Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la AÐ_Official » 18 mar 2012, 12:36

Niko nije protiv Spahica. Realnost je da je on dobar igrac al' ne svjetska klasa. Slazem sa sa @dzonvejnom jer mi kao narod nase igrace uzdizemo u nebo bez kap objektivnosti, pravimo ih u bogove na zemlji. Govorimo kako ce Spaha Messi-a stavit u dzep ovo ono, i onda kad ga Messi obruka mi se svi cudimo zasto?!?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 mar 2012, 12:37

Spaha uvjek bolje igra za reprezentaciju nego za klub.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 12:41

[quote="AÐ_Official"]Niko nije protiv Spahica. Realnost je da je on dobar igrac al' ne svjetska klasa. Slazem sa sa @dzonvejnom jer mi kao narod nase igrace uzdizemo u nebo bez kap objektivnosti, pravimo ih u bogove na zemlji. Govorimo kako ce Spaha Messi-a stavit u dzep ovo ono, i onda kad ga Messi obruka mi se svi cudimo zasto?!?[/quote
samo budala , fudbalska neznalica moze napisat da ce spaha ili netko drugi tog vanzemaljca stavit u dzep ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 mar 2012, 12:47

miralem444 je napisao/la: samo budala , fudbalska neznalica moze napisat da ce spaha ili netko drugi tog vanzemaljca stavit u dzep ;)
Ocigledno nisi svjestan koliko budala ima u ovoj nasoj maloj drzavi.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 mar 2012, 12:50

AÐ_Official je napisao/la:
miralem444 je napisao/la: samo budala , fudbalska neznalica moze napisat da ce spaha ili netko drugi tog vanzemaljca stavit u dzep ;)
Ocigledno nisi svjestan koliko budala ima u ovoj nasoj maloj drzavi.
Haj prestanite više s tim, džaba se prepirete zbog sasvim normalne situacije.
Messi prošao Spahića, PA ŠTA.
Obrukao je i mnoge prije njega i obrukat će mnoge poslije...
Spaha je dobar igrač a ne WC.Neki ga puno dižu, neki previše omalovažavaju - nadjite sredinu !
ne valja poređenje s Vidićem jer to nije pravi primjer, nit je Vidić neki bas prejak igrač da može poslužiti kao kontrast, nit je Spaha dobar kao Vidić pa da možemo praviti usporedbe ...

Zna li neko šta je sa povredom, koliko je van terena itd.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 12:52

miralem444 je napisao/la: ja sam potpuno smiren vjeruj mi ,samo mi zao sto neznamo i kad je tesko i kad je dobro bit uz zase momke , spaha je zasluzio da uvijek budemo iz njega i u dobru i u zlu...najgore kod nas je to kad stvari idu po planu svi smo to to bravo a cim krene nesto ''niz brdo'' odma se svako povlaci u svoju ''jazbinu'' i iz potkrajka ono dobacuje, kritikuje, zato smo mi i crna rupa na karti Evrope zato nikad ni necemo ici naprijed sto nismo zajedno i u dobru i zlu..taj isti messi je prosipo i vidica koji je svjetska klasa kolko se ja sjecam mozda se i varam ,a ti meni navedi jendog igraca koji je uspio zaustavit messija , ja ti obecavam da nikaad slovo na ovom forumu vise napisat necu ?
Ja nisam jedan od onih koji svršava kad Džeko zabije gol u Cityu ili Begović obrani zicer za Stoke. Istina, drago mi je zbog njih, ali da ću sad cijeli dan misliti na to i neću.
Kakve ja veze imam sa tim Messi-Vidić itd.? Samo sam napisao da mi je smiješno kad netko u isti koš svrstava Vidića i Spahića iako je svim objektivnim ljudima razlika u klasi kristalno jasna.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 13:00

dzonvejn je napisao/la:
miralem444 je napisao/la: ja sam potpuno smiren vjeruj mi ,samo mi zao sto neznamo i kad je tesko i kad je dobro bit uz zase momke , spaha je zasluzio da uvijek budemo iz njega i u dobru i u zlu...najgore kod nas je to kad stvari idu po planu svi smo to to bravo a cim krene nesto ''niz brdo'' odma se svako povlaci u svoju ''jazbinu'' i iz potkrajka ono dobacuje, kritikuje, zato smo mi i crna rupa na karti Evrope zato nikad ni necemo ici naprijed sto nismo zajedno i u dobru i zlu..taj isti messi je prosipo i vidica koji je svjetska klasa kolko se ja sjecam mozda se i varam ,a ti meni navedi jendog igraca koji je uspio zaustavit messija , ja ti obecavam da nikaad slovo na ovom forumu vise napisat necu ?
Ja nisam jedan od onih koji svršava kad Džeko zabije gol u Cityu ili Begović obrani zicer za Stoke. Istina, drago mi je zbog njih, ali da ću sad cijeli dan misliti na to i neću.
Kakve ja veze imam sa tim Messi-Vidić itd.? Samo sam napisao da mi je smiješno kad netko u isti koš svrstava Vidića i Spahića iako je svim objektivnim ljudima razlika u klasi kristalno jasna.
Naravno da je smijesno.Pogotovo se grohotom smiju u Srbiji kad se sijete stuba odbrane i taslacenje od Estonije,Slovenije,Gane,Kengurovih pulena itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 13:04

harishp je napisao/la: Naravno da je smijesno.Pogotovo se grohotom smiju u Srbiji kad se sijete stuba odbrane i taslacenje od Estonije,Slovenije,Gane,Kengurovih pulena itd.
Taj Vidić je sa tom Srbijom igrao na dva SP u 4 godine. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 13:13

dzonvejn je napisao/la:
harishp je napisao/la: Naravno da je smijesno.Pogotovo se grohotom smiju u Srbiji kad se sijete stuba odbrane i taslacenje od Estonije,Slovenije,Gane,Kengurovih pulena itd.
Taj Vidić je sa tom Srbijom igrao na dva SP u 4 godine. ;)
Sto je igrao,igrao je :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 13:14

harishp je napisao/la: Sto je igrao,igrao je :mrgreen:
Eh, da je barem Spaha igrao što je igrao...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 mar 2012, 13:17

Kad Messi prodje Vidica, Carvalha ili sta ja znam koga, Messi je svjetska klasa, Messi je zvijer, a dok Spahu prodje, onda je Spaha nula, nije igrac za repke itd. ;)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 mar 2012, 13:19

Goalgetter je napisao/la:Kad Messi prodje Vidica, Carvalha ili sta ja znam koga, Messi je svjetska klasa, Messi je zvijer, a dok Spahu prodje, onda je Spaha nula, nije igrac za repke itd. ;)
Takav smo ti mi narod...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2012, 13:34

dzonvejn je napisao/la:
Sto ne znaci da nece,jer covjek se bori da bi igrao tamo gdje svi zelimo...dok je "najbolji" rekao zbogom!
Upravo iz tog razloga ne mozemo porediti Spahica i Vidica.Spaha je u prednosti,treba samo otvoriti oči.
F.K.SARAJEVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 13:35

dzonvejn je napisao/la:
Fudbal je kolektivni sport u kojem moras biti kloc kloceva sa klocevima pa da sa Estonijom izgubis obe tekme.
Stub odbrane je....iz prilozenog :lol:
Uostalom i Dzeko ga je nebrojen put izlevatio tako da....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 mar 2012, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 18 mar 2012, 13:37

harishp je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:
Fudbal je kolektivni sport u kojem moras biti kloc kloceva sa klocevima pa da sa Estonijom izgubis obe tekme.
Stub odbrane je....iz prilozenog :lol:
"Kloc nad klocevima" izbori SP dva puta, Spahić niti jednom. Hmm... ako je ovaj "kloc nad klocevima", šta je onda Emir?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 13:42

Bio je,znaci proslo vrijeme a nece biti je buduce vrijeme.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 mar 2012, 13:51

Ljudi, ja ne osporavam Spahin kvalitet, naprotiv, ja mislim da je on dobar igrac. Ja samo realno gledam na stvari i znam granice/mogucnosti njega i ostalih reprezentativaca dok mnogi ovdje svrsavaju na jedan potez il' ga prozivaju kad lose odigra il' odradi nepozeljan potez. Vidic i Spahic su slicni zbog borbenosti i patriotizma al' objektivno Vidic je dosta bolji stoper. Nebi Vidic bio kapiten u Manchester United-u pored Rooney-a, Giggs-a, Ferdinand-a da nije svjetska klasa.

@harise, kakve veze sa raspravom ima to sto Vidic nije dio Srpske reprezentacije? Nije on dio zato sto ne zeli da ucestvuje sa pos.ranim savezom i da slusa idiote/huligane koji se nazivaju navijacima. Isto tako je Spahic bojkotirao reprezentaciju prije par godina poslije potpisivanja famoznog pisma tadasnjih igraca.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 mar 2012, 13:57

Čuj on Spahi da probacuje kroz noge, vratit' će njemu ovo kapiten 2014 godine u Brazilu aBd! :twisted:

ha ya :mrgreen:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 18 mar 2012, 13:58

Spaha igra u dobrom klubu i nije nikakva svijetska klasa, ali za repku igra 3 puta bolje jer igra srcem i zbog toga ga raja i obozava.Tu je negdje i kraj price.
A ovo za Barcu jucer mislim da su dobro odigrali i uspijeli katalonce zaustaviti na SAMO -2.
O potezu Messia nebi da pricamo on nije sa nase planete i tu se nema sta dodati.
Spaha kralj bio i ostao!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2012, 14:03

AÐ_Official je napisao/la:Ljudi, ja ne osporavam Spahin kvalitet, naprotiv, ja mislim da je on dobar igrac. Ja samo realno gledam na stvari i znam granice/mogucnosti njega i ostalih reprezentativaca dok mnogi ovdje svrsavaju na jedan potez il' ga prozivaju kad lose odigra il' odradi nepozeljan potez. Vidic i Spahic su slicni zbog borbenosti i patriotizma al' objektivno Vidic je dosta bolji stoper. Nebi Vidic bio kapiten u Manchester United-u pored Rooney-a, Giggs-a, Ferdinand-a da nije svjetska klasa.

@harise, kakve veze sa raspravom ima to sto Vidic nije dio Srpske reprezentacije? Nije on dio zato sto ne zeli da ucestvuje sa pos.ranim savezom i da slusa idiote/huligane koji se nazivaju navijacima. Isto tako je Spahic bojkotirao reprezentaciju prije par godina poslije potpisivanja famoznog pisma tadasnjih igraca.
Jok rasprava se vodi da ni on nije nedodiriv kako nam vuk pardon vejn to hoce da docara.Nije im savez kriv za one duple blamaze protiv Estonije.Satro cetiri najbolja defanzivca nadaleko.Jos nakon onog promasenog penala protiv Janeza a uopste nije trebao on pucati je bila upaljena lampica da se hvata noge.
Uostalom Vidic je nakon Rusije otiso u jedan klub od liga petice a Spahic poslije Rusije vec bio u dva kluba isto tako liga petice.Jeste Vidic bolji ali kako rekoh ne u toliko mjeri koliko ovaj kauboj hoce da kaze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.