Dakle,
20 utakmica bez poraza u ligi. To je ujedno i novi klupski rekord. Dosad je bilo 19 utakmica bez poraza u nizu u sezoni 91/92 ukoliko se dobro sjećam.
Ja sam veoma zadovoljan igrom. Bilo je tu nekih sitnih zamjerki, posebno
Lewatu, koji nikako da postigne neki važan gol za neku tijesnu pobjedu. Većinom su njegovi golovi bili gdje su i pobjede bile visoke. Dosta je više i
Lewatine bilo. Opasno me nervira poljak. Forma mu je u padu i vrijeme je za
Barriosa. Kad će mu dat' šansu ako ne sad. Ukoliko mu ne da veću šansu u naredne 2 utakimce, to znači da je on 95% već pronašao novi klub.
Imamo prednost od 5 bodova, koja je moramo priznati velika. Čak imamo pravo na 2 kiksa (
recimo 2 remija) i opet bi bili bod ispred Bayerna, a da Bayern naravno sve pobijedi.
Ali ne treba gledat' na druge ekipe neg' samo na sebe, baš kao i prošle sezone. Utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjet gdje smo i šta smo.
Saznalo se zašto
šteka novi
Kagawin ugovor. Navodno njegov menadžer traži 3 mil. platu, a sad ima 1,5 mil.
Ali Watzke je i više nego uvjeren u ostanak
kosookog.
Ajmo sad u
Furth pa da ovjerimo finale kupa. Bit' će gusto. Ne smijemo se opuštat'. U dobroj su formi pa moramo se maksimalno pripremit'.
Ako Bog da eto nama i
Gotzea uskoro. A trebat' će nam k'o nikad dosad.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!