Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hajde bicemo nije frkaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
A onda sljedeće godine uz adekvatna pojačanja na ljeto u ligu prvaka.
...i pri tome osvojiti Comunity Shield i Carling Cup ili EL.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
45-50 minuta prije početka tekme bude na http://www.lfc.tv" onclick="window.open(this.href);return false;BeyKopites je napisao/la:Ima li neko zvaničnu formaciju, odnosno je li uopće objavljena !?
I recite gdje npr. 2 h prije tekme nađete formaciju, ja nađem tek 45-30 min. prije tekme ...
Nemoj toga ,čim smo optimistični ,odmah gubimo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba sumnjati u prolaz, ajmo da budemo optimisti pred ovaj meč!Ja jednostavno razmišljam o tome kako će se sezona okončati na 6. poziciji ali uz 2 važna trofeja.
Mislim da Sorensen brani ..moj uzor-S.G je napisao/la:Ovo ce da bude demoliranje Stoke-a![]()
Mislim,ako Begovic ne bude branio
zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Utakmica: 0; Golova: 0; Asistencija 0; Ukupni učinak: 0.
Stewart Downing:
Utakmica: 27; Golova: 0; Asistencija: 0; Ukupni učinak: 0.
__
Moja plata: 0 funti sedmično; Downingova plata: 75.000 funti sedmično.
Može li neko OBJEKTIVAN (naglašavam objektivan) reći ko je korisniji za cijeli tim?
@Rizo i @Carlo, nemojte se zapaliti, molim vas.![]()
Jer si izrazito miroljubiv, razuman, i forumaš sa kojim je užitak diskutovati.Carlo je napisao/la:zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
Može li neko OBJEKTIVAN (naglašavam objektivan) reći ko je korisniji za cijeli tim?
drago mi je što tako misliš, prosto sam počašćen.the scouser je napisao/la:Jer si izrazito miroljubiv, razuman, i forumaš sa kojim je užitak diskutovati.Carlo je napisao/la:zašto mene spominješ?Bertrand je napisao/la:Evo jedan statistički podatak za @Rizu i društvo:
Sezona 2011/12:
Ja:
Stewart Downing:
__
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.