Jest mislim cak 60-70 min.ak se nevaram...Onda ga Hulk zamjeno...bazeni je napisao/la:je li igro protiv BIH,trxel je napisao/la:Mlad igrac,izuzetno jak,nesto tipa Llorentea,a glavna mu je karakteristika dobar sut i odlicna igra glavom...Gledo sam par puta na areni brazilsku ligu,i ovog igraca...Samo sume preko 20 mil..ne interesuju SAF-a
slažem se da je dobar igrač,ali davati tolike pare za njegai čekati da li će se priviknuti na EPL...Prevelik rizik uglavnom.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Evo nove slike novog dresa (navodno):

Bolje mi se svidja nego sa ovih ranijih slika, jer ove kockice su diskretnije i crvena boja je bolja nego prije. Ali vidim vecini se ne svidja....

Bolje mi se svidja nego sa ovih ranijih slika, jer ove kockice su diskretnije i crvena boja je bolja nego prije. Ali vidim vecini se ne svidja....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci karirani
Izgleda da bi mogao Valencia poceti od prve minute protiv Wolves-a.

Izgleda da bi mogao Valencia poceti od prve minute protiv Wolves-a.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Premijer Liga
Nedelja 18. mart, 14:30
Antonio Valencia bi mogao da se vrati u tim nakon što je bio na klupi na meču protiv Bilbaa, dok će Jones, Anderson i Nani sigurno propustiti ovo gostovanje. Ferdinand, Carrick i Giggs bi trebali da igraju pošto su odmoreni na utakmici u Španiji dok su na drugoj strani neizvjesni Milijaš, Basong i Hunt. Meč će sigurno propustiti Karl Henri zbog povrede.
Rooney je zadobio neki udarac, pa je i njegov start u prvih 11 u pitanju

Meč će suditi Entoni Tejlor, dok će četrvti sudija biti nas brat prije svega Mr.Webb

Possible lineups

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bas je cool, isto ko pidzamaCartman je napisao/la:Evo nove slike novog dresa (navodno):

I u pidzamama smo bolji
Samo da danas bude pravi pristup utakmici, da se ne okliznemo na unaprijed dobijenoj utakmici.
Manchester United have played 22 matches on 18th March. Winning 4, drawing 5 and losing 13.

Samo da danas bude pravi pristup utakmici, da se ne okliznemo na unaprijed dobijenoj utakmici.
Manchester United have played 22 matches on 18th March. Winning 4, drawing 5 and losing 13.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
-
- Kontakt:
Idemo danas po pobjedu i +4
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Thunderstruck
- Kontakt:
De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Valencia, Welbeck, Carrick, Scholes, Hernandez, Rooney
Sastav ipo.

Sastav ipo.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Dakle danas bi bilo lijepo od vas da ne slavite pretjerano ako pobjedite.Ipak je najbitnije da Muamba ozdravi.Ja bih sad potpisao da vi uzimate titulu ali da mi neko kaze da ce on ostati ziv.Uglavnom nemojte mislit da nesto pametujem.Fudbal je danas u drugom planu dok se on bori za zivot.Mislim da ce na pocetku meca biti izrazena neka podrska Muambi.Zanimljivo kako smo na kraju svi ipak ljudi kad su ovakve stvari u pitanju.Evo ovdje na forumu npr. prestale svadje provokacije itd.SirAlexFerguson je napisao/la:Idemo danas po pobjedu i +4
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ocekivano, drago mi je da cemo ponovo gledat desnu stranu sa Rafaelom i Valenciom.
Wolves: Hennessey, zubar, bassong, stearman, ward, davis, edwards, foley, jarvis, doyle, fletcher.
Wolves: Hennessey, zubar, bassong, stearman, ward, davis, edwards, foley, jarvis, doyle, fletcher.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Subs: Amos, Giggs, Smalling, Park, Young, Fabio, Pogba
Bez napadača na klupi.
Bez napadača na klupi.
Nevjerovatno sta se radi Berbatovu. Nani izgleda malo ozbiljnije povrijedjen.Thunderstruck je napisao/la:Subs: Amos, Giggs, Smalling, Park, Young, Fabio, Pogba
Bez napadača na klupi.
I gdje je Cleverley?
Webb nece biti 4 sudija zbog onog jucer e sad ne znam ko ce ga zamijeniti.rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Premijer Liga
Nedelja 18. mart, 14:30
Antonio Valencia bi mogao da se vrati u tim nakon što je bio na klupi na meču protiv Bilbaa, dok će Jones, Anderson i Nani sigurno propustiti ovo gostovanje. Ferdinand, Carrick i Giggs bi trebali da igraju pošto su odmoreni na utakmici u Španiji dok su na drugoj strani neizvjesni Milijaš, Basong i Hunt. Meč će sigurno propustiti Karl Henri zbog povrede.
Rooney je zadobio neki udarac, pa je i njegov start u prvih 11 u pitanju![]()
Meč će suditi Entoni Tejlor, dok će četrvti sudija biti nas brat prije svega Mr.Webb![]()
Possible lineups
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
- Kontakt:
Stvarno bi je žao BerbatovaCartman je napisao/la:Nevjerovatno sta se radi Berbatovu. Nani izgleda malo ozbiljnije povrijedjen.Thunderstruck je napisao/la:Subs: Amos, Giggs, Smalling, Park, Young, Fabio, Pogba
Bez napadača na klupi.
I gdje je Cleverley?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Thunderstruck
- Kontakt:
Berba će definitivno otići, SAF očigledno ima neke druge planove. Možda uleti neki vrhunski napadač na ljeto.
Cleverley je vjerovatno umoran od četvrtka. Svakako nije u najboljoj fizičkoj spremi zbog dugog odsustva.
EDIT: Cleverley travelled but not selected.

Cleverley je vjerovatno umoran od četvrtka. Svakako nije u najboljoj fizičkoj spremi zbog dugog odsustva.
EDIT: Cleverley travelled but not selected.
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 18 mar 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav prvi sastav..Najbolje sto imamo trenutno.
- red devil88
- Kontakt:
Dobar prvi sastav samo cini mi se da je prerano da Valencia pocne od prve jbg nije odigrao prije toga ni minutu ali eto zna SAF najbolje
Glory Glory Man United !!! 

Ma vjerujem da moze to Valencia. Nije toliko dugo bio out, a lik je zvijer.red devil88 je napisao/la:Dobar prvi sastav samo cini mi se da je prerano da Valencia pocne od prve jbg nije odigrao prije toga ni minutu ali eto zna SAF najbolje
- red devil88
- Kontakt:
Sve to stoji ali strah me da se opet ne ozlijedi i sta je sad sa Tomom opet povrijedjen ili sta fkt mi to ne ide u glavu da momak ne moze da sastavi 2 utakmice ?!Cartman je napisao/la:Ma vjerujem da moze to Valencia. Nije toliko dugo bio out, a lik je zvijer.red devil88 je napisao/la:Dobar prvi sastav samo cini mi se da je prerano da Valencia pocne od prve jbg nije odigrao prije toga ni minutu ali eto zna SAF najbolje
Glory Glory Man United !!! 

- Thunderstruck
- Kontakt:
Tom je samo umoran, nije nikakva povreda u pitanju. Doputovao je na ovo gostovanje ali nije u konkurenciji za tim.red devil88 je napisao/la:
Sve to stoji ali strah me da se opet ne ozlijedi i sta je sad sa Tomom opet povrijedjen ili sta fkt mi to ne ide u glavu da momak ne moze da sastavi 2 utakmice ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.