Laksa povreda nista ozbiljno,nece ga biti protiv travnika ocistio se kartona..zlatandr je napisao/la:a sta je bilo sa Čolićem, je li i on nesto povrijedjen?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
Uh dobro je...zao mi je Smajketa, al iskreno nece biti prevelik gubitak za nas ako ne bude igrao slijedecih par temi.Zeljo.ba je napisao/la:Laksa povreda nista ozbiljno,nece ga biti protiv travnika ocistio se kartona..zlatandr je napisao/la:a sta je bilo sa Čolićem, je li i on nesto povrijedjen?
Volim te Zeljo!!!
I ove dvije asistencije malog Čolića su opasnije od Zebinih.
-
- Kontakt:
gdje se mogu vidjeti golovi? xd
Tako je druže boccaccio. Samo da se nadovežem na pisanje o Smajiću. Da je bio velika investicija nije jer je došao besplatno (ne razmatrajući novce koje jeste ili nije dobio "na ruke"), ali da je došao kao jedan od igrača od kojih smo najviše očekivali u posljednjih par godina, to je tačno. Istinski mi je žao što se ovo sve dešava sa tim momkom koji je dobar, drag i iskren. Nije smio on još ni danas na teren, trebao je još 2-3 sedmice sanirati povredu, trenirati ali ne igrati. Nažalost, želja za igrom, varljivi osjećaj da je sve uredu... Želim mu da se što prije oporavi i da bude još jači, kao što je Bogi svojevremeno bio u toj situaciji! Uz tebe smo Smajke !boccaccio je napisao/la:Neka ovo bude umjereni optimizam,meni je jos uvijek malo rano za euforiju.Neka euforija bude na punom stadionu vec sljedece kolo,gdje bi jug trebao da radi,i nadam se punom jugu i solidnom sjeveru,pa da na taj nacin zahvalimo igracima i strucnom stabu.Neka tu bude euforicno navijanje!
(znam da povremeno čita)
Osim - drugo ime za Želju !
Uzmi ubij, pa se pištoljPrinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Nemoj tako.Momak nije naviknut na fudbal izvan liga petice.krivajaš je napisao/la:Uzmi ubij, pa se pištoljPrinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 18 mar 2012, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
Pobjedu pisi igru brisi(il' ti nacin golova). Zeljo je dokazao ko je babo u ovoj ligi, al' realno gledajuci velika pobjeda protiv Rudar P nije neko mjerilo kvaliteta. Vidjet cemo na cemu ste tek' kad dodju euro utakmice.krivajaš je napisao/la:Uzmi ubij, pa se pištoljPrinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
Fudbal liga petice skoro i ne pratim. Ono je izuzetno ružno i u domaćim okvirima.malta071 je napisao/la: Nemoj tako.Momak nije naviknut na fudbal izvan liga petice.
Mozda su golovi trebali biti iz slobodnjaka u raslje ili golovi glavom da podere mrezu ili ne znam sta... kako si samo cudan. Ja bi volio da je ******* dao gol ako se za to ukaze prilika,a kakve veze ima kako smo dali golove.Pa onaj prvi gol adilovica covjek je bio skocio 2 metra a lopta brzo padala to je trebo pustiti pa cekati bolji centarsut,ili je mozda bekric trebo slomit ona 2 igraca sto su mu isla u blok pa onda dati gol.Cudi me da nisi napisao da je utakmica prodana zelji mozda si to i imao na umu a nisi smio ,slobodno reci ako to mislis. :ugeek: :ugeek:
I onaj gol zebe protiv borca nije nesto jbg golman kriv za gol.
I onaj gol zebe protiv borca nije nesto jbg golman kriv za gol.
ne mogu da vjerujem da postoje takvi kao ti "ruzno i u domacim okvirima"......das 5 golova dobijes aplauz od domace publike za pobjedu i jos to bez dva standardna i uz pola snage i ti trazis **** dlake u jajetu i kritikujes PET golova i kazes da su "smotani". Malo se skontaj prije nego nesto napisesPrinudjen je napisao/la:Fudbal liga petice skoro i ne pratim. Ono je izuzetno ružno i u domaćim okvirima.malta071 je napisao/la: Nemoj tako.Momak nije naviknut na fudbal izvan liga petice.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Veceg hejtera nisam odavno vidio..O cemu pricas ti?Momak zabio 4 gola nepricaj gluposti,ne znam samo sto se blamiras iz posta u post..bolje ti je da presutis neke stvari.Prinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
-
- Kontakt:
sta ima tiho promukao sam hahahahaHard Bass je napisao/la:nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 1:20![]()
Kako slave iza ovi securitasi,prvi su mi oni zapali za oko
![]()
Protiv Sirokog je isto onaj sto je bio ispred nas,cijelu tekmu navijao sa nama,naravno tiho
26.05.2010-TITULA
Da, meni bi isto drago bilo da Adilović zabije 30 golova i da se proda za pun **** novca, osigura relativno mirnu konstrukciju za napredak ili iskorak(realno ovo je dovoljno samo za premijerku)?, tu nema tri pretkola,putovanja su putovanja, svaki navijač Želje bi išao na gostovanje već jednom, ovako ko da i nemas klub, nisi sa njim.Zeljo.ba je napisao/la:Veceg hejtera nisam odavno vidio..O cemu pricas ti?Momak zabio 4 gola nepricaj gluposti,ne znam samo sto se blamiras iz posta u post..bolje ti je da presutis neke stvari.Prinudjen je napisao/la:Tek vidjeh golove iz Prijedora. Realno, osim trećeg, svaki je pravo smotan. Prvo Adilović fula loptu glavom i zabija prsima(i koljenom), pa onda ko zna kako šuta loptu koja skakuće u gol za 2:0, pa Bekrić odugovlači sa šutem, gdje bi i na terminu jedno 5 puta loptu izgubio i onda na kraju Adilović dobija "zračni" duel, bez skoka i zabija glavom(odličan centaršut Čolića). Ne treba ni umanjivat ovaj uspjeh, ali ove "reakcije" igrača Rudara su čisti kriminal.
Tamo te u Prijedoru ona što ziđa mogao "macolom"pogoditi, a nisi tamo.
To je znak kakva je ljiga, zidari grade stadione za vrijeme utakmice, na kojem smo kontinentu, RS komet ili je to realno zaostalo?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
@Prinjudjen
Koji ti je vise... ohladi malo pobogu, sta sve zivo moras kritikovat...pusti nas da uzivamo..ako ti ne mozes ili ne zelis il sta vec..izadji negdje popij kaHvu vidi lijepog dana, vremena... ispricaj se s nekim djevojkama, zezaj se... uzivaj u dominaciji voljenog tima
Koji ti je vise... ohladi malo pobogu, sta sve zivo moras kritikovat...pusti nas da uzivamo..ako ti ne mozes ili ne zelis il sta vec..izadji negdje popij kaHvu vidi lijepog dana, vremena... ispricaj se s nekim djevojkama, zezaj se... uzivaj u dominaciji voljenog tima
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Koliko je jučer Rudar bio opasan po gol Želje govori podatak da je Gušo prošao neocjenjen.
Barem prema ovom članku iz novina.
Gledam ocjene ostalih igrača i pitam se jesmo li fakat toliko bili dobri i dominanti ili je Ligata bio malo više subjektivan.
Barem prema ovom članku iz novina.

Gledam ocjene ostalih igrača i pitam se jesmo li fakat toliko bili dobri i dominanti ili je Ligata bio malo više subjektivan.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema veze ova utakmica za Rudar, samo da je više ovakvih za Adilovića, već će se neko upecat, dajte male stopere na Adilovića---Daj te male stopere na Adilovića-Daj te male stopere na Adilovića...Nijaze stavi ti malog stopera Adiloviću protiv Želje...da zabije 8 komada, el to rekord ?Koji je rekord...?Čudnovati napadač sa Grbavice , 8 puta pogodio.
Najbrži vlak na svijetu u ovom tenutku je na Grbavici, Adilović sedam glavom za pobjedu Želje, 571 km/h, Novi TGV odjekuje Grbavicom,ADILOVIĆ.Joj remse...!!!
Najbrži vlak na svijetu u ovom tenutku je na Grbavici, Adilović sedam glavom za pobjedu Želje, 571 km/h, Novi TGV odjekuje Grbavicom,ADILOVIĆ.Joj remse...!!!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
druze sta uzimas da dam ekipi iz naselja?England je napisao/la:Nema veze ova utakmica za Rudar, samo da je više ovakvih za Adilovića, već će se neko upecat, dajte male stopere na Adilovića---Daj te male stopere na Adilovića-Daj te male stopere na Adilovića...Nijaze stavi ti malog stopera Adiloviću protiv Želje...da zabije 8 komada, el to rekord ?Koji je rekord...?Čudnovati napadač sa Grbavice , 8 puta pogodio.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Direktorcic, Levin i 51 gost.