FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SPORTSKA ZAJEBANCIJA.
Baš bi mi bilo drago daAdilović zabije 31 gol u 30 utakmica.
Baš bi mi bilo drago daAdilović zabije 31 gol u 30 utakmica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
stari hejter i kontraš pod novim nickom.
treba biti realan, adilović ove godine puni 26 godina, on da je za neke jake lige, davno bi igrao u istoj. ali u ovom trenutku je daleko najbolje što mi imamo na špicu i vjerovatno ponajbolje u ligi. kad dođe neko bolji, igraće taj neko bolji. kakvi su da su golovi...frajer ima 14 na kontu bez banja luke. mislim da od jahićeve zadnje polusezone niko nije imao ni približan učinak za ovaj broj utakmica u našoj ligi.
a doći će neko bolji, samo polako. na ovoj polusezoni smo doveli bekrića i kerlu, a niko nije otišao. znači ima napretka i laže svako ko kaže da nema.
treba biti realan, adilović ove godine puni 26 godina, on da je za neke jake lige, davno bi igrao u istoj. ali u ovom trenutku je daleko najbolje što mi imamo na špicu i vjerovatno ponajbolje u ligi. kad dođe neko bolji, igraće taj neko bolji. kakvi su da su golovi...frajer ima 14 na kontu bez banja luke. mislim da od jahićeve zadnje polusezone niko nije imao ni približan učinak za ovaj broj utakmica u našoj ligi.
a doći će neko bolji, samo polako. na ovoj polusezoni smo doveli bekrića i kerlu, a niko nije otišao. znači ima napretka i laže svako ko kaže da nema.
Cestitam igracima i navijacima Zeljeznicara.
Ono sto sam juce gledao je izgledalo impresivno, onakve goste nikad nisam gledao u Prijedoru.
Zapitali smo se je li igramo protiv Zelje ili Barcelone
Nema sta, onaj Zeljo od juce je nepobjedljiv.
Nije Rudar uopste bio los koliko je Zeljo bio dobar, tako da je Rudar u svim segmentima igre bio nemocan.
Svaka cast jos jednom
Ono sto sam juce gledao je izgledalo impresivno, onakve goste nikad nisam gledao u Prijedoru.
Zapitali smo se je li igramo protiv Zelje ili Barcelone

Nije Rudar uopste bio los koliko je Zeljo bio dobar, tako da je Rudar u svim segmentima igre bio nemocan.
Svaka cast jos jednom

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Prijedor je napisao/la:Cestitam igracima i navijacima Zeljeznicara.
Zapitali smo se je li igramo protiv Zelje ili Barcelone![]()
Svaka cast jos jednom
HVALA ! Da je više ovakvih koji nisu zavidni na Željinom uspjehu ! Al et bitno je da ih ima ikako !
1921
-
- Kontakt:
Razumijem da mnogima ovakvi komentari kvare dojam,ali nikako ne kontam cemu (doslovno) pljuvanje.Zeljo.ba je napisao/la:Veceg hejtera nisam odavno vidio..O cemu pricas ti?Momak zabio 4 gola nepricaj gluposti,ne znam samo sto se blamiras iz posta u post..bolje ti je da presutis neke stvari.Prinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
Evo,de nek neko (od pljuvaca) nadje bilo sta neistinito u covjekovom postu. Ne razumijem kako neko ne dopusta drugacije misljenje koje je jos uz to potpuno opravdano.
Neko lijepo rece,.ebes jednoumlje,isto neki ficfirici...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ELVIR ČOLIĆ je imao dvije asistencije, kao i Zeba, a jednu Svraka. Baš mi je drago za Elvira koji je kuburio sa povredama, a eto na pripremama je zabijao i dobro igrao, a protiv Rudara potvrđuje povratak u formu. Nisam gledao utakmicu, ali sam vidio golove i nabrojao sam asistente. Teba X2, Elvir Čolić X2 i SvrakaPrinudjen je napisao/la:I ove dvije asistencije malog Čolića su opasnije od Zebinih.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Grbavica moj zivot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Golcina Adilovica !
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
id=604%3Arudarzeljo0-5&catid=34%3Anajnovije#[quote="neroazzuro"][quote="Zeljo.ba"][quote="Prinudjen"]Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal. http://www.fotogiga.com/index.php?optio ... Anajnovije#" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fotogiga.com/index.php?optio ... ew=article&" onclick="window.open(this.href);return false; Da je ovakav gol dao neko u bundes ligi svi bi svršavali
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Nisu uopste losi golovi kao sto rece Prinudjen. Drugi je malo ofiran, ostali su dosli iz izradjenih akcija, nije bilo nekih odbica, nesto. Adilovicev treci gol ne treba ni komentarisati, ono je majstorija. Fino je rekao covjek iz Prijedora da smo super igrali, tako da ne treba traziti dlaku u jajetu 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
mozda je neko vec napisao tako sorry , jel revans sa borcom sad u srijedu ili tek za mjesec dana prepostavljam ovo drugo al eto da provjerim 

Cetvrtog aprila je revans.bob je napisao/la:mozda je neko vec napisao tako sorry , jel revans sa borcom sad u srijedu ili tek za mjesec dana prepostavljam ovo drugo al eto da provjerim

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e hvalaElegant je napisao/la:Cetvrtog aprila je revans.bob je napisao/la:mozda je neko vec napisao tako sorry , jel revans sa borcom sad u srijedu ili tek za mjesec dana prepostavljam ovo drugo al eto da provjerim

Nesto kontam.. Ova Barca bi mozda mogla i Zelju pobjedit 

[youtube][/youtube]
RAPSODIJA U PLAVOM !!!
Ovo sunce na plavom nebu u plavom proljeću ne prestaje da grije...
RAPSODIJA U PLAVOM !!!
Ovo sunce na plavom nebu u plavom proljeću ne prestaje da grije...

Osim - drugo ime za Želju !
Ja mislim da ce ovaj fantastican niz biti dovoljan pojedincima da shvate da od njihvog pljuvanja i blacenja kluba nema nista. Upravo ovo ono, Amar ovo ono, Adilovic ovo ono (kad se samo sjetim) a vidi Zelje
. Najslabija karika trenutno u klubu smo mi navijaci (malo kritike) ali bolje i to nego da nam igraci kukaju kako nemaju za hljeba.
Moj san o Zelji se lagano ispunjava. Hvala ti Boze.

Moj san o Zelji se lagano ispunjava. Hvala ti Boze.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Stan' stan' ! Zar nije Benjamin Čolić bio u pitanju? O jesam se zeznuo, pa mali Benjo nije ni igrao je li tako??? On i Bogi nisu mogli igrati ?avlami97 je napisao/la:ELVIR ČOLIĆ je imao dvije asistencije, kao i Zeba, a jednu Svraka. Baš mi je drago za Elvira koji je kuburio sa povredama, a eto na pripremama je zabijao i dobro igrao, a protiv Rudara potvrđuje povratak u formu. Nisam gledao utakmicu, ali sam vidio golove i nabrojao sam asistente. Teba X2, Elvir Čolić X2 i SvrakaPrinudjen je napisao/la:I ove dvije asistencije malog Čolića su opasnije od Zebinih.
U Oslobođenju piše da je B.Čolić igrao a da je asistent kod 4.gola bio Zeba, a u Avazu da je igrao Elvir Čolić a asistent kod 4. gola je bio Svraka (zar nije Čolić?). Oj naših novinara majko mojaaa !!!

Bravo za Elvira !
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 18 mar 2012, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Djecace, samo sam rekao istinu kao i ti, sta panicis opusti se malo...
Stvarno si inteligentno glup.
Stvarno si inteligentno glup.
Za ovog valjda ne moram ni govorit. Hvala.TM87doboj je napisao/la: ma sta ti ima da molis covjek ti je fino rekao STA SI i uopste nije pretjerao u epitetu tvoje licnosti. Golovi kakvi su takvi su i bas u inat tebi debilcino jedna debilna ,tebi koji stalno provociras i trpas svoje glupe komentare pa forumu. Priznaj sam sebi da si moron. Mogu me banovat i trajno skinut s foruma al ti si debil nevidjen
- RK Gradacac
- Kontakt:
Smirite strasti ba, nakon pobjede od 5-0 i to u gostima vi vrijedjate jedni druge (i govorite da su golovi nidje veze) 

010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, NeSamSafetee i 56 gostiju.