i veselovski dobiju bugojanke kao poklonneynalica je napisao/la:Da Žakula i Pilav ne prelaze u Bugojno?

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
i veselovski dobiju bugojanke kao poklonneynalica je napisao/la:Da Žakula i Pilav ne prelaze u Bugojno?
KK_Bosna je napisao/la:i veselovski dobiju bugojanke kao poklonneynalica je napisao/la:Da Žakula i Pilav ne prelaze u Bugojno?
a sto su se momci raspamali.TaRgEt_ je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:i veselovski dobiju bugojanke kao poklonneynalica je napisao/la:Da Žakula i Pilav ne prelaze u Bugojno?
Bugojanke se vracaju sa ovim pojacanjima direktno u Pl i onda titulu napadaju
ultrasstyle_tz je napisao/la:i ja sam cuo da vam moderator kaze da se malo uozbiljite![]()
TaRgEt_ je napisao/la:Pasha je napisao/la:neznam jesi li cuo, ali Celik je pobjedio Jedinstvo 65:58.
Jesam sestra mi igra za Jedinstvoa dobro je s obzirom sta se desava u klubu
vr4g je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Pasha je napisao/la:neznam jesi li cuo, ali Celik je pobjedio Jedinstvo 65:58.
Jesam sestra mi igra za Jedinstvoa dobro je s obzirom sta se desava u klubu
A ko ti je sestra ako se smije znati : ) posto vidim da branis i ti moju seku ja sam aldijanin brat : ) a utakmicu sa celikom jos jedna informacija igrala je sa jako opasnom povredom na nozu u pitanju je bilo napuknuce kosti na zglobu
iz trebnja su svi otisli - sestre dzombete, popovic, kapor, papcevic, vuksic.neynalica je napisao/la:Jel ima još nekih prelazaka?
Kako stoje Trebinje, Brotnjo i Jedinstvo.
igman je u raspadu sistema, ozda i odustanu od takmicenjaneynalica je napisao/la:Trebinju ide i Milošević, barem sam tako čuo.
Nama ŽKK Sloboda došla je još Gagićka.
Zna li se kakvo je Brčko i Igman?
marina trenira sa zeljom vise od 10 dana, tacnije u ponedjeljak ce biti 2 sedmice kako trenira u sarajevuwarning je napisao/la:Vidim da niste bas ono dobili jos dobrih vijesti,al evo,Marina Dzinic iz Jedinstva odlazi,zapravo otisla je i vec trenira sa Zeljom,samo ceka na odluku arbitrazne komisije,posto joj Alen neda ispisnice,a nema nikaka.v ugovor sa Jedinstvom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.