljubiv, razuman, i forumaš sa kojim je užitak diskutovati.Carlo je napisao/la:zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.